Däpp.

Åhhhh sen när har alla gått o blivit så jävla rädd för snö??? snälla lite snö skadar inte jag som verkligen ville ut och köra idag har varit vaken sen halv 9 haft alla kläder på mig utom ytterkläderna och taggat sen insåg jag att alla är så torra så ingen orkade KUL! Inte ens kallt. Nåja jag ska göra mig nå lunch nu sen gräva ner mig under täcket och sova eller nå hade jag vetat detta hade man kunnat gå på stan iaf. Får se hur jag gör sover eller gör mig redo för andra äventyr. Ha en bra lördag ni andra !:D Tjohooo

skoter.

Idag har jag målat såklart men nu är denna bänk snart klar och jag har beställt en schablon jag ska ha på =) Sen kom öhman hit vi snackade sen for vi och hämtade upp nico och ollemao vi kom på att vi skulle dra till willys och köpa godis så det gjorde vi :) Sen vidare till nico och såg let's dance och lite annat super kul och mysigt har vi haft :) Sen kom Emeli förrbi efter att hon varit ute med doris =) Vädret ser lovande ut det bli varmare och det är BRA! Imorgon laddar jag för skoter och jag tror aldrig tagget varit större ;D

Sov gott!




inget.

Då jag har så här fruktansvärt tråkigt funderar jag på allt och inget och det är absolut inge bra för mig. Kanske just därför jag vill göra nå hela tiden :) smaaart.. Ja jag har haft så fruktansvärt tråkigt idag att det finns inte kan inte släppa hur denna dag bara gått åt till att sitta vid denna ursäkta (men förbannade dator jäveln!!) Tänk om det var bra väder så man fick va ute typ köra skoter som är det enda jag vill göra just nu!! kanske går i ide tills vi får fara till långträsk då ska jag jävla säkert bo UTE ;);) Nej nu skriver jag bara för att klaga och tycka synd om mig själv som jag faktist gör hahaha... Nåja händer det inte nå överaskande roligt imorgon så vet jag inte vad jag gör!

Visst var det kul att läsa? nej tror inte det men skönt för mig att få skriva av mig av mitt otroliga fina humör ;) Nu stänger jag av denna dator sen somnar jag och vaknar tidigt imorgon och hoppas solen skiner !

El.

Tänk då var det bara en dag kvar till lön och ingen är lyckligare än jag :) Så imorgon tror jag om vädret tillåter att det kanske blir stan men man vet aldrig. Nåja ikväll har jag tråkigt vill göra nå men får se vad det skulle vara =) Hur som helst har iaf varit med mamma på Willys och ja jag gillar det. Sen ringde vakansen idag också har fått tre dagar till åhh lycklig det bara rullar in pengar and i like it ;) Har även målit min lilla bänk idag tror den kommer bli nice eller vi får se tro är ju att icket veta ;D

Tjoo!


TACK.

Men va säg int ens sverige så jävla bra ;) Jamen som jag älskar detta. nu ligger jag i sängen väntar på att Anja ska åka, sen ska jag sova och vakna klockan 6 för att försöka orka se hockeyn åhhh kan ju bara älska OS;D Nog om det imorgon efter allt os ska jag hålla på med mitt projekt håller på att måla o lite sånt sen har jag andra planer också =) Älskar nu då jag börjat få orken igen och orkar göra lite mer än att bara sovasovasova. Sen ska jag in på fredag och köpa nå som tar bort mitt sötberoende för detta går inte så mycket sött som jag äter på en dag ska fan inte en vanlig svensson äta på 1 vecka!! Detta blir nice. Men som sagt Tack Sverige !
Sov gott!



Poff!

Hello... Idag har jag varit med emeli en stund på stan blev inget shoppande eftersom jag inte får min lön förens på fredag men då har jag nå att så fram emot så dp blir det kanske lite shopping ;) Sen har jag varit förrbi hos pilla en sväng och snackat lite =) Och ja vad har jag gjort sen inte mycket alls bara tagit det lungt. Nu ska jag snöra mig i sängen se csi innan jag somnar jobbar imorgon så ska upp tiiiidigt dom ringde även idag så fick några dagar två veckor frmöver ;) Jippiiii.. kommer ju som sagt behövas så.

Sov gott!


gör ett försök.

