higher..

Vilken dag, blev att städa sen kom emeli så vi drog in till stan och käkade lunch sen for och kollade på en massa saker! Efter det for jag och hälsade på pilla en sväng kollade då hon lagade mat vilken brud alltså världens jävla hemmafru, bra där!!:) Sen kom då en och kollade på min lägga och ser ut som hon ska ta den och då flyttar hon in så fort som möjligt så då har jag bestämt mig att flytta hem typ 1 månad för att sen slippa betala dubbla hyror.. Sen så har jag bjudit emeli på fika bakade daimrutor och snickerskaka, haha inte för att skryta men det blev ovanligt bra!! Nu ska jag börja leta mig mot sängen är en dag imorgon också..
PUSS!



Seize the day

sådär då har man nyss vaknat riktigt skönt med sovmorgon.. Nu måste jag skynda mig att ta en dusch sen städa hela lägenheten eftersom en ska komma och kolla på den idag, har typ aldrig varit hemma i min lägenhet kanske är just därför jag inte har orkat städa den! Måste ju även berättta att förra helgen var helt jävla perfekt!!! Fredag skulle vi "mysdricka" hmm slutade inte riktigt så blev fest,utgång och efterfest hos pilla! Lördag var det dax för Boden och hoffmaestro shiiiit va bra dom var och vilken jävla bra kväll det blev.:) Till helgen blir det dock nyktert och det behöver verkligen jag ska även jobba söndag.. Tjooo



kaka

i nio timmar har jag verkligen bara tänkt på att sova så det var min plan att jag skulle göra när jag kom hem, så blev inte fallet utan jag är riktigt pigg:) Så nu ska jag fara och handla sen ska jag baka en god kaka.. efter det blir det popcorn och hockey må bästa lag vinna! Imorgon blir det jobb 7-17 efter det har jag helg gud så jävla skönt..
tjooo


måndag.

Har precis sagt upp min lägenhet så 1 juni blir det flytt, skönt med en 2a:)


jag vill ju va som duuuu!

En sjuk anna är nu vaken har precis ringt jobbet och sagt att jag inte kan jobba... Måste iaf bara kika in här och säga att vi har haft en toppen helg, sol,skoter,fest med dom bästa:) De måste vi göra om..







ses!

Då åker vi, vuogga vuogga vuogga;);)


sa du nå?

Nu flyter det verkligen, fick ledig på torsdag (dagens bästa) sen gick det riktigt bra på jobbet och sist men inte minst så kom mina kläder idag.. Nice!! Bara två dagar kvar innan vi drar och som jag är TAGGAD!
tjooo


visa.

Så skönt med en nykter helg jag kan ju bara älska de, känns bra att man laddar inför nästa helg....:)
Nu ska jag göra mig klar sen fara till emeli som bjuder på middag, Mummms!!


animal

ja vilken dag blev att följa olle runt och leta lägenheter gick ju inte spec bra kan jag säga, haha! Blev även att luncha med emeli och sanna, sen reprisen och dollar:) Och nu ikväll fick jag och öhman ett ryck blev att städa ur hela hans kök (eftersom dom ska göra om) sen gick vi vidare till mig och städade min lägenhet.. Kan ju inte precis säga att jag inte gjort nå idag:) Nu börjar snart bb tjoo!!


burn..

nu är jag ledig ons och tors ska bli så jävla nice.. Imorgon blir det att gå på stan med mina pojkar + äta lite lunch :) Sen då ja allt flyter på, inatt fick min kusin barn en liiten söt pojke ska bli riktigt roligt att få träffa han:) Till helgen hoppas jag på en resa till skell och lite skoter, blir iaf en nykter helg och då måste man ju försöka komma på något att göra! och efter helgen är det tre dagars jobb sen åker vi mot vuogga kommer bli sååå jävla kul, hoppas det blir lika galet som förra året=)  nej nu ska jag gå över till min kära granne! tjooo




RSS 2.0