Tillbaka

Efter ett antal dagar så är jag tillbaka ! haha har inte haft tid. Var på pdol tor,fre var helt okej ! men nog klarar jag mig utan det. Sen så har jag jobbat lör & sön. Tärt men blir lite pengar. Nog med det har ajjat hela mitt finger. Klämt mig i dörren kan inte använda det alls uppsvullen som ett as och hela nageln Blåå.. Tror aldrig jag haft sån fruktansvärd smärta :/

Igår måndag. Var jag mamma,pappa & Andre till skelfteå kollade på bilar, men var bara en som verkligen passade mig. Men var tydligen inte nog bra tyckte dom andra. Skit i det jag gillar den stenhårt så får se ! Sen for vi och åt god middag. Trodde det inte skulle vara så dyrt men fy fan. Aja mamma bjöd ju!  Sen resten av kvällen blev det akuten kollade så inget var av i fingret och det var det inte. Fast det känns som hela fingret är det.

Idag tisdag. Spenderat hela min dag i luleå med mamma och pappa :) Gick runt lite här och där på storheden. Hittade ju dock något som jag velat ha såå länge. Och det kändes men jag var tvungen. Så det blev en Systemkamera ;) Så nu har man tagit en massa onödiga kort ! Senare ikväll kom Andre hit vi har suttit och käkat lite Candy och sett på tv.Nu sitter han och pappa vid tven så ska dra mig ditåt.
Cya ;)
                                                                                             


mörkt...

Hello :)
Ja mörkt är precis vad det är här ute.. Huvva vilket väder. hoppas dock på ett bättre imorgon. Är inte pigg alls idag så imorgon ska jag vara hemma och vila upp mig och hoppas på att det blir bättre ska äen in på vårdcentralen imorgon för att kolla magen och såå ! hatar att vara på sånna ställen är typ min största rädsla.

Nu ska ja kolla lite saker sen gå och sova ! Är vell bäst så man orkar upp imorgon typ kl 8 !  Men det blir nog lite tv innan man lägger sig . Så är det sov så gott !!
Cya =)

None

Regnregn...

Ja vilket väder kan man ju verkligen säga , huvva.  Visste inte om jag skulle fara på jobbet idag , Men aja nu far jag  trotts min onda mage.  Aja vad har jag då hjort i helgen ?
Fredag: Var typ hemma sen var jag med Ev Vi lallade på lite. sen så for jag hem och sov med André :)
Lördag: Ja var med Ev Robin. Sen så kom även jossan vi var vell ute och gled med hennes mammis bil. Och senare drog vi til älvsbyn,  Fy fan va drygt det var att köra för det var typ 4 mil utanför älvsbyn . så hemvägen fick fan robin köra jag höll på att somna ! hehe. Vi var iaf till lavar eller va det nu heter , Men fakta om det får ni läsa på ev's blogg:P
Igår: Ja var jag med Ev,Jossan,Öhman :) Vi gjorde lite av varje.

Nu ska jag iväg och jobba :/ Jobbar fan till halv 10. Menmen , Sen kommer jag komma hem vara trött som bara den och sakna min babe :D PUSS !

Sliten

Sliten är det rätta ordet för att beskriva vad jag är... Huvva, Nu vill jag ha en ledig dag. Men bara fortsätta kämpa på. Det går aldrig att ge upp :) Tihih. Vad har nu hänt sen sist ja säkert inget vidare ösigt. Varit med Jessica hon bor nämligen här hos mig, vill inte bo själv medans mamma & pappa är borta. Igår jobbade vi båda sen var vi på Dragway och sen drog vi vidare till ville . For och skjutsade alla dom dära till Mungsund dom skulle nog åka båt med Axel. Nu ska jag sova ett antal timmar innan jag borjar om Igen...

Tänk ifall alla människor inte vore så jävla ego.
Så mycket bättre allt skulle kunna bli men ser mörkt ut.

