Skapa!

Okeeeej nu är min kväll över har spenderats med öhman jessica och pilla vi har varit ute och raggat suttit hemma och surrat kollat upp lite saker. Hade ju tänkt att vi skulle pyssla men som det blev nå? Eh nää. Så nu hade jag allt tänkt se klart tv innan jag snör mig ner på kudden och somnat så sött =) Imorgon ska jag klippa mig färga håret? och tråkig som jag är blir det att toppa håret och färga utväxten HE HE! kuul jul nejnej men snart ska jag byta hårfärg eller nästa gång jag far till frissan och jag ska förvarna hon redan imorgon för nu är jag sugen på något nytt ;)



Ibland tänker jag på mycket och det gör jag just nu! Och då menar jag allt. Men jag blir inge vettigare av allt jag funderar på så lika bra att skippa det. Som mamma säger: Tänk inte så mycket, Man mår bättre av att inte tänka så mycket. Så här och nu slutar jag tänka på dig,er,mig för nu somnar jag och kopplar bort allt ;D He-he


Du vet.

Kom jsut hem från stan har varit med mamma shoppat liiiite julklappar sen köpte jag lite smink ! Måste spara pengar tills vi far till stockholm men som sagt går det inte alls bra ;P imorgon ska jag ju klippa mig och färga håret det kommer vell inte bli billigt! Ikväll tror jag det blir pyssel men får se! Sen vet jag inte riktigt vad som händer men något skojj! Har grymt ont i ryggen idag vet inte varför man kanske är sen pentan haha....


Du är förvirrande!

Kvällen har bestått av häng med öhman till typ halv 10! Sen kom jessica hit vi drog vidare in mot stan for och hämtade johan och nico vidare till pentan sen kom vi på den idén att vi går in på pentan sjukar oss! Och ja dom kunde tro vi var fulla eller utvecklingsstörda! haha sen vidare på big boy sen blev det lite fyllekörning och nu är jag hemma som är helt underbart :) Like it! Nu är med tv på sen väntar jag på en härlig sömn vakna upp till skyltsöndag som är en väldigt mysig dag då jag ska umgås med min kära familj ;D Hittade även en dölli bild! Vad säger man om inte dölliiit :)


Vad som en händer så finns du alltid inom mig.

Gottt;D

Idag har jag inte lyft ett finger i stortsett har suttit inne och bara inte gjort nå. Sen var jag och drog igång skotern eftersom jag är väldigt klen så behövs träning om jag ska få igång denna maskin i vinter som tur är får vi hoppas jag är med starka vänner;D hehe! Nu har jag varit och handlat till middag blir det potatissallad,fondue,vitlöksbröd och en massa gurka ;) Vadå grämigt... Sen ikväll ska jag nog vara med öhman och jessica vad vi gör återstår att se! Kolla på en massa fyllskallar..


Yäää

Bion igår var sjuk bra :) Kan bara älska filmer som det blir ett slut på kanske därför jag inte gillade tvåan! hehe Idag klev jag upp klockan 11 men tror ni någon är hemma? nej... Så vad jag nu ska göra är ju frågan känns som jag måste pynt ännu mer plus att jag vill göra ett pepparkakshus :) Sen blir det säkert att göra en massa andra saker också :) Erica skrev även till mig på fancebook att hon hade fått mitt julkort och hon blev glad :) Ja jag trodde inte riktigt det skulle komma fram igår men jaja ;P nu har hon fått det iaf.

Nu ska jag börja göra mig klar! Tjohoo

Bio!

Ikväll blir det bio vi ska se luftslottet som sprängdes hoppas den är bra ! Idag har jag köpt en massa julklappar som jag just slagit in ;D Känns skönt att fårr ihop några iaf ;) Imorgon har jag ingen aning vad som händer, Men som sagt det återstår att se!

Puss!

Nu ska jag !

