Mys ;)

Ja min kväll har spenderats i Klubbgärdet, Hos malin var det en massa gott fika men jag var ganska full i min magen så det blev bara lite, Köpte hon blommor och ett kort :) Sen har det bara varit tvtittande och myskväll, tihih;) Nu är jag hemma efter klubbgärdet blev det att fara och se där Ev och dom fiskade men fick inget napp så jag for hem, Nu ska jag göra mig en macka innan jag lägger mig i sängen försöker få hit lite chips men inget napp där häller haha, Ska se lite tv då ja hoppat i säng sen sova praktik imorgon nu börjar nedräkningen tills den slutar enbart 3 dagar kvar!!! Jag har iaf haft en toppen kväll.
Pusss

Grattis!

Igår blev det en massa körning för mig for och hämtade pappa, Haha som jag skrev han var inte kry utan så jävla knall att man kan inte tro dom är vuxna, Alla var då lika full fast han tog nog ändå priset ;) Efter det blev det in till stan hämtade upp Malin så vi var ute och gled sen ville hortan hem så då körde jag hema han sen Erik som jag hittade efter vägen haha, Sedan blev det Öberg,joahn och emeli dom skulle hem till öberg, Nog med det då ja äntligen tror ja ska få fara hem så hämtar jag en väldigt full andre hehe kör hem han och blev där ett tag så var vell hemma typ halv 6 på morgonen.

Idag har jag varit hos farmor och farfar i Lånkan där det blev smörgåstårta och tårta mumms har suttit ute sen har vi inte gjort mycket mer än att tagit det lungt och pratat med farfar och farmor:) Nu väntar jag på öhman sedan ska vi till Malin och gratta hos på hennes 19års dag ;)


Tack!

Har just kommit hem från Ev där har vi suttit ute ett tag, Idag har vi gjort lite olika saker... Ikäll så ska jag bara vara hemma och ta det lungt ville inte dricka som dom andra skulle så då for jag hem nog för ja gärna gjort nå annat menmen, Ska iaf ta mig en godis nu och bara må. En full pappa ringde just och sa han behövde hämtning för han var så jävla full sa han skyndade sig inte mamma skulle han smälla av, Sen ändrade han sig då skulle han ha hämtning om en ett tag då han tydligen redan skulle ha smällt av? jaja ibland undrar man vem jag liknar nu har jag fått svar det är min kära far vi tål inte sprit haha. Nog med det nu ska ja bege mig mot min tv är de nå bra? haha

Nu vet jag precis vad jag inte ska göra nästa gång!

Kjoskpiraten !

Idag blev det skola prata med pajjen blev ett Godkänt iaf, ja vad ska man säga jag förtjänar det inte men tackar såklart inte nej till ett G. Efter det lämnade jag in alla bäcker så nu är det klart, Hmm vad har jag mer gjort ja vi har varit hos Emmeli och provsminkat inför balen och jag blev riktigt nöjd ;) Sen ikväll har vi varit och gjort lite bus sen for vi och hälsade på i bergsviken där även poppo var ska uppdatera mig själv i tidningen om det står något spännande som dom spanade efter. Blev också en brugare på max i know ja älskar feeet mat!! Imorgon är det nationella sen är det typ slut med all skola wihoo. Tack för de hära 12 åren i skolan har varit en händelse rik tid måste jag säga och en Anna har förändrats väldigt mycket med åren :

Lågstadiet En väldigt glad Anna men gillade verkligen inte skola redan i denna åldern, Var mest med Mia och Lollan väldigt förståndig en.. 2 saker jag minns Nico slet mig i håret till ja jävlat lipade och Fredde bet mig i armen genom tröjan och allt haha ni ser hur friska vi är?

