Party:D

Ja som det ska festas ikväll, Jävligt roligt=) Känner tagget redan och det är inte vanligt att vara mig, Så nu ska jag gå och duscha sendan börja fixa till mig. Känner på mig att detta kommer bli en grymt trevlig kväll. Så vi ses i dimman !

Som vi alla säger du ser inte allvaret än ;) hahaha

All the Single Ladies


Uppdatering !

Nu har jag duschat, Sitter på min andra dator laddar ner en massa musik till bilen finns några nya låtar jag älskar sen fick dom gammla hänge med :) Ska fara in till stan vid 3 tiden för att möta upp mamma :) Sen ska vi gå o se om dom fått in Tomas sabo halsbandet som jag ska ha :) Ska snart ringa rebbi och säga hon ska tagga upp för fest för ser ut som he blir en fest ikväll, jag kunde inte hålla mig hahahah :D  Då man är på det humöret jag är på idag så kan det vara jävligt kul. Så efter stan blir det hem och fixa till sig har ju ny klänning o nå saker :) Perfekt ;) jaja nu ska ja kila.
Cya ;)

Tralalalal

Hejsanhoppsan !
Ligger nu i min soffa ser lite tv och bara myser, Har faktist tänkt gå och ta en dusch för att sen fixa till mig så jag ser normal ut;P Jag och Troja har varit in till stan en sväng och gjort lite nytta. Blev ungdoms sen apoteket, Känns skönt man har gjort lite nytta och varit uppe i tid. For inte till skolan hade fan feber då jag la mig igår, Sen var min röst bark då jag vaknade i morse. Får se om jag ska in till stan en sväng till men det får vi se, Och vad som händer ikväll? ingen aning alls men blir nog lungt fast nog fan hade det varit kul med en fest ihelgen ;) Nä nu ska ja sluta tar det nästa helg ist !
Vill ladda hem en film men minns ju fan inte vad den heter ! :P

The Boy Does Nothing

Japp nu sitter jag här hemma, har varit hos johan ikväll blev att ligga under en filt halv sova och se lite film, haha :D Sen har vi hunnit vara till luleå idag och shoppa eller killarna inte jag ! haha för jag snålar nu mera blev bara halsband örhängen typ;P Känner mig inte så bra i halsen så nu ska jag sova God natt !



Inte alls sugen

på att blogga idag ;P haha har iaf varit på stan igen idag shoppat en klänning och en tröja ;) smiid ! Sen kom rebbi till mig for vi och shoppade hårfärg till löshåret sen en tavla till mitt rum , Så nu sitter jag som ny haha löshåret på och nymålade naglar perfekt ;) Ska bege mig mot mitt rum sätta på min tv sen får vi se när jag somnar, Mamma har även snackat med villes mor idag och otur som det var så har båda hennes hundar fått valpar så dom har nu fem små valpar hemma hos sig men blev bara killar :/ men vi har bestämt vi ska dit om någon vecka och se på dom o snacka lite så kanske blir vi en till familjemedlem i detta hus då man ser dom kommer man vell bli dödskär, hörde bara hur sugen mamma blev nu när dom pratade om valparn så ett stort + ;) Nä nu ska ja kila ha de bra !
Tjooo ;)


Tänk va gulligt;)

Shopping/Solning/Tv

Två dagar och jag har varit i stortsett varenda lektion så jag känner mig skitduktig :) Ska ju även börja vara hos Annika i veckan men minns inte vilka tider det var så måste ta reda på det :) Efter skolan så drog jag och Jessica in till stan blev lite shopping för mig, Örhängen,björborgisar,troja,kofta:) Efter det blev det mat på subland med Rebbi och Ev mumms älskar verkligen rostbifftaldrik. Sen kom Emeli in och vi for och sola riktigt skönt men lite varmt i slutet. Sen har vi varit hos Jimmy hela kvällen sett tv,spelat spel och ätit lite godsaker:) Nu har jag precis betalat min mp3/mp4 så får hoppas den kommer. Nää nu är det dax för att läsa lite tidning och se Csi miami ;D Sov gott ni andra!
Puss !


YES !-

Haha jag och jossan sitter och nöter tradera ;D Kanske inte var så bra jag började nöta det för nu lägger jag bud hela tiden. haha Och för 5 min vann jag just en mp3/mp4 så nu har jag investerat det också haha får vell se hur den funkar men ändå 8 gb minne och grön jag älskar ju grön numera , Nä har inte tid o sitta här ska lägga fler bud ;)

Bjuder på en bild på min blivande !

Är så förbannad !

