Sedär :)

Igår drog jag Öhman,Jossan och Tommy till Alko,Ikea. Men såklart ska man vell alltid lyckas med att ha otur såklart var alko stänkt då vi kommer dit?!?! Va Fan.. Haha men Smarta som vi är så drog vi till Kemi som också funkade bra. Haha innan vi hittade dit. Men blev iaf lite alkohol+ litelite sjoppande på Ikea men där var nog  maten viktigast. Men en väldigt trevlig dag.

Idag vaknade jag tittade mig i spegeln och då kom ja på hur jävla less jag var mitt jävla hår. Så jag satte i lite färg sen så var det fixat. Duscha gjorde mig klar. Sen ringde jag öhman och han ville såklart följa med mig på stan. Köpte förköp till imorgon sen gick vi runt lite och sen drog vi till julia och drack en Latte. Satt och surrade en heldel, Sen kom Malin också och surrade sen for vi hem. Nu måste jag ta mig nå i magen är så jävla sugen på nå. Sen så ska jag nog vara med öhman och kanske Julia :) Nä nu ska jag fortsätta med mitt.
/Cya ;)






Alko,Ikea

Sedär då var man hemma efter en lång dag. Började med att jag Jossan öhman drog in till stan drog på dollar,öb barnenshus. Men gjorde inga större fynd där. Efter det så drog  jag hem tog det lungt sen vidare till Jossan. Vi gjorde inte allt för mycket men efter ett tag drog vi in till stan lekte bilkurra men öhman axel tom tommy empa och sofie och den andra kan jag absolut inte namnet på. Nog med det jag och jossan var såklar Kung ;) Nu hade jag tänkt sova för sen ska jag nämligen upp tidigt imorgon för att göra mig klar sen bär det av till alko,ikea blir jag jossan öhman, sen vet jag inte om tommy snacka om att han skulle hänga med. Aja
/Cya ;)

Kan jag bara sova?

Ja det undrar jag, haha Inatt har jag sovit 16 timmar + att jag sov hos Jossan igår. Ja som sagt igår var vi hos Jossan såg tv hon och Öhman bakade. Sen for vi in till stan var och lallade på lite där.. Mmm så det var väldigt trevligt. Senare blev det tv och sånt hos Jossan, Sen for jag hem och sov eftersom jag var helt död!! haha Tänk att man blir helt jävla handikappad då man inte får köra bil. Men tror jag ska fösöka fuska lite bara jag klarar av att gasa och bomsa. Tror nu inte att jag inte kan köra lite bil för ja käkar en massa piller. haha !


Snodde bilden av ullis ;)


Fest Fest Fest !!

Igår for jag ju då till Emeli var inte alls sugen att festa. Satt såg film gjorde mig lite smått klar, Men vet absolut inte vad som hände men jag började verkligen komma igång. Helt sjukt fan gårdagen var jag absolut inte helt frisk fy fan hur jag var. Kan ju lova en sak aldrig mer hem jävla äckel bränt. Huvva Tål inte sprit ja ska dricka cider så är det inget mer. Skitsamma Ringde Dl så han kom och hämtade oss :) Vi var ute och sladdade en sväng, haha fy fan va kul. Tycker bara lite synd om emeli´s bula. haha, Efter det blev det Jim och sen vidare till Pentryt jamen att jag ens tog mig in var ju ett under. Haha  Sen slutade det med att jag drog till Robin pratade med andre sen drog vi till mig. Det var där även min fot barkade. Haha men verkligen mitt fel allt ihop.. Glömde att typ flytta mig eller nå då andersen skulle iväg så hoppsan hejsan där stod bilen på min fot AJ !! Kan förövrigt inte gå på den idag har varit till akuten fått piler alla "mjukdelar" var krossade haha men den var inte av eftersom det inte var något med benet !
Toppenkväll i övrigt ;)

Nu ska ja dra till jossan en sväng ;) Cya

Party

Tre saker jag är : Slusk,Sliten,Trött.
Tre saker jag har : Ont Ont i hela kroppen !!