Har just kommit hem har varit på jobbet lämnat in min lönerapport och dragit en smoke med jessica som jobbar ikväll=) Får min lön imorgon och jag är nöjd över den ;) Men fort kommer den bli slut eftersom jag ska köpa julklappar och fara till Stockholm + betala försäkring (hundarna),a-kassan,mobilen så i slutändan kommer jag vara pank ;) Men nu har jag bestämt mig att till våren ska mina pengar gå till bensin och lite shopping annars ska jag spara för nu ska det hända nå även i mitt liv jag vill verkligen göra nå, nå riktigt kuuul ;) Dock kommer jag inte kunna spara nå eftersom det säkert blir några tusen till att köra skoter sen kanske fjällen och kanske hälsa på jessica så ja får se hur det ska gå med mitt sparande ! Har ekonomiproblem ingen som skulle vela vara min personliga förvaltare? haha..

Nu ikväll tror jag jag ska göra klart mina julkort ett har jag faktist skickat iväg redan idag? ;) haha men till vem säger jag inte bara så hon/han ska hinna få det ;D;D

Hejrååå!

 

 


12.13

Jag försov mig? Fan men jag hinner det mesta ändå men jag tycker verkligen inte om att stressa! Inte just nu iaf =) ska snart bege mig mot öjebyn sen har jag ingen aning vad som händer men något skojj borde jag ju hitta på ;D Vill fara på djurmagga o lite sånt men återstår att se om någon vill följa mig!

Igår var jag jessica och öhman här i stortsett hela kvällen jag hade bakat kladdkaka så vi käkade det sen skrev jag klart mina julkort =) Och sen börjades det ja jag skulle fösöka videoblogga? haha ja fy fan vad vi skrattade sen tog jag på mig nå fräna kläder också! De missade ni verkligen! ;) Nej nu ska jag skynda mig för snart åker jag!

Tjohej :)


Mot nya mål vi går!

Gårdagen : Ja efter att jag skrivit blgg blev clinton dålig fick svårt att andas så jag ringde vetrinären och vi fick komma direkt dom tog typ  rönkenbild och kollade i munnen ja vad fick vi ut av det? Inget han hade kanske någon förlamning där inne och kan få ha de vissa småhundar får det! Och det kanske typ 15 min då vi väl fick komma in och hela paketet gick på 1355 ja haha vad säger man ! Nu är jag som världen mamma går och kollar så han inte tuggar på något ben eller annat så han blir sjuk. Efter det for vi till pilla och julpyntade blev såå fint ;) Sen kom rebbi crille öhman johan vi såg saw 6 och surrade en massa :) Kom vell hem kring halv 1!

Nu har jag nyss vaknat ska strax gå och ta mig en dusch sen kommer jessica hit och vi ska pyssla mer ;) Sen har ajg ingen aning vad jag ska göra :) Kom på en till sak fick 3 dagar under jul då jag ska jobba och jo är ledig båda julafton och sen nyår ;) Perfekt ändå.

Och sist men absolut inte minst! Fy vad bra Skellefteå gjorde det igår ;);) Kan ju bara älska dom! Vi satt och såg det igår alla var emot jag och jessica men dom blev ganska tysta sen ;D

Regnet öser ner !

Ja inget toppväder fortfarande men när ska man gissa att det börjar komma snö? Pappa är sugen att fara och prova våran ny skoter men det kan han nog glömma den närmsta tiden! Idag ska jag då hjälpa pilla med julpyntandet men jessica skulle nog hänga med, men hon vaknade nyss så måste vänta tills hon bli klar! Nu vill jag ha lön börja köpa julklappar och leva livet hahah ! Sen äre ju inte länge kvar till stockholm och inte länge kvar till jessica far som dock kommer bli grymt tråkigt!! Men jag ger mig inte tror hon är hemma innan februari och det kommer jag alltid tro! Till och med att jag skule tanka upp tojtan och starta den dra ner till vemdalen och hämta hem hon!

Min önskan är nu :
*Snö
*Stockholm
*Jul
*Skoter
*Långträsk

Jag inte bara tror jag vet att denna vinter kommer bli toppen ;)




Vad hände?