På att dom ska hålla på och jävla riva golv i skolan så det inte går att vara där, Men nog fan har man ändå suttit en hel dag Haft möte idag och fick veta jag har en hel del att göra innan ett tag framöver, Så nu är det fan bara att käpa på fara på min extra lektioner och leka iv.  Efter det drog jag och mamma på stan och tittade på en massa, Hittade en kofta får se om det blir att shoppa den imorgon. Kul det är mycket rea nu skulle även behöva nya skor, Får ju min lön från julafton och annandan imorgon så då är man genast lite rikare :D Nog med det for hem hade fått mitt ena löshår så hämtade det från ok sen hem och titta på det men de är inte de jag ska sätta i mitt hår så måste vänta på det andra faan ;P haha Har snackat med Ida idag så hon ska få hjälpa mig lite :) Senare har jag varit hos fam wikström spelat kort och lite sånt käkat korv i baguette :D Muuuums ! Nä nu är det nog dax för sängen men först lite csi och msn & jag ska inte glömma hade tänkt min mobil skulle gå lite varm nu , eller min fingrar iaf som väntar på att få skriva, haha tycker synd om dig nu :D
Cya !



Hemma !

Nu har jag just kommit in genom dörren, Har haft en trevlig helg ute i skogen,. Började med att vi for igår vid 8 sen bar det av mot lånkan då vi var framme tog det ju såklart sin tid innan vi var ute med skotrarna. Men som det var mycket bättre och mer snö där tycker då jag iaf, Svin roligt att köra ;) körde Emelis hela tiden wihii. Killarna var ute och lekte en massa medans vi tittade på. Sen blev det fika hos farmor och farfar. Efter det lite mer skoter sen hem för en dusch och efter det drog festen igån, Har haft svinont i magen så var lite svårt till en början men släppte ganska fort ;) Haha vad 9 kanske drog vi till "pubben" haha satt med en massa gammlingar o dom som ägde stället. Men var trevligt sen blev det inte så mycket mer en massa snack sen somnade vi alla i våran stuga. Haha och helt plötsligt mitt i natten vaknar jag upp av att jag ligger i köket mitt på golvet och sover hahaha ? Fattar inte nå men hade tydligen gått dit för att sova.
Idag blev det en massa städning och killarna körde skoter sen bar det av hemmåt ;D Smiiid ! Nä nu behöver jag verkligen en dusch sen ska nog rebbi och johan komma och hämta nå saker och kanske se ett csi avsnitt ! Jippi ;)
Cya ;D


Fullt upp denna helg ! :D

Idag stannade jag hemma från skolan orkade helt enkelt inte som vanligt? haha sen kom ev förrbi mig eftersom hon inte häller varit där. Efter det avslutades kvällen hos Emeli med let's dance med lite godis och en massa snack. Nu har jag precis kommit hem så ligger i sängen och ska sova. Står nämligen 3 skotrar utanför mitt fönster som väntar på att få fara till långträsk imorgon ;) haha hur fan ska volvon orka dra 3 skotrar är ju min nästa fråga ? men jaja vi  tar oss så långt vi kan ;D Så lör-sön blir det långträsk med skoterkörning,fest och lite mer :D haha så jag är åter på Söndag ;)
Cya :D

Föresten Blondinbella åkte ut ! haha


Fullt upp !

Idag har jag verkligen inte haft tid att blogga har helt enkelt varit fullt upp , Haha Började med att jag försov mig började 8.10 men var där just innan 9, Sen efter 1 blev jag less så jag drog in till stan shoppade en hel del på Lindex var ju fan 15 kronor för en massa smink ;) haha Efter det for jag emeli och rebbi hem till mig åt middag, Glömde även säga att vi solade också :) Sen blev det fara till Jimmy han och johan skruvade i jimmys skoter, Med blev less så in på blocket hitta en bil till Jimmy öhman ringde på en haha drog och kollade på den fast vi visste den var risig. Kortfattat om bilen : Ett träd hade rammla på taket så var ganska nertryckt läkte in luft genom rutorna pga den stoora bucklan i taket, aska fulla askkoppen (storrökare) lukta kattpiss i hela bagaget, Sist men inte minst bilen gick inte att få igång så det blev absolut inget köp ;) haha Sen vidare blev en driftarkväll överallt haha. Öhman mata upp bilen i en massa backar svinkul :) som jag skrattade. Sen blev det spränga flacka? med  nico olsson david öhman rebbi empa och johan. som inte gick nå vidare, Sen hem till nico en massa babbel . Så en fullspäckad dag med många överackningar ;) Imorgon är det skola men vill verkligen inte dit, Har vell inte mycket annat till val så jaja , Därför är det dax att sova nu.
Cya ;)

Även gjort ett stort köp på Tradera haha två olika löshår vann tydligen båda så det vara bara att snöra upp en massa pengar ? jaja spela roll köpt är köpt !


Jag och Emeli hade en lätt sikution i bilen då denna låten började.
Emeli: Det är ju christian walz
Jag: Haha nejnej inte finns det någon som heter så och absolut inte han som sjunger denna låt.
Emeli : Kollar upp det när jag kommer hem.
Jag fick ge mig eftersom hon hade helt klart rätt i vad hon sa så jaja haha jag är helt klart värdelös ;)

dog du ?

