IDÈ

Jag kom på något jag verkligen vill göra jag vill fara och se Luleå hockey så småningom ;) Fan va kul !

Det finns en gräns.

Och nu är jag less. Alltså snälla ? Ska det behöva va så så kan du/ni lika gärna lämna mig ifred jag har alltid gett er stöd men själv får man bara en massa jävla idiotfrågor. trodde spec du var en kompis men inte. haha aja ställar man inte upp så kan man lika gärna skippa mig, Men tack efter alla år nu vet jag vars jag har dig.Är detta bara en ren avensjuka eller va fan är det? haha, Tur jag har mina vänner som ställer upp för mig fast egentligen behöver jag inget stöd för tillfället men häller inget jävla skit.  Tjooo !

Perfekt!

Nu är snart denna dagen också slut som ni ser sitter jag och räknar av tills det blir helg :)  Eller iaf torsdag för då vet jag att helgen närmar sig.  Idag har jag varit på praktiken allt har gått lika bra som vanligt. Helt underbart att man kan ha så kul. Spelat skippo idag och ni kommer inte tro det MEN jag vann !!!! haha sug på den ni.. Sen etfer praktiken träffade jag Empis vi for och solade och nu är jag hemma. Och vad tror ni står i mitt rum ? En aldeles ny Tv ;) De ni .
/Cya


Bjuder på

Lite mer bilder från ihelgen ! ;D

r

Även en lite bild på frgerna i mitt rum :)

Sliten,

Ja det är rätta ordet, Är riktigt sliten hade praktik 11.30 till 19.00 ! Säger ju allt inte alltid kul att jobba. Men har iaf gått riktigt bra så nu sitter jag här hemma hunnit göra lite mer i rummet Sen har jag badat Troja och lite sånt ;) Så vad har jag inte gjort ? Inget. Hittade däremot en tv idag som jag ska fara och inhandla. Sen får vi se jag ska ju till emmeli någon dag i veckan och träffa Mio. Tiden har gått precis som jag ville igår riktigt fort. Och det smiider snart helg igen!  Tack fö det ! Aja nu ska jag sitta och nöta lägga in lite bilder sen sova var det vell tänkt :)
Puss !!!

Wooow!

Ja precis vad ja säg woow haha ? ;P Hänt något spec i helgen eftersom min blogg blev helt plötsligt poppis. Haha jaja nu börjar få en hel del klart i rummet kom just på att jag skulle flytta datorn så det har jag hunnit med. Hade vell snart tänkt gå till sängen men eftersom jag inte har någon tv för tillfället så kändes det ganska tärt ska iaf fara iväg i veckan och köpa en så det blir smiiid.  Vad har jag mer för storaplaner ? Alperna? Nä det får vänta. Haha...

Ikväll har jag iaf varit med empis och öhman och käkat på max och tro inte jag ljuger men känns som det var en evighet sen jag åt där sist. Sen drog vi film hos Dl med han och andersen. Nice nice fast man har ju sett den dära filmen ett antal gånger. Jag vill absolut inte ha måndag  åh jag dör nu vill jag ha helg snällla... Låt denna tid gå fruktansvärt fort. aja nu ska jag gå och tränga mig in med troja i sängen. men inte lika kul sova själv igen. Haha eftersom man har sovit med folk sen i torsdags, Aja sov gott.

Hur ska jag klara mig? haha ;)
Puss !

Mummms ;)

Ja nu äntligen har ja tagit några enstaka kort av emeli  haha ;P som sagt kunde ju vi inte lägga ut alla men finns grymt mycket roliga kort man kan skratta till. Ikväll blir det iaf film ;)



Nomy - Cocaine

Ännu en jävla helg över så jävla tråkigt. Men snat kommer det en ny. haha ;) Denna helg har varit super trevlig. Haha Fredag blev det ju då lånkan ferre, Och igår Ja for vi typ och sprängde någon bomb, Sen drog jag med killarna till älsvsbyn kolla läget där. Sen såg vi film, och empa kom ju också och åkte bil med oss ett tag. Sen blev det ännu en film som jag måste erkänna jag kanske såg typ 10 min av eftersom sen sov jag. Haha ;) Nu är jag iaf här hemma och redo för att starta igång med att sätta upp saker till rummet. Och ikväll vet jag inte, får vell se jobbar iaf kväll imorgon så något borde man ju kunna göra.

