IDIOT

Japp då blev man klar,  Ska först nu med mamma ohc pappa och käka tårta och lite sånt. sen drar jag nog vidare till Eg:) Hela denna dag har känts helt jävla mysko vet inte varför? skitsamma
Och mina "grannars" hund har ju blivit biten av en grävling,huvva så en bit av svensen är borta så nu är det bäst man håller troja i koppel så inte hon också blir biten.
/Cya

Nyvaken

Som att jag det är, Har inte sovit bra i natt kan jag ju säga men, efter 8 så somnade jag som en stock så himmla skönt. Idag är det en riktigt slappar dag, förutom ikväll då vi ska till emma. Det kommer nog bli riktigt kul, ska ringa till jessica och höra när hon ska fara dit eftersom hon jobbar. Igår var jag föresten på stan och shoppade ett par jeans och en skön kofta. Syns ikväll brudar.

Ja att man har så fruktansvärt lite i sin skalle jag kan inten förstå det. Väx upp
/cya

None

Ännu en fredag

Då var denna fredag över ska lägga mig med lite godis och se tv. Ikväll har jag varit med jossan öhman sen mötte vi ville så vi lekte kyrragömma med bilarna haha som vi ägde ut dom andra. Sen har vi inte gjort mycket geld in till stan ensväng träffade Bea och tim typ:) Sen nu är jag hemma skönt är så himmla trött, Imorgon blir det 18års kalas ellr vad man nu ska säga sen en tidig kväll eftersom ska upp klockan typ halv 8 för 9 ska jag och jessica vara på nå föredrag på statt intresant? nä. gällande vårat


Stress stress

Det känns som man hinner inte komma hem så ska man iväg. Igår hade jag skyndat mig hem hant träffa Troja sen vart det fort iväg till öjebyn och äta godmat sen påvägen hem ringer dom från jobbet, Jag hade glömtbort tydligen att ja skulle börja kl 5 och då var klockan 6 !! hade blivit nå knas bara gasa hem snöra ut Troja in hämta nyckeln sen gasa till jobbet. Vara där sen var det bio som gällde klockan 9 så att det gick undan sen hem sova och idag skola som vanligt. Men nu är jag iaf hemma ska ta det lungt 1 timma sen återigen till jobbet !Verkar vara det nya livet en evig stress ! Aja då går dagarna undan sånt gillar vi. Nästa torsdag har jag tagit ledigt då blir det fara till Ikea shoppa lite till mitt rum som ska renovers haha.


ARN - Riket Vid Vägens Slut
Super bra fim ska inte avslöja för mycket men jag tycker det verkligen är värd att se. Ganska lång kan jag ju tycka men ändå så himmla bra. Nä känns som vad jag än skriver kommer jag avslöja allt så det var vell allt då ;)

Skola

Sitter nu här på skolan finns inte mycket att göra eftersom att min lektion inte börjar om än på ett bra tag. har typ två timmars hål. phuu, Imorgon och fredag blir det iaf slappdag börjar 10 över 12 och slutar 12 fredag sköönt! Ikväll blir det iaf bio ska se arn. Sen imorgon kväll är det jobb som vänar.
/cya

Sliten !

Andra dagen av skolan och redan helt slut. Men verkligen kul att träffa klasskompisarna och få se shemat som man verkligen läängtat efter, haha då jag såg det ville jag bara lämna tillbaka det. typ 8.10 till 26.20 varje dag, Aja sånt som händer. Igår var jag iaf med Jossan vi var ute på en promenad med hundarn sen for vi även till böle där dom fick bada och till sist fick dom ett varmt bad här hemma eftersom dom var sååå leriga.Sen bar det av till jossan där det blev en film sen läggdax.Träffade även min tjocka kusin så sööt mage :)

Fått veta praktikplats nu och det blir på psyket i öjebyn spännande. Blir om 2 veckor. Aja nu ska jag bege mig mot sängen och soova är så trött sen blir det promenad med Troja och sen återigen lungt.
/Cya


