ÄNTLIGEN !

Sitter och tar bort alla bilder på min dator idag har jag varit på stan köpte lite smått och gott ;) Nu ska jag packa allt klart sen ska jag ta mig en vars dusch och bara måå spela lite bingo kanske älskar nämligen detta spel! Men annars har jag inte mkt att skriva vi syns nästa år..

Puss och Kram


Lista!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Tog studenten ;D hehe

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nej

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej inte det.

4. Dog någon som stod dig nära?
Ja

5. Vilka länder besökte du?
Finland..

6. Är det något du saknar sen åren tbx som du vill ha år 2010?
En utlandsresa ;)

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
12 Juni

8. Vad var din största framgång 2009?
Att jag började lyssna mer på mig själv.

9. Största misstaget?
Finns mkt

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nejnej

11. Bästa köpet?
Idolfinalen!!!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Vad spenderade jag inte på???

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jodå:)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Lady gaga

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Från och till. vet inte riktigt.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Jobbat mer.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
köpt mindre skräp

18. Hur tillbringade du julen?
Hemma med släkten

19. Blev du kär i år?
jo

20. Hur många one night stands?
inge

21. Favoritprogram på TV?
CSI vad annars;P

23. Bästa boken du läste i år?
läser inte, därför jag är så smart? haha

24. Största musikaliska upptäckten?
ja ingen aning

25. Något du önskade dig och fick?
jo en skoter =)

26. Något du önskade dig men inte fick?
Utlandsresa,massor med pengar!

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Fikade säkert en massa.

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Jo mycket

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
som vanligt.

31. Vad fick dig att må bra?
Vännerna,hundarna :)

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Joel Kinnaman sexyyy ;)

33. Vem saknade du?
Jessica sen hon for, och säkert någon fler :)

34. De bästa nya människorna du träffade?
Flera!


Sov gott!

Sitter just nu och snackar med malin om hemavan och som jag länktar tror det kommer bli riktigt kul:) Just nu ligger jag och ser film och nöter lite såklart.. Sen ska jag sova eftersom jag jobbar 7-16 imorgon efter det ska jag börja packa mina saker så jag inte glömmer något. Sen tisdag blir det in till stan och köpa det sista jag behöver och säkert lite till är lätt det blir så hehe! Annars idag så har det varit lungt har varit in till stan en sväng men vilket väder gick fan inte att köra sen så mår inte volvan riktigt bra så det blev fort hem igen! Sen kom öhman ett tag satt och snackade om jobb och dom tycker jag är knäpp. haha undra varför? för jag vill jobben ska komma till mig ;) Nej nu ska jag sova sov så gott nu ni andra.
Puss!


vit!

gud vad det snöar ute, men det är så vackert så länge man inte behöver vara ute ;P Ska snart fixa till mig lite ta en dusch iaf sen vet jag absolut inte vad som händer? Men ska inte vara uppe nå sent ikväll börjar 7 imorgon och efter jobbet så måste jag börja packa o fixa lite vad jag ska ha med mig då vi drar mot fjällen ;-) Igår for iaf jag och emeli till jossan var med hon öhman och sofia riktigt trevligt ;) Såg film sen var vi ute och gasade med volvan och öhmans pärla ;) Kom vell hem där vid 3 eller nå sånt..

Var även på stan igår gjorde min klocka mindre sen shoppade jag en parfym,tröja och klänning! Så då vet ni det..

Puss!


Slut..

Nu har vårat främmande dragit och denna jul är över.. ja jag älskar julen men samtidigt är det skönt att den är över:) Nu ska jag iaf hitta på nå skojj kanske dra en film eller nå sånt. Jag fick iaf nya skoterkläder,klocka,csibox och lite sånt. Jag är nöjd blev iaf någon julklapp fast vi hade bestämt att vi inte skulle köpa nå för att jag fått skotern.:) Nåja hoppas alla haft en bra jul! Nu är det bara jobba två dagar sen tagga för nyår=)

Puss




 


Humör!

Mitt humör är verkligen upp och ner ibland är det toppen andra stund är det skiit! Varför ska det vara så svårt att hålla koll på sina känslor! Men snart är dom på topp för det är ju snart dax för kalle och en massa god mat plus några klappar ;) Nu ska jag se klart min film sen sova!
Sov gott =)


Julijul!

Sitter hemma på rast nu ska snart iväg och jobba klart min 4 timmar! Har ju faktist jobbat sen klockan 1 =) Efter det ska jag hem spela bingolotto sen får vi se vad det blir ;) Just idag när jag fått min lön och allt flyter på så bra så är jag verkligen lycklig så idag ska det inte däppas.. Imorgon är det julafton och jag är ledig vad mys =) Så jag ska vara vaken inatt och länkta efter tomten :))

puss!