Borde jag bry mig? Nä haha absolut inte detta är som repris på repris jag klarar mig ! Haha
Sitter då bara med ett leende på läpparna och kan inte sluta? Whay? ;) haha


Sakta men säkert

Så börjar även jag piggnatill ;) Mitt rum också snart klart åh så himmla skönt, Längtar tills jag får stoppa in mina saker och bara börja leva i en något ljusare miljö. Sen så det mindre roliga ligger farfar på sjukan vet inte riktigt hur det är med han men han ska nog klara sig ;) Nu har jag snackat med Tim och Dl som var sugen att styra nå så ska göra mig klar sen får vi se vilka vi blir ikväll :) Konstigt att jag hade ont i ryggen Har en jävla knöl fyfan inte stor men gör så jävla ont!
/Cya ;)

Sliten,Ont

Som ni ser blev det en dag tidigare. Alltså vi hade svinkul men för det första sov ingen inatt sen då vi vaknade så var alla så fruktansvärt bakis och slitna så vi drog hem. Men som sagt var iaf svinroligt. Haha direkt vi kom fram började vi dricka sen vid 9 drog vi och bastade. Haha som förövrigt var ganska yrt. Sen så drack vi spelade massa kort, och helt plötsligt var klockan bara 4. Jag som trode det var typ 11 haha. Ja helt sjuk. Förutom allt jävla bark som hände så måste jag säga att jag hade verkligen svinkul. Helt otroligt;);)

Får bara mer och mer ont i ryggen och nacken men är det konstigt? Trode att en del killar kunde va sådär typ i filmer om man ska säga så. Men i verkligheten? Nä fy fan ! Ja nog trodde jag att vi ändå skulle kunna vara vänner, igår var du något bra i mina ögon Idag är du en enda stor idiot.
/cya ;)

Då bär det av

Till skogen ! Haha nja inte riktigt än ska först göra mig klar sen ska vi vell och käka lite också :)
Gårdagen var det fest var hos Dl först med lite folk sen drog vi ut på kalles och jag som hade sagt till mig själv typ 2 cider ska ja bara dricka. Men inte ,he sprack så har mått piss på skolan idag ! haha aja nu äre bara börja taggaupp igen ;) Ja hoppas jag överlever denna helg men aja ni ser ju om jag skriver något på söndag ;)
/Cya

Skola !!

Ja nu är det snart skola som gäller fy fan va nice ! haha Skolkort var det också idag ? Men orka ! haha Aja nu var ja snart klar för att bege mig men känner mig absolut inte stressad. Blev iaf mest troligt lite Drickande ikväll, Vet inte om vi skulle ut på kalles också en sväng. Sen har jag paxat att sova hos Jossan Empa också får se hur vi ska rymmas ;) haha Öhman får sova med Lena !  Så är det nä nu ska ja äta nå frukost sen fara iväg. Ha det ;);)
/Cya !

Äntligen

Är det snart helg känns det som. Har haft fullt upp känns det som idag. Blev stan med Jossan shoppade Kofta,tröja,Skor,linne (klänning),trosa,sen lite smågrejs tills i helgen. Typ 3 kortlekar och lite sånt haha ! Ifall att öhman ska börja sprätt iväg korten. Nåja sen har jag börjat packa lite tills fredag eftersom jag nog bara sover hemma inatt sen så börjar calle med mitt rum. Så blir bara hem en snabbis på fredag för att hämta saker och säga hej då till min troja.Kommer sakna hon så mycket omen det bara är 3 dagar. Får se om det blir lite uppvärmning med någon cider imorgon. Aja skola är det ju också men det hinner jag med ! Gud känns som jag ska skriva hur mycket som helst men nu har ja inte tid mer ska äta nå sen sova i mitt tomma rum där det bara står en säng ;)  haha