Min dag har gått sååå fort ! Började med att jag steg upp vid 11 började julpynta och gjorde mig klar för stan ! I stan köpte jag två julklappar till mamma ;D sen gick vi runt och kollade på massa fikade även ! Sen var pontus så jäkla seg så tog en bra tid innan jag kom mig från stan ! (Var stressad) Sen vidare till Emeli skulle ju fika hos hon och ja tack emeli det var super gott;) Sen hem för att börja julpynta klart men blev inte klart sen middag och efter det , då fick jag främmande av jessica,pilla,rebbi,johan och öhman så vi har sett film och surrat på en massa! Riktigt trevligt. Dom drog nyss så nu ska jag sova!

Puss!

julijul

Nu är jag hemma på rast .. och har just ätit pizza riktigt krämigt ;) Snart ska jag tillbaka till jobbet sen har jag ingen aning vad jag ska göra kanske se filmen jag köpte med lite glögg och pepparkakor till ;) Mys ! Och imorgon börjar mitt julpyntande som sagt någon som känner sig manad att hjälpa mig att städa mitt rum? haha är inte rent där. Kan hända det blir ganska mkt dunk av julmusik också ! Aja nu ska jag bege mig från datorn för att jobba och komma hem någon gång;P

Puss!


Så var sagan slut!

Nu ska jag snart fara och jobba mina typ 7 timmar, sen då jag kommer hem har jag ingen aning vad jag ska göra men kanske se någon film eller städa mitt rum återstår att se min snälla pappa har iaf tagit ner mitt julpynt så jag får börja när jag vill ;) Tog en riktig sovmorgon idag och det behövdes kan jag er lova ;) Då jag kommer hem på rast tyckte jag någon viskade i mitt öra att det bli pizza till middag mumms! Hur som helst berättade Bea att hennes kamera blev stulen igår och ja det är sjukt och garanterat jag har mina aningar nog för vi aldrig kommer få veta vem det var men om det är du så är det inte första och inte sista gången idiot ! !

/Cya ;D

Kiiiisss...

Idag mår inte kiiis bra han verkar ha lite tungt att andas eller så inbillar jag mig! Snart är min jobbar helg avklarad och imorgon får jag sovmorgon vadå skönt ;) Börjar 14.15. Ikväll har jag varit med pilla och ja hon är inte kry! Sen hämtade vi upp rebbi och crille körde runt lite! Nu ska jag sova fast vill inte för jag är inte så trött, önskade det fanns något som kunde underhålla mig! Innan pilla kom idag hade jag riktigt spa för mig själv lovar jag duschade till allt och då menar jag allt varmvatten var slut tog även bort värmen haha alltså på mina ben och det var på tiden men ska inte ens säga senast jag rakade benen hahaha. Skitsamma nu spelat jag nå spel innan jag somnar!

Snörr Snörrrrr....

Du? jaaa

Jag måste lägga mig men det går inte bra alls , men nu ska jag iaf stänga av datorn och soova. Min klockan står ställd på 06.15 men imorgon då ska jag lyckas göra nå kul och på söndag ska jag verkligen sova ut ;-)  och min fulla pappa kommer snart hem eller tror då han är det så bäst jag somnar innan det haha..
Sist men inte minst sov gott! :)

Fullfart!

Min rygg är pajj och då menar jag pajj tror jag håller på att bli sjuk just därför jag har så dåligt i ryggen;P Jobbar iaf ikväll vill bara iväg nu så jag får göra bort allt så jag får fara och se idol fast jag är riktigt trött och börjar 7 imorgon borde jag orka det;P haha Nåja nu ska jag inte sitta hära och beklaga mig nej nu ska jaf fixa lite innan jag återgår till mitt jobb!

Tjohoo

Jobbjobbjobb!

Nu har jag varit ledig i en vecka och nu jobbar jag igen det är detta som verkligen suger för nu är ja så jävla trött att det känns som jag inte orkar tänk om man fick ha mer jobb så mycket bättre! Aja ska inte klaga jobbar iaf ida,fre,lös,sön och ja det är ju pengar :) Idag jobbar jag till 21.30 sen 23.59 är det bio sen bara hem och sova sen börjar jag jobba igen ;P Nej nu ska jag äta mig nå innan jag far;P

Tjo!

