Shit.

Alltså är 20 år och redan klockan 22 är jag så trött så jag inte ens orkar gå till sängen, galet! Men nu ska jag iaf försöka natti natti:)


Lycka.

Nu har jag jobbat en massa så nu är jag ledig ett tag det ska bli riktigt skönt!:) Idag efter jobbet for jag och käkade med martina,emma,pilla och öhman. Sen for jag till öjebyn och simmade riktigt skönt,sen har vi bara suttit hos och martina och surrat! Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra typ betala räkningar,hämta ut ett paket,handla sen var den lönen slut kuuul ens!! Idag har jag och emeli bokat vi ska och se idol i lule den här gången ,det ska bli kul:) Nej nu ska jag måla naglarna innan jag somnar! tjoo


sorry...

Ja jag gjorde det jag satte mig ner och såg luleå igår.. Kanske var det därför dom förlorade också, nej de var ett bra lag dom mötte men kan ändå inte riktigt ge dom godkänt!:) Så sorry för att jag tittade och gav er otur (ska inte hända igen) ;) Nu har jag riktigt tråkigt vet inte riktigt vad jag ska göra för kul av den här dagen jag menar jag tittar ut och det bara regnar.. trist! Men har iaf helt och då menar jag helt tomt i kylen så det är nog lika bra jag far hem till långnäs på en gång:D Sen ska jag gå ut och gå med hundarna och om jag hinner ska jag även pyssla lite ikväll har jag tänkt!

Kvällen..

Kommer spenderas hos öhman med hockey och en cider!:)


det blir som det blir.=)

Fick inte sova som jag ville, nejnej dom ringde halv 8 och frågade om jag kunder jobba 11-21 ist för 16-21.. Sen fick jag jobb tor,fre,sön också! Så nu drar jag och jobbar!!:)

BCX

Måste börja med att säga att jag börjar bli lite less hösten nu tycker jag det kan gå fort så det blir en riktig vinter!:) I veckan tror jag att jag ska fara och shoppa lite pyssel saker så man för göra lite julkort:)

Annars så har jag varit nykter hela helgen och det har gått riktigt bra, har varit en trevlig helg.. Fredag blev det idol hos martina sen for jag och sa hej till emeli och hennes karl. Sen lördag blev det att hänga med emeli vi for förbi martina som festade sen körde jag runt lite folk.. Idag har det blivit ganska lungt bara varit hemma i långnäs, varit på stan en sväng med mamma.. Sen for jag och hälsade på öhman där nico och olle var! Nu ska jag se klart min film sen sova, hoppas att få sova ut jobbar kväll imorgon!!


då åker vi!

Har jobbat hela jävla dagen!! Men nu är jag hemma ska se lite tv sen sova ska upp 6 imorgon sen blir det helg.. wihoo :) Har även fått min csibox idag riktigt skönt ;D Har tänkt vara nykter ihelgen då är ju nästa fråga vad man skulle ha gjort:) återstår att se.. Nej nu måste jag göra mig klar för sängen tjohoo=)

litetlyx..

shiit jag blev galet sugen på en hamburgare. men det får nog bli en annan dag ;-) Idag har jag som vanligt gjort absolut inget och jag börjar bli så uttråkad att jag vet inte vad:P Nu ska jag iaf ta tag i att byta till vinterdäck får se hur det går men jag klarade ju det sist så ;P Sen söker jag efter vänner?!?! Fiinns sjukt mycket jag vill göra nu fara till gällivare nästa helg..någon sugen? sen se idol då dom kommer till lule och fara ner till gbg och hälsa på rebbi så finns det någon mer än jag som skiter i att vi inte har nå pengar och vill göra det här ändå kan ni ju höra av er;) haha Nä men va fan riktigt torra kanter att inte göra nå!!!

Igår kom ju årets första snö det var mys, nu börjar jag bli sugen på att julpynta också men det är ju ett tag kvar så de får allt vänta! :)

dack.

fest hit och fest dit..  haha haft en bra helg som vanligt:) Idag blev det jobb har haft en elev som gått med mig och det känns som lite konstigt eftersom jag nyss tyckte det var jag som gick elev hahah.. Men bra gick det så bra att hon ville jobba kväll med mig och pilla på onsdag men vi får se hur det blir!:) Nu ska jag ringa runt och höra vad mina kära vänner gör så får vi se vad som händer ikväll. tjoen!

Smile :-)

Blev inge långträsk idag får se om jag tar det imorgon ist. Idag blev det städning och sen en lång prommis med pilla var riktigt skönt fast det blåste en massa!:) Sen har vi suttit hos öhman och sett bonde söker fru.. Nu ska jag ta mig en dusch tända en ljus och sen bänka mig framför Kungarna av Tylösand!:-) Sen har jag nu hört att det kanske är fest lördag ja jag är ju aldrig omöjlig då det är snack om fest, fast någon gång önskade jag att pite var lite bättre så man kunde göra roliga saker utan att festa.. Men det finns ju inget att göra så då blir det att man bara sitter och glor på tv och hur kul är de ens, man lever ju bara en gång så man vill ju träffa folk och göra roliga saker!:) Fast ibland vore det kul att kunna göra det utan att behöva dricka alkohol;P Men tror iaf att den här helgen kommer bli bra, lika trevlig som dom andra har varit. Sen väntar jag på snö?!?! hallå vars är den.... Nej nu måste jag skynda mig med mina måsten innan jag ska se tv. Puss!


Lånkan!

Ska man verkligen behöva frysa ihjäl i sitt eget hem? ja det börjar jag verkligen fundera på.. För min lägenhet är jävlat iskall och det känns som jag kommer dööö! haha. Idag har jag iaf varit hos öhman med brudarna sen har jag jobbat och slutade kvällen hos pilla men nu är jag hemma och ska se lite tv innan jag somnar! :) Imorgon är en ny dag och då får vi se vad jag ska göra, kanske drar till långträsk kollar på skotern och drömmer mig bort om att det ska bli vinter snart;) och såklart lite häng med farmor!! Nice.. Till helgen då? ja jag hoppas det händer då riktigt skojj, känner att jag är sugen på det..  Puss och hej!


Gubben i lådan!

Jag är på bra humör idag och varför vet jag inte har varit det hela dagen. Och imorgon får jag jobba och det ska bli kul eftersom jag har saknat att jobba lite sen i lördags:) Idag har jag iaf hunnit att städa,varit hos martina och hos öhman.. Sen har jag såklart sett lite sällskap som jag bara kan älska!=) Nu ska jag snöra igång lite csi och sova hoppas jag vaknar upp på samma humör imorgon men ska jag vara ärlig så är jag inte så orolig för det är inte många dagar som jag är på dåligt humör, ja det beror ju dock på hur mycket a-kassan kommer tjafsa med mig ;P haha!! Men nu lägger jag mig iaf i sängen med ett leende på läpparna.
Sov gott, Puss♥


RSS 2.0