/ Cya

Nu vill

Jag att det ska vara helg : ) Eftersom att vi far på fredag till Lånkan en helhelg dära. Med en massa trevliga människor, Blir dricka och basta och lite sånt hoppas iaf på en Toppenhelg. Och torsdag får vi se hur det blir men kanske tar en eller 2 cider för att börja värma upp. Får se om man pallar. Så är det ;)

Idag har jag haft praktik toppen det ! Har spelat Skippo hela kvällen och jag vet inte men hur jag än gör så förlorar jag hela jävla tiden är så less. Haha nästa vecka ska jag Vinna ;) Nu ska jag fara till Jossan och sova där jag och Troja :) Imorgon blir är vi lediga så då blir det fara till stan och shoppa ! Taggad till 1000 :>
/Cya


Välkommen :)

Var tvungen sno bilden :) Världens sötaste Mio !

Natur upplevelse ;)

Höhö


Tia

Lott ! Äslkar dom ;) Haha vann just 20 kronor och det är stooort !

Idag har jag varit på stan med mamma :) Köpte en platttång,Hårspray,Strumpbyxor och nå små saker. Sen såklart även en present till lill killen. Vad ska jag då göra idag ? Vi har främmande just nu ska vell äta lite middag sen har jag ingen aning vi får vell allt se. Kanske skulle förrbi ev och säga hej men känner mig gode sliten så vi får se. Imorgon är det iaf praktik som gäller blir nog gode kul eftersom att jag är ledig Onsdag. Sen börjar vi tagga upp för helg igen.
Förbannat ;)
/Cya

Who let the dogs out

Nu är jag hemma efter en lång kväll i stan ! Direkt efter Jossan slutatde drog vi in mot staden sen vidare till Andersen där det var party! Och sen har vi i stortsett bara kört runt i stan. Haha kan ju bara skartta åt en massa Jossan du måste ju vara klockrenast. Fy fan ! Nu är jag iaf hemma och sängen väntar på mig ! Så bäst hoppa i med troja och mysa !  Har iaf fått en bild av emmelis lilla pojke som jag fortfarande inte vet något namn på så skriver "Pojken" så sööööt ! Har skrytit och visa bilden för alla nästan ! hehe vad händer imorgon? Ingen aning men något skojj alltid !
Hursom helst har jag tänkt byta min jobbar helg eftersom det känns bäst så. Har så mycket planerat till nästa och känner inte för det, så ska höra med min handledare ! Det ska nog gå att ordna ! :)

Det bästa i min nya "gammla" hitt låt. Älskar just detta vet inte varför ! haha

Wait for y'all my dogs, the party is on
I gotta get my girl I got my mind on
Do you see the rays comin' from my eye
What could you be friend
that Benji man that's breakin' them down?
Me and my white short shorts
And I can't seek a lot, any canine will do
I'm figurin' that's why they call me faithful
'Cause I'm the man of the land
When they see me they say...ah-ooooo(howl)

Lördag !!

PARTY? woooow haha skojja ;) Nyktert såklart eh tror nog det blir så lugn dag som det bara kan bli. Mamma och pappa far till lånkan så jag hade vell tänkt bara ta det lungt här hemma tills Jossan slutar kl 8 ;P Sen får vi se vad som händer. Ska kanske ringa öhman också och höra vad den lilla killen har har sig ! Och vi ska äta surströming som jag inte är taggad på !! Huvva. Sja jag vet inte vad det är med mig ? Men snacka om ny energi jag fått känns som jag är 3 år kan inte sitta still och har aldrig varit så glad omen jag bara ska sitta hemma själv , haha ska vell kuta runt huset om inte annat ;);) hehe

Livet leker ! ;> /cya

Underbar dag !

