Och så kom dagen!

Efter tre dagar så har jag äntligen julpyntat klart gud så jävla skönt! Har hållt på i 4 timmar idag städat och tvättat, nu är jag helt slut så ska lägga mig och se lite tv innan det blir att sova så man får fara på jobbet innan man sen tar helg! Och som vanligt är det fullt upp lördag ska jag skynda mig till långträsk progga om farmors larm sen hämta skotern.. sen blir det skellefte för att fira camilla och sist men absolut inte minst, skyltsöndag!


maraca.

Fest med arbetskompisarna ikväll, kommer bli grymt! Skål:)


muuuse!

Sitter med färg i håret, har precis käkat på ängeln med brudarna, gött! Nu är det fan nära tills det blir helg kommer bli riktigt nice för jag vill sovaaa:D Nä nu ska jag bara vänta tills färgen är klar sen blir det tända lite ljus och mysa framför drömmen om ett barn och criminal minds och sist men inte mist fråga olle (dokumentären):)

Måste bara få klaga på dagens jävla sjukvård men alltså dra en gräns så jävla oseriöst den är! Skulle träffa en ortoped igår kommer dit (nervös som fan) Men såklart så kunde ju inte läkaren nå om en rygg så han rekomendera mig att byta jobb typ ett chefs jobb,äta panodil (för alla idag har ju faktiskt ont i ryggen) Hahaha.. Nä så han skickade en remiss till en annan läkare så det blir sunderbyn eller umeå nästa gång till någon som kan en rygg hoppas jag!

satan i gatan.

Lördag och ännu en helg är jag nykter, känner mig riktigt duktig:) Men nu är vi inne i november och jag har inte fått se nå snö än.. Börjar bli grymt less det enda man får se är en massa regn! Hur som haver så har jag haft mamma och pappa på middag här gött. Sen har jag fixat lite i hallen så nu är det också klart.. Weii!


tråk

sitter på jobbet och har skiiiit trist, alla andra har farit hem.. men snart slutar jag också!!

tudilulul

Ganska mycket på jobbet just nu men på ett sätt är det ganska skönt att lämna vården under november månad:) Och det bästa är ju att jag får jobba med mina absolut favoriter!! Idag var vi och käka lunch på thai smakade sådär haha är inte så mycket för sån mat men det gick ner. Och nästa helg har vi planerat in Party kommer bli riktigt skojj fast jag är jävlat yngst av alla, men vad gör det?:) Nu ska jag umgås med min hundar sen gasa in mot stan..





RSS 2.0