2 Dagar

Sen är skolan igåg. Är ändå sista året så känns inte så himmla jobbigt, Det enda jag är orolig över det är att jag ska klara mig så jag får mina fullständigt betyg är lite tveksamt känns deet som. Vi får ju ha Maria som mentor och det gör att det känns ännu roligare att fara till skolan. Tack !!
Gårdagen ? Ja det blev ändå så jag for till söndön en sväng där jessica,ev,rebbi,öhman,dl,johan,tom,lars,amanda,tomas och ida var. senare på kvällen efter det drog vi in till stan ,ja fy fan vad vi snurrade runt där. Efter det så begav jag mig hemmåt och såg lite tv sen somnade jag direkt. Efter en massa jävla yrerisamtal. Finns det nå värre att vakna mitt i natten då man är som tröttast av något full person som bara yrar på.
/Cya

Nu har jag funderat

Och jag ska ju inte klaga att jag aldrig gör något blabla eftersom jag aldrig orkar göra något längre. Tänk förr var mitt liv att göra nå hela tiden det var nog det bästa jag visste. Få åka till svensbyn varje kväll. Det måste ju ha varit livet nu sitter jag istället jämt hemma. Nu kan jag inte säga till kompisarna att jag ska vara med andre därför kan jag inte göra något eftersom jag och han nästa aldrig längre är med varandra på helgerna för han har fullt upp med annat,. Vet inte är det för jag är typ tött jämt eller är det helt enkelt nå fel på mig? Måste ju vara det för då på kvällen när man sitter här vid datorn ångrar man att man inte gjorde något. haha ojoj helt sjukt varför egentligen sitta och tänka på allt skit. Lika bara att man lägger sig. Elelr nå åhh döööö
/Cya

Tur jag har dig Älskling :)
None

Äntligen

Så är Ev hemma tänk att nu slipper jag sitta hemm o tråka. Haha Nu ska jag äta lite frukost sen så ska jag börja bege mig mot evis. Vi ska vell dra till Djurmaga. Haha. Sen skulle visst vi äta surströmming hära hemma någon dag blir ju mumma. Nä bäst och skynda sig nu, Ha ni en bra dag :)
/cya


Helt sjuk

Enda gången det är dubbelt så många läsare är när man skriver nå negativt i bloggen.

Idag så har jag vell inte gjort mycket alls, Suttit hemma typ sett Göta Kanal 2. Weei vilken bra film, Sen har jag även jobbat nu ikväll komme nyss hem. Ska vell snart ta att dra mig från datorn sen Gå och sova. Imorgon blir det även att vara med Ev som det ser ut.  Nä finns inte mycket mer att säga.
Ork inte bry mig längre,. Eftersom ingen lyssnar ger det ju inget att ens lägga ner energi.
/Cya


Tänk att

Har jag haft tråkigare dag? Nä fy fan aldrig haha . Och då vissa personer beter sig dom idioter så är det vell inte nå bättre. Tänkt att vissa tror det är jag som inte vill göra något men nu vet jag och andra borde även veta det. du väljer andra före mig. Att jag inte förstod det från första början.- Tack och hej

Tjohej

Nu har jag en massa planer i min lilla skalle, Men får vell se hur det blir av dom brukar ju dock vara en ganska Impulsiv människa. Men men hände ju ändå en hel del också min kamera var den planerad? Nä, Min bil?Nä och en massa andra saker. Ett sånt liv älskar jag. Idag kom jag på att jag vill upp till Luleå till storheden skriver ett sms till Jossan och cirka 30 min senare var vi påväg. Är man snabb så är man .
Imorgon blir att inhandla lite saker inför skolan sen lite andra småsaker.
/cya

Less

Kan det aldrig sluta regna iaf. Nu är jag så jävla less, Sen har man vell otur som vanligt? fick ju bilen igår nä, då märker vi idag att det är vattan fulla bilen så det är nog någon fel vid bagageluckan. Tyckte ju om den får se nu vad vi ska göra lämna tillbaka den eller inte? Vill inte.

Lite bilder på pappa och hästen från igår:)

Ture glider. haha


Vinnaren:)

Kallt.