Nu ligger jag här i min säng har just sett klart csi och gjort mitt arbete som ska vara klart tills imorgon, Kändes sådär roligt eller så inte,Ikväll blev det handboll , Ja jag vet vad ni tänker, haha sen när blev du intreserad av det? Ja lite och göra kallas det om jag ska svara på det direkt, Efter det blev det fara till fam wikströms och nöta tradera som jag numera hatar förlorade på nå löshår som jag verkligen ville beställa så nu är jag verkligen deprimerad. Sen for jag hem där vid 11 tiden, Känner mig inte taggad för skola imorgon provade just feber och sedär jag hade mycket mer än jag brukar , men ska iaf på dom första lektionerna sen får vi se om jag far hem eller vad jag gör. Måste iaf och träffa anette som jag inte hunnit träffa nå. Nu somnade visst min sms partner? haha Nä nu ska jag bjuda på en lite söt låt ;) innan jag somnar börjar ju 8.10 imorgon. Sov gott :D
Hejssvejs :)

Fuck U !

Ikväll har jag spenderat min kväll med Ev,Tom,Rebbi,Sambota,Bea & Öhman :) Vi har inte gjort ett skit suttit oc snackat om gammla tider om allt sjukt som vi gjort under typ 2-3 års tid jag tror fan nästan ingen klår oss alltså från skola till fritiden. Blev även snack om fest till helgen och som jag är taggad får se vi hade två ideer om vad vi kunde göra får se vad det blir jag är på det mesta ;)  Imorgon blir det skola för min del, känner mig inte pigg men har jag orkat vara med ev o dom ikväll så ska jag nog orka med skola också :) Börjar ändå 11.30 smiiid ;D Snälla kan det bara bli helg vill inte ligga hemma den här tiden eller ha skola ! Nu ska jag se finalen av A shot at love with tila tequila, Hoppas fan att killen vinner alltså ! Hon om någon ser riktigt bra ut måste jag ju faktist erkänna ! Nä sängen väntar ! Cya !
Killen vann ;D yää !



Om 5 år ska jag
Ska jag leva lyckligt med världens finaste och snällaste man, Sen ska jag bo i ett stort hus som jag har fått bestämma hur det ska se ut en stor del av huset iaf :) Ska ha hunnit rest till mins 2 ställen  Sen ska jag ha fått mitt första barn Som ska vara en Nelly eller Sixten! Ska ha en hel del pengar så jag riktigt kan skämma bort min lilla bäbis :D

Om 10 år ska jag
Fortfarande leva lyckligt med min familj , Inga skillsmässor sånt gillar jag inte , Hunnit fått vårat andra barn så jag lever med min två små söta krabater plus min man och mina två hundar såklart :) Sen ska jag påbörja någon utbildning och då ska jag bli något som inte har med vården att göra, Sen vara i fjällen på vintrarna och köra en massa skoter och vara ute på olika ställen på sommaren . Sen fortsätter mitt liv lyckligt hoppas jag ;)

Haha lite och göra kanske ? Men så där vill jag mitt liv ska vara dom närmsta 10 åren !


Tack och hej

For till skolan idag gjorde mitt prov som gick sådär , lite tveksam om jag klara det eller inte. hm sen kom jag hem slog på csi och såklart tror ni inte jag lyckas somna direkt vaknade 3 timmar senare , haha jamen att jag lyckas ;)Men nu är jag iaf vaken pigg och glad Ev ska nog komma förrbi mig sen :) Vi ska kanske ut och glida med 240 in ev har ju varit sugen ett tag ;) haha Nä nu ska jag ringa mamma o säga att jag vill äta pasta och skinksås idag ;) mummms !

Sen kom jag på en sak satt och kollade på gammla bilder och jag vill vekligen vara blond igen, Men får invänta balen först för i min klänning kan jag verkligen inte ha blont hår ;D En bild sen -06

Ett jävligt gott skratt !! haha

Ev och tom gled just förrbi mig på en smoke så jag drog på mit jackan gick ut, Fick mig ett gott skratt för det första tog sig inte toms pärla upp för backen, sen går jag in hör jag hur någos gasar en massa här utanför då är det såklart tom som kört fast så ringde ev och dom tog sig upp tillslut men nog fick vi skratta nog ;) Hur som helst har sett idrottsgalan ikväll med pappa och nog fan är dom ganska roliga spec robert gustavsson ;) sen har jag bett dennis göra en facebok så försökte hjälpa han lite via msn gick inte så bra Haha. Nu ska jag bara invänta csi sen sova eftersom jag ska upp 8.10 imorgon och göra prov sen ska jag hem och vila upp mig så jag blir lite piggare. En del tror nog inte jag är så frick då jag sovit  ca 6 timmar idag och är redan nu trött och vill sova. Snacka om att jag har sömnproblem men inte som alla andra som inte kan sova utan jag har något fel så jag kan sova heeeela tiden! Något fel måste det ju vara ska fan kolla upp det.
Sov gott ni andra ! Puss & Kram ♣

En ganska söt lite krabat som jag hittade ;D


Laxmacka !