Cya =)


Som sagt

Då var denna helg över. Tråkigt eftersom att jag jobbar hela nästa helg! Aja mamma & pappa far då iaf Fredag är borta typ över en vecka. Hur ska jag ta mig upp på jobbet , ja det är fan frågan. haha Ja jessica jobbar iaf också ihelgen haha får man lida med någon ! Nog med jobbandet.
Ikväll har jag & ev varit hos Jossan kört lite bil och skit . haha Varit med hundarna på gläntan :) tihih. Så är det inget vidare lång inlägg idag ska upp på jobbet 6 imorgon bitti så nu ska jag sova.
Tjiiing :D

Kikat


Kollade på lite på gammla bilder, Ja fy fan vad kul man verkar ha haft. Nog för jag inte klagar på det liv jag lever idag, Men ja fy fan.. Känns som att det är snart dags att lämna nykteristlivet bakom sig. :) Har bara märkt att dom enda helgerna det är värt att ta sig en drink så jobbar jag ju såklart. Haha nä jag har inte förväntat mig något annat :)
Men så är det , ja igår var jag med Troja hos vetrinären, och ja jag säger det bara aldrig igen. Nä då dom skulle sova hon, åh huvva så obehagligt. tänk sådär går det till då man ska tabort en hund. Okej allt gick super bra och hon är så fin i munnen :) 800 kronor rök där . haha fy fan.
None

Igår var jag och André iaf hos Jocke och såg film med han och Amanda :) Okej jag valde och den var värdelös. Men brukar bli som om jag ska välja film. haha Nä nu ska ja iaf börja med att borsta ut håret haha sen fara och köpa nå cigg sen får vi allt se vad som händer...


 


 


Sommar & sol !

Yes precis vad det blev idag :) Super härlig dag synd bara att man började jobba kl 2 idag :/ aja kommer vell bli spöregn och kallt i helgen bara för att jag är Ledig ! Ja det har iaf gått bra på jobbet idag alla små goa gammlingar var lika glada som alltid ! Jobbat till halv 10 ikväll ! Men nu börjar jag sakna skolan lite, roligare att vara där då får man iaf ha tid att träffa kompisarna någon gång.. Fick iaf idag ett kul mail där det stod att dom hade kvar en mops tik och frågade om jag ville köpa. Men jag kände som att börja åka ner till Halland sen är det så plötsligt måste iaf spara och veta att jag verkligen har råd. för det är ju inte bara hunden som kostar utan även mat,försäkring och en massa ! Aja väntar och hoppas att det blir en så småningom !



 Imorgon !
 Bär det av med Troja till vetrinären, Hon ska få tabort sin eländiga tandsten :/ Men det får allt bli etfer jag jobbat klart för jag slutar två och vi ska dit vid 3 :) Ser hur det går jag är typ mer rädd för allt sånt där än vad Troja är ! Sötnisen min.
 Sen efter det så blir det nog att vara med André om han nu har tid.. Ha det bra !
Cya ;)

Ljusare

Ja lite grand ljusare är jag nu i mitt håt :) Åh så skönt. Varit hos frissan det tog typ två timmar men det var det absolut värt :) Måste ju säga att jag har en av dom bästa frissorna ! som jag verkligen är tacksam över ! Aja Ser mer eller minre ljusbrunt ut med nå blondare slingor i :D Lite guldaktit! Får se om det kommer in någon bild så småningom. Jöpte iaf även ett silvershampoo :D Schwarzkopf som hon rekomenderade till slingat hår :) Ja ännu en bättre nyhet var att mit hår är helt perfekt tyckte hon. Lika bra innan blonderingen av slingorna som efter ! Har iaf beställt ny tid om en månad då blir det fixa till slingorna så dom blir ljusare sen blir det även en klippning :) Så Är det . Aja jobbat annars idag. Sen varit hos jossan en sväng sen nu blir det Tv :D Sen lägga sig börjar nämligen kl 2 imorgon :D Yes !

Två plagg som jag har hittat och är sugen på att beställa :)

                                 

Mops

Ohyes en vacker dag har jag en Mops ! och det är jag nästan 90 % säker på ;) Ja som sagt jag hade aldrig träffat en. Men ändå älskat dom. Men så idag följde jag en från mitt jobb till hennes syster som föderupp Mops! Så jävla klockrena. Åh ville bara pussa om hon =) Finns ingen snyggare ras ! Puss på er alla snyggisar ;D
                                                    

RSS 2.0