Open up ya eyes

Min kväll blev som såhär gled till jossan , Var där ett tag sen bar det iväg ut med volvan haha , Riktigt kul hoppade ? eller ska vi kalla det hopp. Haha,.- Sen for vi runt en massa till det otroliga händer vi fastnar hahaha mitt på typ vägen men var ju så jävla dålig underhållning av vägen oh yes den var (oplogad) Så var bara ringa iväg ett samtal till bränkan och såklart jävla killar, Kommer han och på typ 3 sek var vi uppe nä fy fan suuuug.  Sen så gick det super bra rästen av kvällen jag och jossan var rallybrudarna för en kväll . Efter det for jag och jossan hem till hon såg sanningens ögonblick och sedär nu är jag hemma :) Så jag har druckigt lite varm choklad sen ska jag lägga mig i min varma säng hoppas jag ? haha ;D
/Cya ;)


Hej Fjant !

Ja precis du ;) hahah Gud vilket jävla flumm humör jag är på idag. Vad har jag gjort idag Varit i stan såklart på Skyltsöndag, riktigt mysigt blev jag och jossan. Sen så har jag bara hunnit hem ätit lite middag och sånt. Vad ska jag då göra ikväll ? Deni. haha nä vi ska som vanligt ut och rasta 240 ska in till stan och hämta jossan sen blir vi nog här i skogen bara jag hon o öhman? Emeli kanske ? Sen får vi se. Men det blir nog riktigt roligt så ser ni en bil i diket kan ni ju alltid lägga ett öga på vad det är för bil haha ;D Ja taggar redan för fest nästa helg. haha fast jag inte vet vars det bli, Men får vell hoppas det bli någonstans iaf.
/Cya ;)

Hero's Return ;)

So I'm not moving

Hej och hå ! Ser ni vad länge jag börjat vara vaken? rekord ;) Kom just hem jag och jossan har varit och glidit lite hit och dit. haha Var vell ösigt det sen nu innan vi drog hem så Fick ville och jimmy åka med mig hem :) såklart sötpojkarna denna inte ska behöva vara i stan en hel natt. haha ! Nä annars ikväll så har jag jossan tom varit hos evispenis :D Sett tv/film hela kvällen. Och se så bra det gick att vara nykter hela helgen. Men ikväll kände jag verkligen att jag ångrade mig hade varit grymt kul. Men hoppas på det bli av nästa helg för annars får det bli fest här hemma i lilla piteå om inte något roligare dyker upp..  Tack för en trevlig kväll i övrigt ;) yäää..

Som jag ska stå och skratta tills den dagen jag går in i min lilla grav ! HAHAHAHA !!!

said there's someone I'm waiting for if it's a day, a month, a year,

Tänk efter ANNA !

Ja ikväll harr vi haft det trevligt med idoltittande kortspelande och massa snack. Blev en hel del här lite stökigt men det fixar jag snabbt som ögat. Sen nu ikväll drog vi in till stan käkade sen åkte vi med öhman så sjuk jävla kul :) haha snyggbilen denna. Men fett nice alltså ;)

skulle och träffa en person som blev till två som jag hade på känn hela tiden, Fattar inte varför jag inte lyssnade på mitt hjärta. Och efter detta mötet håller jag själv på att inse att jag håller på bli helt psykiskt sjuk. Aldrig i hela mitt liv jag varit rädd för någon sitter hemma nu med världens klump i magen, darrar och mår allmänt konstigt.  Nu får det fan vara nog. JAG ORKAR INGE MER !!!!!

Och till person nr1 har jag inget att säga faktist eftersom att detta var avklarat för längesen.
Till person nr2 skulle jag kunna skriva två A4 papper. Men känner inte för det att man kan förbli så fruktansvärt feg. Detta är sjukt att man är så nertryck sen år tillbaka att man inte kan stå på sig och vara sig själv. Tänk att du är så lågt nere att du måste leka cool för din kompis och lyssna på han. Jag inbillar mig själv och hoppas en dag att du var den jag trodde, Varför tror jag det efter allt jag hört. Men är man nu så bra kompisar som ni ska ju inte nr1 behöva hjärntvätta nr2 med en sån massa skit. Huvva !