Mellanstadiet Väldigt lugn Anna även här med blev värre jag och nico var så stökiga i klassen att mamma var tvungen vara på skolan för att sitta med oss. Gick sämmre i skolan hade verkligen konsentrations problem. Fick glasögon så jag var en glasögonorm, Var även här mycket med Mia och Lollan men mer och mer med Lollan var busiga tjuvrökte och jävlades med allt och alla jag fredde lollan var nog värst. En sak jag minns var när jag prckade snöboll mitt i min lärares ansikten hon blev inte glad, Även när jag gav mig in på att städa nicos bänk som var full med snorkråker hahaha!! Fick även håret avklippt av en idiot ! ;)

Högstadit 7an en lugn Anna som hade oftast flätor och aldrig smink men då hände det ?!?! haha Började umgås med en viss jessica julia ev o dom fast kom ihåg ev var lugnast. Blev en massa fjortis smink, var skolans busar som gjorde allt mot allt och alla. Var och härjade på stan och gjorde en massa hyss , började dricka som inte var så bra alla gånger. Det jag minns mest av det var då det alltid kom in en lärare som sa : Anna och Jossan till mobbningteamet/rektorn, vårat svar var mest: En tung andning och ett Jaha inte så ovanligt, haha ;) Började även röka i 8an som man inte skulle ha gjort!

Gymnasiet: Vad hände med alla busar?! så sjukt tråkigt våran klass splittrades, vi blev lugna aldrig hände det något dagarna såg ut samma varje dag. En väldigt förståndig anna som i slutändan fick bättre betyg än i högstadiet där jag hör och häpnas hade 135 poäng haha. Nu går jag ut med två ig och några vg så ett stort framsteg ;) Började/börjar komma in i jobb haft en massa olika praktiker som jag lärt mig väldigt mycket av. Tack för alla roliga åren åhh vad jag kommer sakna dom!!

Det blev långt men nu får ni läsa lite av min tid i skolan och händelserika saker jag aldrig glömmer =) Hade kunnat skriva flera A4 or men he ork ja inte, Nu ska jag ringa ett samtal innan sängen Ropar !
Puss!

Storm!

Ja ikväll har jag hunnit vara på stan med Jessica och Rebbi vi köpte såklart morsdags presenter så hoppas min kära mor blir nöjd men det tror jag säkert ;) Efter det blev det hem hit med en massa folk och som vanligt en massa snack om balen som vi triggar upp varandra hehe.. Vi har ätit poppcorn druckit en massa kaffe och sånt. Imorgon börjar jag 8.10 med fika film o mys,  sen efter det blir det fara och provsminka oss på tal om det ska ja packa ner mina saker ikväll... Sen så blir det backajoggen om ja ska vara med beror på hur vädret ser ut. Ja vad skulle vi göra sen? ja justja köpa silvertejp och på kvällen blir det en massa bus på skolan tjohoo. Nästa vecka har vi Tisdag inplanerad blir fara till skeå på trav ;) Som de är storm ute men jaja ska lägga mig i sängen och vänta på något;) hehe Sedan blir det csi och sova haha eftersom ja älskar att sova som alla säger.
Puss!
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;)



Diggar vinnaren, Eller har börjar gilla den mer och mer eftersom alla på min praktik älskar schlager!

Me like ;)

Igår blev det brännboll med stan och skog gänget ;) haha som vi vann men jaja dom andra gav ju ändå bara upp pga fusk? ja dåliga förlorare kallas det, hehe! Sen skulle dom dra in till stan och lira volly så jag skippade det och for hem och sova har nämligen blivit förkyld så kändes som att jag behövde sova =) Får se när jag ska börja campa i husvagnen känns som jag borde göra det nu, Får se maybe ikväll. Praktiken idag helt suveränt har haft min slutbedömmning och ja vad ska man säga gick perfekt full pott i stortsett ;) Så jag är riktigt nöjd sen hade vi ju turen att Susanne försovde sig och då är det vell självklart att hon bjöd på gofika ;) mumms.. Sen så hinner jag inte träffa hon nå mera så blev en stor kram innan jag for hem känns tråkigt eftersom hon varit världens bästa handledare.
Puss !


