fuck.

Ja idag har jag städat en massa sen blev det att vara med jessica och pilla och se fångarna på fortet:) Nu sitter jag och ser tv ska nog snart slå på lite csi;-) Fick även lite jobb så jobbar imorgon,tors och fre de är nice med lite pengar! Sov gott!


Drömmar!

Idag ville jag verkligen inte kliva upp hade velat ligga kvar isängen hela dagen!:) Men nu är jag vaken sitter och ser lite tv. Men snart ska jag klä på mig sen ska jag gå ut och gå:) Sen blir det storstädning har fått ihop alla ikea möbler så nu är det dax att få fint och ny städat här! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer man jag ska iaf se fångarna på fortet som är kung!!

puss.

bakis!

Det är söndag och jag mår piss! Ska göra mig klar nu för att sen fara och jobba och det finns inte nå tagg till det just nu men det blir nog bättre sen.. Gårdagen är nog ett enda frågetecken? ja först var vi hos mig,sen blev det kalles där jag för övrigt nästan inte tog mig in? för jag var för full vad hände där... Nåja var där kanske 5 min sen drog jag vidare åkte bil med emelis mamma föra att söka min nycklar som öhman hade tagit sen blev det att käka en korv, sen träffade jag öhman ! Där slutade kvällen. hahaha  Nu måste jag gå och sova lite igen!! hejhej

mys.

Dagen började med att öhman kom och hämtade upp mig sen drog vi mot skellefteåå. Det började med att han hant köra 15 min sen var det bråk så det blev jag som körde sen ;) haha jag och åka med andra är inte ok. När vi kom dit hämtade vi upp emeli sen drog vi på matfesten var bra med folk och god mat:) Sen for vi vidare mot stan där det blev shopping shoppade två tröjor,kofta och en bok. Annars så har vi inte gjort mycket ikväll for till martina och kollade då dom bakade. Gott blev det!! Har varit hemma i långnäs nu ikväll pappa har farit till sundsvall så är bara jag och mamma hemma mys! ;) Så nu ska jag snart lägga mig och läsa min bok sen blir det sova, eftersom vi ska upp tidigt för att fara på ikea och shoppa. Sen ska jag orka med fest också men tror det kommer bli en riktigt bra dag! Sov gott ♥

I min bok jag läser så står det mycket om hur man påverkas av andra och mycket är ju negativt så därför ska jag nu bli en mer positiv människa eftersom det faktist stämmer! hehe tjooo.


hem låter bra.

Slutade med att jag kollade på igår då dom andra bowlade. Sen slutade kvällen på nodo med en varm choklad och lite surr :) Ja jag körde ju öhman så vi hant på sunes en sväng också där han och ville åt och jag kollade på! Nu har jag precis klivit upp, varit ut med hundarna så nu är det nog hög tid till att börja fixa till sig lite om det händer nå kul =)
tjoo.

225.

Idag klev jag upp tidigt ja tro det eller ej men klockan 06.15 var jag vaken så då blev det en promenad med hundarna sen la jag mig och vilade en stund innan jag skulle upp för att göra mig klar innan jag skulle till långträsk:) Öhman följde med mig ja resan dit började bra fick två kompisar på vägen ;D jippi... Sen blev det en massa snack och våfflor hos farmor. Mys ! :) Nu sitter jag och simon och ser tv dom andra ska och bowla sen och jag ska titta på eller så far jag hem och ser fångarna på fortet ;D Men ännu en bra dag älskar att vara ledig! ska även börja skriva en lista vad jag ska ha från ikea:D

tjoo.

super!

Blev en väldigt trevlig kväll först så for jag, pilla och öhman till nodo och pratade lite.. Mys ;) Sen blev det att fara vidare till martina där det blev att kolla in vad hon bakat för gott.. Sen drog jag hem men hant inte sitta länge så ringer öhman och frågar om vi ska styra nå så han hämtade upp mig sen for vi vidare och hämtade emeli. Blev att träffa ville,rebbi och lite sånt. Sen for vi till furu gick och kollade gångarna ;P Vi hittade dock inget fynd. Men kul att göra nå annat. Så min kväll har varit toppen nu ska jag sova så jag orkar upp tidigt på en promenad med hundarna och sen fara till lånkan till fajmoj ;D Sov gott!




röd.

Mitt hår är rött och jag är nöjd. Idag blev det stan med emeli och pilla :) Jag och emeli åt lunch och sen kollade vi runt på lite kläder. Nu vill jag ha lönen den behövs verkligen!! ;D Nåja nu är jag hemma i långnäs ska äta grillat sen blir det in till stan och hänga med brudarna och kanske öhman?. Det känns att jag är ledig har verkligen ork till allt!! Måste även ut och gå någon dag tror jag tar det imorgon när jag kliver upp. Har även veckan planerad imorgon tror jag det blir långträsk och hälsa på farmor, sen torsdag ska jag ha myskväll med min kära kusin;) Lördag blir det ikea och fest som jag är taggad !!

Cya.

måndag.


det suger..