Nu är det nog.

Inte nog med jag får höra på skolan/hemma att jag svär hela tiden titta bara här.

Vinner dom ;) Skelefte AIK vilket jävla lag ;) hohoho yääää !!! Ja alltså klart värt alla mina pengar på den dära martchen vilket jävla drag kommer vara hela jävla bark i min röst imorgon. Men hoppas för den delen att rösten inte bli så farlig! 3-2 till skelefteå. Jävlar förlängning sen gör dom det dära snygga målet. Ja alltså sen hinner man bara till bilen ser jag bara att en vinrutetorkare är nere FAAAAN ! jamen såklart jävla p-böter sug min jävla röv CARPARK !! hahaha ni jävla lappliser kan ju fan skaffa er ett jävla bättre jobb. looserrrsss. Men äcch 350 kr värt det ändå ;) hehe Pussss !


Ja om vi bara räknar med självva svordommarna haha 9 st på så kort inlägg nå fy ...... hahha

Fullt öööss.

Ja idag började 8.10 sen klockan 9 fick jag ett samtal av tändläkaren som säger att jag får komma för att hämta Emeli men måste komma upp och ta hon i hande för hon inte riktigt är sitt rätta ja ! haha ;) Kommer in och där ligger lilla gullungen och skrattar som aldrig förr hur ska jag beskriva hon kortfattat ? Ja nu när jag tänker tillbaka och hon ligger där så finns det bara en sak i hennes skallen : LIVET LEKER !! hahah. Efter det stan, sen skola igen och så less jag var så innan sista lektionen for jag hem och gjorde lite mer nytta kändes det som. Fick även hem Ev's försenade present perfekt så då fick hon den idag. Sen for jag med lite knark till Emeli för att hoppas på mindre smärta. Nä vetni vaad nu ska jag sova.  Tack för det var behövligt efter en lång dag.
/Cya ;)


Såklart Ev älskar hello kitty och rosa perfekt ;P


En sliten Emeli hahaah ;)

Kvällen har bestått av....

En massa mys ;) Blev så Emeli och Malin kom och vi har suttit i mitt julpynttande rum med glögg pepparkakor och gosdis sett Polarexpressen och bara myst på :) Älskar den filmen vilken julkänsla man får. hehe Nä nu ska jag ta och lägga mig etfersom att jag börjar 8.10 imorgon ska även hämta Emeli kring 9 för då är hon höög som ett höghus ;) haha håller tummarna för henne iaf. Vi syns för nu ska jag gå och mysa med johnblund haha ;)
/Cya ;)





Film !

Nu sitter jag och laddar hem lite filmer hit och dit. Kan vara bra att ha nu när även jag har börjat ligga och titta på film, Så det får kanske bli en filmkväll ikväll :)Om inte något trevligare dyker upp. Lyckades sova ändå till 12 idag och tror jag hade kunnat sova än om det inte vore för att jag tvingade mig upp ur sängen. Haha påtal om min p-böter så är jag ju såklart så fjantig att jag överklagade tror inte det kommer gå så bra men värt ett försök ;)  haha Och vars fan är min mobil??? när ska den komma är less och vänta nu. Aja hoppas den lyckas komma snart iaf.  Nu ska jag fortsätta med mitt julpynt.
/Cya ;)

Och såklart !!!

Vinner dom ;) Skelefte AIK vilket jävla lag ;) hohoho yääää !!! Ja alltså klart värt alla mina pengar på den dära martchen vilket jävla drag kommer vara hela jävla bark i min röst imorgon. Men hoppas för den delen att rösten inte bli så farlig! 3-2 till skelefteå. Jävlar förlängning sen gör dom det dära snygga målet. Ja alltså sen hinner man bara till bilen ser jag bara att en vinrutetorkare är nere FAAAAN ! jamen såklart jävla p-böter sug min jävla röv CARPARK !! hahaha ni jävla lappliser kan ju fan skaffa er ett jävla bättre jobb. looserrrsss. Men äcch 350 kr värt det ändå ;) hehe Pussss !