Igår var det ju som sagt fest jag var kanske inte så taggad men blev väldigt taggad. Vi var bara några stycken hos emeli men hade väldigt trevligt. Var docj inte menningen vi skulle gå ut på krogen. Eller jag som typ sa att jag absolut inte ville det. Haha men det slutade med att jag ville dit. Så då drog vi alla dit en sväng :) Efter det slockanade jag hos emeli. Och eftersom jag och Tom lyckades nöta en och samma sak så kan jag säga att mig kropp är helt jävla död.  Nä nu måste jag duscha.
Är snack om fest ikväll också men får se hur det blir :)

Klamydia !!!

Haha vilket skolarbete vi gör riktigt snyggt ;) Så skydda er !! haha


Torsdag !

Ja igår kom jag och öhman fram till att våra torsdagar  har blivit som en fredag för oss :) haha som förövrigt är ganska roligt, vad ska vi då göra ikväll på våran lilla fredag? Ingen aning hoppas det blir nå kul iaf. brar höra av er om ni vill göra nå kul?!?! ;)  Idag har jag varit på praktiken och det var intresant kändes som en sor klump i magen vill inte sluta..  Nu sitter jag hos Mallan vi ska snart och äta lunch på subland :) Mummms !
/Cya ;)

Praktik,Stan Hemma

Ja dagen började med Praktik :) Sista dagen och jag som skulle få sluta halv 2 ?! men slutade inte förens 3 haha gick över längre än vad jag egentligen ska. Men klart man ställer upp. Sen for jag på stan med mamma inhandlade en tjock skön vinterjacka på team sportia, Sen en sommarklänning på rea :) Sen ska jag bara önska mig ett par vinterskor av pappa som jag hittade. Efter det har jag varit med Öhman och empis. Vi har som vanligt spelat Skip-Bo med mamma och som jag kom 2:a iaf ;) Det tar sig. Nä nu vill jag verkligen sova ska inte va på praktiken förens 9.15 imorgon så blir en sovmorgon :)
/Cya ;)

Dålig bild men på jackan och sommar klänningen.

Kulkul :)

Ja jag som ville göra något ikväll men ingen verkade ha någon större ork :) Jag och mamma drog in till stan for till jysk köpte lite saker till rummet. Sen for jag till elgiganten och köpte min mobil :) slösade lite pengar där eftersom att jävla fitt ericsson hade skicka och sagt att jag skulle få en ny men samma som min förra ?!?! Så då blev jag arg och drog och köpte den jag hade tänkt ändå får vell den andra ligga och ruttna i någon låda. haha Så nu har jag snart två nya mobilen. Triva super med min nya iaf . Nä nu ska ja duscha innan jag går och sover för imorgon är det min sista dag på praktiken :( Men kan inte hålla mig borta från den så ska dit torsdagmorgon också. Aja cya ;)



Tack älskling !

Idag så har jag som alla andra dagar varit på min praktik har gått super. Sen har jag även gått och varit med på terapin. Och jag slutade kl 2 sen har jag varit hemma och städat mitt rum som har gått väldigt bra.  Tack min söta lilla älskade troja för du fick mig ut ur huset så jag fick röra lite på mig :) nä nu vill jag göra nå :)
/Cya ;)


Vad ska man säga idag?

Har varit på praktiken. Väldigt roligt som vanligt :) Skulle dock ut och cykla men var svinkallt aja bara bita ihop:) Sen så hade jag även min slutbedömning som gick väldigt bra så nu är jag riktigt nöjd.  Sen så har jag bara tagit det lungt typ sovit som vanligt känner mig verkligen förkyld. Nä nu måste jag sova börjar ju fan 7 imorgon :)
/Cya ;)

Trött!!