Perfekt ;)

Idag har jag tillbringat min dag på skolan jag och min kära mentor har haft riktigt trevligt och gjort bort allt jag hade kvar att göra ;) Som jag sa till hon det är fan lite tråkigt mitt allra sista arbete jag skriver : Anna Wikman OP3A. Hallå?? Fattar ni hur nära det är kvar 14 dagar vid den hära tiden har vi nog klivit in på havsbadet och allt det där hemska med att gå inför alla är över och jag kan andas ut =) På torsdag blir det provsminkning får se hur det går för min kära kusin att sminka jag och jessica! Sen har jag fått mitt schema idag under sommaren och ja vad ska man säga jag är nöjd förutom sista veckan jag jobbar då jobbar jag 9 dagar i streck jaja pengar =) ÄR iaf nästa ledig en vecka i Juli eller jobbar två dagar så det känns ju skönt det med. Imorgon är det praktik slutbedömning får se hur det går. Men har ändå en vecka kvar av praktiken sen mööört! Aja ska invänta ett samtal snart? men karlsatan verkar ju ha annat för sig, hehe sen får vi se vad som händer.
Puss!


Lite skojj=)

1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Vi säger Torsdag!

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Vi kom

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
De blir inte fisk.

4. Vad är det fulaste du skulle kunna säga åt din fiende?
Okej, Vi är på väg te sunes nu

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig? 
Smiid jo fint!

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon? 
Hur fan äre
 
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom? 
Spelar som ingen roll.

8. Vad vill du höra mest av allt?
Jo just de.

9. Vad kommer bli dina sista ord vid liv?
Imorgon :) Hehe

10. Vad var dina allra första ord?
Hejsan hur e de idag?

Det ska bli något av mig en vacker dag.

Ikväll har jag varit hos Öhman blev jag,jossan,ev tom och såklart vovvarna akilles,clirre,alice och leja eller hur he stavas =) Vi har bara varit ute och busat med dom riktigt skönt då solen fortfarande värmde lite. Nu är jag hemma hade tänkt värma mjukkaka sen läggga mig i sängen och se vad det är på tv inväntar nog csi =) Haha vi har även sanckat om gårdagens bravader men allt är då löst nu så det är skönt. Det är vell ganska otur att folk ska behöva tro fel saker om mig, men känns ändå skönt att jag fick förklara mig. som sagt det ska nog bli något av mig någon gång vänder nog efter studenten då blir det lungt då börjar det nya livet jobb och förmodligen en annan syn på livet. Imorgon är det en ny vecka tiden springer i väg snart är det balen och studenten vad ska vi åka?!?! Jaja nu ska jag dra mig vidare..
Puss!



Ångest!!

Har aldrig någonsin haft ångest när jag klev upp men idag har jag det världen största ångest som ingen kan ta bort har en stor klump i magen, Varför drack jag igår?? Hade kunnat vara nykter och haft så sjukt mycket roligare. Var jävligt kul till en början på våran brudfest, men jag ska fan inte gå ut och nu ska jag vara nykter önskade att studentveckan var så mycket längre bort  så jag hade fått vara nykter i fler månader! Tänk förr så jävla lätt livet var inte en massa fylla utan då var man en lugn och skötsam anna som oftast inte gjorde så mycket väsen utav sig, Men nu är det bara en massa bark. Fan jag vill vrida tillbaka tiden nu!!

Partajjjj ;)

Ingen nykter anna ikväll som he är jävlat ferre;d vi brudar imellan en massa jävla festande och en massa snack fy fan inte ös allt men hahaha bara skratta åt saken ;) Nu ska vi jävlat supa vidare ursäkta min stavning mrn är den dålig annars så är deen de nu också. HAHAHAHA..... Jessika jävlat grannferre snart !
Pusss

Stort grattis

Till min kära pappa som nämligen kom 2a ikväll wihoo & såklart våran älskade häst som är jävlat kung! Vad har jag då gjort idag ? varit hos tandläkaren, haft snabbfrämmande av robin & andre, ätit på max med mammsen och varit hos ev.. Snart kommer dom hit så får se vad vi hittar på för ös ikväll ;)


 


Passa mössan ;)

Nykter litentjej ;)

Skulle egentligen festa idag men nejnej det ska jag absolut inte har försökt blunda för min jävla tandvärk men nu går he inte längre. Så jag ska vara nykter och förståndig istället.  Knarka en massa tabletter och hoppas på att det vänder men som tur är blir jag inte nykter ensammen emmeli och ev skulle nog hänga med mig, Sen så är jag o mamma ensamma ett tag så vi skulle på max och äta? haha hur det nu ska gå aja får  göra pyttesmå tugger ;) Nej nu ska jag gå och duscha sen får vi se vad som händer. Hoppas iaf på en rolig kväll med brudarn, Emmeli får ta hand om jag och ev haha jag tandvärk och ev magvärk. =)
Puss




Bjuder på ett.

