bra dåligt?

Vi börjar med det bra : Ja nu äntligen har jag GODKÄNT i engelska :):) Och bra väder som gör en på väldigt bra humör.
Dåliga: Ja fy fan finns inte ord för hur sur jag är alltså jag brukar absolut inte bry mig om ett betyg. Men när det  börjar spåra iväg då kan det göra mig riktigt förrbannad. Jag var nu tvungen att göra en berättelse i mitt väldigt usla ämne jo teckenspråk. Ja jag lägger ner tid gör det. Och våran lärare såg väldigt glad och possetiv ut. Så inga som helst klagomål. Som var ovanligt för att vara hon. Så idag har vi betygsnack så jag går ut med ett leende på läpparna, Och tänker va fan jag får vara nöjd med mitt G har aldrig kännt mig så säker. Men då händer det. hon sätter sig ner tycker synd om sig själv och säger : Tyvär med det blev ett IG för dig , Nä fy fan har aldrig träffat mer orätvis människa i hela mitt liv. Det är fruktansvärt.  Ja jag vill inte ens nämna orden som ja skulle vilja säga till dig. Fy fan.

Nå med det nu väntar jag på att klockan ska bli halv 5 så jag kan börja med mitt jobb som bara väntar på mig , Blir att jobba till halv 10.. Puhhh.  Aja. Sånt är livet :) Trivs då väldigt bra iaf =)
Så nu ska jag bara stoppa i mig nå i magen,vila sen dra ;D

då var det så

ja att nu sitter jag här fly förbannad, lyssnar på musik och är väldigt sugen på nå mat :D Har då iaf jobbat hela helgen , Och ja nu är det ju såklart ett måste att berätta hur det gick för min GRÖT ;) Haha som sagt jag gav mig inte så efter att jag gjort min gröt fick jag höra : Att jag saltade perfekt,gjorde den nog tjock ja jag var helt enkelt en av dom bästa ;D HAHA på er alla som kan laga gröt jag tar er !! Ägda..
Ja sitter nu med feber iaf , men ska börja tagga upp för imorgon för då är det jobb återigen. Och även skola med en massa betygsnack gissar jag...  Vad ska ja göra ikväll ? fara till dig, eller SOLa ;D Ja jag vet inte riktigt men det får man vell se. Som ni då kan se är jag förbannad men ändå en väldigt glad anna på vissa saker. Men inte på allt. GRRR...Så nu ska jag beskriva dig med några få och oförskämda ord ! Eller äre värt det ? NÄ !

Så jävla tragist !

haha ohja , ja alltså jag har aldrig varit tröttare än jag är just nu , och ändå ska jag snart iväg och jobba igen :P
Jag började ju fan 7-11 sen 17-21. Fy fan samma sak imorgon ! Kuljul , Nä nu ska jag iaf dra mig mot öjebyn till Empiis ;D Vi ska och äta nå flådigt så man orkar med restan av dagen , Det ännu roligare är ju att ja ska koka typ världens största gröt tror jag , Och bortskämd som ja är , har ju fan aldrig koka gröt förut ! Haha ojoj :) Hur ska detta då..Bara hålla tummarna och hoppas på det bästa.
Ha en bra kväll ni andra ! Och håll tummarna för mig och GRÖTEN ;)


image17

Brun?

Nja kan vell inte säga jag är så brun. Haha är ju bara andra dagen jag solar men nu ska det bli ett par gånger så man ser lite skillnad iaf :) Åh det är jobbigt men ändå ganska skönt att ligga där i det trånga jävla solariet, Har iaf varit med min kära granne idag =D  Nu ska jag snart klä på mig lite varmare kläder sen ska jag ut och busa/gå med min Älskling ;) ja troja såklart.. Idag gjorde jag bort teckenspråket och på torsdag så gör jag bort eng nationella. Men så jävla skönt.. Sen så har jag gjort jävlat allt. Och jag fick godkänt i tecken & eng som jag aldrig ens hade en tanke på att kunna få. Men ett Ig blir det iaf , Men ja det är det värt hatar ändå så mycket våran idrottslärare så ohja :) Han ska veta att han har så jävla tråkiga lektioner att det aldrig skulle falla mig in att gå dit. Haha från det ena till det andra...
Nu ska jag iaf gå ut & gåå !!!
Tjoooow ;D

image15                        image16

söndag igen...

Haha så förjävligt. Ska spela in min jävla berättelse på teckensprk imorgon och nä ja kan inget just nu . Bara plugga.. Igår så var det ganska lungt jag mamma pappa och mina grannar satt ute vid elden och tog oss en cider sen så såg vi hockey :) Jag får ångest på nästa helg då ja tänker på att jag ska jobba hela helgen. Nä huvva !
Nu sitter jag iaf och väntar på mat , min morbror och moster är här , Och söt som dom är så fick jag 500 kr för ja klarade körkortet ;)haha. Så alltså består denna kväll av att hyra film, med massa gooodis ;);)

Och jag sitter fortfarande och nöter samma låt som igår ;D - Maia Hirasawa - The worrying kind ..

image14

slapp as ...

Ja ännu en dag med dåligt väder.. Men jag & Mamma har ändå bestämt att va ska grilla god mat idag ;)Mummms..  Sen får vi se vad som händer jag är dock grymt sugen på att se någon film. Idag är en dag då jag inte känner för att göra något allls.. haha bara sitta hära och va seeg ! Nu är det typ tredje gången jag går och kollar hur mycket pengar på mitt konto. Och liga jävla sur blir ja varje dag, haha jag går bara och väntar på att någonska lägga in pengar men det händer inte :P har iaf 12 kronor. Inte så jävla ösigt..