Fuck you


Gällivare ;)

Igår fredag : For till skolan tog min spruta som förövrigt jg tyckte var värre än den första. Så nu kommer jag vell vara svinrädd tills nästa gång. Efter det for jag och öhman in till stan för han skulle ju faktist klippa sig som var påtiden. Och sen ar vi runt lite och shoppade lite, efter det for vi hem till han och då var klockan ja kring 2 Då kommer vi ju på att fara upp till Gällivare så jag ringde Emeli och hon var på. Så då var det bara skynda sig göra sig klar sen kl 4 så bar det av. Jag körde dom första 10 milen sen körde Emeli rästen så jag och öhman började festa. Och så jävla kul vi hade haha ingen  visst att vi skulle komma så det blev vell en ganska rolig överaskning då jag ringde killarna då vi satt på hotellrummet och bjöd in dom på fest ;) haha Okej ska inte ljuga dom hade sina aningar etfersom ja ringde i fyllan påvägen dit. haha Okej hela kvällen var jävlat toppen längesen jag hade så jävla kul på en fest ;D

Idag : Vaknade typ 9 helt jävla död. Alla skulle ju förståss upp då så vi drog och skulle äta det jag älskar hotellfrukost ;) Haha hur gick det? Jag drack ett vattenglas och en laxskiva. Fick inte alls i mig nå mat ens. Vi hade tänkt stanna för att fortsätta festa men jag orkade fan inte. Så vi var där till kl 2 sen drog vi hem. Och jag körde hela 30 mil medans öhman sov. ;)

Stort + Alla trevliga där, Inte ofta man träffar så där trevliga filurer.
Stort - Våran jävla oxfilé som var nå segt jävla älgkött från en skit pizzeria....
Tyvär hade ingen någon kamera med sig. haha kanske lika bra hade nog ändå tappat bort den.

Ferre ;D

Som vanligt allt i sista sekund. Men Gällivare här kommer vi ;)

Knarkare?

Ikväll har jag varit med emeli öhman och dl ett tag :) Vad har vi gjort inte mycket alls , Tagit det ganska lunt sett lite film och sånt. Sen kom tom och dom förrbi en snabbis. Väldigt dåligt väder ute fi fan. nä nu ska jag se lite Csi sen lägga mig i sängen och gruva mig återigen men va fan? Som ni ser så är jag inte alls i närheten av lika rädd för sprutan som förra gången. ;) Jag ska övervinna min rädsla !!!

Haha mitt test om 10 år????
Rik och lycklig
Efter många år slog du äntligen igenom med din självbiografiska roman, som handlar om ditt spännande liv som knarkare. Romanen är i fem delar. Knarka på landet. Knarka i stan. Knarka utomlands. Knark och djur. Knark och sex. Knark har blivit mer och mer ovanligt och du är en av de sista som fortfarande håller liv i kulturen, som ser dig själv som knarkare, även om du inte knarkar lika ofta. De flesta andra la av när de fick chansen, först med metadonbehandlingar och sedan med avancerad hjärnkirurgi, som staten betalar om man också låter sterilisera sig. Din kropp är förstörd men nu är du rik, och ser det som din uppgift att sprida kunskap om knark, som en av de sista i livet. Just nu håller du på med en festival som ska uppmärksamma berömda knarkare.

Hahaha jag döööör ! Så jävla kul den som är mest emot knark var helt plötsligt en knarkare snyggt ... ;)

Luleå!!

Jamen vad tror ni inte som vanligt ska vi alltid hitta på nå ! Men det är ju bättre det än att inte göra nå alls. Hur som helst där vid halv 6 så hade vi inget att göra så vi drog och hämtade upp Empa sen for vi vidare till lule. Haha vad gjorde vi där? Körde runt åt middag och lite sånt. Mycket trevligt det. Sen så har vi bara gjort lite småsaker.
Imorgon blir det att fara på skolan sen sola med emeli sen får vi se..  Och hur blir det i helgen ? Gällivare eller inte? Far vi dit så far vi hem tidigt lördagmorgon eller emeli ska hem och ja vill inte stanna kvar. Så att. Aja vi får se. ;)

Har även varit och bestämt mig för min mobil idag. Blir en Lg och snälla hoppas inte den också kommer krångla en massa. ;)
Cya ;)

Äntligen

Nu sitter jag hos Jossan, Har varit hemma idag :) Skönt känner mig lite sjuk iaf. Vi har varit med hundarna på norrstrand så dom har fått springa lite. Sen så har vi tagit det ganska lungt. eh nu ska vi iaf och köra en liten sväng får se vad vi hittar på något brukar alltid hända ;) Så är det nä nu ska vi bege oss.
/cya ;)

Hemma !!