Är ju ändå några dagar mellan varje gång jag skriver ! Dug snart långhelg som det ska bli skönt, Idag har vi varit i kallamark och sett då jägarn ahr kört lite skoter på vattne vi var ett gäng, Sen blev det att dra till strömbacka där det blev vollyboll men som vanligt kikade jag på hehe. Har även sovit några timmar idag for hem kring 12 för jag har sådan jävla tandverk är typ inflamerat vid visdomstanden inte skönt. Så får se hur jag gör imorgon måste få komma mig till en tandläkare som kan göra nå åt smärtan men måste också vara på praktiken eftersom jag missat några dagar. Blev fest i lördas som var svinroligt och jag var vell inte så nykter men he bjuder vi på hade iaf svinkul ;) Vi var vell mest ute med tojtan och bränd lite gummi! Blir nog lite fest till helgen hoppas jag då på har ju ändå inge bättre för mig. Hehe.
Sen så ringde linda idag och på lördag ska jag och prova balfrisyren ;) tihi vad roligt men har ingen aning hur jag ska he hårt aja återstår att se, Nej nu ska jag lägga mig och se tv.

Igår så hände även en hemsk sak mina hemska grannar har nämligen draghundar och dom smet upp på våran gård inte nog med det hör min lillgranne står och grinar massor jag och mamma kutar över och där har hundarna slitit upp småtjejernas kaninbur och bitit ihjäl deras två kaniner. Ja fy fan att man inte kan hålla koll på hundarna mer än så. Tråkigt att det ska behöva hända.

Puss!

Då ska vi vara väldigt tydliga!!

Haha tydligen så måste man vara det så ska inte slarva något alls men då tar det typ hundra år att skriva. Har varit en helt sjuk kväll ja som kanske alla redan vet så har jag själv insett att jag är inte en frisk person? hahaha ja for iaf till lule en sväng med jessica blev en god och efterlänktad glass på Donken ;) Sedan skulle vi hem och ja var jävligt länge sen jag hade så sjukt roligt i en bil. Haha, Sen så har vi spelat brännboll och varit ute i skogen då vi insåg en sak jag är sämst på att stava men jävlat kung på att rimma så då vet ni haha.. Sen har vi varit o sett då killarna körde på vattne.. Så för att sammanfatta allt så har jag en hel del roliga filmer på mobilen ;) Imorgon ska jag på utställning och se på Alice sen får vi se men va säg du Hooortan nog har vi lite planer? =) haha

Vet inte vad jag ska göra efter sommaren?!?! åhh svinjobbigt har kanske fått in foten på ett ställe men tror fan inte jag skulle fixa att åka någonstans själv. Men då slipper ni mig i ett antal månader nejnej ingen aning vad jag ska göra vet bara att jag vill göra nå kul=)

Jag väntar och väntar,.-

Ja snälla kan det inte bli den 5 Juni snart så studentveckan kan dra igång ;) Kan vell bara säga som så att jag länktar så otroligt mycket just nu, I måndas var jag och köpte biljätten för studenten! Ikväll ska jag invänta att Ev blir klar på hundkursen sen ska vi och ragga tror ja blir säkert att vara fyllechaffis! Praktiken har gått bra som vanligt älskar all personal och brukare =) Nejnej nu ska jag vila lite hade ja tänkt..
Cya ;)

I swore I'd never fall again

Blev ändå ett till inlägg, Har hunnit varit ute på prommis med hundarna blev jag och mamma, myyys, :) Sen har tom varit förrbi och hämtat ölen pappa fixade sen har ja snackat lite med Malin och sånt =) Nu ska jag invänta ett samtal och se BB sen ska jag sova för imorgon är det praktik som vanligt och efter det får vi se vad som händer men säkert alltid något dagarna brukar rulla på ;) Good Night!


Fan däcket är kränkt!!

