Tisdag.




highandlow

är jag galet trött, har jobbat 11-21 och imorgon blir det delad kommer ha grymt mycket till liv dom närmaste dagarna eller så inte... Men snart är det helg igen tiden går fort:) Nä nu är det bäst att sova så man orkar upp imorgon!!

får ju inte glömma berätta att jag haft en riktigt kul helg fredag, blev det impuls fara till skelefte emeli ringde på kvällen och sa att hon fått ledig så vi drog iväg.. Blev matfesten och sen kalles tyckter synd om fredrik som fick köra oss haha! Lördag, vaknade vi käkade bakiskäk sen drog jag vidare till Jörn. Där slutade det med en massa folk hos malin och crille sen for vi på fest!! Fast jag var nykter och körde:) Blev även en massa mys med elivn såå söt unge=)

justadream

Har haft otroligt kul de senaste helgerna, och än lever jag tro det eller ej då jag vaknade söndag så kändes det dock som jag var mer död än levande, haha!! Nu ligger jag och ser lite CSI ska snart sova, imorgon blir det jobb 11.15-21...

Sen ska jag även snöra in några ord, och det är att jag har världens bästa vänner! Vet inte alls vad jag skulle göra utan er. En del bor nära och en del mindre nära men vad gör det? tyck om er lika mycket ändå:) Puss!!


vem har fest?

Har precis lagt mig i sängen. Har jobbat ikväll så direkt jag slutade åkte jag till soleeen för att forsöka få lite färg!! Sen då jag kom hem blev det the och lite kvällsfika som var riktigt gott:) Imorgon börjar jag 8a wihoo lite sovmorgon iaf! Efter jobbet har jag tänkt hinna fara på stan,tvätta (om det finns någon ledig tid) och sen städa:) Fullt upp men är grymt skönt då det är klart, till helgen blir det 40 års kalas och sen lite andra äventyr! Kommer bli skojj!

Helgen som varit har varit riktigt jävla bra, skellefte,geo,v75,stugfest,nolia,shopping, och en massa annat:)




vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer.

Blev så jävla less på att bo själv, så idag tog jag tag i detta... varken han vill eller inte så bor nu Börje hos mig och jag tycker vi kommer väldigt bra överens synd bara han är så jävla blyg!

Ikväll blev det iaf film,negerbollsmet,cigg,vatten! Imorgon börjar ja 10 så sjukt skönt med sovmorgon..


NÖJD (?)

Bloggtorka? ja men kanske det! Sitter nästan aldrig vid datorn så nu får jag kanske passa på då jag sitter här:)
Sen sist så har det varit både bra och mindre bra.. Pdol var helk okej:) Men nu är det över och nu väntar jag bara på en sak och det är vinter,kyla,snö,skoter,eld,stuga,öl,cider!! ;)

Ihelgen har jag iaf varit och hälsat på Malin,Chistoffer och lilla Elvin, ja en sak kan jag ju säga att i den här åldern är det grymt farligt att vara med en liten, det är ju bara tur jag inte har en karl för då kan det ju hända att jag tjatat goooode mycke efter ett barn:)




RSS 2.0