Julen är!

Idag har jag tagit det ganska lungt rebbi,bea,öhman och jessica har varit här vi har druckit glögg käkar pepparkakor och lite sånt. Julmys =) Kan säga att min jul är räddad för idag hämtade vi våran/min nya skoter ;) Åhhhh kunde inte bli bättre än så här så som det ska köras i vinter långträsk här kommer jag ;D;D Så ja det är nog min livs bästa julklapp! Nej nu ska jag snart snöra mig ner i sängen och soova ! Är riktigt trött känner jag !

Sov gott!


Slask, slask...

Vaknade klockan 11 idag och allt för mammas skull annars hade jag nog sovit än ;) Var riktigt skönt. sen har jag suttit och spelat Yatzy nu sitter ajg med en kopp kaffe och surrar med mamma! Vi väntar  på att pappa ska komma hem så vi får dra till lule men he verkar ta sin tid;P Sen då jag komemr hem hoppas jag på pyssel annars vet jag inte vad som händer ;D

Tjohejj

Blahaaaa!

Ja vad ska man säga om denna dag har varit seeeg därför hoppas jag på pyssel imorgon och kanske lite glögg?;) Lät inte det som en väldigt bra idé? Det tycker då jag iaf... Nu ska jag kanske slå på en film för min skull ja men även för jessicas hehe;D Sen har jag bestämt mig att jag ska orka jobba och se denna nattbio! Imorgon ska jag kliva upp sen ska jag nog städa lite i mitt rum sen drar jag med mamma o pappa och kollar på skoter i luleå om nu inte pappa bli sämre för han mår absolut inte alls bra!

Bara då jag hör denna sång jag verkligen älskar Pite!! haha ;) 

Vi behöver inget systembolag
Nere vid piteälva
För läskedrycker av alla de slag
Det kan vi göra själva

Vi lever och älskar som sig bör
Nere vid piteälva
Och det professorerna gör i rör
Det kan vi göra själva

Ja vi skiter i order och direktiv
Nere vid piteälva
För leva våra egna liv
Det måste vi göra själva
...


Det är hit man kommer när man kommer hem ;)


Blev inte som tänkt!

Nej det blev inte den vintern jag trodde utan det blev typ sommar;P all snö tinar sakta men säkert! Ikväll vet jag inte vad som händer men är sugen att göra nå.. Har bara varit hemma idag spelat spel med mamma sen har vi ätit på sunes ;P Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så jag drar mig mot min tv!

Tjohoo!


Vinter !

Jamen det snöar igen ;P Va fan säger vädret toppen!!! Idag blev jag less att bara sitta hemma och inne hela tiden så vi drog ut med toytan ja for till pilla drack en kaffetår och vidare sen hem eftersom jessica skulle upp och jobba imorgon! Imorgon vet jag absolut inte vad jag ska göra men hoppas då jag vaknar att det är massor med snö :) Nu ska jag snart fösöka sova men går absolut inte bra för mig! haha
Sov gott!

Mumms;D

Blev ju då inge lule idag så jag drog med jessica in till stan för hon skulle shoppa till sin lillebror och he blev inge lite de inte men he ska vell inte snålas då man ändå har jobb;P haha Sen blev det tårta riktigt gott bra bakat av crille och rebbi =) Sen har vi suttit och surrat kollat på studentmössor och lite sånt. Nu sitter jag vid datorn och kollar på försäkringar och de sjuka är att om jag skulle stått på min bil skulle den bli mycket dyrare men på en skoter blir den billigare;P haha ja he var som konstigt. Nu ska andre komma och visa sin bil sen kommer jessica hit och sen ska ja bara mysa framför min tv och soooova ;D för nästa helg jobbar jag ju så bäst att passa på nu!

/Tjohej

Dedu!

Jag klev upp tidigt idag ;) haha fört kvart över 7 då jag märkte att jag försovit mig för lovade jessica att ställa ut hennes väska halv 7 men aja gick iaf bra för hon hade tagit sig in utan min hjälp;) Vi skulle egentligen till lule idag och kolla på skotrar ;) men he var stängt självklart så blir att fara måndag och kolla. Så då vet jag inte vad jag ska göra idag men något borde det bli.. Ikväll ska jag nog bara ta det lugt här hemma se om det är  nå bra på tv.
Puss!


