So kiss me!

Ikväll har jag varit med Eva-Lena :D Vi har varit och shoppat glass och lite sånt:) Trevligt det. Sen har jag faktist varit på stan och investerat en ny mobil? Haha jag och mina shopparfingrar men den verkar fungera bra och jag har ju velat ha en sony ericsson ;) Nu inväntar jag min sovkompis hehe men han är duktig och jobbar än så får vell invänta att han kommer..  Men jag kan ju vara uppe länge som tur är får jag ju sovmorgon. Nu ska jag se om det är nå bra på tv vet att det är BB ikväll jippi=) Ha en trevlig kväll i värmen.
Puss!


Motorstopp!!

Så nu är jag hemma efter en dag på jobbet =) Har som vanligt gått riktigt bra. Jag och Erika kom på att vi skulle göra två städ tsm så det gick ganska fort hehe. Sen drog vi in till stan med en bil blev att tvätta det, Kan vell säga det blev ganska många skratt under den färden =) Nu ska jag invänta mat sen ska jag dra med mamma in mot stan. Tur bilen är kall iaf ;)) Sen ikväll vet jag inte riktigt imorgon har jag ju sovmorgon jobbar 13.00-21.30 så då får jag ju faktist sova ut lite. Nej nu ska jag gå och vara med Troja och Clirre,
Puss!

Fyra meter?

Satt just och funderade vad man skulle gjort ikväll? Då jag kom på att det vet jag ju redan hehe, Vann en ny lott på "bingolotto"  förra veckan så jag ska ju såklart spela på min nya =) Vad roligt men innan det ska jag ropa på mamma så ska vi fara ut och gå. Har tänkt börja ta mig promenader varje kväll nu när jaginte har annat för mig. Jobbet idag har gått väldigt bra, Imorgon är det 7-4 igen men efter det ska jag ta med min mor till stan ska vi kika på lite saker hade jag tänkt ;) Föresten så hade mina saker kommit som jag beställde var ett par skor och lite kläder :) Nej nu ska jag rusa iväg. Ha en bra kväll ni andra, För det ska jag ha =) 
Puss ♥

Söndag!

Dagen har varit riktigt härlig synd att helgen är över och att man börjar jobba igen :) Aja bara hoppas på nästa helg för då är jag faktist ledig igen. Hehe Idag har då jag och andre varit och solat/badat sen for vi hem till mig åt god middag sen solade vi här Öhman kom förrbi satt och snackade med oss. Nu har jag varit på promenad med mamma så nu ska man vell ta till att se en film väntar på att andre ska dyka upp=) Gick inte att lägga upp inlägget igår så här kommer det ;)) Nu ska jag snart fortdätta jobba. Puss

Vem är brunast?

Sol vind och vatten ;)

Ja nu sitter jag vid datorn men ska ut igen i det härliga vädret =) Jag och Andre har solat och Badat idag gud så härligt :))

The king of pop

Ja vilken härlig dag oj vad jag hunnit mycket ;) Klev upp satt ute och solade lite, Sen hämtade jag Ev vi drog till Nolia såg min kusins pojke som spelade han var helt klart bäst =) Sen vidare till Öjebyn där min granne spelade en tuff brud som lirar med killarna det är jag riktigt stolt över, Tror aldrig i den åldern jag hade klarar det :)) Sen Blev det kyrkmarknaden shoppade inte så mycket hoppas på en till sväng i helgen. Sen for vi och åt jag och ev käkade Ev filé oskar? heter de så hehe.  Sen har vi solat ännu mer for till hammenviken en sväng. Sen har vi gått på stan jag shoppade inte mycket. Men väntar på mitt paket som kommer på måndag med lite kläder. Sen har vi bara suttit på södra spelat kubb suttit och babblat en massa :) Nu är jag hemma och ska sova hade jag tänkt är en dag imorgon också. 
Puss ♥

Då jag for hem klockan 6 i morse lyssnade jag på radion där jag får veta att michael jackson är död stackarn. Men jag tycker alltid det är hemskt då någon dör. Huvva. Aja tråkigt det var tvungen hända iaf bara 50 år.




Summer ;)

Rykten går att vi har ett renoveringprojekt på gång här hemma =) Sedär.. Hehe dagen har gått bra men har varit alldeles för vamt, Men nu har jag iaf helg som jag är nöjd över det ;)) Ikväll blir det boden sen lite annat också. Jaja nu ska jag gå.

Jag vill ha tillbaka min naglar igen =)





Hmmm?