Min morgon började med ett samtal av vakansen som vanligt hör hon nog hur nyvaken jag är dom måste ju tro jag sover jämt;P men det gör jag inte.. Ska iaf jobba onsdag känns skönt få lite tid till :) Sen Har jag och emeli varit hos pilla ja martina kom också förrbi då och då :) Mysigt vi har sett OS såklart!!! Går inte att missa. Sen idag tog jag det stora steget tackade ja till en lägenhet ja min ekonomi är sämst men säger som mamma o pappa vi gör ett försök iaf ;P Har ju jobb hela sommaren plus det verkar bli bättre med jobb nu mot våren:) Så första maj drar jag mot stan försöker bli vuxen min enda ångest är att då är jag inte ett barn som får bo hemma med mamma o pappa och bli bortskämd med frukost varje morgon middag varja dag och en mamma som väckarklocka haha nejnej ni ser ingen tror jag ska klara mig men måste ju ändå försöka så;P haha

Nu ska jag se klart CSI sen sova. sov gott!
Puss


20 år

Då var man 20 år och nja det känns inget spec faktist man känner sig bara gammal ;P Nåja toppen födelsedag med en massa bra vänner och superfina presenter, Av pilla och jessica fick jag smycke och presentkort på sys såklart;) Sen av emeli blev det en parfym jag verkligen önskat míg perfekt:) Sen av mina grannar smycke och mina släktingar smycke och presentkort=) Super sen blev det fest och det var helt okej kan fortfarade säga att jag inte gillar piteås uteställen;P Nåja ikväll ska jag se wallander och äta en massao gotter =)


Av mamma och pappa fick jag detta+ ett underställ...:
   

5 dagar kvar.

Ja det var inte länge snart är även jag 20 :D Wihoo Då ska det festas kan jag lova mitt tagg är på topp trots min dunder förkylning ;) Idag tog jag sovmorgon med blev väckt av vakansen ska jobba tis,ons,tors så det är bra med jobb nu perfekt jag kan ju bara älska det !!  Så imorgon är klockan stäld på 05.50 dock är inte tagget på topp för det menmen.. Har även varit förrbi pilla i sin super duper snygga lägga! Skulle hjälpa hon mer var nog inte till så mycket hjälp. haha!  Ikväll vet jag inte vad som händer men hade faktist varit roligt att göra nå?

PussochKram tadaaaa..

Toppen ;)

Vilken dag vaknade 10 hur pigg som helst kollar ut toppen jävla väder. Ringer emeli tror ni hon svara ??? Nej och jag hinner få panik önskade jag klivit upp 9 ist så jag fått köra ännu mer , vi tog oss nog ut vid 12 då både emeli och pilla tagit sig hit. Och det var så härligt aldrig varit med om bättre dag. Shiiiit ;) Imorgon är migg krav att kliva upp 9 och köra annars kommer jag få riktig ångest. haha Hur som helst for vi till björnberget träffade ida tomas ev rebbi crille men blev inte där så länge sen for vi och körde, träffade johan,jimmy,hortan o dom på ok!!

Nåja nu har jag duschat får se vad som händer för roligt ikväll tror dock det blir ganska lungt :)

Tjohoo

hur gammal är du.

Nu är min jobbvecka över har varit helt slut verje dag inte haft ork till nå .. Nåja har fått ihop bra med timmat denna månad och det är jag verkligen glad för =) Idag började även pilla intro på hamnplan hur toppen är inte de då är vi nästan arbetskamrater;) hehe. Imorgon är jag ledig och det jag verkligen vill är att köra skoter !! hoppas det inte är så jävla kallt bara. I helgen blir det skoter här hemma eller så bär det av till vougga det skulle ju vara riktigt nice =) Och gud snart är jag 20 vet inte ens vad jag önskar mig men är roligare att bli överaskad! Så denna helg blir det nyktert för att kanske sen dra iväg en fest nästa helg !

Sov gott.


Sakna.

Började dagen med att kliva upp 05.50 blev göra sig klar för att åka till jobbet. Blev kortdag 7-11 Sen hem äta, och invänta emeli sen blev det skoter hur mysigt som helst :) For förrbi ok köpte lite gott, sen vidare till niklas och linnea där det blev fika och lite prat. Sen kom vi hem då var det tacos som stod på schemat mumms. Har varit trött helga dagen så efter middagen gick jag och la mig sov typ 2 timmar skönt :) Har även sett vinterspelen ikväll sjuk kul haha som jag ska se det imorgon också =) Nu ska jag sova blir upp samma tid imorgon för att jobba 7-12. Kommer va helt död efter torsdag då jag klivit upp så tidigt flera dagar är ju van att sova hela dagarna ;)

Sov gott!


Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag


DE NI!

Vi börjar detta med att påminna att Skellefteå AIK vann idag igen ;)

Sen ska jag fortsätta med att jag är riktigt trött ska nu direkt slå av min tv och snarka börjar 7 imorgon, Hade turen att jag fick jobb mån-tors så jag får lite pengar. Men ska säga en sak att just nu har jag världens huvudvärk hoppas det är bra tills imorgon annars måste jag hem och lägga mig hela dagen då jag slutat. Idag sov jag ju ändå bara till 2 haha ;) Inte bra men skönt har en mamma som ligger hemma sjuk så kan ju fort bli så att hon smittar mig :/ Men ska härda ett tag till. Nåja nu vill jag ha en lägenhet massor önskar verkligen att det kom ut någon fin då tvekar jag inte! För börjar jag ha så hära bra med jobb och med lite hjälp av mamma o pappa så klarar jag då ekonomiskt attt ha en lägga!  Nej nu orkar jag inte skriva mer.
Sov gott mina små änglar :)


Aik aik aik!!!

