Min idol ;-)


onsdag!

Sitter i långnäs och är med hundarna!:) Idag är jag ledig och det känns riktigt skönt, vad jag ska göra vet jag inte väntar på att öhman ska komma hem från ikea så jag får träffa han känns som det var en evighet sen vi sågs! Ska också se idol såklart:) Imorgon blir det att fara till frissan och färga håret har fått en jäkla utväxt, sen måste man kanske fara på tjejkvällen en sväng för att köpa mig nå balsam och en ögonskugga kanske ett nagelack också, så blir nog att fara dit med bea:)
Puss och hej!


det är över.

Mitt damp är över jag har fått mat och sett idol med emeli och bränkan!:) Vi har även ätit våra kinderägg! Gött!:D


d a m p.

hoho nu har jag äntligen mår jag bra!! Tänk att man ska behöva må dåligt så länge pga lite fest:-) Börjar dock fundera på om jag håller på att bli sjuk för jag är så trött då jag jobbar att jag håller på att somna hela tiden! Försöker komma på vad jag ska äta till middag men jag bli så sjukt äcklad bara jag går in i mitt "kök" Så jag vill bara SPY!! Det luktar fortfarande dom där vidriga nudlarna. Fyyyy.... Hur som haver har jag fått en ny kompis! Min garanne och vi är inte vilka kompisar som helst utan vi är brevkompisar DE NI! haha Nej nu har jag damp! tihihi har inge vettigt att skriva om!! Puss


NEJ!

Läste just i en tidining att några meteorologer säger att vi kommer få den kallaste vintern på 1000 alltså vad hände? jag som fryser redan haha! Detta ska bli intresant att se om det stämmer eller inte. Klev iaf upp halv nio idag eftersom jag skulle till arbetsförmedlingen, om jag fick lära mig nå nytt, nejnej.. Men nu var det gjort iaf:)   Nej nu står emeli och väntar vi ska på stan sys står först på listan för mig=) Cya


Men puss!

Vilken jävla skitvecka det här har varit... Nej nu ska min otur vända och jag ska få mer tur så är det bara, jag ska få mitt drömjob,få min blivande karl och få min två som jag vill bo i =) Hade varit riktigt nice..  Om jag nu bara får en sak så gör det faktist inget bara jag får något:) Ikväll har jag varit och hälsat på emmeli och mio vi har surrat om allt och inget. Sen har jag emeli bränkan jessica och pilla sett idol hos mig! Lika bra som vanligt klagar aldrig!:) Men nu då? ja nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra är rastlös skulle behöva göra något med vet inte vad. Kanske diska? Så får det bli! Imorgon är en ny dag då ska jag jobba 11-17 sen promenad,sola och såklart se idol! Jippi vilken bra dag:D Älskar att ha saker inplanerade då behöver jag aldrig ha ångest över vad jag ska göra.

Puss!♥


Bomb

Det är mpndag och jag äe ledig- sköönt! :) Har jobbat hela helgen som har gått riktigt bra. annars så såg jag ju hockeyn i lördags och ja dom flesta vet hur jag känner för det! haha... Idag så ringde emeli och väckte mig så vi har varit ute och gått riktigt härligt! :) Nu har jag precis duschat och använt min färgbomb men den hjälper inte så mycket längre jag skulle verkligen behöva ringa till frissan så hon får färga det.. Eller? ska jag våga prova färga det själv, hmm väldigt svårt beslut vi får se hur det blir:) Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men säkert nå!! Men nej nu måste jag göra lite nytta, tjohoo :)


love the way you lie..

Fy fan vilken natt började med att jag såg världens sämsta csi avsnitt! haha kanske är därför jag sovit dåligt som en gris.. Men nu är jag iaf vaken och vet att helgen närmar sig och jag får ångest bara att veta att jag ska jobba hela helgen. Sen är jag bara less på allt jag jag vill inte jobba i hemtjäsnten hela livet, och jag vill verkligen inte bo i en etta helt själv hela livet. Men just nu känns det som att det är så här mitt liv ska se ut. Fyy jag vill bara spy.. Nu ska jag iaf duscha och börja göra mig klar sen får vi se vad jag ska göra.. Men vid fem kommer min kusin på besök så det blir kul=) Och den som vill typ se idol med mig eller göra nå kul vet ju vars jag bor!

cya! :)


Arkiv!

Blev en tidig morgon för fröken wikman, eller tidig för mig! Sen blev det lunch på nodo med brudarna gott vare.. Sen tog jag och pilla en promenad riktigt skönt=) Nu har jag just duscha kvällens planer är idol, ska även hem till långnäs en sväng för att vara med hundarna! annars har jag inte mycket planer min dvd som jag trodde var sönder fungerar igen hehe så då kan jag ju såklart nöta liite csi också ;-) Nej nu måste jag börja göra mig klar! Cya


Har sagt det förr, säger det igen. Jag vill ha vinter NU!!




Röstat!

Idag har jag röstat, nu håller jag på med tvätten samtidigt som jag sitter vid den här datorn! Har sökt ett par skoterglasögon i en timme men hittar dom fan inte, och jag ska inte sluta leta;P  nåja kanske hittar dom snart för jag vill verkligen ha dom. har ju dock hittat ett annat par men dom var inte lika bra ;-) Ikväll blir det iaf idol hos bea:) Sen ska jag nog ta det ganska lungt händer inte så mycket, väntar bara på att det ska bli helg så jag får göra bort att jobba! ;P
Puss!

knark är bajs!!

