Bak?

Hej och hå! Nu ligger jag i sängen och försöker sova men går ju inte så bra då man sitter vid denna sak:P Ikväll har jag varit och solat med Pilla sen varit och handlat en massa mat med mamma o pappa :) Idag har jag inte mått bra kändes som ja var typ bakis, kanske för jag somnade 4 i natt och klev upp klockan 6! 2 timmars sömn sen jobb är ingen höjdare nu vet ni det! Imorgon har jag fullt upp ska packa allt o fixa innan fredag för då tar jag och pilla bilen skotern och drar upp till Vuogga ;) Blir nog trevligt är inte bara vi, ja emeli o dom är ju där. Sen ska vi bo med johan,henke och en till som jag inte känner;P Kommer nog bli trevligt. Aja nu ropar sängen. Go natt!!

Puss


Nya krafter.

Igår klockan 7 åkte jag pilla och hennes mamma mot Malå var en rolig bilfärd dit kan jag lova.  Sen kom vi fram hejade på johan som fick silver. Var ute hela dagen så fick bra med frisk luft:) Sen for jag och pilla och käkade sen blev det att fara till hotellet och duscha sen fixa oss =) Sen vid 9 eller 10 bar det iväg till (efterfesten) Där vi dansade konstant i 4 timmar haha. Känns idag är helt slut! Ja Pilla blev gode full träffade på ski-doo killar galen turk , gamlingar och ja så mkt mer. Var en suverän kväll=)  Sen for vi och sov i henkes husvagn då vi kom dit var det -8 sen försökte vi få igång värmen haha slutade med att vi satte på gasolplattorna hade på dom hela natten vid halv 9 vaknar vi av att det är typ +40 grader hela sjukt så var bara öppna fönstret och stänga av gasolen! JA som sagt galen kväll men väldigt roligt =)

Nu är jag sliten och ska försöka vila och få nya krafter.

Ja jag vet...

Hello. Nu är jag ledig 4 dagar och det ska bli såå skönt trots att jag vill verkligen jobba ;) Hur som helst så har jag fullt upp lönen har just kommit på kontot och jag ska alltså imorgon och beställa soffan på antnäs möbler. Sen blir det stan och shoppa. Sen ska räkningarna betalas och även min kavaj som jag tror ska komma imorgon ;) Lördag morgon drar vi till Malå jag kör och vi ska upp före fan blir jag pilla o hennes mamma sen blir det stanna och festa där. Kommer bli grymt kul =) Sen hade jag velat köra skoter man kanske hinner på måndag =) För sen är det jobb som står på listan igen :) Aja måste sova så jag orkar upp i tid imorgon!
Sov gott.


älska.

Idag har jag åter igen jobbat gick bra! Sen har jag bara varit hemma och tagit det lungt , gled förrbi grannarna en sväng och kolla hur dom har det:) Imorgon ringer klockan 7.00 för att kolla vädret och är det uppehåll beger jag mig till långträsk sen hem igen för FEST eller fest! haha beror på om jag ska och köra på söndag också:) Sen äre bara tagga för ny jobbar vecka! Nåja nu ska jag se hur det går i lets dance. har hunnit se solsidan kan ju bara älska det! Sov gott!

¨Norrbottens första skotertävling? (kan inte annat än älska bilden)
kan hända he är turewik som står och kollar på med grön tröja typ minst kanske 8 år.. Gölli=)




Sköönt !!

Har just kommit in från en promenad med min mammi och mina två hundar :) Var riktigt skönt. Idag har jag varit på stan med nico öhman och pilla vi har käkat sen varit smakråd åt killarna som stor shoppade ;) Jag har tänkt sätta mig nu och beställa lite saker sen måla klart min bänk jag håller på med! Annars då? Ja händer inte allt för mycket. Igår jobbade jag 7-16 sen for jag och solade och sen blev det att vara med mina favorit pojkar nämligen nico,öhman,olsson sen var tim och linus också med ett tag. Vi satt bara och surrade drog in till stan en sväng sen blev det film men jag somnade och sov till typ halv 1 så var hemma efter 1  någon gång inatt;P Idag ringde vakansen fick 4 dagar nästa vecka och 3 dagar i april verry nice ;);)

Maybe.