Ja nu är man hemma sliten som aldrig förr ! Kan säga att sitta i en bil från stockholm är inget jag skulle göra varje dag fy fan ! Nä då var flygresan betydligt bättre fast jag satt brevid en person som verkligen höll på att dö. Haha fick typ inte säga ett ord till han under hela vägen. Kul.  Nä ingen orkade typ köra igårkväll så vi tog in på hotell i sundsvall sova bara där sen körde vi direkt igen vi vaknade. Aja har inte tid att sitta hära.
/Cya ;)

Stockholm

Ja gud vad tiden rinner iväg hur ska jag hinna göra mig klar. Far iaf till stockholm om sådär 3 timmar ska följa med Andre hämta en bil. Sen blir det hem så det är nu inget spec som händer där. Aja så då vet ni det också.
Igår var vi och såg film hos Dl som varje söndag såklart och det blev jag öhman backman ochsåklart då dennis. haha jaja inte sovit mycket inatt häller så kommer nog sova lite i bilen idag. Gud vad jag sover dåligt? haha ;)
/Cya ;D

Agnes - On And On

Tack för denna dag äntligen hemma från jobbet. Känns grymt skönt var jävligt sliten då jag vaknade efetrsom jag enbart sov 4 timmar. Haha jaja tiden går fort då man har roligt.Igår var jag iaf hos Jossan vi såg iol och lite sånt., sen drog vi vidare till Dl där dom festade sen vidare till böle där edt var någon klassfest? Kan iaf tycka den var ganska bark.  Men aja alla verkade ju ha trevligt iaf. Haha många roliga stunder igår man kunde skratta åt fy fan ! haha ;) Nä va fan nu ska jag göra något åt mig sen får vi se vad det blir ikväll :)

Okej vad i hela friden tror ni jag ska göra imorgon?? Haha ut och jävla cykla på jobbet sen när rörde jag mig senast eller iaf satt på c

Boden/Luleå

Jag skulle och väcka Emeli på morgonen men gick som det gick haha hon svarade aldrig :) Så iaf fick jag med mig Jossan och hundarna. Så vi begav oss till boden för att spela lite och titta på våran häst. Ja för våran polle gick det ganska bra 3a inte ska man klaga :) hon var så duktig. Sen med spelandet? Ja inte så bra för varken mig eller Jossan. Men slutade med attt jag spelade på en pitehäst som såklart gjorde det så snygt och vann så jag drog in en hundring ;) Yäää. Sen då det var slut drog vi till storheden gick där och shoppade lite. Sen drog vi till Max och käkade och gud vad tiden går fort klockan var helt plötsligt typ halv 5 :) så vi drog hem. Nu sitter jag hos Jossan hon gör sig klar sen ska vi vell hitta på något skojj. fast blir absolut inte sent eftersom jag börjar 7 imogon.. Phuu :/ Aja blir nog bra det. Nu ska ja kila
/Cya ;)

Hoho..

Då var det fredag jag har nyss vaknat. Ska vell göra mig klar sen bege mig mot Emeli får se när hon vaknar :) Igår var vi iaf hos Dl dom festade medans jag tommy och emeli var nyktra :) Så det gick det med även om man var sugen. Dom andra verkade då iaf ha trevligt igår och då dom gick utpåå krogen så gjorde inte jag och emeli så mycket. For in på kalles en snabbis sen bar det a hemmåt. Nä nu ska ja gå och äta nå :)
/Cya ;)

Tack för denna dag.