Eftersom att min älskade kusin fick sin lilla gosse idag :) Längtar så himmla mycket till jag får träffa han!!

Sen klarade jag ju att ta min spruta utan en tår! Stort plus tack Jessica för stödet :)

Aja ikväll har nog varit som dom andra kört bil. Var därremot långt åt hälvete haha typ 13 mil härifrån till vitthatten!! shiit imörkret men det gick bra det också som ni ser lever jag ännu. Sen har det bara varit lurre så nu är jag hemma sitter vid dator och mörar ska dra mig till sängen och se tv,

/Cya

Gratttiiiiis ;D

Emmeli till din gulliga pojke ;)

Kort sagt,,,

Filmen: Funkade inte världens bästa, Men den var ändå fan roligt. haha Annars vad har jag och Jossan gjort? Varit ute och gasat på lite som vanligt. haha lika kul varje gång. Man får sig alltid ett eller annat skratt. Nu har jag inget annat att skriva så God natt på er !
/Cya


Förstår inte riktigt ?!

Vad som gick fel? Var det jag ? Eller blev det bara som det blev! Saknar iaf dig massor. Men som även du säger man kan inte bara tänka på det utan försöka tänka på annat.

Ikväll blir det Bio !! Som jag verkligen ser fram emot mysigt jag & Jossan Såklart !  Sen efter det ska jag hem lägga mig i sängen och vara så orolig . Men nu ska jag bara tänka att : VA FAN DET GÅR? Klarar en 5 åring det ? Så varför inte jag ! Jag är helt klart Kung bara tänka så ;) Aja nu ska jag käka lite innan jag beger mig iväg till Jossan !
/ Cya




Fy faan

Praktiken över,  Har gått riktigt bra idag, Suttit hela dagen och spelat Skippo svinkul:) Sen efter det så for jag hem eller föst hämtade jag Jossan och Akilles :) Så vi har sett idol sen inte mycket mer. Ska vell snart börja tagga för skolan imorgon, Smiid.

Imrgon blir det iaf Bio Patrik 1,5 med Jossan ! Hoppas den är bra ! Tralala
/Cya


Känns som att jag är en enda tom anna

Ja precis som att det fattas något. Men jag vet du far ingenstans du kommer alltid finnas där när jag behöver dig . Från början tod jag nog inte detta på alvar. Men nu känns det i mitt hjärta att det verkligen saknas något, Samtidigt som jag nästan får panik blir jag också lugn då jag tänker att det var detta du kände.  Men tack iaf min älskling :)


Tisdag!

Har varit på min praktik som sagt idag. Roligt som vanligt, Var och åt på thai garden mumma. sen har vi inte gjort så mycket mera! Imorgon ska vi på prk med en så blir nog roligt det med. Men i morgon jobbar jag kväll som kändes riktigt skönt, vad händer då idag? Ingen aning orkade andre så skulle jag dit annars vet jag då inte. DEt börjar närma sig mer och mer för sprutan och jag gör det bara mer till en så stor sak.  Riktigt nervös aja, ska kila nu från denna dator.

Föresten sen ikväll får jag nog min blogg fixad får se hur det blir :) nice .
/Cya

Nu är

Min måndag snart över. Idag har min dag bestått av Stan, Skolsköterskan sen Jessica och nu sitter jag här hemma. Och imorgon är det prektik som ja är sådär inte taggad att ställa väckaren på 05.40! Verkligen inte, Men det blir iaf Thai Garden och äta lunch. Så hur gick det hos skolsköterskan? Inte roligt alls då man är så jävla nervös och frågar :

- Kommer sprutan ta ont?
    
Sen får man till svar:

- Nej , Men självklart nog känns det!!

