nära!

Snart julafton! ;D


Bra dag!

Igår blev det jobb sen slutade kvällen med idol hos mig med brudarna!!:) Somnade sent som fan inatt av att jag skulle hålla koll på hur det gick för johan! Men jag somnade ändå innan allt var slut haha, vaknade 8 kollade hur många grader det var ute skulle få upp mina kära vänner för att dra till skogen vaknade dom?? NEJ så vi sket i det!!! haha Men näste helg ska jag allt få se lite skoter så det blir kul:))  Nu ska jag snart börja tagga för fest, firar ju faktist en massa ikväll så! SKÅL!


Puss!

Galet kallt det är ute alltså!! Har varit ledig idag så då har jag hängt med farmor på stan sen fikade vi och ja lite sånt, har även hunnit hämta ut mitt paket från H&M men det var bara en kofta som passade.. Jag har slut och då menar jag heeelt slut pengar på kontot men behöver färga och klippa håret så ja om jag så ska skrapa fram alla pengar som jag kan hitta så ska jag göra det!!! Är man envis så är man... Nu hoppas jag att jag ska få sova utan att behöva va vaken halva natten, men vem sa att livet skulle va lätt?
Sov gott!;)

 

 


rock.

Jag är ledig idag och det går inte annat än att älska det:) Dock försökte dom ringa och väcka mig 07.10 nu på morgonen men då sov jag som en stock så det var ingen idé ens! Då jag klev upp for jag och pilla ut på en prommis hälsade på pappa och lite sånt. Sen blev det att gå upp till öhman och snacka lite skit med dom! Nu ska jag ta mig en dusch städa undan lite här hemma sen fara till långnäs en sväng för att käka och kanske pyssla lite:) Måste ju verkligen få klart mina julkort plus att jag ska baka, idag blir det rocky road!! :D
Puss!



Över.

Nu är min jobb helg över så jävla skönt!! Dock var jag ju ledig igår men var i skellefte från 11-23 så 12 timmar kan inte riktigt påstå det var någon ledighet. Dock shoppade jag nya skor,julklappar och en ring!:) Sen blev det julbord (grymt gott) Vi avslutade kvällen hos min moster med hela tjocka släkten!! Kul var det iaf! Idag har jag jobbat delad men imorgon är jag ledig ska bli grymt skönt. Nu blir det att fortsätta sen beck sen sova!

Sov gott!


11:03

Då var det bara göra sig klar för jobb! trevlig helg på er andra!:)


lax!

Vem har sagt att man ska ha ett liv? imorgon var min lediga dag och ja det blev jobb.. Galet:D så nu har jag skynda mig att pimpa julklapparna och gjort ett till julkort men måste hinna göra fler, men he finns ingen tid till detta! Imorgon hade jag tänkt tvätta,städa,baka,ta en promenad men vill ni veta en sak det blir inte ett skit av det för jag varken orkar eller hinner efter jag jobbat!!! Ja då jag ändå klagar så måste jag bara medela att min rygg är bark, börjar fundera om den håller på att bli krokigare eller om den kanske rent utav går av? Haha;) Nä ska ta en panodil nu sen sova=) btw har varit såå sugen på julbord hela dagen så lördag kommer bli en toppen dag, jävlar va ja ska käka! Gött;D




RSS 2.0