Blev en promenad med Troja sen en massa busande i snön ;) Sen efter det haha får klockan tre till nu har jag faktist sovit bortsett fån middagen. Shiit ! Men har riktigt ont i halsen sen så sa även mamma : Men anna hur mår du ? Är du sjuk ? Första gången hon säger det på typ ett år, Annars är det jämt men du inbillar dig ju bara, blabla. Haha men måste iaf på provet imorgon sen tror jag att jag ska fara hem. Nu ska jag nog ta mig en dusch för att jag ska slippa det imorgon då jag börjar så tidigt. Får se när jag komma somna inatt kanske hinner se lite csi ;) Nä nu ska jag gå från datorn och plugga lite psykiatri.
Pusss♣


Jag och min sötnos på promenad ;D


Promenad !

For hem lite tidigare från skolan ska faktist plugga till ett prov som vi har imorgon hade jag tänkt iaf :) hehe Men nu ska jag och Troja ta en promenad i det varma vädret, Sen ska jag ta på mig mys kläderna och lägga mig i sängen för att vila lite ;)

I’m looking for myself

Dålig uppdatering ! Kom iaf nyss hem från en lite Nicopikko :D Vi ahr sett film där ikväll blev en skräckis, Men ändå inte så farlig film tyckte jag. Hur som helst var det verkligen trevligt där, Sen innan det kom Johan och Rebbi hit och åt tårta med mig :) Eftersom att min älskade mor har fyllt år idag ! Ett stort Grattis till hon, Igåtr hade vi som sagt skattjakt och det blev lika :D Fast jag tyckte vi skulle ha vunnit ;) Klippte för fan av mina jävla naglar bara för mitt och lagets skulle för nog trodde jag vell ändå vi skulle vinna ;) Men icket kanske lika bra det blev lika då.. Nu ska jag lägga mig och se criminal minds som var sjukt bra förra söndan får se hur det blir idag men tror nog det är lika bra.. Och föresten så går det verkligen frammåt nu om att vi ska fara utomlands satt med mammi och pappi idag och kollade på massa olika ställen sen har vi till och med beställt hem katalogen ;) Är så sjukt jävla sugen på att fara långt bort och rensa hela min skalle som går 110 just nu direkt jag blundar så kommer allt upp i huvudet svin jobbigt, Men hoppas det blir bättre snart ! För såhära orkar nog ingen ha det men är vell en process i livet som alla ska genomgå. Nä nu måste jag sluta skriva för nu börjar mitt program !
Puss ♣


Tänk så himmla skönt ;)

Who Do You Think You Are?

Blir så vi är här hemma i pite ist för att fara någon stan ens del hade nog lite fåligt på konto ;P haha ja jag ska inte klaga för jag har då inte nå bättre själv,  Hur som helst nu har jag varit på en promenad med Troja det var verkligen skönt så nu ska jag borsta upp hon och göra hon super fin :) Tänk förr då var jag med hon varje dag tog med hon överallt och nu är hon mest hemma med min mor och far, Är faktist lite tråkigt men det ska inte behöva vara så hela tiden ! Har fortfarande inte hunnit ta min dusch men nu ska jag vell hinna det innan vi ska äta middag :)  För det kommer nog dröja än ett tag. Känner mig däremot grymt slö idag, men det ska de bli ändringar på.
Pusss ♥


Bad/tv

Blev ovanligt tidig morgon för mig, Vakande klockan 11. Igår var vi ett helt gäng hos emeli såg lets dance och lite sånt , Sen innan det var vi på havsbadet och badade. Skjussade även hem tim igår med deras bil så han tog sig hem sen fick jag åka med nico och öhman sen bar det hem och sova för mig :) Ikväll blir det kanske fara till jimmys stuga och sova där :) Gud så trevligt.. Jaja nu ska jag gå och ta mig en dusch !
Cya ;)

jag vill

Sova nuuu !

Skolaskolaskola

Hejsan hoppas !
Har just gjort klart ett arbete som ska vara klart imorgon. Så nu ligger bi och ser csi eller dennis sover faktist nästan iaf. Han har ju inte riktigt det där csi intresset men det har johan och rebbi för dom lånade just en skiva av mig ;) haha så dom ligger vell hemma och nöter just nu. Ikväll har vi spenderat kvällen hos Dennis blev en film sen inte mycket mer. Jag är inte ens trött idag vad är det med mig? haha men det kanske är bra ska iaf sova nu eftersom det är skola imorgon typ 2 timmar, Men har även möte med idrottsläraren. Imorgon var det snack om att vi skulle dra och bada, Men får se hur det blir med den saken är inte mest taggad till det men kanske kan bli ;P Ligger och lyssnar på Lay al your love on me, Som vi nötte i bilen på vägen hem haha ! Ska föresten ringa till en trög öhman nu som håller på att skriva en massa äckliga sms till mig ,


Orkan !