Snart får jag helg som jag länktar  om cirka två timmar så. tihih Jag har jobbat sen klockan 7 och jag är piggare än piggast. Inatt har jag sovit med Andre men det är vell inte så ovanligt, Mys det =) Nu ska jag äta lite go saker ikväll får ja se vad som händer återstår att se ska kanske ringa och höra om jag får med mig någon men alla jobbar ju trist. Ihelgen blir det kyrkmarknad och lite psg. Såja nu ska jag snart iväg.
Puss :)

Göra om?

Idag är jag ledig ;) Känns så himmla skönt önskade bara det var fler lediga dagar. Idag tog jag såklart sovmorgon till 12, sen for jag och mamma till stan jag shoppade ett par byxor 2 tröjor och ett hårspay sen böt jag mitt Tomas sabo armband mot ett halsband riktigt nice ;) Nu gör jag inte mycket finns fan inte nå att göra jag är riktigt rastlös men kanske drar med tojtan och gör nå snart =) Imorgon jobbar jag kväll så jag får ännu en sov morgon. Och jag längtar massor till helgen då är det både psg ska kolla på min granne sen är det kyrkmarknad ;)


Älskar det :)

En väldigt trött anna!

Ja idag jobbade jag ju till 14.00 efter det var jag på vårdcentralen :) Och det gick mycket bra då vi hade ätit middag och Öhman hade varit förrbi så somnade jag och vaknade efter ett antal timmar ajabajja. Andre kom hit vid 8 så nu har vi spelat Bingo =) Jag vann en ny lott? haha aja en lite vinst iaf. Imorgon är jag ledig gud vad skönt. Nu sitter dom henna och ser travet men jag vill se Beck. Aja bara nöta lite blogg sen kanske jag får med mig hajna. Imorgon måste jag på stan och lämna tillbaka mitt arband jag fick på studenten ska byta till ett halsband ist :)) Sen ska jag göra lite mer blir nog bra tror jag =)
Puss !


Palt!

Nu sitter jag hemam på lunch ska äta mig lite Palt mumms ;) Sen ska jag på jobbet igen hehe. Men idag slutar jag två det ska bli riktigt skönt. Sen ska jag vara på vårdcentralen kvart i tre så det är ändå fullt upp ;) Ikväll vet jag inte vad som händer vet bara att jag är ledig imorgon och jobbar kväll onsdag :)) Nej nu ska jag skynda mig lite.
Puss

Vilket väder :)

Sitter hemma nu har jobbat till nu. Bara invänta att få börja om där vid 6 tiden :) Snart är jag ledig en dag ska bli riktigt skönt. Sen till helgen är jag ledig fre,lör och sön Jippi ;) Vad skulle man ha gjort nu då? Tror faktist jag ska gå lägga mig och vila sen upp och då tror jag att jag är riktigt sugen på någon feeet mat ;)) Ikväll blir det nog lugna puckar jobbar till hlav 10 sen börjar jag om där vid 7 imorgon. Ja vad ska man mer säga om denna dag? Söndag ja finns inget mer att skriva.
Puss !


Mumms ;)

Min mage är tom?

Som ni kanske ser har jag ny Design var vell ändå på tiden ;)? Nu har jag kommit hem från jobbet har gått riktigt bra ikväll måste jag ju säga. Sitter just nu och väntar på andre får se vad vi ska göra men blir tidig kväll för mig ska ju faktist upp klockan 6 imorgon också. En sak insåg jag att jag kan typ kliva upp kvart över 6 kanske :) Om jag ska vara lika slusk som jag var idag hehe. Ojoj vilka jobbiga tider det är att jobba delat imorgon jobbar jag 7.00-13.00 Rast sen 18.15-21.30 ja möra tider längtar tills jag får lön ;) Nej nu ska jag se om hajna kommer snart.
Puss!


Sweeet ;)

Igår var det Midsommar hoppas alla hade det trevligt :) jag var och åt middag med mamma och dom, Sedan for jag och andre och köpte en massa godsaker sen hem till mig såg en film. Sen blev det stan körde och kollade lite hämta pelle så han fick hämta nå sprit. Sedan for vi hem till mig igen och där såg vi lite tv sedan for andre och skjuts några sen kom han tillbaka och la sig och sov med mig. Vaknar halv 6 av att ja håller på att frysa ihjäl trodde helt seriöst jag skulle dö, Provade febern och hade 39,8 men jaja bara härda och fara på jobber ändå. Jobbar delad idag så slutar halv 10 ikväll. Sedan delad imorgon också så blir upp tidigt. Men andre sa han ville vi skulle göra något ett tag så blir vell så. Nej nu ska jag äta sen skynda mig iväg =) Dock känns det skönt att jobba tjänar typ det dubbla ihelgen ;) Wihoo pengar... Love it!
Puss!