Ja alltså jag håller på att frysa ihjäl. Sitter med hur mycket kläder som helst. Menmen hoppas det blir varmare längre fram vill fösöka få med André att fara utomlands för känner verkligen att jag skulle behöva det efter denna sommar som bara har bestått av typ Jobb. Har inte hunnit bada en enda gång ute. Det är ju fan hemsgt, Har iaf varit och vinkat iväg mina grannar idag som far till Cypern i 2 hela veckor. Lyllos dom säger jag bara, Hur ska jag klara mig som alltid brukar gå dit då jag inte har nå speciellt för mig ? ja bara börja räkna ner tills dom kommer hem.

Idag har jag iaf hunnit varit på Banken och fixat lite saker, Sen tagit in något i magen blev nå mackor ska ju iväg och jobba snart. Nu har jag även påbörjat förkylningen 2 innom denna månad. Huvva. Ikväll kommer även min lilla bil som jag ska ut och brumma med sen. Haha jaja nu är det påtiden att jag går och ser hur mina 2 små nya husdjur mår så dom överlever dom här 2 veckorna !
/Cya

Så hur gick det?

Ja tro det eller ej men pappa gjorde det så snyggt och tog hem segern idag. Haha grymt kul. Så idag har jag varit på trevet hela dagen. Träffat en hel del. Sen har jag inte gjort mycket alls, Bara tagit det lungt. Får vell se vad som händer sen ikväll ! Kommer in lite bilder sen..
/Cya

jaha

Vilken dag nu ska jaga bara göra mig klar innan vi far till vidsand och där blir det nog att vara ett bra tag. Har laddat kameran så den även är klar att följa. Måste bara få upp André sen det kan nog bli lite svårare. Så vad gjorde jag nu igår? Ja grillade med mamma och pappa. Sen var jag förrbi Jossan och Öhman en sväng. Sen kom André vi for in till stan se bestämde vi oss för fara till Jossan och Öhman. Satt och surrade lite och såg en bit av en film. Trevligt trevligt. Nä nu är det bäst jag skyndar mig.
/Cya

Tack

För lite värme. Gud så himmla skönt, Igår var det ju valdino det var riktigt gott, Men aja kunde ha varit godare. Senare var jag med André vi tog det riktigt lungt for till mig lite senare såg typ film och lite sånt. Är så himmla gald att jag har han. Sen idag har jag varit med mamma och pappa kollat på lite bilar. Okej ska jag följa pappas hjärta så kollar han ju på dom som ligger kring 40-50 tusen. Okej dom är ju jävligt fina men då måste ju man börja tänka ska köpa hund pluss jag har en hund bara deras försäkringar allt kostar, Så nä jag bestämde mig för att vi skulle fara och kolla på en liten vit super sööt toyota, Okej inte är ju dom nå superfina men vadå då låg den kring 20 papp. Så får se nu hoppas. jag nöjer mig gott med den bilen:) Drar lite och går nog gode bra bensinen kostar också. Nä nu får vi se vad som händer kanske en promenad med troja. Sen börja tagga för imorgon då pappa själv startar. haha
/Cya
                            Cooolingg;>

Vilken dag

Hahab har hunnit med så mycket. Riktigt stolt över mig själv. Fast var doch riktigt seg där i böejan av dagen. Men nu har jag hunnit varit ute på en riktig promenad med Troja stolt. Börjar ju bli riktigt bra på att vara ute och gå nu. Mamma bukar oftast få vara utem och gå med Troja, Men då har jag börja tänka att om jag nu ska skaffa mig yttligare en hund innom en snar framtid måste jag ju faktist börja vara ute själv. Plus att jag behöver det verkligen. Nog med det.  Sen sköter jag ju även mina grannars kaniner i 2 veckor framöver nu. Hur det nu ska gå har aldrig haft en kanin i hela mitt liv. Så jag tog tag i att rengöra buren och den vart så fin så nu trivs dom nog . Ni ser så lat är jag inte, Haha nu ska jag börja göra mig klar. Ska nämligen ut och äta på Valdino med mamma och pappa ! Mummms
/Cya


tråkigt

Ja precis klart det tråkigaste lovet jag haft genom tiderna, Synd det skulle bli så just då det är det sista lovet. Nästa vecka har jag då absolut ingen aning vad jag ska göra jobbar måndag och torsdag ev och dom far. Sen far även jossan också. Nä gud vad trist aja får vell som vanligt underhålla mig med något här hemma. Igår var jag iaf med Troja till Djurkliniken det gick riktigt bra var något liteet fel på höger öga men inget som gjorde något. Sen på kvällen for jag ett tag och var med Jossan.