Nu ligger jag i min sänge igen och ser csi har blivit min dagliga rutin. Ikväll har jag spenderat min kväll hos Evis, Vi har gjort lite mat mumms blev kyckling ;) Sen kom även emmeli så vi har suttit och babblat på en hel del. Sett Made in Sweden men var inte så mycket för mig ganska enformigt eller vad man ska säga ja iaf inget för mig, Sen vid halv 11 drog jag mig hemmåt så nu har jag just målat naglarna blev lila som vanligt hade ju fan köpt ett nytt men det var/är omöjligt att få upp ! Får se när jag somnar inatt men hoppas ganska fort för nu imorgon hade jag tänkt kliva upp i tid iaf kl 10. Så jag hoppas jag klara det:) Nu ska jag gossa en massa med Troja som jag knappt hinner träffa men hon ska få börja följa med lite mer nu , Så ni andra får sova så gott, Det ska jag för imorgon kommer lilla dennis hem ;D

Puss♥


Bullllar !

Aitter hos Ev nu emmeli äe också här :) vi har ätit en hel bullpåse var riktigt gott ;) Nu får vi se vad som händer..
Cya ;D

Tillbaka !

Vill ni veta en sak? jag har sjukt tråkigt, Men måste försöka sova nu ! Csi var då iaf riktigt bra lika spännande som alltid:) Made in sweden börjar imorgon och jag har tänkt se det hoppas det är bra, Är då med idolfolket har inte riktigt fattat vad det handlar om men såklart musik. Ikväll har vi suttit och funderat hur man ska kunna bli känd? Men tror inte vi kom fram till något bra bara kämpa på i lilla pite med sina 1050 i månaden och hoppas


Öhman säger :

Skriv lite blogg var fan halv 5 sist ! så okej jag bjuder på ett inlägg sen sa öhman även att :

Ömpiiii ;> säger:

som dl hade sagt "Jo ta en rök, det förtjänar ni"

Han är yr så vet inte vars han fick det ifrån men som sagt knarkar man tramadol så är inte livet alltid lätt :D Ikväll har jag spenderat min tid hos Wikströms vi har mest suttit och snackat och käkat lite godsaker, Vasar ganska rörigt för som gör om i deras kök. Sen drog vi vidare till tim men vi var nog inte så välkommna kom in i hans rum sen gick han ut direkt men vi satt där ett ganska bra tag trodde han skulle komma in men icket så vi gick ut då var han upptagen med bea så då drog vi ut och gled med tom som har klarat körkortet :D Gick väldigt bra vi lyckade klara oss från alla diken ! Imorgon blir det iaf att fara till Ev direkt efter skolan sen får vi se vad vi gör för trevligt ! Hoppas nu simon är nöjd kanske skriver ett tall sen ? :D
Pusss ♥


Nu vill jag bara

Gå ut den där jävla skolan få allt bort från min skalla jag orkar inte skolan , Sen vill jag ha mig ett jobb och inte nog med det jag vill ha en massa med pengar sen bara få flytta i en lägenhet en stoooor, köpa massor med saker till den och bara leva loppan , Haha det är min dröm just nu :) Så det är samtidigt bara kämpa på med skolan för att få sig ett jobb, eller vikarie iaf. Har iaf börjat bra för jag stannad länge då dom andra hade farit och gjorde bort ett arbete :D Wohoo en bra början iaf. Nä nu ska jag äta lite mat sen får vi se vad som händer ;) Och nu är jag på super dåligt humör så nu skulle dennis gärna få komma hem blir jag kanske lite gladare :) haha
Puss ♥

Cya, I dont wanna be ya!

Ligger just nu i min säng och ser CSI som vanligt, Öhman for just hem från mig han har suttit och nött min dator lite har aldrig varit med om någon som är sån facebook bög. haha inte ens jag nöter i närheten av vad han gör. Och ett stort plus till han som gjort mitt arbete så nu är det klart bara två småsaker kvar gud vad lycklig jag blev helt plötsligt :) Sen har vi inte gjort mycket denna kväll har varit helt död eftersom jag sov inte så mycket sen en hel trög dag på skolan men jag har  kämpat mig igenom den. Så imorgon ska jag ta en sovmorgon hade jag tänkt hehe :D Nä nu ska jag lägga mig och sova bara ladda in lite bilder på facebook först ;) haha
Pusss♥

Ny beundrare !