Nudlar !

Just nu kokar jag nudlar ;) mumms. Jag tog en sovmorgon idag klev vell upp vid 12. Har sovit i klubbis inatt det var verry nice. Igår jobbade jag 7 till halv 4. Vi hade en rolig dag blev bjudna på tårta och lite sånt ;) Sen fick jag delikation för insulin så nu har jag en boll jag tränar på här hemma lördag då smäller det ;) haha. Nu ska jag fara till stan ska på arbetsförmedlingen och  skriva in mig som arbetssökande? hah är jag ju dock inte nu men. Sen ska jag skriva in mig i facket och a-kassan. Så hej och hå snart sprutar räkningarna bara in. Idag och imorgon är jag ledig sedan börjar allvaret på lördag =) hehe jag längtar faktist till att få börja jobba. Nej nu ska jag fara måste in på banken också kom jag på. Tihih.;);)

Nu börjas det..

Nu är det igång jobbar kväll ikväll är hemma på rast har käkat middag =) Sedan ska jag tillbaka och vara duktig till klockan 21.30 sedan snackade andre kanske att  han ville komma hit får se hur det blir med den saken :) Fick iaf sova med han inatt så jag kanske klarar mig hehe.  Imorgon börjar jag klockan 7till ? ingen aning får jag bestämma lite själv. Men ska iaf få delikation för insulin imorgon yäää. hehe Nu när man är utbildad USK får man allt börja ge de med. Som tur är har jag mina underbara medarbetare Erika och Emmelie som vi ska ha roligt i sommar med våra söta små gammlingar ;) Nejnej nu ska jag börja bege mig snart.
Cya =)

Shoppat!

Nu har jag faktist varit på stan hittade mig en ny platttång och sedan lämnade jag in mintrasiga dvd och fick en ny dyrare till coh med väldigt smiid. Fick nyss ett samtal av Jessica som sa jag hade ringt hon i morse och var väldigt yr sen hade jag även ringt malin typ sagt jag var på krovgubben och åt vitlöksdrässing blabla. Jaja haha. Nej nu ska jag faktist vila lite har tagit på karfterna.


En väldigt trött Anna!

Började med att jag klev upp började lipa en massa redan hemma, Sedan tog jag mig i kragen och hör och häpna men jag slutade typ grina. Så det gick väldigt bra hos tandläkaren jag är nu vaken och minns inget av dagen. Den är helt borta men nu har jag iaf lagat en tand nu är det bara 2 kvar ;) Imorgon börjar jobblivet och som  ja är taggad pengarprngar ;)  Ska in till stan med mamma en sväng efter vi ätit middag. Se om jag hittar något. Pratade nyss med andre han hade haft en bra dag på jobbet men han lät ganska trött förstår han:)  HAha ja i morse hadejag ringt pappa undrar vad jag sagt till han blir spännande att få höra. Sedan så hade jag ju skickat dessa underliga sms till Evis.
Anna: Ja är uttrakad pyxs
Anna:Höjd iland med? i stan hörd vi tyn


Inte kry människa jag var;P


Babbel ;)

Ja nu har ännu en dag gått. Vad har jag då gjort idag ?Jag ahr varit med andre vi har absolut inte gjort nå han for hem vid 5 tiden kanske :) Öhman komme hit och hjälpte han med bilen, Efter det har jag öhman och jessica sett film här hemma hos mig. Nu har jag legat och pratat med en viss andre i typ flera timmar känns det som ;) En sak kan jag säga vi har väldigt olika åsikter hahah men roligt är det... Nu ligger jag och ser CSI gruvar mig massor för imorgon vill inte somna för ja vill absolut inte kliva upp fara till tandläkaren. Vet att det kommer bli som alltid, kommer in får lugnande börjar fjanta på lipa en massa och bli helt hysterisk. Sen då jag lugnat ner mig efter typ 1 timma så börjar lugnandet verka och allt går bra. Brukar mest ligga och skrattadå och tycka livet leker ;) haha Snart börjar jobb livet oj så skönt. En bra sak med att skolan är över är att nu går alla egna vägar man har kvar sina riktiga kompisar det är nu man märker vilka som verkligen bryr sig och är riktiga vänner och allt skitsnack bakom ens rygg slipper man nog höra oj så jävla skönt ;)) Vi blir verkligen vuxna nu! hehe Vuxenlivet here i come =)

Puss

Inge rikare idag.

