dop,hockey,oxfilé

Har haft en otroligt trevlig dag! Började med att jag gasade till långträsk till farmor, men först for jag förbi och tände två ljus på farfars grav han är en jag saknar otroligt mycket! Sen bjöd farmor upp på frukost och jag tackade såklart inte nej:) Sen vidare till Jörn där lilla Elvin skulle döpas superduper fint dop sen en massa gosaker, Super trevligt med andra ord:) Var även där förbi mormor och morfars grav och tände nå ljus, sist jag var är var kanske 8 år sedan..

Efter jörn var det bara gasen i botten till skellefteå där vi bokat bord för att se hockey och äta god mat. Tyvär så förlorade ju skellefteåå.. Men var iaf god mat och trevligt sällskap. Nu har jag precis kommit hem och ska se lite film! Lugn kväll, så hoppas alla har så roligt ikväll halloween och allt:)


Lite snö tack!

Nu är det på tiden att jag skriver! Har just kommit hem efter att ha lunchat med pilla nu väntar jag bara på att börja jobba. Till helgen blir det nyktert för mig då dom andra ska feeesta, För på lördag ska jag på dop lilla Elvin som ska döpas:) Och gud vad tiden går fort jag sitter och funderar på vad man ska köka till mamma och pappa i julklapp återstår att se:)

Nu till det roliga för mig har aldrig blivit så glad över att fått post som idag, Ska få komma till ortopeden om 2 veckor weeiii:) Kommer skriva lite om ryggen här eftersom jag då själv vet vad jag gjort och inte för det här är som min lilla dagbok som jag faktiskt kan läsa om det är nå jag glömt:) Som sagt så har ryggen blivit sämre har fått mer och mer ont. Så för några veckor sen var jag och kollade den och då har både bröstryggen och ländryggen försämrats med 5 grader så nu ska det kollas upp:)


RSS 2.0