yr!:)

Ja då var det de här med att bloggtorka tydligen så var det roligare att skriva förr! Och tydligen så var det roligare att läsa då jag skrev en massa skit eller bråkade med någon! ( Men nu är vi här idag, och jag bråkar inte med någon ,jag är inte sur på någon, jag vet inte ens hur det är att orka gå runt och vara sur på en massa) Jag lever i min egna lilla bubbla, och jag mår så jävla bra!! Visst jag skulle aldrig klaga om jag hade ut en massa pengar varje månad skaffat mig en karl som jag kunde bo med. Men med tanke på hur det var för 1 år sedan så är det nog bättre jag är själv (Just nu alltså) och får göra precis som jag vill!:D

Idag har jag iaf varit och shoppat med pilla i lule skit kul.. Shoppade kläder och julklappar men nu måste jag spara lite pengar så jag har råd att leva några veckor till!:) Fick iaf jobb till den 17 dec så det tackar jag för. Ihelgen jobbar jag eller fre kväll och sön för lördag tog jag ledig och far till skeå och äter julmiddag med släkten! Mys!:D Nej ska upp 6 imorgon måste sova. Sov gott!:)


bark.

Skulle försöka mig på att göra ett pepparkakshus helt själv.. resultatet blev: DÅLIGT haha allt gick sönder men jag är inte bitter för det!:) far bara och köper ett nytt och gör ett till försök!! Nu ska jag äta lite tomtegröt sen fara och jobba 16-21 skön dag!!  Har också beställt lite kläder från h&m idag nice!!:D Imorgon kommer lönen och hur firar vi det? jo med en fest på lördag wihoo:D  Nej nu måste jag skynda mig tjohoo


julijulijul

Nu är min lägenhet röd och fin med massa tomtar,mys!!:) Har även pyntat apelsiner med nejlikor så det luktar så gott här hemma! Idag har jag gjort det vanliga jobbat sen varit och simmat sist men inte minst hjälpt pilla med hennes julpyssel!:) Själv börjar jag ha lite panik hur ska jag hinna göra klart mina julkort??? Det finns absolut inte tid till det fuck!! På lördag blir det iaf middag hos pilla med hon,öhman och olle, sen liiite fest på det kanske:) Och på söndag händer det bästa av hela julen nämligen skyltsöndag. Nej nu ska jag sova gonatt!:-)


Kär;)

Det luktar jul här hemma i långnäs jag och mamma har precis bakat lussebullar!:) Mys.. Nu ska vi käka middag sen tror jag att jag ska börja rulla mot stan vad jag ska göra vet jag inte men tror jag kanske ska ta nå öl av pappa och gå över till martina och ta mig en!:) Börjar 7 imorgon så blir riktigt lungt.. Sen så har jag ju gått och kära ner mig också, här nere är min stora kärlek:)




däppas..

jag jobbar jobbar och jobbar min lediga dag imorgon i hopp om att få sovmorgon slutade med 7-16.. jag vet det är pengar och jag tänker det hela tiden! men jag är så trött att jag bara vill grina!!! nu ska jag iaf diska sen sova.

Go natt:)


Shit blind...

Helgen har varit galen men är det ovanligt.. haha fredag bjöd på idol med jossan,ev,sara sen kom linn så vi for ut och gled lite bil. kolla kyrkogården och lite sånt :) Lördag började med att jag for till långträsk starta skotern gled runt farmor hus en sväng inge snö men bara känslan av att få lukta skoter gjorde mig glad:D Sen blev jag relli drog till kyrkan där de var nå skit dom räka upp dom döda under året och det var såklart min farfar sen tände vi lite ljus.. Sen från att va relli till att dra på fest blev hos petrus där den var en massa folk!:) Sen vidare på krogen och vi skulle INTE ha nå efterfest men så blev det inte utan det blev efterfest hos pilla med nico,tobbe,jimmy,olle,jonas vi kämpade på med att dricka vin sen en massa andra galenskaper polisen hant då glida förbi haha!! Sov tre timmar men jag är inte trött idag utan nu ska jag städa lite här i läggan sen se BECK! ;D

Puss


det var bättre.

Har varit och simmat ikväll riktigt skönt!:) nästa vecka hinner jag simma både tis och tors eftersom jag jobbar dag hela veckan. Nu ska jag äta en satsumas och sen lägga mig och sova,skönt!

 Nattti!!


bonde söker vad?

just varit ute på en promenad med emeli riktigt skönt, nu ska jag se lite tv och julpyssla lite:) Tidigare idag har jag jobbat 7-17 och jag då jag kom hem till mamma och pappa var jag så jävla slut så efter maten låg jag på golvet och där låg jag!! På lördag blir det iaf mys med brudarna surströmming, nja ingen hitt sådär men det funkar:) Men sen blir det nog en massa trevligheter.. Sen nästa helg blir det att fara till Lule och se IDOL ;D jippi!!!
Sov gott!!


bark.

Ja gårdagen var inte ok jag var så jäääävla slite. Kom hem till långnäs vid 1 då sov jag nästa lika fort som jag kom in, sen åt jag middag gick och la mig igen sov till beck började typ såg klart det och sen la jag mig och vaknade 11 idag :) haha jag var sliten! Men hade en rolig lördag.. Nu blir det att äta nå sen fara till jobbet! Tjohoo

RSS 2.0