Haha har haft praktik idag som har gått väldigt bra igår hade jag min mittbedömning som också gick över mina förväntningar ;) Ja efter praktiken hämtade jag upp Ev på skolan åhh jag önskar också jag fick gå skola 5 dagar i veckan fusk.. Vi for hem till mig åt potatisgratäng och kyckling mumma, Sen kom vi på idén att fara och sola så fort var vi väg och solade känns som jag är mer röd än brun, hehe! Ja inte nog med det så skulle vi till svensbyn där det var gängsnack? ;) haha, For dit och på vägen dit kan jag erkänna jag körde lite för fort kanske? haha så då vi kommer till Öhman säger tom och lars att jag har ju för fan punka, Inte nog med det däcket är kränkt? haha Ja så fort pumpade vi det sen bestämde jag mig för att fara hem ska ändå upp tidigt imorgon.. Blir inte så mycket bloggande för mig nu men jag har helt enkelt inte orken till det har fullt upp med annat, Jaja nu ska jag se lite tv..

Och föresten igår så gjorde jag klart mitt CV så nu har jag sökt ett antal jobb och fler kommer det att bli har många idéer men ska iaf försöka söka mig bort från piteå tack gode gud för det ;)

Puss

Matta!

Japp det blev att tvätta o städa partybussen ;) Det gick riktigt bra nu måste vi bara fara på besiktning med den, bara vi kittar ihop den så blir he bra. Sen har vi varit och solat riktigt skönt måste jag ju säga =) Så nu är man ännu lite brunare och efter det har vi varit hos tom dom har hoppat lite stutsmatta sen har vi babblat på. Och senare drog vi och kollade då dom körde skoter på vattnet jaja jag har tagit lite bilder på bilen men orkar inte lägga in dom idag så det får bli senare;P
/Cya

Partybussen ;)

Ja nu ska jag iväg till jessica och dom igår fick vi oss en Cheva av greggan som vi får göra vad vi ville med ;) Och idag startar vi och börjar fixa den kommer bli sjukt snygg och som de ska festas och ragga i den! Bilder kommer vell dyka upp så småningom. Sen blir det att sola med gänget och sedan återstår det att se ;)
Tjooo!

Mycket nu!

Ja blandade kännslor tycker jag, Det är mycket nu skolan,praktik allt.. Idag har vell varit en sådan dag då man känner för att bara ligga hemma o tråka ist för att vara på skolan. Har just fixat ett till Godkäns som tur var fixade jag det :) Ikväll för vi se vad som händer är inte riktigt bestämt än, Får se iaf finns mycket att välja bland känns det som. Gårdagen spenderades i Boden pappa startade och det gick inte så bra han på 5:a. Sen fortsatte jag och jessica och spela hon blev överlycklig för hon vann hela 52 eller kanske 54 kronor?? Jaja vi bestämmer oss för att spela ett sista lopp innan vi skulle fara hem och se så snyggt jag gör det prickar in en häst och hokkus pokkus så hade jag 176 kronor mer i börsen ;-) Nej nu ska jag gå och se vars vi har sista lektionen ska se en film Patrik 1,5 har dock sett den förr men jaja ska jag fixa godkänt så måste jag vell se den. Min mentor har inte varit glad på mig idag haha och hon brukar aldrig vara sur så nu är det fan bäst att kämpa.
Puss!

Du är söt som ett kyrktorn? hahaha

Nu har vi precis varit hos vetrinären och gett Clirre en spruta ochh då träffade vi en som just fått valpar av samma ras som han och hon kände han var lite småkul=) Praktiken idag gick super bra var först på Onyxen sen blev det min praktik var även på stan och käkade sen så blev det att fara för att skriva in mig i facket men dom tyckte jag skulle göra det just innan att jag börjar jobba för då räknas jag inte som studerande längre och kan då bli med i a-kassan också ;) Smiiid. Nu ska jag fixa till mig lite ser ut som ja jag vet fan inte vad. Haha justja på måndag så ska jag vara på oasen så då blir det ännu ett nytt ställe och får liiite sovmorgon börjar halv 8 hehe. Nejnej det här går inte nu ska jag gå .
Puss!