Hockey !

Ja som jag länktat och ikväll smäller det , Vi drar till skslefteå och ser dom som möter färjestad. Kommer nog bli en grymt rolig match att se.  Så vi far vid kl 5 eftersom det kommer säkert vara jävlat dåligt före. Men hoppas att vi klarar hela färden hem :) hehe är ju ändå 4 med körkort så det ska vi nog klara. Och som ni ska se att skelefteå ska vinna !!!! Nä nu ska jag fortsätta med mitt skolarbete så jag får sluta någon gång. Men vi kämpar på !! hehe ;D
/Cya babes ;D hehe


Jingle bells, jingle bells ;)

Som sagt jag ska alltid vara först har haft det så mysigt här hemma och tjuvstartat med att börja julpynta ;) Åhh jag blir som en helt annan person i allt pyntande. Så det tar sig i mitt rum nu alltså ;) ikväll då jag lägger mig ska jag bara mysa med julmusik och titta på alla tomtar och allt glitter ;) Såklart rockbrud som jag blivit så sitter jag och lyssnar på julrock ;) hahaha.. Har även suttit hos min granne jessica ikväll och snackat en massa :)  Nejnej vet ni vad nu ska jag fortsätta med allt ;D Imorgon får vi se om det blir hockey eller vad som händer för skoj ;) Men alltså hockey hade varit grymt kul och ännu bättre om man hade tagit sig en kall cider ? lockar det inte lite , hehe

som nya rockaren är mina nya  idoler Hammer Fall yää ;) som detta kommer bli ganska utnött vänta bara ;D

Cause seasons change but we are still the same

Jag har ju kommit på att ja det måste ha hänt nå verkligen sjukt med mig ;) Men ni tror ju inte jag har gått och blivit en jävla hårdrocks älskare , OMG ;D;D Så jävla bra musik. Älskar den ! Yäää ;)

Tack så mycket :)

Ja tack kära älskade vänner för allt fint jag fått läsa om mig ! helt sjukt. haha Okej jag ska växa upp ? i know , men alltså dom som skriver så grymt mycket skit om mig ? som inte har med saken att göra dom ska bara få vräka ur sig en massa skit  ?`? vars håller världen på att ta vägen går allas liv ut på att splittra alla kompisar så mycket som möjligt ? Är det så att mina kompisar vill helt enkelt stöta ut andra ? Min fråga, Aja denna blogg gör bara allt jävla bark haha , Alla skriver allt på deras blogg utan att kunna säga det till mig först !Kändes iaf så grymt skönt att få snacka med jessica igår ! Så det löste sig och jag fick veta vad allt handlade om ! Så tack för det !

Ta aldrig någon för givet.
Ha alla dina vänner nära ditt hjärta,
för du kanske vaknar en dag och upptäcker
att du förlorat en diamant när du var för upptagen
att samla på stenar.
Det är bättre att ha få diamanter än många stenar.

Skelefteå !

Vi är nu hemma och måste ju säga att gårdagen var väldigt trevlig.Började med att emeli jag jossan drog på stan i skeå, sen vidare till hotellet och började dricka medans vi väntade på dom andra. Sen var det då tänkt att vi alla skulle bada/basta, Men det blev bara jag och emeli som höll till där. Men var trevligt ändå.. Hm ja sen kom det en massa folka till rummet som jag inte känner , haha blev en fest tills vi alla for till folkparken där det blev en massa festande och dansande. Mycket trevligt med en massa jävla folk. Hant även träffa min kusin och några andra. Jamen en verkligen supertrevlig kväll, förutom på slutet det barkade av lite , men ska jag vara helt ärlig så har jag ingen aning vad jag gjort ? aja det löser sig nog.  Direkt kl 9 klev jag och emeli upp och åt frukost sen blev det vattenkrig och en massa babbel ;)
/Cya ;)