Det är lördag och det är tydligen fest för flera men tydligen inte för mig nejnejnej.... åhh blir lika sur varje lördag då jag inser att jag typ ska sitta i soffan en hel jävla kväll. Det suger!! Har iaf gått bra på jobbet idag, Nu ska jag äta mig lite lax, sen ska jag ut och gå/sola och lite sånt. Måste även och handla, men finns ingen ork till det så jag skiter i allt vad som heter mat just nu. Är på så sjukt dåligt humör för jag inte får äta choklad skulle kunna skippa världens jävla oxfilé middag bara jag fick mig en chokldkaka...... Men är mitt eget val och jag kan inte vara beroende av det hela livet. Hehe ;) Ha en bra lördag alla glada. Puss


livet är en fest.

Jag är ledig idag?!?! Vad hände?? ;) Riktigt nöjd tjej är jag idag. Så nu ska jag byta om ut och gå så långt jag bara orkar, sköönt !:) Igår var öhman och pilla hos mig jag målade naglarna och lite sånt vi snackade dom drack deras kaffe och jag höll mig till te. Sen for jag och hämtade emeli och amanda i luleå och jag hittade direkt så det gick bra. Var grymt trött menmen bara bita ihop.. :D Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer får allt se vad det blir. Jobbar ju hela helgen så det får bli en lugn kväll! :) Men på måndag kväll klockan 21.00 blir jag ledig!! Och på tisdag ska jag färga håret sen nästa helg blir det nog ikea + fest! Livet leker! :D

Cya!


nära.

kom nyss hem har varit hemma i långnäs och ätit middag så ovanligt va.. haha nu ska jag se lite tv sen ta mig ut på en promenad hade jag tänkt. :) är grymt trött så blir nog en tidig kväll ikväll, så jag orkar upp imorgon.. Igår kom mamma hit vi gick och gick så det sa bara poff så hade vi gått i typ 1 tim och 40 min haha men bra gjort av oss;) är riktigt taggad på fest just nu men är inte länge kvar ska bara kämpa på ihelgen så då jävlar är det min tur! Och jag är gode taggad. Nej nu ropar min tv. cya!


16/8

Shiiit solen är framme men ändå är det ju fan typ bara 14 grader.. Ja nu är det bara så att Hösten är här?!?! Och jag behöver nya kläder så hjälp!! Kan ju inte gå runt i klänning hela vintern! Har iaf sovit 12 timmar inatt och ändå är jag lika trött! Men nu är det bara tagga för jobb 16-21 skönt :D  Väntar nu på att Emeli ska ringa får jag se om jag hinner träffa hon nå innan hon beger sig till skell ! :) Så nu ska jag hoppa i duschen.... Cya!


vad hände?

Vars tog tiden vägen? Ja menar vi är snart inne i september sommaren är slut och jag minns inte ens att sommaren började.. Tyckte det var nyss vi firade att vi jobbat ett år??? Snart har vi ju fan jobbat två år hahah..
Hur som helst jag jobbar och jobbar börjar ta på krafterna men har ju bara en vecka kvar innan jag får lite ledigt som vikarie vet jag ju inte men kanske får någon dag iaf:) jobbar delad idag så ska snart fara iväg igen. Sen så jobbar jag kväll imorgon ska bli skönt med lite sovmorgon! Sen då är det 7-16 hela veckan lång. Fuck vad trist.  Menmen ikväll då jag kommer hem ska jag och öhman ut och gå men först ska jag hämta troja som ska vara min sovkompis inatt. MYS! :D

Tjohej...


Då kör vi.

Det är fredag och helgen är snart igång det betyder att jag jobbar!!! jobbar tills på torsdag sen är jag ledig fredag sen fortsätter jag nästa helg också ;P Om jag är taggad nejnej men bara kämpa på =) Känner att det kommer gå riktigt bra. Sen har jag beställt tid för att färga håret så det blir den 24/8 skönt!! :D Har äen hittat nya skoterkläder som jag tror jag ska beställa plus nya skoterskor.. Kommer inte bli billigt men jag jobbar ju för att få ihop pengar till sånt jag vill ha.. Snart är det ju dax för skoter och jag är såå sjukt TAGGAD!!! Nej nu ska jag börja göra mig klar för att jobba.. Cya.


en vän med en bil.

Det blev en nykter helg och det betyder att det blir tre nyktra helger eftersom jag jobbar. Sköter ju huset och hundarna hemma i långnäs så ikväll blev det grillning korv och lite sånt, sen har vi spelat kubb. Blev jag,jessica,nicke,bea,öhman och såklart mina grannarna! Så nu ska jag försöka att gå och sova snart.. Imorgon är en ny dag och min granne carro fyller hela 14 år, FJORTIS!! ;) Snart väntas mina 13 dagar av jobb om man jag taggad svar: NEJ. men tror det kommer gå toppen!! Och jag vet ju då jag jobbat klart dom ska jag boka tid för att färga håret och det ska bli sååå skönt att få bort mina slingor.


Vissa saker glömmer man aldrig! :)


Sliten!

PDOL är över och ja vad ska man säga jag har haft en trevlig helg men är riktigt sliten idag kan säga att det gick segt att kliva upp klockan 6 idag! Så jag har hunnit sova ett tag nu då jag kom hem. Imorgon är det en riktigt bra dag jag jobbar två timmar skönt:) Så vad som händer sen vet jag inte men något borde man ju kunna hitta på! Och nu är det typ höst eller nolia är kvar sen så..  Nu blir det lotta och bingo sen ska jag sova för att orka upp imorgon.
Cya!


RSS 2.0