I like the way you move

Har haft världens skönast kväll känner mig riktigt trött ändå har jag hunnit dra en pn på typ en eller två timmar ;) Nu ligger jag i sängen och ser BB lika jävla bra som alltid. Vad har jag mer gjort ikväll? Ja jag mamma o pappa har tittat på lägenheter haha pappa tycker det är dax för mig att flytta nu. Får vell se hur det blir med den saken. Gick bra på praktiken idag också måste ju dock säga att det var nästan ännu mindre att göra idag :/ Aja imorgon ska iaf jag och susanne och jobba på Onyxen halva dagen och där har jag ju praktiserat typ en dag där finns det jävla mycket att göra och är typ 50 pers där så då har man iträffat en hel del. Sen ska jag och äta lunch med någon får se vem som hänger med för jag orkar inte ha med mig nå mat. Efter skolan får vi se vad som händer men då är jag sugen att göra nå iaf =)
Puss&Kram ♥

Ett skämt? haha

Idag har jag varit på praktiken gick väldigt bra men vi var lite personal och det fanns absolut inget att göra, okej för jag/vi som är friska men förstår verkligen om det blir långtråkigt för dom sjuka som jobbar där. Tur har vi haft lektioner idag och jag har varit med på alla så då blev det sminkning ;-) Me like. Sen blev det valls se då tim o dom körde och sedan sjulnäs där någon jävel skulle köra på vattnet men sänkt skotern haha sen så satt vi där sen blev jag less och for hem. Så nu ligger jag i sängen blir en väldigt tidig kväll kan jag er lova. Ska se lite CSI och som vanligt är det samma tid så då blir det kanske inte så tidigt ändå. I veckan ska jag och jessica till min kära kusin och prova sminkningen inför balen, Det ska bli väldigt skojj sen väntar jag bara att frissan ska ringa så vi får se vad det blir för frilla men jag har lite ideer ;) Nej nu ska jag vara lite social på msn invänta ett samtal..
Sov gott!



Mycket snack!

Sitter och ser filmen på 3an nu var vell sådär får se om den blir bättre:-) Sen blir det sängen för jag ska nämligen upp tidigt som vanligt.. Sen pratade jag med Ev idag blev glad att hon ringde och dom verkar ha riktigt roligt är lite men bara pytte lite avis ;-)
Puss

Brun!

Blev att jag och jessica for och solade ;-) Riktigt skönt måste jag säga sen hinner vi bara komma hem till hon då har gregga dukat ute för surströmming så då var det bara sätta sig ner och äta mumma ! Ikväll blir det film som det ser ut men frågan är vad man ska se ska kika nu om det går någon bra på tv. Men det tror jag säkert det gör.
Puss och Tjo!

Kebbabtaldrik!

Helgen har gått alldeles för fort tycker jag nu är det en ny vecka med praktik och skola. Gårdagen var vell sådär till en början riktigt trevlig men tror nog det blev lite för mycket av det goda : ) Jaja som jag ska vara nykter ett tag framöver pengarna bara rinner iväg.. Ikväll blir det kanske film? eller så nå annat lungt och skönt. Nej vi ska ju sola också idag men vet inte om vi tar det imorgon ist för nu vill jag verkligen duscha! Ja justja kvällen avslutades iaf hos Emeli med hon. Haha jag hade ju tänkt inviga vattensängen men en sak är säker att det var ingen höjdare att ligga i då man druckit så fort så kröp jag ner i Emelis säng.Haha Nu ska jag invänta bakismat vi ska beställa ;-)
/Cya ;-)

Taggar upp ;-)

Ja då taggar vi upp ska ääta grillat nu sen ska jag och hämta jessica sen då jävlar äre bara in i dimman. Jag tror vi brudar kommer få en toppen kväll ;-)

En massa jävla festande ;-)

Ja jag som skulle vara nykter idag men va fan ;-) Nu ska jag dra till Emeli sen ska vi till lule en snabbis på systemet och lite av varje sen fort hem för att börja göra oss klara ;) Sen ska vi åka med Malinb och Crille och suup en massa! Blir nog riktigt trevligt tror jag... Oj måste även uppdatera valborg svein roligt med en massa bra folk och en massa god mat ;) Bilder kommer senare ska även ta nå kort ikväll!

Nu är det dax ;-)

RSS 2.0