men mys!

Vilket mysigt väder det är ute, därför ska jag bara lägga mig under täcket med nudlar sen glass och en bra film:) Imorgon jobbar jag kväll så ska bli skönt med en sovmorgon!

Helgen som var var mer än galen, men har haft riktigt kul, bänk,cider,trevligt sällskap,fest för ida,utgång,efterfest,pingpong?,skrina.. ja det var kul:)

Nyhet- sjukt god glass;)





Kung!

Och så måste jag ju berätta hur det gick hos tandläkaren?!?! Ska ju bara säga en sak jag är bäst;) Inte en enda tår föll från mitt öga lite panik men inte mer än det.. Fick lugnande trodde inte jag skulle känna av det men nu i efterhand så tror jag inte att ja var så pigg (minns inte mycket) :)  Ev fick ett felstavat sms och sen tror jag att jag har pratat med emeli men minns inte ett ord av vad jag sagt!

Ikväll har jag och ev varit ute och cyklat lite sen blev det att hänga hos ida och tomas en liten stund, nu är jag hemma och ska sova. jobb 7-16 imorgon sen helg;)

PUSS!

men dööö

två år sedan och nu var det dax igen... Ja imorgon ska jag nämligen fara och laga ett hål i min lilla tand! Är sjukt nervös jag vet visst är jag fjantig? Men he hjälps inte kommer va lika rädd för det! Ska iaf vara där 30 min innan och få lugnande så jag hoppas verkligen att det funkar lika bra som det brukar göra så jag inte känner nå eller minns något:) Nu ska jag se lite tv sen se om jag kan sova!



tisdag

har varit helt underbart att vara ledig sol,värme,cider,båt,nattbad,geo,film och en massa annat:) Ev har även sovit här två nätter, kul med sovfrämmande! Nu ska jag sova imorgon börjar man att jobba igen sjukt otaggad, men det går nog bra :) Sov gott!




.se

Idag kl 16 gick jag på min lilla lilla "semester" fre-ons SKÖNT. typ den enda semestern jag kommer ha dom närmaste månaderna! Imorgon är det studenten och ja det känns verkligen som det var igår jag tog den, men var hela 2 år sedan, shit vad tiden går fort. Blir nyktert ihelgen men har tänkt fara imorgon och hänga lite med mina fulla vänner! tjohej


Grattis!!!

Idag blir pilla hela 21 år, välkommen till klubben..PUSS!


argbesvikenledsen

En dag i skellefte var på dop sen middag hos min moster.. Imorgon blir det jobb delad,kul!


dyrt!

Utan att ljuga så kan jag säga att min lön är sluuuuut!!! Bark hur som haver blev att fara till vårdcentralen idag, ett besök där 170 sen hämta ut penicillin 390?!?! Shiiit va dyrt..... Ska iaf käka i 10 dagar, så soooom jag har mer anledningar att vara nykter! tjoo

brunt?

Så sjukt skönt att vara ledig idag, blev att fara med mamma till lule för att kolla lite kläder och jag hittade två par byxor,2 tröjor ,skor och en klänning :) Nu ikväll har jag bakat blev snickerskaka och negerbollar! Ska snart börja göra mig klar för sängen eftersom jag börjar 7 imorgon..

RSS 2.0