Gårdagen spenderades i skell ovanligt? nej haha men nu är det nog nu blire inte dit mer på att tag iaf :) Hur som helst for vi på hockey och skellefte vann ovantat? NEJ!! Så jävla bra kan ju bara älska dom ;) Sen blev det fest hos mange sen vidare ut blev calles sen olles trevlig kväll och ska jag behöva nämna det.. en väldigt full anna men inge som någon missat tror jag. Kul var det iaf.. Nu har jag sett en annan del av köping så får se vad det bli sen men tror jag ska slå på en film =)

Puss!


Såja!

Vilken dag/kväll. Tog iaf sovmorgon idag halv1. haha Sen ringde jag emeli hon var sugen på mat och jag också eftersom jag inte hade ätit nå. Sen blev det lite shopping på det men ska lämna tillbaka klänningen vi alla kom nog fram till att nej det var inte jag! Sen drog vi hem hit lastade av emelis skoter eftersom hennes pappa skulle ha släpet i helgen. Ja först skottade vi fram det sen drog vi av skotern tur vi fick liiiite hjälp av pappa ;) Sen skulle ju såklart emeli hem jag hinner bara in klär av mig så ringer hon: Hej jag har kört ner i diket. Okej jag startar upp volvan vi fixar allt och POFFF så var hon uppe;) Alltså inge dumt mot er andra men jag tror nästan jag och emeli kan allt. haha.

Mammas påhitt: Tigerkaka kan man kalla horneger ? hahahaha

JAAA!

Låg och tänkte på en sak och vet ni vad man ska inte trycka ner på sig själv. Och vill ni veta en sak jag är så jävla bra jag klarade det, inser nu jag verkligen klarade det. Tog tag i mitt liv fixade det och känner inte ens att jag vill tillbaka där jag en gång var. Nej nu stannar jag där jag är och bara ääär så perfekt ;) Var enda fest förra året var jag en avundsjuk spydig liten brud som inte alls kunde bete mig. Nu är jag bara lite spydig och kaxig ;) En sak är dock säker avundsjuk det är jag verkligen inte, och bark på det viset kommer inte hända igen!!

Fuck vad jag är bra, och allt är tack vare mina älskade vänner att dom finns där för mig.

Haha lika tjorvat som vanligt är ja.. Sov gott ;)


Fuck!

Nej känner mig inte på topp idag vet inte varför en konstig känsla i min kropp som säger att allt är inte helt ok! Är inte häller spec taggad för jobb imorgon men bara bita ihop le och fara dit! :) Ikväll så har jag varit på nodo med rebbi,nico,olle,pilla och öhman och det var ju såklart trevligt;) Vi har snackat en massa och ätit oss feta! Nu ligger jag och ser på csi ska försöka komma igång.. Sen har jag börjat nöta världens sämsta låt haha intresant va? Men vissa låtar får man nöta fast dom är jävlat värde..

Sov gott!


Lite däpp på de!


Helgen!

Har varit dålig på att skriva idag har jag varit ute på promenad med emeli känns skönt :) Sen vad som händer ikväll vet jag inte , men nå är jag iaf sugen att göra.. Har iaf fått jobb i veckan så nu vet jag vad jag ska göra hela veckan. 20 dagar och jag är 20 kan det bli bättre ? NEJ! Ska vell dra en lite sammanfattning av helgen också.

Fredag: Vid tre drog jag,emeli och pilla till skellefteå. Vi gick på stan sen for vi och åt på kriti gott men dyrt! Sen begav vi oss mot skotertävlingen och där var det väldigt kallt träffade några sen mötte vi upp hanna och sen for vi till mange där vi skulle festa. Kul men ännu mer nytt folk..Blev iaf fest och då menar jag fest!! haha ingen var nog bara lite full utan alla har nog minnesluckor och ja jag var som vanligt på topp vill glömma hälften men blev iaf utgång på kalles. Sen skulle vi med emeli o dom till olles men så blev inte fallet utan jag låg och krälade på marken och helt plötsligt står nicke där och hämtar upp oss. Så blev att sova där haha..

Lördag: Vaknade upp bakis!!! Men var nog inte så oväntat jag och pilla for på stan slusk. Sen kom emeli in vi käkade och gick ett tag till och bara sådär så kom vi på att vi taggar upp på nytt så emeli gick på sys. Vi fick låna manges lägga för han skulle på förlovningsfest. Så där satt ci och drack sen blev det utgång på statt. Sen vidare till min kusin tog nån grogg där och sen for vi och sov.

Då vet ni lite av denna helg! Händer en hel del men älskar detta en massa nytt folk varje helg med trevliga utgångar;)

RSS 2.0