The end!

Ikväll har jag bara myst här hemma jag och mamma var och köpte en massa go saker sen tände vi i massa ljus ;) Kan ju bara älska det. Sen kom pilla och såg idol med oss ja jesse gled sen förrbi efter hennes jobb också ! Nu ser jag skruva den som Backham och ska fösöka sova är riktigt trött kanske för jag steg upp 06.07!! haha Clirre  är fortfarande lite yr i knoppen eller han är trött . Imorgon vet jag absolut inte vad som händer blir nog lungt då också ska höra om jag och mamma kan styra nå, Sen har jag en annan idé får dock se om he blir av ;D
Sov gott!

Tack snälla söta rara!

Just kommit hem från jobbet och behöver jag ens skriva hur det gått? Brukar aldrig gå dåligt haha.. Men är ganska trött nu och ikväll tror jag bara jag ska ta en hemma kväll med mamma o pappa se idol och bara mysa! Dock önskar jag att pilla kommer fram ikväll på eftersnacket! bryts de igen ska jag fan köpa hon en ny mobil ! hehe Annars gör jag inte mer än vanligt. Clinton ligger bara och sover han är så himmla sööt i sin tratt på skallen ;) Väntar på middag ingen höjdare blev det jag som var sååå sugen på ett litet lyx ;D Grrr..

Puss!

Så söööt!

Idag har jag varit och lämnat Clinton hos vetrinären, sen har jag varit hos läkaren och sen på stan blev lite shoppande eller två nagelack och nå annat, Sen en hatt på rödakorset såklart ;) Efter det blev det att fara hem kolla på min sööt sjukling här hemma han bara ligger och sover typ sen hatar han verkligen sin tratt. Har även sett mammas pojkar så kul. Fick hem ett paket idag och vad kan det ha varit jo julpyssel från creative club ;P Nej nu ska jag prata med mamma o pappa sen lägga mig i sägen och sova för imorgon jobbar jag 7-15 kuuul eller nja är inte så taggad men så är det. Haha arbets ringde också och frågade om dom kunde skriva upp mig på ett jobb? haha ja sa jag men nu i efterhand ? Så nej .. hahah Aja sov gott !



 


Fuck u...

Lyckligalotta har just jobbat klart :) Gick sååå bra ikväll så nu älskar jag mitt jobb igen haha ! Gör jag oftast men är drygt innan man tagit sig iväg. Ska snart lägga mig och se en film mys sen ska ja nöta lite dator och lite till dator. Imorgon har jag ju alla mina planer som jag ska göra :) Fullt upp.. Men hejrråå!

Så är det att vara

Nyss hemkommen från arbets det gick bra gjorde inte mkt alls, men kändes ändå skönt att få hjälp med ett personligt brev. Och nu vet jag inte alls vad jag ska göra så blir nog att jag lägger mig i sängen för att fortsätta se julkaländern och bara mysa. Min dag hade jag planerat mys på stan med en varm kopp kaffe blev det? Nej se bonde söker fru blev det nej. Men så är det att vara spring vikarie då kan man inte ens förvänta sig att ens dag ska gå som tänkt. Men då börjar jag om på ruta ett planerar min dag imorgon ist. Ska vara i öjebyn klockan 10 och efter det hoppas jag någon är på att följa med in till stan´och dricka kaffe eller göra nå annat mys! Så jag hoppas den blir bättre. !

/Cya ;)

Hurtig !

Nu ska jag verkligen dra från denna dator och lägga mig i sängen =) Men går dock väldigt tungt hehe.. Jag har sådan energi ikväll så ja jag skulle kunna göra massor ;) Har iaf varit och simmat med jessica och som he gick bra känns dock i kroppen nu ! Hur som helst så ska jag lägga mig nu har ställt klockan på tidig morgon imorgon haha ! Så jag inte glömmer bort arbets igen! Pinsamt... Nej Troja ligger och väntar på mig . Så tjohoo på er andra =)
Föresten vill ni se början på min önskelista? Tsss den är så perfekt ;)
Och vill ni nu vara snäll att köpa mig nå så är det bara göra det ;)

1.