Och så sitter man och nöter igen. Dagen har jag och mamma spenderat i luleå hittade typ två soffor måste och mäta o se vilken det blir får ju inte va allt för stor eftersom det inte är världens största lägenhet. Men det blir nog bra när jag ska få det att bli. Är bara trött ju känns som jag bara jobbar men det är jag såklart glad för :) Imorgon jobbar jag 7-16 sen ledig onsdag för att sen fortsätta med jobbandet. Är jag ledig i helgen blir det skoter för hela slanten är dock sugen på en liten fest så finns tagget hos pilla eller någon kanske jag hinner med det också :) Nej nu ska jag skynda mig och se csi sen sova. Ha det bra :)



Tjött.

Sitter och dricker nypressad apelsin =) Har vaknat upp efter en pn på 3 timmar. Gick bra idag också på jobbet imorgon är jag ledig jag och mamma ska följas till luleå för att söka någon soffa som faller mig i smaken. Har sökt på alla ställen i pite eller alla o alla finns inte så mkt i pite. Men inte hittat någon. Sen måste vi planera in en ikearesa kommer blir grymt ;) Annars händer det inte allt för mycket tar det lungt orkar inte göra nå för då jag kommer hem från jobbet är jag helt slut;P Nu ska jag invänta Wallander ! Tjohoo=)

Åhååå...

Då har man gjort bort 10 timmars jobb idag känner mig lagomt sliten. Nu ska jag snart ta till att lägga mig för att kliva upp klockan 6 imorgon! Tagget är inte på topp men kanske kommer om jag har tur ;) Kvällen har iaf gått bra jobbade med Pilla så vi har såklart jobbat sen sett melodinfestivalen och lite sånt. Aja min favvo vann såklart inte men bara hoppas på lyckan nästa gång ;D Kom också fram till att nästan alla festar ikväll men vad gör det då man tjänar en massa pengar? ja det känns det gör ont i mitt hjärta samtidigt som jag känner lyckan ! haha Aja..
Sov gott!


Hitta sötare;)


kiiiis!

Hej och håå... Jag är nyvaken och taggar inte för att fara på jobbet haha. Det är ju strålande väder denna dag hade jag velat vara ute med skotern ist. Men nästa helg jag får vänta och jag länktar ;) Nåja jobbar iaf 12.15-21.. Igår efter jobbet så var jag mamma ute med hundarna prommis. Riktigt härligt ! Sen halv sov jag hela kvällen orkade inte hålla mina ögon öppna! haha Nej nu ska jag äta mig nå och börja göra mig klar!
Ha en bra dag ni andra. Puss och Kram!


Already Gone

Min dag blev ganska bra ändå :) For in till stan mötte upp mamma, Sen for vi och kollade runt lite måste ju börja söka saker till läggan så allt är klart då man ska flytta in! Men blev inge köpt idag utan vi drar nog till luleå på måndag ist om jag inte hinner få jobb då vill säga! Hoppas dock på mer timmar denna månaden så jag får en riktigt fet lön ! ;D Sen har jag varit på en prommis med troja var riktigt härligt väder. Sen for jag och ja hör och häpna men mamma och solade var första gången för hon !! haha. Men hon tyckte nog det var ganska skönt fast hon inte sa så mycket. Nu ska jag lägga mig så jag orkar upp 6 imorgon! Sov gott ni andra!
Puss




Fuck!

Jag klev upp klockan 10 i hopp om att min mamma kanske skulle ringa och säga att hon ädrat sig och ville följa mig till lule. Så blev inte fallet utan det slutade med en väldigt dampig anna som blev super arg på sin mamma. Och helt plötsligt så var det en spricka genom displayen på min mobil !!! fanfanfan kan jag bara säga. Skulle ha sovit hela dagen som vanligt och skitit i att kliva upp! Nu ska jag va arg hela dagen och vänta på att få jobba imorgon så får jag iaf göra nå! Klarar verkligen inte av att sitta hemma och jag beundras verkligen dom som fixar det! Så med det tackar jag för mig och säger Hej då!




Slut.