Gårdagen var riktigt trevlig, Idag då jag vaknade for jag och andre till Boden på v75 sen for vi inte till lule och käkade god mat ;) haha kan man vell säga? Sen har vi bara varit här hemma hos mig varit till ok och köpt godis på hemvägen blev jag stoppad av polisen haha fick blåsa som ja var nykter ;) Nu kom vi just hem från stan har varit och glidit och träffat ev och dom kollat runt lite. Aja nu ska andre lära mig spela nå skit sen blir det  tv med en massa gosaker och sedan sängen ;)) Sov gott ni andra.

ge bara upp!

OP3A TJALALALALA ;)))

Snart smäller det ;) Inte många timmar kvar innan jag ska kliva upp göra mig klar ta fram studentmössan och fara för att sprätta en Cider =) Ikväll har vi varit hos Ida fixat vagnen den blev såklart super fin, Men nu måste jag ju faktist sova om jag ska orka upp imorgon ;) Ikväll så har jag och mamma försökt med lite av varje kan säga att tårtan blev inte så bra men ett nytt försök hehe. Sedan så har ja fixat kortet till Maria och lite sånt, Andre har såklart även varit här. Och nu är det studenten klockan har slagit över 12 =)  Klockan 05.30 ska ja upp hehe blir nog inte så svårt. .. Sov gott vi syns imorgon!
Puss!


Klassen och en massa fix ;)


Blev jordgubbar och glass efter allt fix ;) Tack Idas papap :D

Allt känns så bra ;)

Nu är det nära till studenten, Har inte tid att sitta vid datorn känner jag, hehe. Ska vara på skolan snart göra klart klassrummet sen ska vi till Ida äta och göra klart vagnen =) Balen var hur roligt som helst alla var så fina. Igår var vi åp Golden och åt med klassen den blev det fest för dom flesta, Men jag drog hem sedan kom andre hit vi åt en massa gosaker och såg BB såklart ;) Nej nu måste jag skynda mig. ska till frissan med löshåret också. Tjoo




I don't wanna know


Nervös!

Gårdagen var väldigt rolig det började hos mig där vi satt en helt drös och drack ute på våran inglasning. Till slut var jag och jessica tvungen skriva fullsatt men ingen såg de ;) Jag tog det väldigt lungt precis som jag sagt, ja jag mådde inte så bra men tog det ändå lungt. Blev inge utgång har slut på kontot?! haha men har hört rykten om att man kanske får tillbaka på skatten i veckan några tusen rikare ;)  Ja sedan blev det iaf "efterfest" hos Öhman haha ja vad ska man säga om den inget skrivs här iaf hahahaha. Som vi fick skratta.  Jag rebbi och johan kom hem till mig vid 8.30 i morse. Sedan sov jag till klockan 5 och då mådde jag jävligt dåligt. Ikväll har jag varit med Öhman, jesse och malin vi har sett i taket lyser stjärnorna. Vilken fin film som jag har mamma i hjärtat hela tiden med det ska jag passa på att skriva hur mycket jag Älskar hon här. tihih. Nu ligger jag och ser Criminal minds ska försöka sova ska med fika till praktiken imorgon.Så blir att kliva upp tidigt nu är det enbart 1 dag kvar till balen och vem är inte mest nervös jo jag! huvva.. Aja nu ska jag kila Puss!


Student tagg!

Ja då drar vi igång dag nummer 1 blir här hemma hos mig, Men jag ska ta det ganska lungt tror jag för då alla andra drar ut stannar jag eller så far jag någon annanstans. Så nu kan vi säga att det hela börjar och jag känner mig stressad inför balen och allt haha men jaja blir nog en trevlig vecka vi har att se fram emot ;D Nu ska jag Duscha.

Igår så blev det myskväll här hemma för mig. Andre kom hit vi for och köpte godis sedan såg vi Talang och BB, Satt och babblade lite med mamma o dom om trav som vanligt? Sedan blev det yatzy och lite sånt och som vanligt förlorade jag tror att andre har en jävla tur då he gäller yatzy ;) Hur som helt en trevlig kväll..