Ja jag har ju en beundrare deni ;) hahaha  http://gamgubba.blogg.se/ Nu sitter jag iaf och ser CSI med Öhman och Malin skulle ju göra mitt arbete och se en film, Men hur gick det ? Jo öhman hade bränt ut en film utan text !! Bark men som tur var så kunda han hela filmen!

Skola !

Sitter på skolan nu vi har projektarbete jag och jessica kämpar på som fan ;) haha Har inte ens börjat men det kommer vell snart. Tänkt att jag orkade ta mig hit idag fast vi började så tidigt, Men trött det var jag. För det första så somnade vi typ sent som fan sen vaknade jag halv 5 av att dennis for eftersom han skulle och jobba sen vaknade jag 6 av att mamma tror jag typ ska stiga up då så det var grymt jobbigt. Men sen vaknade jag iaf vid 20 över 7 så jag försov mig lite men kom ändå bara typ 5 minuter försent. Nä nu ska jag fortsätta med detta jävla arbete så det blir klart någon gång ;)
/Cya ;D

Tällträsk,Spel,skoter,film !

Gud vad jag yrade igår , Haha hur som helst där vid 8 kom Dennis hit och hämtade mig sen drog vi till tällträsk och sov där med Ev tom rebbi och johan :) Vi spelade kort såg film och lite sånt, Mysigt det , Sen låg vi alla skulle just sova och såklart så händer det knackar på rutan haha jag o dennis väcker dom andra och ja efter många om och med så kliver alla upp vi trodde såklart det var en full öhman men sen komma dom in och det var Samantha,Emeli,Sanna och Ida haha :) Så vi snackade med dom lite sen in och sova igen , Vi skulle upp klockan 9 idag ? hur gick det med det haha inte bra vi klev upp typ kvart i 11 så då var det bara klä på sig sen ut med skotrarna. Sen har vi typ bara legat i stugan jag kom hem vid 4 så nu har jag precis ätit fläskfilé och potatisgratäng ;) Ska ta mig en dusch nu,
Cya ;D


Ändrade planer !

Blir inge tällträsk för min del , Blev rebbi johan ev och tom som skulle fara dit, orkade inte köra bil själv eftersom jag inte har någon jävla skoter !!! haha Så här sitter jag i mitt lilla rum :)

Dop !

Ja idag har jag varit på dop var nämligen så att Mio döptes :D Väldigt vackert sen blev det fika och massa godsaker :) Ska ladda upp lite bilder sen hade jag tänkt men har fan inte tid nu ! Får se om det blir tällträsk ikväll :) Hade varit trevligt nä nu ska jag gå och gör annat ! Tjooo !

Snälla !

Måste bara få avreagera mig lite , blablablabla satans lilla sak! haha Nå dumt vill jag inte skriva ! Bara jag själv vet vad jag menar och fick skriva av mig lite lätt !! tack så mycket börjar bli jävligt less dig nu !

Nu ska jag faktist sova så alla vet det ! Sov gott ni andra ;) Hoppas ev och rebbi tänker på mig i morgon då dom är ute med skotrarna ;) cya wouldnt wanna be ya!

Sov gott allt folk :D

Nu sitter jag här hemma i mitt lilla rum , Tittar då öhman och bea ligger i min säng men ska snart skicka hem dom så jag får sova ! Är väldigt trött och imorgon blir det ju dop på lilla Mio :D Ikväll har vi sett lets dance kört runt en massa i stan svintrist ! Hade varit skönare att ligga hemma i min säng och sett en bra film bara ! Nä nu måste jag sluta tänka på att ligga i en jävla säng ! Nu är det fan nog.. Men nu ska jag iaf snart sova !

Min myskodröm !

Började med att vi är hos nico och festar han hade flyttat mellan sikfors och älvsbyn, Hur mycket folk som helst jag blir barkfull. Sen hade dom en stor pool med bastu och en massa innomhus men för att komma till den var man tvungen krypa genom en minimalt hål ja jag hade hur svårt som helst att komma in i det ! Efter en massa festande så kommer polisen dit vi börjar bråka som fan ? Dom var dryga nå fruktansvärt. Sen blir jag kär i både andre,nico och dennis ? hahaha ja döör ! Låter helt sjukt. Sen hittade jag en lada där jag satt med en massa turkar typ? Och dom påstod dom var mina jävla kusiner så jag blev ju galen, Det slutar med att dom här killarna gör en film,låt om mig som ett plåster på såren ;) Efter ett bra tag var jag i älsvsbyn själv? Men nico,malin och någon mer kom och hämtade mig! Så sjukt alltså.

Där fick ni iaf ta del av min dröm som jag drömde för typ 1 timma sen, Tänkte best jag skriver direkt annars glömmer jag bort det svinfort ! Men tänk att man kan drömma så himmla sjuka saker !


Framsteg !