Nu är det onsdag det närmar sig helg som jag verkligen känner lycka, Fast jag jobbar ihelgen. aja skitsamma blir nog en trevlig helg med massa Skip-bo. Idag hade jag verkligen trevligt på min älskade praktik. Nä efter det så har jag varit och hälsat på Mio. Alltså seriöst världens sötaste. Finner inte ord hur söt en liten bäbis kan vara :) Sen har jag även hunnit sola med emeli och nu är jag med hon och öhman. Men ska snart sova.  Fredag blir det iaf trav hoppas nu vi drar in stor pengarna:) Aja nu ska ja kila vidare.
Puss ;)


Righteous Brothers - Unchained Melody

Älskar verkligen den låten ;)

Jag skulle sova idag ? okej la mig ett tag vad hände sen, Blev middag sen så började ju jag stor städa bilen, böt även till vinterdäck. Sen har jag fixat ljud till datorn kopplat in och haft mig som man är teknisk :) Så jag har alltså hunnit en hel del, Min bil känns däremot som helt ny. Love it.  Men blev inge solning så vi får vell ta det imorgon så vi inte hinner bli vita. haha nä nu ska jag sitta och babbla lite med dom hära på msn sen sova. Eller en dusch innan,
/Cya;)


Hur många rutor gör dig glad?

Kommit hem från praktiken, slitenkrigare som vanligt. Nä nu ska jag gå ut ta mig en rök sen ska jag fan lägga mig ner i min säng se lite tv sen sova. Känner verkligen tagget för de. Har iaf som vanligt gått riktigt bra idag gick över lite, men fick väldigt viktig information så det var bara trevligt. Jag som trodde jag skulle få spela skipbo idag?? Va fan inte blev det, trist och morgon blir det inget häller satan ! Menmen gör annat nyttigt istället. Som att sitta uten i den varma solen:)
Får se om det blir någon solning idag hoppas ! aja
/Cya ;)


Skip-bo ;)

Jag fick upp Emeli så vi drog in till stan där det blev en del shoppande. Så trevligt, Sen drog vi till emeli ett tag sen hem till mig. Och hos mig har vi inte gjort mycket sett sjukhuset såklart ! Hittar ni ett bättre program gör ni det fan bra. Sen efter det blev det kjosken shoppade lite candy. Sen resten av kvällen har vi tillbringat i köket där vi spelat Skip-bo. haha och jag vet inte vad det är för fel på mig men helt enkelt så kan jag inte vinna. Aja nu ska jag fan börja nöta. Blir säkert lite spelande på jobbet imorgon. Men nu ska jag lägga mig se tv sen sova ska upp halv 6 imorgon. Ha ni andra en fortsatt bra kväll :)

Min mobil har förövrigt gått sönder så jävla surt. !! Har verkligen otur med mobiler borde nog inte ha en ! haha
Lite bilder.






Sovmorgon !

Ja idag blev det en sovmorgon. Som verkligen behövdes efter en massa dålig sömn ihelgen ! haha Nu sitter jag här som vanligt just duschat och lite sånt. Vill verkligen göra något var grymt sugen stan, Men har försökt fråga empis men hon sover ju såatt :) Om inte hon vaknar så småninggom så ska jag vell dra mig till öhman eller nå. Imorgon är det prektik som gäller så blir verkligen en tidigkväll.
Cya ;)

Uppdatering

Vilket jävla skitväder. Inte kul och köra bil det är fan vatten överallt. aja ska inte klga så mycket eftersom jag tagit mig både till coh från stan.Jag och Öhman hade lite och göra så vi drog in till dennis satt och babblade sen kom några förrbi och hälsade på ingen aning vad dom nu heter. haha sen kom även emeli. Sen såg vi film och käkade en massa onyttigt. Haha måste säga att filmen vad grymt rolig. Komme iaf nyss hem eftersom dennis ska upp tidigt imorgon medans andra är ledig ;) hehe får se vad jag ska hitta på imorgon. Men säkert något trevligt. Ska vell ringa Emeli då hon vaknat etfersom hon jobbar natt. Så är det. Nä nu ska jag lägga mig se lite tv sen sova och sova riktigt länge imorgon.
/Cya