Ahaaa !!

Vilken konstig känsla jag har i min kropp? haha shiit snacka om de hopaps he bara är idag .. Känner att jag vill göra nå galet men vaaad... nej nu ska jag sluta yra ! Har just käkat middag vad super gott ;) Pasta de kan man bara älska! Nu vill jag köra skoter nununu plus att jag vill ha en skoter nuuu! Men snart är det skoter tider i lånkan med en massa varm choklad och mys! Ja jag ser fram emot det och tippsrundan mmm... Nejmen nu är ju mitt rum snart kalrt helt perfekt.. Luktar en massa doftljus och såpa=) Hejsvejs!


Det var en gång...

Nu sitter jag och städar mitt rum ja det går inte så bra ;P haha men var det ens oväntat? Klev upp innan 12 var ganska trött idag men var lika bra och sova ut eftersom jag ska upp tidigt imorgon och på torsdag! Imorgon är det arbets som står på schemat!!Annars gör jag inte mkt alls tar det ganska lungt och det är skönt! Måste bara säga att min mamma har blivit världens sötaste snacka om att hon verkligen börjat bry sig har hon alltid gjort men nu på ett helt annat sätt och det är ju kul :) Sitter och diggar en massa musik nu och kom på att jag är grymt festarsugen?!?! haha vad hände men ja det stämmer... Men satt och kollade på empas fest som vi hade i vintras då vi kom hem från fjällen och he var svinkul kanske därför jag blev taggad!! Nej nu ska jag fortsätta mitt städande ! 
 




Tjöttt

Ja jag gick och la mig klockan 1 och vaknade i stort sett nu ;P hahah ja jag älskar ju att sova så ;) Var just ute och rökte och märkte hur sjukt kallt he var ute huvva. Måste städa mitt rum och då menar ja jag måste så får se när jag får fingrarna ut röven och gör det ! Men snart. Idag klev ja iaf upp 8.30 jippi vad pigg man kan vara haha. aja skulle göra nå saker var enbart därför jag var uppe så tidigt. Sen har jag ringt och bokat klipp tid men är ett tag kvar innan det blir! Nu vill ja ha december då man fått börja julpynta sen dra till stockholm så ge mig december !!

Gratttis!

Idag är det pappaornas dag och även Ev's så stort grattis till er. Ikväll blir det nog bara mys här hemma med mamma o pappa vi ska nämligen äta mysmiddag strax =) Har varit i långträsk hela dagen och grattat farfar han är för söt omen han är sjuk och gammal så är han världens finaste. Där var det verkligen vinter och en helt annan kyla så jag och hundarna har varit ute och lekt i snön:) Mys. Ska se om det finns någon julfilm? Som man kan få lite julkänsla av :D

/Cya ;)



gråtgråt!

Har en hund här hemma som sitter och gråter kanske för han saknar mamma?:D Idag har jag gått på stan hela dagen med mamma blir lite shoppande för våran del ja såklart farsdags present sen blev det lite pyssel och mat + fika ;D Och som jag o mamma har skrattat ja i gallerian nästan låg ja på golvet för ja höll jävlat på att dö! hahaha. Ja jag o min mamma kan ha kul =) Har även fått några dagar med jobb så det känns skönt att man får sig en slant i december också ;) Ja ikväll blir det idoltittande såklart !! Ett måste nu mera och jag vet vad jag ska köpa och äta till jo mandariner !! Träffade även min kära kusin på stan känns som det var ett tagsen och sööt Mio!
Ihelgen är jag ju ledig så har ingen aning om vad som händer imorgon men det återstår ju att se. Nu ska jag gå o se hur mina fiskar mår;P haha!

Lycka !

Vaknar kliver upp och tittar ut genom fönstret vilken lycka säger jag då bara, Då jag ser att det snöar! Hoppas det håller i sig nu. Jipppi ! Nu ska jag iaf hoppa i duschen sen får vi se vad det blir.
Puss!