Sool ;)

Ja idag är det sol och tur som vi har så är det aldeles vindstilla här uppe på backen så jag har suttit ute, Idag har vi planerat studentveckan ja blev vell sådära men jag är nöjd blir nog bra i slutändan. hehe =) Ikväll får vi se vad som händer. Ska iaf prova min balklänning hade jag tänkt hehe.. Aja nu ska jag kila Tack snälla söta Emeli för du tog hand om min hundar idag men ni verkar ändå haft trevligt ;)

Då alla ändå håller på

1. Tre namn jag lyssnar till: Anna,Anwii,Wikman
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Naglarna

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Mitt hår.

4. Detta är jag rädd för: Spindlar, Tappa körkortet, Att någon nära dör.

5. Tre saker jag vill ha varje dag: Dusch,Mjölk,Cigg

6. Tre saker jag absolut inte kan göra: plugga,Engelska, vara utan godis

7. Detta tycker jag om att göra: Shoppa,vara med mina vänner, fara bort och göra något oväntat.

8. Detta vill jag göra just nu: Mycket, men ta studenten

9. Bästa känslan: Kärlek, och känslan av att ha pengar ;)

10. Värsta känslan: Massor

11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har: Snäll, Omtänksam och kärleksfull

12. Är jag kär just nu? Ja såklart super kär i min hundar ;)

13. Jag vill gifta mig: Absolut

14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör: Bli rik, barn stort fint hus och resa..

15. Min käraste ägodel: min mobil

16. Något jag vill ha i present: Pengar och en ny jacka

17. Detta har jag på mig just nu: Svart kjol, grått linne och strumpbyxor.

18. Favoritkläder: Fina kläder =)


Konstigt ?

Min sista dag på praktiken inte kul alls kan ja tycka, Men på måndag ska jag dit med fika ;) Dom var ju också så himmla söta att jag fick en låda med en massa saker vi har gjort sen ett paket med två super fina porslinsaker ;) Nu har jag precis färgar håret så det är klart till på Tisdag riktigt nice, Snart komemr Malin hit en sväng blir roligt =) Min bil är förövrigt trasigt drivknutarna är pajj.. Men det blir fixat imorgon förövrigt så har jag två splitters nya däck (inga traktordäck) haha.. Har även solat idag lite brunare är man ju faktist. Nu blir det myskväll med malin sen får vi se om en till liten filur dyker upp;) Imorgon är det planer för studenten se börjar det hela. Tjoo

Varför inte bara säga allt direkt till mig?

Skellefteå =)

Var på praktik idag som vanligt men imorgon är det min sista dag ;) tihih så sjukt härligt, Efter det så drog jag ev tom och öhman till Skellefteå för att se då min pappi startade, Började vi stannade på Max och åt lite käk då vi kommer ut där ifrån så har en viss anna wikman såklart punka så det var bara byta däck tur jag hade med mig öhman och tom, fast jag kan faktist byta däck helt själv om jag bara vill, Sen kom vi fram blev en massa spelande som vanligt jag vann iaf 300 på två lopp så känner mig riktigt nöjd gick inte back. Öhman vann också ganska bra, Men våran polle gick det inte  så bra för hon kom 7a, Aja sen så var andre robin och nisse också där, var nog mest för andre skulle kika på våran häst =) Så vi tävlade vell lite med dom då he gällde spelandet ? men vadå tror jag och öhman vann mer, hehe så ägda killar ;) Nu ska jag gå och ta en varm dusch. Cya ;)



Glömde ;)

Berätta denna dagen är betygen satta och det betyder att jag fixar ett slutbetyg ;) Går ut med 2 IG sedan vet jag inte hur många VG jag har.. Känns skönt så på Onsdag kan man säga att en viss Anna Wikman får sommarlov eller iaf en massa studenttagg ;) Eller får jag ens sommar lov ? jag får ett sommarjobb sedan är jag en arbetslös Anna ;) hehe

Burrr!

Ja idag har jag varit på praktiken har gått bra som vanligt var grymt lite personal men det gick bra ändå ;) Har fått en lite skål av en kille tack för den ! hehe Efter det blev det stan köpte present till Maria sen var jag och plockade ögonbrynen och vaxade ajj, Lätt värt det får se hur länge jag klarar att hålla efter denna gång. Sen har jag varit med johan och rebbi och solat lite brunare okej va säger vi snart är det fest för hela slanten en vecka? tror jag inte jag klarar är inte alls så sugen på att dricka så kommer nog inte alls bli alla dagar, Ev och dom har då börjat idag lite avis är jag att dom slipper skolan, Nu ska jag ta mig en Dusch sen så blir det nog en film? ;) Mys, Aja känner mig lite förkyld idag också har frysit som en jävla åsna hahah.
/Cya ;)

RSS 2.0