Klockren ;)


Pixbox

Lite bilder sen helgen :) http://www.pixbox.se/alb923592

Söndag

Och ni vet ju vad jag brukar säga om den fy fan ! Och nu längtar jag inte ens till nästa helg eftersom jag jobbar :(  fy fan, Ja igår kan jag säga att vi inte gjorde ett skit haha, jävlat åssit, Såg lite tv och sånt dära. Menmen den dög iaf :) Direkt jag vaknade idag skrev jag sms till empis och vi träffades i stan och solade :) Grymt härligt. Sen nu sitter jag här hemma, ska snart gå och gossa med Troja känns som jag aldrig hinner träffa hon längre men det ska det bli ändringar på ! Aja
/Cya ;)

Slitenkrigare

Haha just vad jag är, Har sovit 4 timmar i natt om inte mindre, fy fan känns som jag supit i flera dagar och är svinbakis, Haha helt sjukt. Aja igår så for vi ju och sprängde dom här bomberna ;) haha läskigt det blev jag,emeli,öhman,tim,lars,ida,andersen,dl :) aja sen så drog vi vidare till karlberg och där fanns det inte mycket att göra vi tog en promenad ;) Sen så etfer många om och men var inte så taggad men vi drog till laver, haha ! Så inte satt vi nå mycket still igår. Sen var klockan helt plötsligt halv 4 så då for alla hem :) Aja nu ska jag börja göra mig klar för ännu en ny dag :) Hoppas på något skojj ! Sen så kan jag fortfarande inte släppa att ja jag lovar inte långt ifrån att jag skulle barka me billen igår jag och Emeli provade på en näradöden upplevelse ;P Haha !
/Cya ;)

Fredag.

Tycker vi om :)  Var på skolan idag. Gjorde vad? Inte mycket alls höll på men något arbete. Sen så drog jag och jossan hem till hon tog det ganska lungt var ute och gled var med hundarna och lite sånt. Känner mig grymt trött kan jag säga, Aja hoppas man blir piggare. Ikväll ska ju vi såklart och spränga nå grejs, Men känns verkligen som att idag kommer det gå illa, Får vell se då. haha bir en hel drös, Sen så får vi se vad som händer hade iaf tänkt göra mig klar nu innan jag börjar bege mig in mot staden. Hoppas ni får en trevlig kväll :)
/Cya

Äntligen

Har vi gjort lite iaf inte bara suttit hemma ;) For till skolan men sen hem igen? Orkade bara inte kände jag, efeter det drog vi till Jossan jag färgade håret som inte blev bra.- Huvva ! Sen så for vi och käka sen solade jag och emeli. Sen tog vi det bara lungt och inväntade kvälle. Så då kvällen kom for vi in till stan var med tom,lars,dl,tommy x2, öhman jag och emeli såklart. Vad gjorde vi var ute och lallade på, Sen så efter en bra tid drog vi till dl och gjorde som vanligt lite bullens ;) Mummms. Så nu är det vell dax för sängen..
/Cya ;)

Kan inte sova?

HAR DU NÅGONSIN
1. hånglat i mer än 3 minuter ? Självklart !
2. sovit i en annan säng ? Även det.
3. hånglat på en bio ? Har vell hänt.
4. hånglat i skogen ? Ja jag bor ju i skogen?
5. tyckt att din kusin är het ? Nej absolut inte
6. sovit naken ? Yes !
7. kört över hastighetsgränsen ? Alltid ;)
8. målat om ditt rum ? Nej
9. dansat framför en spegel ? Vad tror ni? Ja
10. fått hicka ? Ja
11. dumpat någon ? Ja har jag vell?
12. stulit pengar från en kompis ? Skulle inte falla mig in.
13. hoppat i en bil med folk du just träffat ? Ja
14. varit i slagsmål ?haha? nja tror jag inte
15. smugit ur ditt hus ? Jo, klart man rymt men det gick som det gick alla gånger.:)
16. haft känslor för någon som inte känt detsamma ? Ohja
17. hånglat med en främling ? Eh har jag ? nä tror inte det
18. älskar eller saknar någon nu ?  Nja mabye saknar.