Together we run the show-oh-oh ;D

Ja nu är det ju då fredag ;) hehe har varit på stan med emeli idag men blev inget shoppande eftersom att det får bli imorgon.. Nu ska jag ta och börja packa för morgondagen sen blir det att vänta tills emeli gjort allt sitt sen ska jag nog till hon så får vi se vad vi gör men blir säkert Idol ;) Ikväll får Johan åka ut snälla. Ja kort sagt vi ska iaf tagga för imorgon så tagget börjar komma igång ;)

Igår var vi hos hanna ett tag o såg på hennes söta kisse och vovve :) Sen blev det ut med grabbarna på en sladd tur;D sen så som vanligt ser jag allt framför mig så jag skrev ett sms till en o sa att nu då jag far hem så kommer jag typ köra av vägen eller nå. Haha Kort sagt säger jag till Emeli inte kul o köra ner här som förra året. Mycket riktigt så glider man så snyggt ner i det lilla diket. Haha kryckan är farlig. Så det vara bara att gå ut för emeli putta ett antal gånger sen så till slut fick vi upp lill tojjan ;P Sweet ;) haha

Vad har jag för liten hemlig beundrare i min blogg? ;P haha

Snart smäller det.

Japp idag var min lediga dag och jag skulle verkligen sova ut, Men min kära mamma ringer kl 9 säger att jag ska fara med min lilla kisse till vetrinären just innan 11 så jag sover lite till sen bara på med kläderna och fara dit för att ta bort hans dreneringsslang, Nu ska han bara ha kvar stygnen 10dagar till. Sen efter det så begav jag mig hem gjorde mig klar sen vidare in till jossan, Vi var ute med hundarna senfor vi till ÖB en sväng, Sen så låg vi bara och slöade framför tven. Nu sitter iaf jag,jossan,öhman och emeli i bodsjön hos kenta käkar lite mummsigt sen får vi allt se vad vi hittar på. :)

Föresten ringde dom från jobbet idag och jag ska jobba Julafton och annandan, Så det blir nog en väldigt lugn jul för mig detta år kanske till och med ska vara hemma jul bara jag mamma och pappa. Haha så jävla tråkigt har varje år varit med hela tjocka släkten men inte nu längre. aja pengar iaf :)
Nu ropar dom här på mig, Föresten idag är det onsdag och det betyder att lördag närmar sig ;)
/Cya ;)

Tisdag

Nu är det Tisdag och det närmar sig till Lördag ;) hehe imorgon är jag ledig och Torsdag börjar jag halv 12 sen två lektioner fredag kan inte bli slappare.  Tihihi, Sen så idag har jag varit på skolan plus att jag varit ute och gått en timma efter skolan fast var genom idrotten. Annars vet nog dom flesta att jag inte skulle gå ut i 1 timma haha, Sen efter det for jag och handlade med min Mammi. Blev lite mummsigt,Eh har jag nå mer ointresant. nä tror inte det, nu ska ja gå och äta snart ;)

Sen så tar ja tillbaka det jag skrev igår, eller tar tillbaka men från bloggen iaf, eftersom ja klagat på andra ska ja inte bete mig likadant själv ;P hehe så då vet ni det :)
/Cya ;)


CSI ;)

Ja fy fan nu sitter vi här hos mig och ser CSI som förövrigt var svin dåligt eftersom min älskling dog !! Fy fan, Aja iaf spännande. Men det är då jag empa,jossan,malin och öhman :) Vi har även bokat hotellet det blev en svit på scandic. Så tror det kommer bli grymt smiid men en massa fest och bad :)

Haha jamen såklart så hur jag än försöker vara vän med dig så är kan du lika förbannat inte ge upp. Jag fattar inte riktgit problemet du har, ja båda ni är ju inte riktigt krya.....
Tack och hej

Gud vad duktig jag är....