Jag har stört mig på en sak ändå sen ihelgen! Då man får höra hur många som knarkar av ens kompisar vad som är en ren jävla lögn eller sanning vet jag inte! Men en sak vet jag att det finns väldigt många som gör det! Och nu ska jag inte låta som värsta vuxna anna. Men jag har vuxit upp och haft en kusin som hållt på med detta i väldigt många år och jag vet precis vad jag pratar om då jag säger att NI suger och ni kommer få ett rent helvete om ni inte slutar!! Sen vill jag inte få till svar då jag frågar er (nej men jag har slutat,nej jag har aldrig gjort det,nej men han gör det inte längre blablabla) Det är ju bara skitsnack!! Ska jag inte anklaga någon så länge jag inte har sett det med egna ögon bara hört en massa andra sagt det, det enda jag vet är att det finns runt om oss hela tiden!








mat är nice,

har just käkat köttsoppa gött!! har städat läggan idag och lite sånt, nu ska jag ladda ner lite musik som jag ska fylla mobilen med sen ska jag ut på en lång promenad känns som jag behöver det:) blev iaf fest i lördags galet säger jag bara!! haha jobbade till 21 sen kom bea till mig så vi drack lite och jag gjorde mig klar sen blev det utgång! Kul kväll var det iaf! ;D Galen natt haha minns bara att jag och bea hade ett grymt roligt samtal på natten för jag var riktigt arg, då kan man ju undra hur kul och arg går ihop? men det finns bevis på att det går!!



boring

jag har damp och tråkigt och ja jag är jävligt rastlös!! Någon som har förslag på vad jag ska göra ikväll?haha


delad.

Fedag, wihooo! Tror det blir fredagsmys ikväll=) Men nu ska jag först ta på mig nå gläder dra med hundarna till stan sen blir det en promenad med emeli! Igår var jag och emeli hos mig vi såg idol/csi och käka en massa gosaker! Imorgon jobbar jag dock delad så tror det blir en väldigt lugn kväll ikväll. Sen är jag fortfarande taggad för fest imorgon men verkar inte bli så många så kanske satsar på en myskväll ist:D Nej nu är det nog bäst jag skyndar mig! Puss och hej.

två.

Det är torsdag,toppen väder och ja det kan ju inte bli bättre ;) Sitter hemma i långnäs och dunkar musik är med hundarna och lite sånt. väntar på att mamma och pappa ska komma hem så ska vi äta nå middag:) Har iaf varit på prommis med emeli idag det var nice sen drog vi och käkade en korv gött!! :D Idag flyttade rebbi, jessica drar nog till skogen och ja emeli har ju sin karl i skellefte och pilla flyttar säkert snart typ låångt bort! Så ja det är jag som blir kvar i pite lever änka,utan jobb men nejnej inte klagar jag? eller.. haha har ju iaf min lilla öhman... Nu behöver jag bara en större lägga sen är jag nöjd! ;-)

Puss!


The story!

Fullt upp har det varit idag jobb,tvätt,städa,rensat garderoben och en massa ;P Men har faktist hunnit med en lunch med pilla,jocke,nico,öhman,linus och hans brud :) Nu ikväll har jag varit och hälsat på hos pilla och dom som var på hennes stuga! Och såklart sett Idol.. Nu ska jag nöta en massa csi.. Imorgon jobbar jag kväll ska bli riktigt skönt! Sen är jag ledig tor,fre innan jag påbörjar min jobbarhelg! Aja sov gott!  ♥


Lycka!

Det är söndag jag har bara sovit typ två eller tre timmar inatt. Men hade sån förbannat rolig kväll/natt så det gör inge hur trött jag än är!!! hahaha skrattar hela tiden jag tänker på våran efterfest, och martinas fest var ju svin rolig den med! JIPPI!








Det är lördag!


weeei=)

Idag har jag hunnit jobba lunchat med emeli sen handlat lite:) Nu ska jag börja baka sen ska jag gå ut på en promenad! :) Kan älska att ta en promenad i höstvädret! Nej nu är frågan vad jag ska baka är en annan fråga, men tror det blir negerbollar,dumlekakor eller kanske nå hallonmuffins ;) Men är fullt i min kyl så är någon sugen på fika vet ni vars det finns.. Ja imorgon jobbar jag bara 7-12 sen har jag helg riktigt skönt!! Vad som händer vet jag inte riktigt men kanske fest på lördag eller så kanske jag går över till martina och pilla och grillar en korv eller nå sånt:) Nej nu måste jag ta mig upp ur soffan och göra nå nytta!
Puss


tomt.

Mina fyra timmar på jobbet gick riktigt bra, kan säga som så sök efter slappare dag!! När jag kom hem ringde mamma och skulle bjuda på pizza, vilken mamma man har ! Efter det for jag och handlade en massa sen bakade jag kladdmuffins mumma!! ;) Sen blev det en promenad och fångarna på fortet.. Avslutar kvällen framför min tv där med en macka! Imorgon står klockan på 05.55 så är bäst man kommer i säng i tid! tjoo

RSS 2.0