VAD
vad åt du senast ?  Chips ;)
vad drack du senast ? Trocadero
vad är det för färg på dina byxor ?  Blå?

vad gillar du mest med skolan ? Klassen.
vad har du på fötterna ? Sockar
vad är din favorit färg ? Svart såklart :)
vilken film såg du senast ? Iskallt mord
vad hör du just nu ? Min tv


VAR
var går du i skolan? Strömbacka
var är din telefon? Överallt.
var är din mamma? I sin säng
var sover du?Min säng såklart.
var handlar du mest? Eh, olika.
var fick du tag i tröjan du har på dig? Vero Moda


VEM
vem är i rummet med dig? Troja
Vem fick du senast sms av? Empis
vem tänker du på nu? Inget alls.
pratade du senast i telefon med? Malin
vems hus var du senast i? Jossans
vem önskar du var med dig nu? Hemligt :)
vem är din favoritsläkting? Emmeli såklart :)
vem i din skola går dig mest på nerverna? Många.


JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna:Ja
Gråtit en hel natt: Nej
Druckit så du spytt: Ja
Åkt vattenskidor: Nej
Åkt rullstol: Jo
Gjort en bakåtkullerbytta: Nja?
Köpt lösgodis för över 50 kr: Ja
Önskat att du var det andra könet: Ja
Velat vara ett djur: Nej
Tänkt dig en kompis i rosa kanindräkt: Nej Nej
Tyckt Harry Potter är bra:Ja?
Hatat choklad: Aldrig



VEM
Pratar du med på msn just nu? Ingen alls
Ringde dig senast? Malin
Pussade dig senast? Håller jag för mig själv !
Hade du sex med senast? andré
Vill du kasta en sten i huvudet på? Ingen för tillfället.
Saknar du mest just nu? Ja, många
Är din bästa vän av samma kön? Finns vell många?
Är din bästa vän av motsatta kön? Ingen aning
Ska du träffa imorgon? Många ;)
Umgicks du med senast? Jossan,empis,Öhman
Sov du med senast? Om ni det kunde lista ut ! ;)
Festade du med senast ? Jossan,Empis,Öhman,Enberg,Jore,Dl

Tack för mig God natt ;)


Idol ?!?!

Vad i fan är det som händer? Bögjävla sverige ursäkta med va fan snacka om sämst på att rösta. Fan Linda som var en av dom bästa men inte det inte klart hon ska åka ut. Fy fan ! Tack och hej Idol.


funderingar

Ikväll blev det massa tittande här hos mig :) Idol,Sjukhuset plus en massa mer var jag jossan öhman och empa. Sen får vi ju inte glömma att vi varit ute och rastat 240 ;) Gick som ett spjut men var det oväntat ? Nej. Haha Sen så nu har jag just målat naglarna. Intresant? Nej. haha

Mycket planer? Ja lite iaf imorgon så blir det skola sen solning med Emeli,Sen dollar och sen har vell öhman tänkt ta med oss ut i ödemarken för att spränka lite saker. Ojoj sen får vi se finns lite planer ;)
Fredag?Sitter och överväger fest eller inte? Ja kanske ändå blir en vit helg men om inte annat blir det en lugn fest hos mig. Om inte annat i helgen så viskade någon i mitt öra om en fetare bomb än i lördas återstår att se. Hehe
/Cya ;)

Fet fest

Haha yes för nu är praktiken över tack gode dug som jag sa denna vecka skulle gå grymt fort och det var vad den gjorde, Om det nu inte händer nå riktigt tragiskt idag !  Tror jag inte är med Jossan nu sen vet jag inte om Öhman och Empis skulle komma eller vad vi nu ska göra. Idol blir det iaf, Hur som helst så är jag GLAD ;D
Puss

RSS 2.0