Ja alltså det stora har ju hänt mig idag vad tror ni har varit med på min typ andra riktigt idrotts lektion sen jag började på strömbacka ;) Weeei, Imorgon blir det också Idrott för jag ska nämligen läsa upp mitt idrotta A betyg som jag för tillfället har IG i ;P Så det är ett stort plus, Sen så klev jag upp så jag var på skolan 8.10 skönt det också. Nu är det bara dax att börja göra bort alla attans arbeten men det ska jag fixa på Onsdag hade jag tänkt. Ikväll ska Malin,Jossan och kanske emeli komma och se CSI eftersom det är världens viktigaste avsnitt ikväll ETT MÅSTE . Får se vad som mer händer har ju nämligen sovmorgon imorgon :)  Ja vi ska ju också boka hotell ikväll för den kommande helgen :)
/Cya ;)

Helgen som varit...

Fredag: Börjad med skolan sen så for jag och emeli vidare till Tim var hundvakt där, Låg typ och sov då Dl och Tim glider in och börjar fösöka få oss pigga. Tärt vi satt och snackade medans vi mös på med katterna :) Sen så for Emlei och jobbade. Sen vidare till hon såg lite tv eftersom att Dl och tim drog till Arvidsjaur och började dricka där haha. Sen så hade jag och emeli myskväll med bränkan och öhman med en massa ljus och Kortspel. tack för den kvällen !!

Lördag: Blev fest i Älvsbyn som var sådär blev kanske lite för mycket eftersom att jag hade lite minnesluckor. Men en trevlig kväll drog och sov hos emeli sen som var trevligt. Finns inte mycket mer att skriva om förutom en ganska trevlig kväll.

Söndag: Jag for till Emeli blev en massa tvtittande,Sen vidare till Dl lite tvtittade där med sen hem och sova.

Tack & Hej

Japps gårdagen dög verkligen, Men kan inte säga att det varit den bästa?!?! Nejnej däremot så var jag ju fan ganska normal i vissa lägen men inte sur på någon vad jag vet ? Så lyckad kväll i övrigt Musiken söööög som nå jävla dansband. hahah sov hos empa inatt det var så jävla skönt och sova tror jag är lite förkyld, För min nacke och min hals är jävlat bark.. haha Men tack för den kvällen nu är det bara längta tills nästa !!! som jag faktist tror blir betydligt roligare.

Idag ska vi nog på lösviktshuset sen blir det lite film :) Mummms...

PartyParty ;)

Japp nu sitter jag med hårfärg i håret, ska sen bara ta det lungt eftersom vi inte far till älvsbyn förens halv 9 typ. Men blir nog riktigt kul, Blir jag empa och samantha som far sen är ju typ malin,ida,dl,tim o dom där ;) Blir nog riktigt kul tror jag. Kom ihåg vad jag säger nu !!! Jag ska bete mig ikväll ! haha ;D
Syns;)

Jag ser det snöar ;)

Ja såklart en jävla tur man bor i skogen, Körde från skolan nyss och i stan regnade det medans det snöar här ;) Men okej ska inte krydda det är ganska blötsnö.. Har varit och köpt min kofta idag så jag inte ska frysa ihjäl imorgon. Sen så nu sitter jag här hemma har gossat lite med troja och kisse :) Klockan 2 hämtar empa upp mig sen drar vi till stockbäcken och är lite hundvakt sen blir det hem vänta tills empa har slutat och sen vidare och hitt på nå kul ;) Tagga för imorgon, Hehe.. Nä nu hadde jag tänkt göra mig lite mat :)

Lite bilder på min sjuka älskling ;)

  

Lägg ett ;)

Japp dagen har jag tillbringat på skolan haft prov som jag tror gick sådär :/ Haha sen så kom jag hem så ser jag min lilla älskling ligga så sött på golvet och sova. Tog typ 3 timmar innan vi fick nå liv i min lilla kisse. Som förövrigt blev sövd idag fick sy och stoppa in dreneringslang så allt var ska ploppa ut. Stackarn men han är klart snyggast med sin lilla hatt :)