Jag verkligen vill nuuuu!

Nu har jag en fruktansvärd julkänsla, Jo idag har vi följt pilla och köpt julsaker och nu vill jag verkligen ha jul =) Länktar att få börja pynta så nu har jag beställt jul påslakan ;) Ikväll har vi även sökt pillas katt som har rymt och är borta och vi har sökt och sökt men jag hoppas den kommer hem snart. Tycker så synd om pilla och pontus.. Imorgon får vi se vad det blir men vill ta med mamma och köpa julpyssel :) ska gå oc höra med hon nu. Strömmen är även borta inatt så blir tidig kväll...

Puss


Idag har jag ju då jobbat 7-16 sen blev det hem vila äta middag sen fort göra sig klar hämtade upp jessica för att fara mot öjebyn och möta pilla;P Vi var och simmade och pilla var i gymet vi var så duktiga och jag har såååå ont i min kropp men underligt då man är så otränad haha! Hur som helst sen blev det film hos pilla och nu är jag hemma ligger här i min säng måste sova känner verkligen hur trött jag är;P Imorgon ska jag på arbets fixa nå papper till a-kassan som jag absolut inte gillar. Sen vet jag inte riktigt kanske hinner dra stan en sväng eller ska iaf in på djurmagga o se om dom fått in nå julkläder ;)

Puss

Och mys blev det !

Ja oj vad vi har pysslat och som det varit trevligt men mina kort blev dock inte fina aja hoppas någon blir nöjd iaf ;) Nu ligger jag och ser på tv men ska stänga av den för imorgon börjar jag klockan 7 och jobbar till hela klockan 16.. Mört yes men bara för jag är så trött just nu. =) Imorgon efter jobbet blir det nog dra iväg mot öjebyn:D Nej soov så gott !

Cya ;)


Jag länktar!

Nu vill jag verkligen till Stockholm jag länktar så fruktansvärt mycket :)  Fast det känns så långt bort men jag hoppas verkligen att tiden bara rinner iväg hehe så det snart är den 9 december och vi sitter på tåget på väg ner åhhh ja vill nuuuuu ;)

Idag ska vi börja julpyssla åhh gud vad mysigt snart är det jul tiden går så himmla fort =) Och hur mysigt är inte det? Ja snacka om mysfaktor på hög nivå ! Idag har vi även beställt tid för kastrering av clirre dyrrrrrrrrrt!!!! 4500? OMG! Aja sånt som händer =) Nej nu ska ja fixa lite saker sen ska jag iväg mot öjebyn !
Cya ;)






Johan falk !

Nu har jag då precis sett kalr johan falk är inne på den andra filmen helt ok.. Nu ligger jag i sängen ser på smällen och är svin trött. Men ska kliva upp klockan 6 imorgon för att skjutsa mamma på jobbet så jag kan ha hennes bil sen eftersom min inte är hemma och ajg ska mor stan och göra lite saker imorgon sen blir det vell att hämta mamma vid 4a ;D Öhman har även varit förrbi ikväll han har kollat då jag städat mitt rum kuul! Nej nu ropar min tv sen sängen och en tidning!
Sov gott.

Helllo !

Igår då jag slutade jobbet var jag helt slut !! Så jag somnade ganska tidigt.. Inatt har jag drömt en massa sjuka saker haha, sen blev jag väckt av mamma klockan 11 då var det bara göra sig klar för att dra till farfar =) Sen blev det och kolla på skotrar hmmm som ja vill ha en ;) Pappa hade tänkt köpa en ny men icket där sa jag o mamma stopp ! Det blir en kort till mig eller inget inte för fan en ny fetto skoter =) Sen har jag sett ut min julklapp som jag är 99 % säker att jag får hehe. Blev inte som tänkt och inget speciellt menmen skitsamma tycker om dom iaf =) Och ikväll vet jag inte vad jag ska göpra men vill pyssla massor ;D Får spara mig till sen någon dag. Aja nog om det nu ska ja kila vidare !

Pusss

RSS 2.0