Do you remember that!

Grymt jävla less!!!


tror du ja!

galet slö jag är idag har jobbat till fyra sen bara legat i sängen typ... Men nu kommer emeli hit sen ska vi på coop och shoppa;) haha återstår att se vad jag ska köpa men nå blommor om jag hittar det. Sen blir det såklart BB!


lördag!

Har varit nykter ihelgen wihoo, Ikväll har jag varit och hälsat på pilla på deras stuga grymt mysigt och en massa härligt folk! Imorgon väntar jobb 16-21 och även mors dag så om jag orkar upp tidigt imorgon så ska jag följa med till farmor annars får jag fara och hälsa på hon någon annan dag! Blir iaf att fira mamma med paket och en god middag. Nu blir det att läsa sen sova!


jag vet vad jag flyr ifrån, men inte vad jag söker!

Kom precis hem ikväll har vi varit ute på äventyr blev tre fulla bilar som drog söderut för lite geocatching! Helt okej;D nu ska ta och söka mig till sängen för imorgon blir det upp tidigt lite shopping med mammi dock inte till mig men kan nog bli en bra dag ändå:) SOV GOTT!!!


lips

Kvällen igår var riktigt trevlig blev att grilla sen en massa surr och springkubb! Ikväll har jag fatiskt ingen aning vad som händer men det blir säkert nå skojj, Ska ju försöka mig på tre nyktra helger får se hur det går:) Men nästa söndag jobbar jag då och där nästa helg så tror inte det blir så svårt.. Nä nu en dusch!

Puss!♥


rot!

Slutade lite tidigare idag så det blev stan en sväng med emeli:) Nu kom jag precis till långnäs ska börja fixa lite mat som jag ska ta med mig till en stuga där vi brudar ska grilla och mysa! 


Bild

idag var man tillbaka till jobbet och kan inte riktigt säga att allt var som det brukar, nä för det var så mycket bättre:) Sen så ringde dom om jobb två veckor framöver så det känns bra!! Efter jobbet blev det att söka gardiner som tog en jävla tid men till slut så hitta vi några, tack mamma för det=) Har precis käkat middag blev ganska sen med god middag, grillat!! Nu måste jag packa mer sen sova så jag orkar upp imorgon!

Puss!


MR

Idag blev det att hämta sängen blev en grymt rolig färd med en massa skratt, stort tack till öhman,linus,tom,ev och viktor:) Så imorgon kanske jag ska inviga att sova där om jag inte far ikväll, är dock så jävla rörigt så är inte så kul att va där.. Nä nu ska jag ta en liten pn innan efterlyst börjar sen är de bb!! tjoo


PUSSOCHKRAM


fuck.

Ligger hemma sjuk inte så jävla ösigt kan säga att jag bor i soffan... Blir hemma imorgon också sen ska jag fan jobba jag blir galen av att ligga hemma!! Har fått nycklarna till lägenheten så tanken var att jag ska orka dit ikväll en sväng pappa har lånat hem släpet så måste dit med alla saker. dock tror jag det blir att bara ställa in dom sen får jag fixa det någon annan dag kanske imorgon om jag känner mig mer pigg:) Nu blir det att vila en stund!

tjooo!


games

Har lallat på med emeli ikväll vi tog oss en låång promenad sen blev det att sola nice!:) Nu blir det sängen.
tjoo♥


dö!

det här suger har legat och sett tv sen jag slutade har blivit sjuk men man ska inte tro att det går att ligga hemma och försöka bli frisk nä för det finns jävlat inga vikarier... idag blev det alltså att göra en massa på jobbert eftersom en var sjuk och vi fick inte ut någon annan! sist men inte minst fick jag parkeringsböter idag kan säga att han som gav mig det stod precis vid bilen då jag kom och han fick höra lite av varje inte dom roligaste orden!!
Nu ska jag vänta på att det börjar nå bra på tv sen sova upp 6 imorgon!


Excuse me

Hemma efter en dag på jobbet nu ska jag skynda mig att äta och göra mig klar sen blir det en promenad med brudarna!! Shit nu blev jag galet sugen på fest tror lördag kommer blir helt jävla gaaaalet bra:D
Puss!♥


On the floor

gud förbannat vad jag sover hela tiden grymt sliten anna här i långnäs. Mindre än två veckor innan jag flyttar snacka om att nedräkningen har börjat wihoo:) Ev ringde nyss och tur var det då vaknade jag iaf, hon skulle kika förbi senare nice. Nu tror jag att jag ska se lite bb i brist på annat!! Vill ha helg nuuuu...

Puss♥


Rolling in the deep

Hemma efter en dag på jobbet for hem lite tidigare eftersom jag var klar med allt.. Ikväll blir det att fara in till stan för att hitta på nå med brudarna sen blir det fika hos martina som fyller år idag, Grattis:) Men nu ska jag börja med att ta en liiten pn och slå på sunes sommar efter det middag!

Puss!


hendrik?

Kanske inte vaknat på världens bästa humör, då jag inte svarar första eller andra gånger måste ju ändå den som ringer förstå att jag inte orkar svara? Men ja tydligen så går det nu att ringa 100 gånger.. Är iaf ledig idag och det ska jag vara:) Igår blev det kalas och senare bb hos ev med ett härligt gäng!! Helgen har varit bra den också, fredag blev det fest hos jimmy och lördag blev det att fira valborg hos sara och petrus..:)


RSS 2.0