Åhh jag som ville höra nej det känns inte alls. Har ont i magen men på fredag gäller det då jäklar ska jag ta den är det tänk iaf om jag nu inte bangar. Som jag inte tror. Aja nu ska jag ta och äta upp en laxmacka sen ta en duch och sen återgå till att sova :) 
/Cya                                                                                                       

Perfetk :)

Så himmla skönt att få sova ut idag :) Det behövdes verkligen ska iaf iväg med Jessica nu en sväng till stan, Och sen blir det till skolsköterskan för att prata om den dära jävla sprutan. Ikväll har jag absolut ingen aning om vad som händet får vell se om det blir något skojj ? haha nja ska iaf upp och jobba tidigt imorgon kl 7 så det blir nog en ganska lugn kväll kan jag tänka mig. Aja hör av mig mer senare :)

Ska klara det !

du sitter jag och tänker massor ! Och har nämligen kommit fram till att jag ska fan ta sprutan. Men ska bestämma en tid med skolsköterskan så vi får prata om det hela är verkligen superrädd ska inte ta den förens på fredag men gruvar mig massor redan !! Hur kan man ens orka göra det till en så stor sak? Fattar det inte ritkgit. Ingen som tagit den som vet hur det känns?
/ Cya ;)

Varför är det så svårt?

Att någon morgon få sova ut iaf? Det är jävlat omöjligt vaknar alltid där kring halv 10 och jag som verkligen behöver all sömn! Är då absolut inte taggad till praktiken Men vad gör man inte?  Bäst och ställa upp för fan !
Igår var jag ju då med Empis,Ville,Jossan & Öhman till skelefteå var trevligt det. Sen efter det tog vi det bara ganska lungt var ute och körde lite bil sen for jag då hem typ tidigt .Men en mycket trevlig Lördag :) Nu är det dax att duscha sen kanske ringa och höra vad Jossan gör ?:)

Nu Äntligen har min nagel lossnat ! Så jävla klockrent fy fan så jävla skönt. kommer nog in en bild sen dör det är verkligen inte vackert. haha 

Tidig morgon !

Har just gjort mig klar eftersom jag ska vara hos jossan om ett tag. Sen drar vi till skelefteå på v75, haha blir nog riktigt trevligt :) Det blir iaf Jag,Jossan,Empa,Öhman & Ida så att. Hoppas dock starkt på pappa idag! Aja så är det,
Vad gjorde jag igår då? Var på skolan sen for jag till Jossan en sväng sen hem sen vidare til Martina och sen återigen hem. Där satte jag & andre på en film som vi låg och såg sen somnade jag :)

Fan har fått veta jag måste ta Vaccin mot hepatit, Eftersom alla som jag typ jobbar med har det !! Men alltså tänk om jag skulle våga, Men jag gör det fan inte. Åhh så sur jag blir !! Fan fan varför kan det aldrig släppa det hära med spruträdsla, Mamma sa sen jag var lite :
Men vänta bara Anna snart har du växt ifrån det dära. Men kommer det fan aldrig !
/Tjohhoow ;)

Vilken dag :)

Ja idag var det skola som gällde, Varit riktigt slappt idag men jag har varit riktigt slö också. Efter att jag och jossan blev riktigt jävla less så drog vi in till dollar för att kika lite, Och vad tror ni inte vi hittar där om inte varsin Tamagotchi haha ni vet sånna som man hade då man var mindre. Så nu är vi med dom hela tiden, haha svinroligt måste jag bara säga. Sen efter skolan drog vi och käkade sen till Martina som var på fårön. Hant bara dit sen bar det av till stan igen där vi gick och kikade lite sen såklart for även Martina och shoppade en Tamagotchi. Vårat nya liv helt klart ! Så imorgon ska Jossan festa och då ska jag vara barnskötar Yääää ;) Blev iaf en riktigt trevlig kväll hos martina med Idoltittade sen kom vi även Sofia och Tina som vi inte får glömma. Den var den dagen .
Ha det
/Tjohooow ;)

Halleluja!!