Ikväll for jag och hyrde film blev den nya Beck sen kom öhman och min tv var just då lite bark (men den funkar nu) haha Så vi drog vidare till nico såg den och den var helt klart värt 4+ iaf ;D Sen har vi suttit och snackat om sjulnässkolan som ofta kommer upp i våra samtalsämnen och det är ju såklart alltid lika kul blir många skratt :) Än en gång så önskade jag någon där uppe kunde ta mig tillbaka dit. För än så länge är det min bästa tid =) Imorgon blir det nog inge lule om ingen snäll ställer upp och vill följa dit. Men tror jag ingen vill. Så får hittta på nå annat skojj ist. Vad nu det skulle vara ;D


Hello.

Idag har jag varit ledig och det har varit såååå skönt :D Är ledig imorgon också så då blir det nog en tripp till luleåå och kolla på soffor :) Måste ju ändå hitta mig någon som duger så det är bara kika runt! Idag har jag shoppat en spegel jag ska ha sen även en mikro så då var det klart! Nu ikväll vet jag då absolut inte vad jag ska göra men har en liten plan tror nåmligen jag ska fara och hyra en film :) Annars händer det inte mycket alls. Ja träffade även malin idag det var trevligt =)

Tjohoo ;D

Helgen.

Ihelgen har jag bara mått gott igår for jag med mamma pappa till långträsk :) Var ju världens bästa väder så vi solade en massa ute vi älven ! Sen for jag hem och gjorde mig klar sen for jag och Emeli ut och körde lite var och hämtade mange på havs som var på firmafest och skjutsade dom in till stan! Sen la jag mig väldigt tidigt för att idag stiga upp 7?? Men nej jag sa till mamma att jag inte orkade följa så jag la mig igen vaknade halv 9 ändrade mig och for dit , vädret var inte på topp men det blev en massa skoterkörning med killarna/gubbarna ! haha ;D
Nu är jag hemma och blir söndagsmys som varje söndag , Sen tagga upp för ännu en ny jobbar vecka ! Jobbar mån,tors,fre,lör,sön !;P

Tjohoo

Ni som vet!

Idag har jag jobbat 7-16 gick riktigt bra och jag trivs som fisken i vattnet mina arbetskamrater kan vara bland dom bästa :) Nåja sen får jag och mamma på stan och shoppade lite jag köpte jobbskor,örhängen,kofta.. Sen käkade vi såklart också. Sen har jag hunnit vara hos pilla sett let´s dance och okej nu är det färdigt har jag missat något men är inte det ett dansprogram?? Ska dom som kan åka ut och dom som inte kan stanna kvar. Nej fy vad sur jag blir hoppas detta är sista året dom sänder som dom håller på!! Nu ska jag iaf sova uppe med tuppen imorgon då blir det långträsk sköönt som jag har saknat de ;) Så får se hur det blir ska då iaf upp med mamma o pappa vid 7 tagget ändå på topp! Nejnej sängen väntar
Sov gott ♥

 

Dom som känner mig vet att då vi gick på sjulnäs älskade jag verkligen en som ingen annan riktigt gjorde. Pratar såklart om Amy Diamond!! Hittade en massa gamla skivor ja då snackar vi om hon , nico, jonsson.. ja alla dom dära.. Haha vill tillbaka till dom tiderna SNällla ta mig tillbaka!! Kan erkänna att då jag lyssnar på Amy älskar jag hon lika mycket än..

 


1621

Soen skiner och vädret är på topp! Som jag inte var spec sugen på att jobba idag ist fara ut med skotern eller nå:) Nåja har kortkväll 16-21 Så känns ju skönt men imorgon kommer den mindre roliga dagen 7-16 där finns dock inte tagget men det kommer vell snart :) Sen så har jag ju gjort det stora som jag egentligen inte riktigt ville men det ska bli bra har rent länktat till i sommar och få jobba i roknäs med mina bästa arbetskamrater men nu flyttar jag ju till stan och det kändes onödigt att köra 3 mil varje dag. Så det blir så jag jobbar istan hela sommaren! Känns ändå skönt eftersom då kan jag bara gå eller nå behöver inte ens tänka på en bil;P Nu ska jag ta mig nå frukost sen göra mig klar och gå och sätta mig i solen en stund :)

Cya :)

RSS 2.0