Ohja var iaf halvadagen på skolan ;) Men nu sitter jag hemma annars hade jag slutat halv 4 och det orkade jag verkligen inte. Har iaf fått en bok som jag ska läsa och den verkade väldigt intresant, Så ska snart lägga mig i sängen och påbörja den. Nu sitter jag och tittar ut på det fina vädret tänk och sitta på en skoter nu i solen ;) mumms ! Ska iaf försöka ringa Ev och höra vad hon har för sig. Menmen nog med det ha det bra :D

Min dag och kväll !

Har jag spenderat med Ev malin tom tim bea öhman ida rebbi :) Vi har inte gjort så mycket suttit hemma hos mig snackat en massa om balen som vanligt. Haha kom vi fram till något vettigare ? Svar nej. Sen drog vi in mot strömlida för att som skulle vara och gasa upp och ner för backarna ! haha öhman måste ju fan vara mest galen. Nu sitter jag här hemma med fär i håret ska göra ansiktismask hoppa in i duschen och såklart se csi. Imorgon ska jag verkligen på skolan känner att jag verkligen måste. Fast hade jag varit lite mer obrydd så hade jag mer än gärna stannat hemma ! Nå mer kul som hänt idag ? Varit på stan köpt ännu en ny stav till tungan blev 14mm och den passade riktigt bra. Sen så fikade jag och Ev och lite sånt hant ändå vara där typ 4 timmmar ;) Nä nu ska jag skynda på så jag blir klar någon gång ;D Cya :D

Inte bra början !

På sista terminen jag är sjuk , Den här gången ljuger jag inte feber och super ont i magen. Så nä blev ingen skola för mig idag jag orkar helt enkelt inte ! Men min kär mor sa ändå att jag var tvungen komma in till stan direkt hon hade slutat så det är vell bara göra det då. Kanske blir lite piggare om jag är uppe ett tag :) Sen skulle jag såklart ringa jävla cp ungdomsmotagningen men dom måste ju fan va störda hatar dom. HAha går fan aldrig få tag på dom så får göra ett nytt försök imorgon ! Nä nu ska jag ta mig en dusch försöka äta nå sen lägga mig under filten och se csi :)
Puss !

Sjuk?

Måste fan vara sjuk alltså för så här trött kan jag omöjligt vara den här tiden plus jag har verk i min rygg och då är jag sjuk eller så är det pga det kalla vädret får se imorgon hur jag mår iaf :) Är jag som jag är nu blir det då absolut ingen skola. Ja ikväll var Öhman här vi satt och spelade Skip-bo med mamma och pappa som jag förlorade och som pappa vann ;) haha. Sen har jag suttit och kikat på tatueringar för nu är jag sjukt sugen ska fan göra en så fort som jag fåt pengar. Snackade med en kille och blev ännu mer sugen då ! Nice hade det var men har så många ställen jag ska göra på men har nu iaf bestämt vars jag ska göra min första för nog blir det på några ställen kommer inte räcka med en ! Nog med det nu ska jag lägga mig i sängen och ja se CSI förstår ni inte är förvånade längre över vad jag ska göra innan jag lägger mig , hehe !

Det så kallade Jumbojet !
Sen en rolig sak Dennis berättade för mig som jag inte hade en aning om var att i stockholm har dom gjort om ett flygplan till ett vandrarhem ? Jävla coolt tyckte jag men hmm inte billigt man får vell vara glad om man får se det någon gång iaf ;) Grymt imponerande att man kan komma på att göra en sån sak ! :D
En bild på planet !

Stan !

Just för tillfället sitter jag med en kaffekopp i handen vad hasr hänt med mig ? haha jag skulle aldrig börja dricka det och se nu dricker jag det riktigt ofta, Det blir fan godare och godare ;) haha, Väntar även på Öhman som är påväg hit han ville komma och hälsa på. Hur som helst idag har jag och Ev varit på stan blev inte så mycket för mig en kofta,navelpercing,tungstav,lite från kicks sen såklart mat ;) Nejnej nu ska jag vila lite tror jag helt slut i kroppen !

Puss !


So am i !

So am I still waiting
For this world to stop hating
Can't find a good reason
Can't find hope to believe

This can't last forever
Time won't make things better
I feel so alone
Can't help myself
And no one knows
If this is worthless
Tell me


Mummmms ;D

Så nu sitter jag hos familjen wikström, Har blivit några timmar hos dom :)  Hur som helst började med att vi fikade en massa godsaker ;) Jessica och Petrus hade verkligen lyckats. Mummms ! Efter det har det varit en massa balsnack alla är som nå yrahöns haha ;D Jag tar det ändå jävligt lungt , har min klänning beställt frissan fixat sminkningen en sak är kvar men man ska gå med? haha tur jag är smart ! Men det är ju några månader kvar så jag tar det jävligt lungt, Vi har även sett två filmer men en håller på än Så nu ska jag lägga mig i sofffan och fortsätta se den sen ska jag hem och sova ! Cya ;D