Sen så drog jag Emeli och Malin in till stan skulle hälsa på Öhman och Tomas, Men vi hinner bara dit så kommer bränkan så vi hoppas över och åker med han sen så åkte öhman,tim och trebban med Dl.. Haha shiit jag har sagt jag sldrig mer ska åka med dom, Men se där jag klarade det så snyggt. Ändå hant vi köra in i en lastbil som vi sen märker att någon sover i så Tommy kliver ut snackar med han och allt var lungt, Sen så körde såklart Dl in i oss två gånger inte nice..Men för övrigt en väldigt nice kväll ;)


JAG SA DET !!!

Pratade med Malin idag och sa såhär : Kom ihåg vad jag säger nu det kommer börja snöa. Jag känner det på mig blabla. Och se så bra jag är för nu när jag tittar ut så snöar det ;) Åh nu är jag på 20 gånger så bra humör älskar det verkligen... PUSSS



Snälla....

Idag har jag hunnit det mesta plus att jag hade en väldigt lång och skön sovmorgon:)  Sov till 12 kanske sen steg jag upp gjorde mig klar, For in till stan med Emeli och Malin shoppade en klänning,örhängen och lite sånt. Sen for vi och käkade på Adana ;) Mummsigt var det.. Sen var det brottom så då skyndade vi oss till Luleå. Var där på våran utbildning sen vidare hem så nu sitter jag här hemma och just tagit mig en laxmacka ;) Muummss... Ja justja har även hunnit ringa till vetrinären så vi fick en tid imorgon med min älskade kisse.. Får vell se hur det ska gå men kan vell säga som så här att det är världens jävla äckligaste köttsår !!!! Fy fan. Nä nu ska jag invänta min tv sen sova ;)
/Cya ;)

Sov gott :)

Ikväll har vi sett lite skräckis här hemma :) Jag, Jossan och Malin ja vi får inte glömma Öhman har varit förbi ett tag :) Så nu är man vell lite smårädd att ligga här i sängen aldeles själv. Jamen nu ska jag inte säga så jag har Troja med mig ska nog hämta in Kiss också ;) Ska bara göra mig klar sen ska vi 3 lägga oss och invänta CSI klockan 23.50.. Sen ska vi sova så gott.

Imorgon :
Ringa vetrinären, Kiss måste dit och ska nog säkert få sova sen ska dom sy han :((tror jag)
På stan, Lämna igen /köpa en klänning.
Luleå, Inför vårat projektarbete

Lista

Jag snodde av Jessica ;)


Vilken svordom använder du mest?
Fitta,Fan

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Lägenhet,Skoter,Bil

Har någon någonsin kallat dig lat?
När är jag inte lat!

Tittade du på tecknat när du var liten?
SJälvklart ;).

Hur många syskon har du?

Inget alls , Ensamm

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
En tatuering som ska bli.

Vad har du för väder just nu?
Iskallt

Vilken är din favoritfrukt?
Ja kanske mandarin frukt är inget för mig

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?

10.30 för tillfället
Använder du flip-flops?
Ibland

Var köper du dina matvaror ifrån?
Ica

Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en kompis?
Kompisar såklart.

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nej gud somnar när jag vill

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Eh någon bränd

Vad åt du till middag senast?
Potatismos och korv ;)

Kan du vissla?
Klart

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?

Vem gör det inte?

Vilket riktnummer befinner du dig i?
0911

Vilken film kan du alla replikerna till?
Haha ingen alls

När flög du senast?
Ja jag och Andre för kanske 4 veckorsen

Hur många stolar står kring ditt köksbord?
4

Läser du för skojs skull?

Har aldrig läst en hel bok ! haha

Diskar du din egen disk?
Nej, Det gör våran diskmaskin

Har du en stationär dator eller en laptop?
stationär

Vad har du med dig in på bion?
Dricka,Popcorn

Har du en blogg?
Ser ni vell?

Vilket är ditt favoritämne?
Svenska

Gillar du att flyga?
Love it

Hur många timmar måste du sova för att fungera?
typ 10

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Strässad jämt men aldrig fullbokad.