Maia Hirasawa - The worrying kind ;)

Igår var det iaf jobb, Sen efter det for jag hem och käkade, Sen bar det av till Jessica :) Där dom var ute och spelade brännboll , Men jag valde det varrmare valet, Jo jag gick in och satt o snackade en massa med jessica mamma :) haha Sen blev det hockey för oss men aja gick jusådär . Haha ,  Tjohoo =D

image13

Nu är jag så himmla less.

Ja precis vad jag är , Åh äntligen Fredag iaf :) Som verkligen gör mitt liv värt att leva. haha eftersom jag är så grymt less skolan ! Men i veckan har jag klarat att vara på skolan hela VECKAN ;D det var 2 försovningar men vad gör det ? haha. Ja jag har iaf Jobbat Ons,Tors och även ikväll .. Hmmm  aja bara kämpa på. Sen efter det har jag ingen aning vad jag ska göra.. Blir då iaf Inte att se nå jävla hockey.. Nu vill jag det händer nå ROLIGT ;D

Och idag var dom och snackade om vårat räddning skit vi ska vara med om den 29/5.. Ja fy fan ambulansen,sjukhuset och räddningtjänsten. Jag som är livrädd för allt sånt . Kommer jag säkert vara omen det är på låtsas dom ska stoppa in dropp o skit , haha ! Jaja vi ska iaf vara med om en bussolycka så dom ska typ skära sönder bussen sen komma och rädda oss ! HAHA !

ÄNTLIGEN

Ska jag sova nu efter en dag med jobbande . Så jävla skönt känns som jag vill lägga mig i sängen, Dra täcket över huvudet och aldrrig mer vakna upp. haha så jävla skönt , imorgon blir det iaf Skola,Jobba sen till andre:)
Ha en trevligt helg =) Tjooo..

Nu har kisse

Vaknat :) jamen så sööt min snygging är. haha han har gått groggy som bara den hela kvällen..  Ikväll har Eva varit härra. Vi drog till Roknäsgården och skulle hälsa på jessica , men såklart hade hon fullt upp så hon hade inte tid o snacka , haha :) Jaja ikväll blir det en tidigkväll efetrsom jag börjar kl 7 imorgon :/ Täärt och efter det blir det att käka på tahi med Ev & emmeli =D  Sen är det bara fara hem och påbörja kvällen..  Nä nu ska ja se tv.
Tjiiing ;D

Vad kan man säga om denna dag?

Ja jag kan säga så mycket som så att den har varit bra, Skönt att slippa skolan , men känns dock som att jag missar den varje dag numera , haha som jag har Ig ii varje ämne blabla , Men om nu någon ensvis lärare så jävla gärna vill sätta IG på mig, Så do it, Men kom inte sen o fjäska häller..  Nä som ni kanske ser är ja så jävla less på skolan och alla lärare så huvva... Nu vill ja bara sluta och är då en av dom som önskar att mamma & pappa gärna hade fått klämma ut mig ett år tidigare..
Sundebyn , Ja det gick vell bra även det :) Min rygg är samma gammla krokiga ryggrad:P Haha.. Dom försökte få mig att fara tilll Umeå men nej tack där får dom nog ta och lugna ner sig. För dit skulle jag aldrig fara. Som jag sa till han , Att så sjukhusrädd som jag är så är det nog lika bra lägga in mig på psyket samtidigt som dom tror ja ska fara till nå jävla sjukhus får snack om operation ! Psss.  Och jag får samma svar av alla : Men går du verkligen rätta utbildningen men snälla hemtjänsten & sjukhus är inte ens i närheten av samma sak ! haha

Nog snack om det , Nu ska jag ut med min söta granne simon , vi ska gå ut med vovvvsingen :) Sen ska jag sitta och tröst äta mina jävla Chilinötter och min fruktsoda och drömma om att va med i du blir vad du äter;) Nä det där var ettt skämt , men käka o det de ska ja göra =)

lalala...

Ja som sagt idag har jag hunnit göra ganska många nyttiga saker, Ringt och bokat tid för kissen ,varit och fixat internetbanken, köpt någon present till André..  Bubben min då.. Sen lite mer , Och nu sitter man framför den hära datorjävlen igen , haha ... Ja idag har jag iaf Bakat kladdkaka . Mummms =D Sen varit ute på en prommis och sist men inte minst sett tv ;D Jihoo...  Och nu ska jag bara gå och borsta tänderna sen lägga mig och fortsätta att mysa frmaför min lilla tv ;)
                                                                                  image12
                                                                                            
          
I veckan är det faktist ovanligt fullt på schemat,
Imorgon Sunderbyn...
Onsdag Skola/ Fara och kastrera Kisse.
Torsdag Jobba hela dagen
Fredag Skola och Jobba.
Nä fy fan , Men snart är det sommarlov =) Yees ! Fan så jävla sköönt det ska bli, Bara Kunna ligga och sola ;D
Ha det, Tjiing ;)

Söndag

Ja nu var det ett tagsen , men har inte varit hemma så mycket :P Haha ja Valborg for vi då upp till Andrés stuga, Grillade och spelade spel och sånt , Sen torsdagen drog vi en sväng till Gällivare och hälsade på Han kusin :) Japp mycket trevligt , Sen bar det av hemmåt fredags , då kom Denice och anders till andre så vi satt där och snackade och lite av varje , Nu är det skola imorgon så jävla tråkigt:P haha fy fan ! Men imorgon ska jag ringa vetrinären och beställa tid för att kastrera min Kisse ;) Sen tisdag bär det av till sunderbyn, för ryggen som vanligt. Och sen torsdag får jag slippa skola =) Hehe pga jobb:P Nä nu ska ja invänta Sanninges ögonblick sen får vi se vad det blir,
Tjiiingeling =D

RSS 2.0