DöD!

Vilket väder att vakna till :) Skulle gå ut då jag vaknade och clinton skyndar sig såklart ut men drunknar typ i snön haha ! Så jag gick in gjorde mig nå lunch sen klädde jag på mig alla varma kläder sen ut och skotta kan säga jag är helt död! har typ skottat halva gården känns det som iaf, Sen får ju pappa komma med traktorn och skotta det stora hela för ingen tar sig då upp med bilen för våran backe;P haha Det är så mysigt här hemma vi har tagit in julgranen och klätt den :) så nu börjar jag få lite julstämning! Väntar på besök nu Rebbi är påväg hit tror jag.. Sen ikväll har jag ingen aning vad som händer , Den som är sugen att hitta på nå är välkommen hit =)

Puss!


Tack !

Denna kväll har jag varit o öjebyn hos pilla.. Emeli kom dit vi spelade kort och snackade, Sen såg jag och pilla en film =) Nu är jag hemma ser criminal minds, snart är det julafton jippi! Skönt att vara ledig iår kommer säkert fler år man kommer få jobba då! Annars så kollade jag just vad jag ska få i lön och det gjorde min dag så mkt bättre Tack gud vad jag kan älska att jobba ;) haha eller småjobba o ändå få bra med pengar:)

Sov gott!


JOKK!

Riktigt skönt att jag var skötsam igår idag mår jag toppen är hur pigg som helst =) Blev först så jag öhman o emeli satt här sen drog vi in mot stan och statt där det var helt ok! Sen blevv det mat på sunes innan vi for hem hit och sov alla var svin trött lars däckade i min säng öhman på kökssoffan och jag i vardagsrummet haha ! Men jag var vaken först idag så jag gick och väckte alla bakisar! Nåja idag har jag ingen aning vad som händer men är sugen på att göra nå, ska iaf hoppa in i duschen sen äta nå! Så bara ni hör av er om ni är sugna att göra nå?=)

Puss!

Vilken värme ;)

Jag fryser och jag håller på att döö, Jag önskar mig världens största fillllttt och en bra film ;) Idag har jag varit i luleå hunnit en massa varit på stan sen for vi och käkade på donken och sen vidare till storheden jag hoppade inte nå kan man säga men emeli storshoppade ;P Sen bestämde jag även idag att dra till hemavan så dit drar jag iaf =) Kommer bli grymt roligt tror jag! Nu väntar jag på världens segaste  mutta? Rebbiii vors jär du? Sen ska vi kanske ut o gassaa me volvan. I like it! Har även pratat med min snygging idag två gånger, och kommer ringa hon senare! Tur som bara den att tele finns vad hade man annars gjort;P

Jag har svårt att tycka synd om folk som satt sig i den dåliga sitsen själv. Men varför har jag det? jo för hon/han/ de valde att göra det själva. Det ger inge att krusa jag vet själv då jag gjort bort mig får jag skylla mig själv!



Du är så långt borta!

For kring 4a till emeli men där var det låst men hon kom och öppnade som tur var i denna kyla ;) Sen for vi vidare till munkan och hämtade öhman sen till nodo blev jag öhman emeli rebbi linus och olle. Vi åt fikade men killarna drack en massa, Sen drog dom till kalles och vi hem, och som vanligt i min oturskurva så var jag såååå nära att fara ner i diket men klarade mig =) Yeeeesss känner jag bara! Nu är jag hemma göra inte alls mycket pratade just med jessica, fick veta lite av varje ;D haha!!!

Nu ska jag snart sova imorgon ska jag följa emeli till luleåå, har dock inga pengar men kan alltid följa kul kan ju det också vara ;D Sen innan imorgon ska jag ha bestämt mig om nyår och ja tror det blir ett ja ! Men funderar ändå, Men kan någon bara säga en anledning varför jag ska stanna hemma? nej nyår ska vi ROCKA;D

Släpp mig fri, låt mig flyga från det här!


Jasså ?

Nu väntar jag på mat så jag kan dra mig till Emeli sen ska vi dra vidare mot Nodo och sen ser vi vad kvällen har att erbjuda tror dock det blir jag som kör ikväll dom andra ska nog ta sig en stänkare ;) Men jag kommer ikapp vänta bara! haha Annars idag har jag ringt till vårdcentralen jag menar hur jävla länge ska jag behöva ha hosta? ork int. Men skulle kanske få en tid i slutet av januari! Nyår? världens ångest fortfarande men tror det börjar luta åt ett håll iaf ;P Ett är säkert jag ska inte sitta hemma o däppa ihop , Nej nu får mamma skynda sig med maten så tar jag tojtan nr 2 och gasar iväg, mamma tror inte min bil bli klar före jul o de så jag får leva på deras bilar;)

HAHA!