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
nejnej

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
jag vill bara dö

Vilka kändisar har du blivit jämför med?
Ingen alls.

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
finns inget gogare än kött.

Om du var född av motsatt kön, vad hade du viljat hetat?

Sixten ;) den ska min pojk heta

När badade du i en pool senast?
år och dar sen

Har du varit med i någon skolpjäs?
Nja kanske någon liten.

Hur många barn vill du ha?
2 men krisar den så får gränsen bli 3 ;)

Har du åkt moped någon gång?
Jamen självklart

Kan man vara vän med sitt ex?

Nejnej sånt tror jag inte på

Vad har du i din väska?

Använder inte väska för tillfället

Vad lyssnar du på nu?
Reklam som vanligt på min tv

Vad ska man ha vänner till?

Jag sitter och läser andras bloggar tänker på vad alla sagt och gjort ? Jag tror nog jag har kanske max 2 kompisar som jag verkligen kan lita på. Andra snackar skit om en eller gör det som dom verkligen vet jag aldrig skulle vela att dom gjorde. Jag menar är det konstigt att man inte orkar bry sig längre jag orkar inte lägga energi på folk som jag egentligen skulle vela umgås med för varför ska jag det då alla bara sviker ? Sen så snackar ju alla som är till och med woow"bästakompisar" skit om varandra nä fy fan det finns vell en jävla gräns. Hedan efter så tror jag man ska klara sig själv man pratar bara med kanske dom två man verkligen kan lite på. Sen behöver man inte vara sur på dom andra men inte häller ödsla någon energi alls på dom.

Bye Bye !!

Gud vad skönt med världens sovmorgon. Vaknade nyss fast har ju varit lite småvaken innan. Haft svin ont i halsen, Men direkt man kliver upp och börjar piggna till så löser de sig. Super ;) Undra hur det gick för min kära vänner som festade igår? Haha jag blev ju bjuden men nej tack jag håller mig till i helgen. Ja och hur gick det igår med mitt pluggande? Bark jag la mig och såg tv sen somnade jag direkt så det var ingen idé får se om det kanske går lite bättre. Ikväll hoppas jag på att det händer nå ikul ;) Snälllla !

Jag ska klara det så Bye !!

Kan inte Snön bara komma snart :)(Jag,pilla) haha

Inte ofta

Haha då jag själv sitter och läser mina inlägg undrar jag ibland hur jävla mycket svordommar jag använder? Helt sjukt..  Så vad har jag gjort ikväll? Jo jag har faktist sovit,ätit,sett tv,ätit sen suttit här som är ett riktigt beroende. Tänkt hur skulle man klara sig uan en dator? Tror det är omöjligt och därför så har jag bestämt mig idag för vad jag ska önska mig i julklapp jo en bärbar.  Skulle vara suveränt.. Men nu har jag ju ändrat mig ett antal gånger så får se vad jag önskar mig i slutändan. Sen så har jag fortfarande 20 arbeten ogjorda har inte gjort nå sen vi började skolan utan allt ligger bara här brevid mig. Huvva. Nu måste jag ta tag i skolan verkligen och det ska jag !! ;)
Nä nu ska jag se tv igen sen sova tror jag ;) kanske fösöka plugga lite om jag nu klarar det. hehe
/Cya ;)
Vill ha mitt långa hår igen !!!


Livet leker inte alltid...

Skolan idag sög som alla andra måndagar, Måste va något med mig då för  då sitter jag med världens huvudvärk och bara vill döö. Haha Så även idag skippade jag gympan for hem och nu ska ja snart läggamig och vila. Har även varit och lämnat in min mobil idag efter ännu en smäll den fått sig i helgen. !!! Hant ha den två veckor killen sa till mig ta försäkring så ska du se vad som än händer så for du i stortsett en ny gratis. Dum som jag är tar jag det, Far in ringer till försökrings skitet. Och vad säger den dom fan ja du får hämta ut en ny mobil om 2 veckor för 800 kr ?!?!?!?! Hur fan ska jag ens ha råd med det?  Speciellt då det fan inte ens är jag som hett sönder någon jävla mobil som jag sa till dom.. Nä fy fan ! Skit på er för fan..