Som vanligt mina planer blev inte, Skulle egentligen in till jossan en sväng, Men påbörjade att städa bilen efter lite insperation jag fick av Jessica och fy fan he gör ja inte om, så jävla tråkigt. Inte nog med det hinner bara komma in klockan är typ 10 i 8 ?  Hm tänker jag ska jag fara eller inte ? Nä jag har ju fan ett arbete som ska vara klart tills på fredag och jag hade inte ens börjat?!?! Så satte mig ner här framför datorn påbörjar mitt arbete som går så bra att jag blev klar ganska snabbt så nu är det bortgjort Tack gode gud för det ! Halleluja. haha Så nu ska jag bara bädda ner mig kisse och troja i sängen för att mysa med lite tv-tittande :)

Äntligen !!!

Så är jag hemma har just fått mig lite mat i magen , Ska nog ut och promma med Troja en lite runda sen så hmm ja vi fårse vad det blir för spännande! Ska inte säga något idag eftfersom att sist jag gjorde det blev det inget alls. Har iaf haft praktik idag igen super kul. Så olik en dag kan se ut ingen är den andra lik. Japp min lilla kissemisse har fått en massa hosta så ringde till vetrinären idag hon sa att jag skulle vänta ett tag till och om inte ska jag in med han för rönken av lungorna han kanske fått kattastma :/ huvva lillen då ! Aja nu ska ja gå ut
/ Cya


Trevligt !

Dag nummer 2 . Bra eller dåligt. Super duper bra idag. Hade ju lite lätt panik igår efter en sak, men det gick riktigt bra idag. Kommer nog vara lite upp och ner. Färdi pratat om jobbet, Har absolut inte hunnit göra något vettigt alls idag, bara tagit det lungt ska snart gå och ta en varm duch sen sova eftersom jag börjar klockan 7 imorgon. Fy fan vad jag fryser huvva ändå är det inte kallt inne , Aja.

Saknar såklart min babe ! Men hinner vell träffa han så småningom bara han får klart sin bil. Till helgen vet jag inte vad som händer blir nog vara med andré sen lördag är det trav som gäller ! Haha blir jag öhman empis och jossan får se om Andre också ska hänga med :) Blir riktigt roligt !
/Cya

Blev inget alls idag

Nä hade några planer men inget blev. så nu sitter jag framför datorn som vanligt med kissen i famnen. Vi ska vell snart gå och ta en varm dusch sen se lite tv innan vi somnar. Har iaf varit på promenad med Troja och mammi ikväll, Skönt. Sen så la vi oss framför tven och där låg vi, haha är så jävla sliten men vet inte varför. Aja ska börja göra mig klar sen lägga mig och gruva för imorgon :/
/tjoo ;D
None

Praktik!!

Nu är jag hemma. Okej jag var super nervös då jag vaknade och skulle till min praktik, Kom dit och tyckte allt var superskojj Vilket jobb tänkte jag, Sen på eftermiddagen blev det raka motsattsen aja kanske inte alltid ska vara så bra då man valt att vara på Rättspsyk. Hoppas det blir bättre iaf annars dör jag. Har ju även varit och plockat ögonbrynen och färgat fransarna som behövdes. Så nu känns allt perfekt.. får se vad som händer idag ? Andre hade ju inte tid så kanske far till jossan en sväng för hon har ju också sovmorgon imorgon :)
/Cya

Tjöttt.

Ja snart ska jag sova är ganska trött sen ska jag ju vara pigg imorgon också :) Börjar ju klockan 7 på min praktik lite nervös, Men det kommer nog gå bra tror jag ! Sen efter det ska jag och noppa ögonbrynen sen färga ögonfransarna :) och efter det blir det nog att fara och sola med Empa.
Ikväll har jag varit och grattat jossan och ätit lite tårta sen varit med hon öhman och empis ! Trevligt. aja hörs mer imorgon om min praktik !
/tjoohoo


tråkiga lördag

Sitter hemma just nu. Idag har jag varit hos ev och hennes sööötaste vovve :) Troja fick hänga med men aja he var vell sådär tyckte hon. Ikväll har jag ingen aning ska vell och hämta pappa inatt, sen nu har jag vell tänkt fara och hyra en movie. Får se den själv för mamma har nog ingen ork. Så är det nu ska jag kila..
/Tjoo

