Lycka!!

Nyvaken och inte alls taggad på att jobba 11-21 men är ingen idé att sitta och va sur över det! Imorgon blir det jobb 7-16 sen helg och då hoppas jag verkligen vi hittar på nå kul:) Nä nu måste jag åka!
Puss♥


galet

Bara två veckor kvar tills jag flyttar och fy fan vad skönt..... är så sjukt less att bo hemma så det finns inte, kunde aldrig ens tro att det skulle va så sjukt så här jobbigt! Nåja idag ringde jag iaf och beställde sängen så nu har jag en ny säng då man flyttar skönt:) Sist men absolut inte minst idag bjöd emeli upp på en otroligt god middag det tackar man för! nu ska jag fara in till stan för att sola och hämta lite post! Tjooo

Påsk!

Då var påsken här och jag tror ju inte alls den kommer bli lika kul som den brukar va, men det blir ju vad man gör det till:) Ikväll blir det att dricka lite öl och grilla med pojkarna och pilla.. Imorgon ska jag packa lite sen drar jag till långträsk för att sitta ute och sola och kanske ta en eller två groggar;) Får se när jag kommer hem men siktar in mig på att va hemma på måndag.. Hoppas alla andra får en trevlig påsk!
Tjooo


tönt

Rätt sliten efter helgen men har haft riktigt kul! fredag så blev det att dricka hos pilla med några, senare på kvällen drog vi till böle och sov där! Lördag så var det fest hos emeli och fredde med en massa folk sjukt roligt sen blev det hem mot pite martina var snäll och körde, utgång på challe sen efterfest sen hem till pilla:)

Idag är det inte min dag.. så nu surar jag har bestämt mig för att lägga mig i soffan och sova och
ska fan inte kliva upp på några timmar då vet ni det också!
tjooo :)


orka

Vilken jävla underbar dag det varit först blev det larmmöte på jobbet 8-11 sen stan för lite shopping.. Sen for vi till simon och solade avslutade dagen med en promenad:) just nu är jag bara sugen på att det ska bli helg fredag blir det kanske en liten mysfest och lördag taggar vi upp för att fara till skellefte och fira emeli kommer bli grymt rooligt;) nu ska jag se klart bb innan jag somnar!

jag går och fiskar

Men tjooo!!


Just stop, for a minute and smile.

Idag blev det intro på det "nya jobbet" i sommar ska jag lämna vården åt sidan ett ska jobba med att installera trygghetslarm.. Det är nå helt nytt så ska bli grymt spännande att se om jag fixar det, är ju inte bara en sak som man ska göra. Så blir 50%i vården och 50% med larmen.Ikväll blev det att sova ett tag som vanligt sen blev det att dra och sola! Nu står det en massa flyttlådor i min lägga så ska kanske ta att börja packa!
Tjoo..


RSS 2.0