6 Januari vilket betyder ?

Ja såklart Grattis till Jessica som fyller 19 år idag ;) Ska göra mig lite klar sen äta nå middag då mamma och pappa kommer hem sen blir det bege sig till hon för lite fika ;) Igår tillbringade vi kvällen hos mig men gjorde inte så mycket åt en massa mat och efter det blev alla slöa som fan så då orkade typ ingen göra något. Kul iaf med lite snö. Jag får bara mer och mer ångest för varje dag som går för snart börjar fan skolan om och som att jag inte orkar. Jag som skulle ta hem arbeten göra dom så allt blev klart ? Gjort ett enda nejnej det ska ni inte tro så nu står jag på torsdag med ett stort arbete som är ogjort plus en hel kurs i turism som är ogjord ! Jag orkar inte !!!!! haha Nä nu ska jag ut med mina små djur. Cya !

måndag

Blev skoter idag efter många om och men för jag höll fan aldrig på att få upp dennis ur sängen haha ,  blev jag ev tom dennis rebbi johan jore tommy petrus :D Blev gammla vanliga gäddträskkojan nu har vi iaf nyss ätit här hemma hos mig , så alla är så jävla slöa dom baa ligger och vilar maten :) Ikväll har jag ingen aning om vad som händer men något blir det säkert.  Nä nu ska jag vara lite social. Cya ;D

Tack !

Kommer aldrig kunna somna men nu ska jag iaf sätta på CSI så kanske jag gör det. Sen fick jag ett sms där det stod att en viss liten dennis skulle komma och väcka mig sen för han ville nog inte sova själv ;P haha Aå än en gång god natt;P


Lite att gör..

Så jag snodde lite bider från bea ska fösöka fixa pixbox så jag får in lite bilder där också ;P
Måste bara säga att sista bilden på våran stuga , Den såg inte ut sådär utan kanske 5 mins då vi just hade städat den haha , Alla andra miljontals timmar som vi spenderade i den så var den jävla sluuussssk !

       

Who cried a river and drowned the whole world

Jag mår verkligen inte bra för tillfället haha ligger i min säng och bara väntar på att få dö har världens jävla huvudvärk och är trött som fan. Kvällen har jag iaf tillbaringat i Svensbyn med Öhman Rebbi,Johan,Jessica, Petrus Jimmy, Emeli Vi gjorde inte ett skit så ist för att hålla på att somna där for jag förrbi ev tog en rök sen hem. Ligger och ser film nu men var då inget spec bra så blir vell sängen snart plus ett CSI avsnitt om jag inte somnar före jag ens satt på det. Imorgon var det snack om skoter men jag vet inte inte iaf om det är så här jävla kallt. Blir förövrigt också min första natt utan Dennis på över en vecka haha hur ska jag nu klara detta? Bara bita ihop då fixar jag det. Ska iaf lägga mig och ta upp hela sängen som jag i vanligafall brukar göra :D Jaja sov gott ni andra :)


Gårdagen!

Inte en nykter anna som hade skrivit inlägget tidigare haha , Ja jag var verkligen för full igår och ja jag skämms som bara den. Men hade iaf supertrevligt på Beas fest :) Innan vi började festa drog vi och käkade på hawaii blev en black and white för mig mummms ;) Vi var en heldel på Beas fest orkar inte börja nämna några namn var så många haha ;D Kvällen slutade med en superfull anna iaf ! Ikväll blir det lungt kan jag er lova. Nu ska jag iaf gå och ta mig en dusch !

fessssssssssssssttttttttteee

Tack och gud nu är detta borta !


Fest ;D

Skönt att man fick sova ut idag i sin egna säng så jävla skönt går inte att beskriva ;) Igår var iaf dennis öhman issa rebbi och johan hos mig såg film åt varma mackor och lite sånt ;) Sen var det bara jag dennis johan och rebbis kvar så vi la oss och såg csi  sen vaknade jag vid halv 4 då var det bara jag och dennis kvar hahah ;) Så vi gick direkt och sov. Nu har vi iaf vaknat ska börja göra mig klar för fest ;P haha bara tagga upp på nytt. Så vi ses i dimman ;D

Lite bilder !

Gud så skönt allt upppackat och jag nyduschad ikväll får vi se vad som händer ska iaf gå över till min lilla granne nu och se hans nya lilla ödla :) Sen så kanske det bara blir film med något gott ! Är ändå rätt så sliten ;)

      

Hemmmma !

Nu är vi hemma vad ska man säga om dom hära 5 dagarna , hm jävligt roligt men mycket bark ;P Men skippar man allt det så var det svintrevligt och göra gärna om det men som vi några sa lätt värt att betala 800 spänn för en stuga i kobdalis ist för krono ;P haha. Menmen får bli en lite bättre uppdatering sen för nu ska jag duscha !
Cya !

RSS 2.0