Gratttiiiis Jossan ;)

Helllg ;)

Sköönt ändå har jag varit ledig idag. Jag och mamma har nämligen varit på Ikea shoppad en heldel saker till rummet sen även lite till troja och godis sen var vi såklart på alko också.. Ikväll får vi se vad som händer har inget alls planerat ska iaf ringa till öhman snart. Såatt,
Gårdagen var skola sen for jag såklart till boden som vanligt. Hejade på pappa och som tur var fick jag med mig öhman och empa också ;) Haha vi lirade en hel del jag gick då gode back haha, Men empa drog ju in stoor vinsten.  Sen så vann pappa också så jävla smiid. Aja trevlig kväll med trevligt sällskap. Ha en bra kväll alla
/cya ;>

Regn!!

Kan det aldrig försvinna är less allt regn, Hoppas på en bra vinter iaf kan man köra lite skoter åka pulka :) Det som är ett stor plus här upp i norrland. For till Ev en sväng såg idol vad tycker vi om årets idol , ja det duger men hoppas det kommer bli betydligt bättre. Och Ev som får sin hund imorgon fårse när jag ska hinna träffa den lilla söta filuren . Kanske inte är så bra med hur mkycket folk som helst så jag tar det då det passar för dom. Längtar iaf,
Imorgon är det skola men börjar 9.20 så att det är lungt sen sluar jag två hästtjej som jag är ska jag iväg på travet. Sen fredag är jag ledig jippi;) Ikea blir det då som jag kommer shoppa. Hoppas jag iaf på.
Saknar !!


Puss

Varit på en promenad med Troja ikväll. Sen sett sjukhuset som är ett måste, vad har jag annars gjort ? Ja inget alls bara atgit det ganska lungt. Men nu ska jag gå och se tv eller nå med lite ostkrokar mumms.





I still want you by my side, babe
Oh, just to help me dry the tears that I've cried

18.35

Idag har jag fått världens bästa sovmorgon, Gud så skönt det var !! Idag har jag varit hos världens tjockaste kusin som är så sööt, Vill bara den lilla krabaten ploppar fram :) Kommer bli så kul. Ikväll blir det vell bara sitta hemma och inte göra nå alls. Sitta och länkta tills imorgon då Idol börjar om! Nice.

Miss u babe!!


Kallt

Ja har ju varit och vandrat idag, Men jag och Jessica gick bara till eliasberget mötte klassen där sen vände vi och tog bilen dit vi skulle vidare. Okej min marddröm har hänt mig idag !!!! Jag och Jesscia knallar ner jag går först sen skriker jag bara får inte ur mig något annat nedanför mina fötter nästan ligger en HUGGORM ! Fy fan ja det där har alltid jag varit rädd och träffa på och idag den 1 september 2008 blev det. Fy fan vilken klump i hela min kropp . Haha.. Annars gick allt bra som tur var nu fryser jag massor ska gå och ta en varm dusch.



My babe

Okej jag har gjort min marddröm genom åren idag nyss trodde aldrig jag skulle fixa det med det gjorde jag !! Min lunar är bort. Det var nog det bästa för mig och dig. Annars snokar jag bara ! Tänk den dära lunar hade jag haft sen typ ja 2001 eller 2002 . Känns som jag har verkligen tappat något, Men nu är den borta. Så då vet alla.

Ska på vandringen idag men har medelat min mentor att jkag inte blir nå länge. Orkar inte och egentligen orkar jag inte ens gå, men måste vell. Så ikväll ska jag över till min granne dom kommer ju nämligen hem SÅ KUL !!! 'Sen ska jag vell fortsätta ligga bara vela va för mig själv...

You tell me that you need me
Then you go and cut me downnn

RSS 2.0