Och vad ska jag då göra idag, Inte ett skiiit haha som en del borde ha listat ut . Nu ska jag iaf ut och gå en promenad med Troja och sen ska jag bara nöta datorn som vanligt.
Längtar :)

Hemma

Ja då är man hemma igen, Det är lite både och. Men har verkligen haft det trevligt, Igår gick vi ju på stan tills bussen kom där vid kl 16.10 Shoppade lite av varje men det kommer in lite bilder senare.. Igår for vi på travet i skelefteå pappa startade ju som vanligt. Kom 4a så det var inte så dåligt eftersom det var sånt himmla svårt lopp. Vi kom hem hit vid halv 1 eller nå då slocknade jag direkt sen vaknade jag typ vid 1 idag. Blev 12 timmar i sängen. haha snart kommer min Babe hit blir mysigt var ju ett tag sen. Får se vad vi hittar på och imorgon är det vetrinären som gäller ska dit med Troja. Hon ska bara ögonlysas så det ska vell gå bra inte för jag ens vet hur dom gör? Får vell se .
/cya

Umeå

Nu sitter jag och ev här vid datorn, Har just varit nere i baren och tagit lite chilinötter och snackat. Sen så har vi varit på stan shoppat för fulla muggar, Men blir ju mer imorgon.Fy fan vilket fint hotell detta är. Hart varit uppe på rummet dunkat rix haha. Sen även gjort lite ansiktsmask och bastat.Käkade på en sportbar mitt i stan blev oxfilé mumma. Ev drog en pasta mumma de med. Nu ska vi dra ut på en smoke sen upp på rummet och mysa och sen lägga oss för att vänta på frukostbufé imorgon. Ja detta har varit en verkligt lyckad dag. Får ju inte glömma att vi fick rum 12 nice :) Sen även att jag piper i varje butik jag går in i , haha pinsamt. Men det är nå klisterlarm som är gömt någonstans.Shiiiit
Cya


ännu ett inlägg idag..

måste ha grymt lite att göra idag, går typ in äter sen sitter jagbara har fan inte mycket att göra , Hursom helst kollade jag in på någon Blogg och hittade nämligen detta. Ja nämligen http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=46189  lite småfränt. Man samlar nämligen poäng och får sedan presentkort på Kicks. Helt perfekt :)

Impuls

Ja är man snabb på att bestämma något så är man. Blev iaf bestämt att jag och Ev drar till Umeå imorgon för att shoppa lite billigare än att fara till stockholm kom vi på. Sen blir det att bo på hotell och åka hem på tisdag. Blir nog mysigt. Ska snart börja packa lite sen blir det nog en tidig kväll så man är pigg imorgon.
/cya ;)


                                                                                                                                    
                                                                          

nyvaken

Att jag har klarat av att sova så här länge är ju ett under. Kändes riktigt skönt faktist, Var ju ändå uppe till halv 4 igår. Var med Ev,jossan & jessica vi var hos ev sen drog vi till stan och gled där ett jävla tag. Vi åt och hade väldigt trevligt där i bilen. Direkt jag kom hem sloknade jag gud så trött jag var. Vad blir det då idag ? ingen aning men något borde vell gå att hitta på.
Att man ens kan ringa och säga en massa jävla skit. Ja jag fattar inte, det finns en viss gräns oavsett nykter som full.
/cya

lördag

Idag kan ni räkna med att jag varit uppe tidigt, Klev upp kvart i 9 for från André, Sen har jag varit och sett på mmin minsta granne som typ hade sin forsta match fotboll pratar jag ju då om . Att alltid Pite ska lyckas vara bäst ja jag fattar det inte eftersom dom är ju bara typ 7 år redan då börjas det. Dom har vell för bra självförtroende helt enkelt. Idag vad ska jag göra? Ingen aning André skulle nog vara med pelle och dom. Sen så far Mamma och pappa strax men dom kommer ju hem imorgon.
Gårdagen Vilken god mat. Var där borta med grannarna och en massa en str del av kvällen sen drog jag vidare till André Vi myste vell på såg lite film. Sen for vi in till stan en sväng. Åkte även runt med Enberg ett tag. Sen så drog vi hem och sooov, Önska just nu att Ev inte var så jävla slö så hon kunde vakna till liv ;) ..
/Cya