Live Your Life

Idag klev jag då upp tidigt 11 haha tidigt för mig;P Emeli kom senare med doris och ja clirre var rädd för hon ... haha men kul var det! Sen åt vi middag sen kom öhman och johan och emeli drog, hon skulle jobba natt :) Jag johan och öhman drog ut på äventyr galet!! Blev flygfältet och en massa mer, Sen vidare till Rebbi vi satt o babblade en massa :) Nu är jag hemma ska snart gå och se csiiiiii.. haha!

Imorgon blire det lungt till på kvällen då blir det nog nodo ;D Dom andra skulle nog dricka lite men jag kör nyktert =) Lika bra det kanske...

Puss!

do-wah diddy-diddy down diddy-do

vi skapar ett blogginlägg!! haha idag har jag varit på stan med öhman shoppat ännu mer julklappar men nu är det fan nog alltså. Vissa köper en julklapp till deras föräldrar men tydligen så har jag köpt flera;P  Sen köpte jag nå doftljus! Satt även och pratade med julia var ett tagsen sen med emeli och amanda =) Nu väntar jag på att öhman ska bli klar sen drar vi till nodo :)) Ha en bra kväll ni andra !

Puss!



Boom Boom !!

Ska vi börja med Stockholm har varit TOPPEN!! Vi har shoppat en massa och ja då menar jag en massa !!! haha mina pengar är då slut. Idolfinalen var underbart så stort, har redan bestämt jag ska dit nästa år om man har pengar ska man vell ändå göra nå kul för dom, sitta i lilla pite? eh nej.. haha Men först planera annat det är ett år kvar till finalen så är mkt som står på listan före. Blev iaf inte nå jävla vandrarhem nej vi sket i det och drog till hotell ist, Och nästa gång ska jag aldrig planera vandrarhem fy vad trist;P Tur vi lyxade till det ;D

Idag kom Öhman hit vi har suttit och babblat han har även fixat en film till mig riktigt nice ;D Som jag ska ta mig tid att se, Sen har vi varit hos jessica sett solstorm med hon och hennes familj, Nåja sagt hejdå och jag brukar inte visa kännslor så ist kan jag skriva dom, Detta känns skit men hon kommer få det svinbra får hoppas jag får massor med pengar så vi kan åka ner ;)

Min nästa fråga: Vad ska jag göra nyår?!?! ångest jaaa för jag vet verkligen inte kanske dax att fixa det;P

Tack och hej !

Nu åker vi mot Stockholm 21.30 går tåget wihoooo. Som he sko röjjes! Nåja nu ska jag packa det sista kolla så jag har allt sen far vi ! Så kommer nog vara vaken ganska länge inatt skulle jag tro ;) Men he blir kul så förvänta er på att få ett sms eller två ! Lite resfeber har jag kan jag vell erkänns men känns än som det är så långt bort innan vi åker! Ha det så bra här hemma, och festa lite för mig under luciavakan!!




Då var du körd!

Som vanligt är jag vaken mitt i natten tydligen så kan jag inte sova längre. Nu spelar jag yatzy med jessica o någon mer men ser inte ut som jag ska vinna;P Ikväll har jag varit med jessica och öhman vi har suttit på nodo o snackat lite med rebbi, Sen drog vi till öhmans syrra jag jessica nico öhman och olle. Vi snacka mest =) Imorgon ska jag packa klart allt fara förrbi jessica tror jag sen om en viss person kommer hit? Sen kanske vi drar ?!?!?! WIHOO vad roligt vi ska haaa ohja en massa shopping brudsnack och IDOL ;D Jamen så jävla bra alltså kan inte släppa detta, Dock så sjukt tråkigt då jessica far, fanfanfan !!!! Hoppas hon kommer hem fort ;D

/Cya ;D

Mupp !

Jag är typ bakis än nej skämt och sido men jävligt trött. Idag har jag varit in till stan med jessica sen mötte vi upp emeli och köpte julklappar till våra föräldrar ;) Dock har ju regina kommit på de men tur de inte var min mamma ;) Nu ska jag börja packa det som ska med till stockholm blir riktigt nice att vi snart åker från denna skithåla ! Dock far jessica snart och det hatar jag fuck vad tråkigt !!! Men får jag tråkigt här hemma så snor jag fan farmor och farfars husvagn sen flyttar jag dit utan pengar ska leva på nudlar och bo ute i skogen ja så kommer det bli! Vad fan ska man ens göra här ? inget vill bara bort skulle kunna flytta helt själv långt uppe i fjällen under hela vinter typ gå i idé =)

Och nu ska nog kanske farfar flytta han har varit så dålig idag min sötnos, Dock vill jaf lite han ska flytta för då kan jag vara hos han varje dag =) Vad roligt vi ska ha dåå ;D

Ikväll kommer mitt cp hit tummen upp för det !!! :D

En väldigt bakis anna !

