And i like it ;)

Blev jobb idag 7-12 sen vänta på emeli innan vi gick in till stan åt lunch och shoppade, ja idag lyckades jag få med mig ett par skor igen,armband,spegel,ljus,alkohol och en pyjamas (som man kan säga jag sparar på) hehe ;) Sen nu ikväll har jag varit med mina sötnosar martina,emeli och pilla:) Vi snackade världsproblem och lite sånt!;D Nu ska jag sova imorgon får jag min riktiga sovmorgon på väldigt länge tack för det !:) Puss♥

Jag vet det, och du vet det.

Vad har jag inte gjort idag?? Jobbat då iaf 7-17 fullt upp hela dagen sen skyndade jag mig hem åt middag sen mötte jag upp emeli i stan vi solade sen blev det en prommis:) Sen for jag hem började göra bort att betala alla räkningar så nu är det gjort phuu 5000 kr fattigare men vad gör det om 100 år? haha;) Sen har jag även deklarerat så det är också klart jippi!! Nu är nästa fråga Valborg vad skulle man då ha gjort?? jaa jag ska ju inte säga nå för då ska jag egentligen packa och flytta in men jag menar en paus i vardagen? haha!!;D Nu är jag på flumhumör så lägger mig och ser tv ist!

Puss♥


En klocka som jag hoppas min mamma tycker skulle passa bra i min lägga ;) haha


Typ jaa.


Ikea!

Idag har jag varit hurtig som orkat med allt , kan säga jag har inte fått bra med sömn på 1 vecka och nu tis,ons börjar jag 7 så kommer nog inte få så bra med sömn då häller... Haha :) Idag blev det iag Ikea med emeli och mamma vi har haft en mysig dag med shopping, ja vad köpte jag då typ, matbord, soffbord, tvbänk, byrå, glas, matta saker till toan och ja lite mer;P ¨Så slut på kontot det har jag tur det rullar in några tusenlappar imorgon ;) Köpte även ett par skor behövdes=) Sen for jag ut och gick med brudarna nu ska jag fan börja gå alltså detta går inte måste komma igång =) Nu väntar jag bara på ett samtal att jag får flytta in blir ju senast lördag! Tagget är på topp!! Nej nu ska jag sova jobbar 7-17 imorgon. Så sov gott!


Du eller Jag?

Så sköönt jag har jobb bort denna dag min delade som jag gruvade mig för :) Men nu är mina 10 timmar avklarade och jag känner mig riktigt nöjd! Jippi.. Ja kan ju som inte berätta mycket mer av denna dag eftersom jag bara varit på jobbet. Imorgon hade jag min lediga dag.... Slutade med jobb 7-12 haha men he går fiint ;) Annars så just denna kväll känner jag mig lycklig varför? Det vet jag inte ens själv! Nåja ska lägga mig och lösa korsord and i lööv it ;) Så tack för mig sov gott!

Tyvär men bättre är jag inte än det lättaste !!:)



When it was good.

Nu tackar jag snart för mig och somnar, Men innan det ska jag säga att Emeli bjöd på otroligt gott fika så det var verry nice :) Annars har jag bara legat hemma och löst korsord varit sliten efter att jag jobbat 7-16 ni hör ju bara där? haha innan jag är 25 har jag vell gått in i väggen. Nej så farligt är det inte bara jag får komma igång igen så går det bra :) jobbar iaf tis,tors,fre,lör denna vecka och imorgon 10 timmars phuu hatar verkligen delad men tror det kommer gå toppen iaf ;) Så nu går jag och sover..

Emelis dag är snart över. Men ändå tänkte jag dagen till ära bjuda på denna!




love is in the air.

Min dag blev väldigt lugn .. Har varit och käkat middag med emeli simon blev en massa fetmat ;) Sen när jag kom hem började med den där jävla garderoben/lådor/hyllorna som nu är nästan klart skönt!! Sen på en snabbvisit till emeli kollade så hennes muffins blev godkända och ja det blev dom vem trodde nå annat?:) Imorgon är det fullt upp jobbar 7-16 sen hem äta middag/göra sig lite klar sen bara skynda sig in i bilen som då rullar mot Öjebyn där det blir kalas så roligt ser redan fram emot det ;D yää.. Så sov gott!
Cya;)


Nyktert!

Igår hände inte allt för mycket jag for till Emeli åt middag. Och en sak är säkert vad hon än gör så blir det alltid lika krämigt hon borde bli en kock tycker jag ;) Sen så for jag hem öhman var här ett tag innan jag drog in mot stan mötte upp Pilla på fårön sen skulle vi vara duktiga och gå ut nyktra, Kul? Neeej det verkligen sög! Så vid 1 drog vi hem och jag sov nog lika fort som jag la mig i sängen. Skönt :)


Hemma.