Middag

Ja ikväll blir det fara på middag, Blir säkret riktigt god mat. Sen efter det blir det nog bara vara hemma som vanligt, Så är det blir säkert se en film eller något sånt iaf. Har varit och fixat till mitt hår också idag. Jippi äntligen ser det ganska bra ut. Är nöjd inte för mörk och inte för ljust. Bäst börja göra sig klar ska ju fara snart..
/Cya

tänk om

Hej och Hå!
Idag har jag haft främande av farmor och farfar. trevligt dom orkar komma någon gång eftersom dom är gammla och slitna. Sen har jag hunnit varit hos doktorn tog ett stick i mitt finger, Gick riktigt bra. Vart iaf sjukskriven till på söndag och sen har jag inget mer jobb. Då är det slut på det roliga,Sen har jag varit hoss frissan gjort mitt hår ännu lite ljusare. Även klippt mig lite, Men min frissa blev inte riktigt nöjd med resultatet så ska dit imorgon och fixa till det. Kul även det. Har även köpt det hära Osis dust it . Får se hur det pudret kommer funka. Så var det med det
/Cya



Precis tänk om man ibland kunde vara en annan person en så mycket bättre, Men det går inte alltid som man tänkt sig man blev skapt till den man är idag. Det är det som är tråkigt men samtidigt går det inte göra mycket mer än att leva med det. Jag lever som den jag är och som den jag blev, fast önskade att allt just nu kunde bli så mycket bättre. Känns som allt den senaste tiden bara gått sämmre, varför ? Det är ju just den frågan jag också ställer mig!

Nolia

Idag blev det Nolia återigen andra gången nu. Haha hittade något även idag. Blev ett tennarmband som jag länge velat ha men tyck det varit aldeles för dyrt, sen blev det även Beauty quick som tydligen ska ta bort hår på benen och ta bort all dålig hud, haha det är jag dumm och går på. Nämen har provat och det funkade skapligt. Sen sist men inte minst blev det ett par Good year Adidas riktigt sköna. Behövde verkligen ett par om man säger så. Sen ikväll har jag bara tagit det lungt. André är här vi har påböjat en film, men ska fortsätta sen den efter att han och pappa sett det dära jäkla travet. Blev iaf 27 Dresses vilken jävla klockren film, kanske ingen killfilm precis haha eftersom att andre håller på att dö han tycker det är så tråkigt. Aja skitsamma dessa killar alltså ! tycker om han lika mycket för det. Så nu ska jag gå och fortsätta se filmen.
Måste bara säga att mitt finger blir verkligen inte bra alltså vet inte hur detta ska bli, Är ju bara sjukskriven till imorgon sen börjar jag om på fredag vet absolut inte hur det ska gå eftersom jag inte får stöta fingret något, kan typ inte göra nå med fingret, Är även förkyld med lite feber och en massa jobbig hosta :/ Aja .Får vell se hur detta ska bli.
/Cya

Tillbaka..

Som alla ser ärjag ju grymt dålig på att uppdatera. Men har inte hänt så mycket jag har typ legat hemma sjuk i en vecka. Var hos läkaren igår och blev sjukskriven till på fredag. Inte nog med mitt finger, nu har jag även fått någon typ av lunginflamation. Aja bara hoppas på att det hela blir bättre. Idag kommer släkten hit. blir vell att fika och äta nå mummsigt som mamma lagat. Sen får vi faktist se vad som händer. Har inga större planer just nu. Igår var dock jag med mamma & pappa och kollade på ja hur jävla snyggt hus helt sjukt. Det var imponerande. jag är iaf gald att jag bara fick gå runt och titta på det och att jag slipper betala .
Har iaf beställt lite från H&M nu, kommer nog bli mer. Men det får bli sen, Ska ju klippa mig och färga håret på torsdag, Sen vetrinären näsa torsdag.Så det rinner bara iväg pengar. Sen hade jag även tänkt gå in på någon sida och beställa nå roliga hundsaker :)
/Cya


                                    

RSS 2.0