Tydligen så brukar jag ju aldrig bli bakis men kan säga att hela morgonen har jag velat spy har mått skit ! Kanske för jag åt dåligt igår sen dricka en massa , Nej jag skulle inte ut, gick jag ut jaa. Sen kan jag säga att jag gjorde en massa saker så helt plötsligt var det morgon ! haha Riktigt trevlig kväll med andra ord! For till pilla och lekte vampyr dum som jag är! inte snällt. Dumma anna !!

Ikväll ska jag nog gör nå är sugen att se en film öhman var också sugen på attt göra nå ;D

Tydligen!!

Så är jag vaken nu ? Haha väntar på att mamma och pappa ska vakna så vi får dricka lite kaffe och nykter är jag nu också. He he. Jag fryser och försöker ringa jessica som tydligen har bitmärken och mår trött sov gott mina ronald ettor tjohoxw;-)

Jag fortsätter!

Sitter nu och gruvar mig för att jobba har svin ont i halsen snorar och mår PISSS! Men jag behöver pengar så det är bara fara se glad ut. jag hatar att vara vikarie ge mig ett jobb NU!! Ja skriver jag nå mer så kommer jag klaga så sjukt mycket så det är ingen ide ville bara ni skulle veta hur förkyld jag är !

Tror min dator håller på att dö också som det var nå bättre?????

Ja, jag tycker verkligen synd om mig själv!

Just nu tycker jag synd om mig själv ligger i min säng super ont i halsen,snuvig,nyser hela tiden sen har jag blåsor i min mun som gör svin ont sen har jag utanför min mun som också gör ont!!!!! Ja detta är verkligen värdelöst FUCK! Och imorgon börjar man kommer komma till jobbet som en uppblåst jävla fisk. Nej inte på humör hatar att vara förkyld...

Just nu vill jag vara frisk och ha fredagsmys med en massa godsaker ;) Men tack för snart är min fredag här! Ikväll har jag bakat mina underbara cupckakes;P och enligt min smak så blev dom goda så på fredag ska jag göra pepparkakor för jag hant inte göra det idag;P Sen kanske någon vill baka lussebullar med mig? hehe...

Puss & Kram!


Jag vill va som du..

Dagen har jag spenderat på stan med jessica och öhman shoppade en julklapp till pappa eller ja böt;P Jag känner mig riktigt förkyld kallsvettas huvva. Nu väntar jag på middag mumms sen ska jag nog baka pepparkakor eller något annat ;) Känner sugen för en lugn bakkväll! Så imorgon eller fredag bjuder jag kanske på fika jessica kanske känner suget? ;) Eller någon annan såklart! Igår var vi hos mig pyssöade blev jag pilla och jessica sen kom rebbi och ida :) Kul!

Puss och Tjo


Skiter i !

Skulle till läkaren kom ha ? NEJ okej förra torsdagen kmissade jag besöket idag kom inte han. Jag är riktigt och då menar jag riktigt irri! Nåja skiter i . Haha Efter det for jag och åt lunch sen till pilla väckte hon sen kom johan och öhman förrbi. Efter att dom farit drog vi till stan jag köpte en julklapp ;) Slut på kontot.....

Nåja nu ska jag rycka upp mig äta nå middag sen kanske pyssla, Känner att jag är på topp idag men va annars snart drar vi till stockholm så vem fan bryr sig om nå annat? inte jag för visste ni en sak? Jag skiter i HE HE nej absolut bryr jag mig för jag vill nämligen ha massor med snö och massor av annat;-)


Du mår inte bra !

Tänkte att ajg måste skriva lite innan jag lägger mig ;D Idag for jag ju då till frissan fixde till håret lite innan jag sen for till pilla ja vi drack kaffe spelade en massa kort och surrade blev jag emeli jessica pilla och rebbiskrutt ;D Efter det for jag och jessica hem hit åt en sen middag men väldigt god ;) Sen drog hon hem och nu har jag suttit och spelat yatzy på blip.se . Men imorgon ska jag upp tidigt beger mig mot läkaren och kanske sen till pilla? eller någon annan HE HE !

Måste ju också ge dagens + till alla SNÖ som kommit hoppas dock den stannar kvar. Blev dock sur på min far som tagit ut och kört skotern men inte hant jag nejnej ! Men då tar jag ut den imorgon;) haha Måste även in till elgiganten i veckan ock kolla en julklapp :) Sen ska jag baka en massa och när ska jag hinna allt? Jobbar ju torsdag. Bara kämpa på ;-)

Sov gott!


RSS 2.0