bang,bang

Det är lördag, och efter två nyktra helger ska jag tydligen dra iväg en liten fest..

Puss ♥


life is a mystery

dagens bästa är ju då att det snart ramlar in en massa pengar på mitt konto, sitter redan och funderar vad jag ska köpa för lönen samtidigt som jag måste spara lite pengar också:) Men ska sätta mig nu och göra en lite lista på vad jag ska beställa för kläder.. Ikväll har jag iaf hunnit varit på ica med emeli sen blev det en smoke hos pilla. Nu hoppas jag att det börjar nå bra på tv som jag kan somna till här i min ensamhet!

Sen så blir jag arbetslös 1 februari eller arbetslös men slutar iaf på schema, Så nästa vecka har jag planerad blir att fara till jörn och hälsa på malin och få se hennes lilla kula på magen. Länktar så mycket tills jag får träffa den dära lilla bäbisen=) Sen ska jag fara upp till farmor och sväng och kanske om emeli har tid så blir det att fara och kika på deras hus!:) Så jag vet precis vad jag ska göra på mina lediga dagar (om man nu är ledig)Sov gott.

Puss♥

 


how do you do!

helgen börjar lida mot sitt slut, imorgon är det måndag och såklart jobb igen!:) Men helgen har iaf varit bra, igår var det ju toppen väder så for upp till långträsk och hamtade hem skotern.. sen skulle jag ut och köra med johan och nico!:) Slutade med 10 minuters körning sen gick den skotern sönder ha ha så kul var det.. Så blev ist så att martina kom till mig så vi satt ute och grillade sen kom johan,nico och johannes också! På kvällen blev det häng med pilla =) 

Idag funkade min skoter så jag snörde på mig en massa kläder sen for jag ut en sväng! efter det har jag bara legat och sovit! Nu måste jag verkligen börja städa lägenheten, sen ikväll blir det film!:) tjooo


Glömde!

Piteå kommun kan suuuuga min röv!! 1 feb och man blir nollad tack för den!


gött!

blev en kväll i skogen med brudarna, mys! Väldigt gooood tårta, tack linn:) Nu sitter jag och pratar med malin och ska snart hoppa i säng och slå på min tv! tjoo


Vattumannen?

Blev nodo med pilla ikväll vi har suttit och surrat en massa. Blev även tårta i långnäs och mamma och pappa och måste få säga att än en gång gör jag det, köper en present som verkligen blev ett kap!;) Imorgon blir då nästa kalas som blir hos linn. Och torsdag blir det häng med min kusin, kuligt! Och till helgen så får ni alla säga vad ni vill det hjälper ju då inte om det så är snöstorm, -25 nä det spelar ingen roll för då ska det köras skoter.. jävla steeeek alltså! Måste ju få testa nya skoterdressen.. Nu då jag får lön blir det att köpa nya skoterskor och kanske nya skoterglasögon?=)Och till det andra så tänker jag inte va någon jävla vattumann, nä jag är född som fisk och så kommer det alltid vara! än en gång så väntas jobb imorgon. go natt!

Puss!


s.o.v.a

Kom just in efter en härlig promenad med öhman, idag var min enda lediga dag och ja vad ska man säga jag sov bort halva dagen klev upp kl 12. kuljul! Sen blev det att börja skotta en massa jävla snö för att ta sig ut med bilen och såklart jag med min vanliga tur.... när jag skottat klart kommer traktorn sen, vad ska man säga tack så jävla mycket bättre sent än aldrig haha. Blev att dra till stan en sväng också för att hitta en present till mammsii och det var inte lätt men men, så imorgon blir det kalas.. även onsdag då blir det nog att dra till linn på kalas gött me nalta tårta;) nä ska upp 05.50 imorgon så dax att hoppa i säng!
Tjooo♥


1990

då var det min tur att jobba i helgen finns absolut inget tagg. nu ska jag göra mig klar och käka nå middag innan jag börjar 16-21, sen blir det att fara till pilla en sväng och snacka lite skit med hon:) Igår blev det iaf stan med hon jag köpte en kofta och en tröja, sen hade mitt paket kommit från junkyard så blev lite kläder där med skönt:) Justja jag har ju färgat håret brunt nu också, blev så less det röda.  Nä nu äre dax att göra lite nytta!
Tjoo ♥


puss!

Efter att ha jobbat min 8timmar,lagat mat till mina grabbar,spelat gta,surrat och nu sett en massa tv så ska jag hoppa i sängen och sova. Är ledig imorgon ska bli grymt skönt, så är det någon ledig liten stackare som vill göra nå så säg till! Fick en grymt sug att köra skoter också ovänligt va? nää men kom ju på den smarta idén att kanske dra med pilla upp till farmor och köra en massa skoter nästa helg om vädret ser ut att bli bra! Sen till det andra pappa ska ta med mig på hans jobb någon dag för att "övningsköra" med traktorn kan ju inte riktigt tro det är så jävla svårt men man kanske måste göra mer än att gasa och bromsa? haha, ska bli kul och min pappa är ju såklart världens bästa lärare!!  Nä nu måste jag verkligen sova så så här länge brukar jag inte vara vaken på veckorna! Sov gott !

jag och emeli på väg till jörn för ett år sen! :)


Boom,boom,boom!!

Det är fredag och jag äslkar såklart fredagar! ;) Idag har jag inte gjort mycket har suttit och spelat tvspel med olle riktigt kul, sen städat lite åt öhman också. Nu är jag hemma i långnäs har käkat en riktigt krämig middag, ikväll blir det att hänga med pilla frida och kanske någon mer! Imorgon blir det hockey med pilla och hennes moder dock är inte lule hockey nå för mig men älskar hockey så tackar absolut INTE nej, det ska blir riktigt skojj. Då vi kommer hem dressar vi bara om sen blir det fest, tagget är på topp!





1990

Blev att stanna hemma idag och bara vila upp sig så jag orkar jobba imorgon, Men hur kul känns det att jobba imorgon då 80% av pite festar... Nä det känns inte alls kul men jag tar igen detta på lördag tro mig ;-)  Nu ska jag fara och köpa mig lite godis sen se göta kanal 2 wihoo;)  Hoppas alla andra har det riktigt kul och att ni super för mig också, slå nu klackarna i taket och visa vem som bestämmer!!;)tjooo


Vilket jävla straff!!

Som straff efter ihelgen har jag blivit riktigt sjuk och då menar jag riktigt!! Skulle upp och jobba 7 men vaknade 4a av att jag var varm som ett svin och riktigt ont i halsen, men vad gör man inte för jobbet så jag for och jobbade! Ikväll har jag bara sovit och känner mig inte nå piggare för det, imorgon ska jag jobba 9 timmar och tagget är inte på topp.. om jag blir mer sjuk måste jag ju nästan stanna hemma vill ju inte smitta alla andra, dock tror jag det blir svårt att få ut någon vikarie så kanske far och jobbar ändå:)

Som tröst på det hela har jag beställt lite nya kläder med min suuuper ekonomi. Fredag ska jag in på Rawi och kolla upp om det finns nå lägenheter att kolla på, en tvåa blir det för mig innom en snar framtid! Ska bli skojj;)

Nu måste jag sova, Gonatt! 


2011!

Nytt år och nya möjligheter! har varit en trevlig helg i kåbban om jag bara druckit liite mindre så kanske jag skulle komma ihåg en del av resan iaf.. haha ja vad ska man säga om den då: bra sällskap,mycket alkohol,raketer,bark,blåmärken,112,pinsamheter, brinnande hårbotten.. ;-) Tackar iaf Pilla,Simon och Frida för en grym helg!!=)


RSS 2.0