Nu är vi brudar hemma från fjällen eller vi kom hem igår. Vi har haft det toppen :) Dock har det varit tre dagar med mycket alkohol som tur är tog vi oss en vilodag onsdagen. Men tisdag var nog värst jag och ida var uppe till två vi sjöng,ramlade,skrattade och spydde hahah. Intresant? kanske inte.  Torsdag fick vi främmande tony och david kom på besök och festade med oss. Blev dock inte lika hårt för mig men för andra ;) Ja jag orkar inte sitta och skriva allt här kan bara säga att det har varit bättre än toppen =) Så denna helg blir en vid helg för mig. Jag måste börja packa ner saker nu tills jag flyttar men orken är absolut inte på topp vet inte när jag ska fixa detta... Aja ha en bra lördag ni andra! Tjoo



det är bara.

Gårdagen var riktigt trevlig :) Började med att jag for till Emeli vi käkade fläskfilé,potatisgratäng och vitlöksbröd;) Sen började vi dricka där Pilla kom också så vi gjorde oss klar och så sen for vi vidare till Ante tur vi hade pilla som var chaffis !! Ja hos ante var he en massa folk trevligt! Sen gick vi ut och tro det eller ej men där hade jag också skitroligt. Sen där vid 2 kom Pilla och hämtade oss kan ju lova er att he blev en massa jävla röjj i bilen en massa allsång . Sen max träffade världens myskogäng haha ja tror aldrig vi höll på att sluta skratta. Sen avslutade jag och emeli kvällen hos Ante.:)

Direkt jag kom hem idag blev det en långprommis i det härliga vädret känner faktist själv att jag blivit riktigt hurtig! Så blir att ta med det hurtiga tänkandet till vuogga också ;) Sen har jag och Öhman suttit ute och stekt i solen.. Nu väntar jag på att höra vad någon rolig filur ska göra ikväll för att sen kanske styra nå=)

Lätt!

Idag tod jag en riktig sovmorgon klev upp 12.45 och som det behövdes. Hur som helst nu ska jag snart he mig i sängen igen efter som jag börjar 7 imorgon. Sen är jag långledig och vill ni veta hur skönt det ska bli super. Men samtidigt älskar jag mitt jobb och vill ju verkligen jobba :) Idag har jag annars varit på stan köpt en massa saker till läggan,handlat och köpt Emelis present:) Sen blev det middag,slingor (resultatet: visar mig inte ute!!) Sen bak som också slutade sådär 3 i golvet men aja bara ta nya tag! Nu vill jag göra en sak men då funderar jag. Varför ska jag det? Kommer sluta med att jag gör det trots att jag inte ska men skitsamma nu ska jag sluta yra henna nu ska jag se på tv. Tjoo

Show me how to lie, You're getting better all the time!

Hemma efter en kväll med pilla och även varit lite fyllechaffis åt olsson,linus,nico,ville,ante och robin! Nu ska jag se lite csi sen sova hade jag tänkt, imorgon är jag ledig och får min första riktiga sovmorgon på över en veckan och det känns grymt tro mig!! Sen jobb fredag sen har jag "Semester! Såååå himla skönt drar till Vuogga i typ 6 dagar och ja kan inte annat än att älska det! Så nu iallt depp känns livet plötsligt så mycket bättre!
Sov gott.


var jag där? hade jag kul?

Påsken har varit otroligt bra enligt mig :) Finns nog dom som inte kan hålla med mig. For iaf fredag morgon packade upp lastade av sen började vi festa. Lördag blev det ner på isen kolla på nå skotergrejs sen ut och köra med brudarna på fjället! Skapligt väder! Sen återigen avslutade vi kvällen med en fest (tror nog aldrig jag varit så onykter tre dar irad. Men inga sura miner för det hade svinkul ;) Söndag var det strålande sol jag vaknade upp med väldigt ont i ryggen eftersom jag sov på golvet haha. Vi flyttade även in hos emeli denna dag! :D Sen blev det en massa solning och just vid den stunden kände jag att livet leker ;) Sen blev det fest i emelis husvagn sen en tripp vidare till vårat gamla hem ! Hade riktigt kul även denna kväll. Dock då jag gick själv till emeli halv 2 på natten kan jag lova att jag frös!! haha Måndag våran sista dag och såklart superväder så blev upp mot fjället en massa solning för att sen packa ihop allt lasta och sen bar det av hem. Var hemma 21.30 igår. Och en annan sak klarade galant att köra med släpet;)!!







RSS 2.0