tackhej

Helgen har varit riktigt lugn samtidigt som fredagen var ganska jobbig.. Man har hört folk säga saker som hänt dom som man kanske aldrig riktigt har tagit in! Men nu har jag fått lära mig hur det känns i kroppen när ens hus börjar brinna. Fredag kväll satt jag och mamma och såg idol så pappa rusar in och skriker att det brinner (jag har aldrig hört pappa skrika och va så rädd någonsin) Jag rusar över med hundarna till mina grannar samtidigt som pappa och jörgen river upp bräder och försöker släcka där det brinner. Som tur var gick det BRA, Men som brandmännen sa en liten stund till och ni kanske inte haft kvar erat hus, att höra en sån sak är hemskt! Men jag tackar han där uppe för att huset står kvar:)

Igår blev det filmmys med pilla,öhman och malin, känns underbart att ännu en helg vakna upp och må toppen:) Så nu ska jag snart få i mig nå mat sen ikväll ska jag fixa lite av varje och kanske baka om jag orkar! Puss

%

Mina grannar måste tro jag är 85 år eller konstig? klockan 21 la jag mig i sängen för att se tv, så kan tänka mig att det ser ganska mörkt ut här.. men snart så sover jag:) Har iaf städat,tvättat och varit hundvakt ikväll så inte underligt att man är trött. Emeli ringde mig idag och bokade in mig på lite små saker jag älskar sånt, är så roligt att hitta på lite av varje! Sen så har vi även bokat biljätter för att se skellefte-lule 13 oktober. kommer bli grymt!!


sned?

Så oroligt lugn och skön helg.. Fredag blir det filmmys med jossan och pilla, igår blev det trav,middag hos pilla och sen bio:) Vi såg ju dom som sagt jägarna 2 och den var riktigt bra! Ikväll ser det ut som att det blir film och såklart så måste jag ju se Idol för det börjar idag, men nu ska jag först städa bilen och fixa en massa måsten!




luft

Ikväll har jag haft finbesök:) Malin har varit här med hennes kompis Emma från skellefte riktigt skojj!! Och snart är det helg kan ju fan inte bli bättre en nykter och lugn helg men den är ändå ganska planerad, lördag blir det iaf att se jägarna 2 och som jag är sjukt taggad!! Tror den kommer va riktigt bra (så jag håller tummarna).

pussochkram♥


RSS 2.0