Sen känner jag mig förövrig som ett jävla missfoster haha. Nä nu ska ja vila och sen fan vill jag göra något kul så veckan går fort längtar till lördag och spec till därnästa lördag;)

Idiot !!!

Idag är det farsdag =) Det tycker jag inte är så jävla spec.. Igår var det en lång dag i bil fy fan vad det sög. Var runt och träffa massa fyllskallar. Idag så har jag inte gjort allt för mycket sov typ till 12 haha sen så har vi varit hos min faster:) Där det blev tårta och massa godfika.. Hant även träffa emeli en sväng. Så ikväll blir det film sen vet jag inte ganska lungt tror jag . har inte lust att skriva mer än så. Hejjs

JAAA ;D

Kom nyss hem från skolan som har varit lika slapp som alla andra fredagar. Kommer dit sen bjuder våra mentorer på fika som varje fredag sen sitter vi bara och surrar :) Egentligen borde jag vara i stan ? För att lämna igen en klänning jag köpte i lule men jag orkar inte kändes skönare att sitta hemma. Så nu ska jag få mig något mummsigt i magen eftersom jag inte hant äta nå frukost. Senare vet jag då inte? Ska ju vara nykter hela långa helgen, Eftersom det har barkat iväg dom tre senaste gångerna... Men är som sagt verkligen sugen att göra nå? Hjälp ;)

Gårdagen? Ja Jossan hängde med mig hem sen så kom öhman också vi babblade vell på som vanligt. Sen drog vi med min 240 haha drog till flygfältet så jävla kul det var där jävlat bara is. Så öhman var tvungen hämta sin bil också.. Sen så vidare in till stan där vi käkade lite,. Och sen tillbaka till flygfället där vi möttes upp av Dl,Bränkan tim o dom också :) Så det var ju trevligt. Sen så hände det inte alls så mycket mer...
/Cya ;)

Luleå!

Japp jag stog upp 07.15 med världens jävla fökylning feber och allt hällvete. Men jaja hoppade in i duschen gjorde mig klar och åkte till skolan men en väldigt stor risk eftersom jag inte har alls nå bra vinterdäck och världens halka var det, Men jag klarade det. Sen bar det av med buss till Luleå var fan många klasser. haha Och vad fan gjorde vi där?! Inte ett jävla skiit.  Så jag sandra pilla och therese drog och käkade mumma. Sen vidare teknikens hus, Var där och gjorde lite papper och sånt ;) haha som barn på nytt. Sen kom vi på att dom har en lite bio-salong mitt i allt så vi drog dit och ja jag och pilla låg och sov där ! haha Får se hur många som sovit på teknikens hus ;)  Nä nu ska jag ut på en promenad med Troja sen sova sova !!!
/Cya ;)


Tack

För denna jävla helg äntligen är över.  Som sagt fredag var så jävla kul till att börja med fy fan, Sen så barkade allt iväg precis som förra helgen så blir jag aldeles för full och arg på jävlat allt och alla. Sen blev ju en hel del arg på mig också haha. Jag får skylla mig själv. Sen åkte min mobil i vägen jamen som sagt allat var ju typ bark. Men blev iaf fest först hos Martina som var väldigt kul. Sen så fortsatte vi kvällen på statt sen adana och sen vidare på efterfest hos Peter så kl halv 7 var jag hemma. Haha ! Men tack denna helg hade jag kunnat skippa.

Igår Lördag Tog det bara lungt hängde med Öhman och jossan till typ halv 1 sen följde jag med Andre vi for ut långt åt bara den i skogen med Robin haha. rättaresagt Hemmings. Sen blev det sängen för min del. Inget mer att berätta.

Hur lyckades jag ?!?! haha

RSS 2.0