Jävlat ferre ;D

Sitter hos Johan nu har just käkat grillat mumma :) Nu ska dom kitta en cykel haha får se hur det går tur som det är har jag och Ev en cykel som funkar erfekt. Hmm just nu är det tim johan tom och ev snart väntar vi på jessica o gänget och HOORTAN såklart hahaha sen kommer Emil och han brutta sen kanske öberg så vi syns inte i dimman men kanske ute på vägarna;-)
/Cya ;-)

Bilen

Känner mig riktigt duktig idag för jag har nämligen städat hela bilen. Sen har jag gjort lite av varje nyttiga saker ;-) Nu kom just mamma hem och söt som hon är har hon just varit på systemet så nu har jag dricka för imorgon ! Perfekt. Imorgon är det ju såklart parttty vi ska grilla lite fläskfilé mumma, Sen får vi se om jag och evs snack om att cykla till öjebyn går igenom men va fan jag är taggad mamma trodde dock med min kondis att jag aldrig skulle orka. Haha men med lite cider imagen så fixar vi det nog ! Nu ska jag skynda mig äta lite sen blir det vetrinären med Clirre han ska nämligen få en lite spruta! Stackarn jag lider med han aja efter det ska vi vell och handla klart för imogon sen så har jag ingen aning. Jaja nu är det bäst jag skyndar mig!
/Cya ;-)


Nice ;-)

Lite färg ser jag nu att jag fått :D Blev havsbadet med ett helt gäng vi har gjort lite av varje var skönt att vara ute fast liiiite kallt ;-) Nu blire det lite tv sen ska jag sova eftersom att jag ska upp tidigt imorgon! Blir praktik 7.15 till klockan 3 i veckan. Fast jag har ju riktigt roligt på min praktik så tiden går ganska fort måste jag ju säga. Min helg har iaf varit riktigt bra nyktert och allt;-) Men som he blir ferre till helgen har vi allt inplanerat högst upp på listan!! Blir nog en två dagars om inte tre? haha nejnej blir nog en eller två. Som he ska taggas iveckan! Fast jag har lite mer jag hade tänkt hinna med som att städa mitt rum och min bil skulle vara jävligt skönt sen har jag lite arbeten som måste göras.. Sov gott mina snyggingar!


Glassigt ;-)

Skönt!

Har varit och solat med Rebbi jessica och Johan riktigt skönt blir nog en dag till den hära veckan ;-) Sen har jag hunnit färgat håret så nu ser det lite bättre ut ! Ikväll får vi se vad som händer Efa snackade om havsbadet. Skulle vara roligt att göra nå. Imorgon blir det praktik så det blir ganska tidig kväll för mig ikväll.. Igår var vi ute och körde en massa bil. Sen då vi ska hem kommer ju såklart dennis och tim åt min bagagelucka och såklart hade jag ett kubbspel där så då skulle dom börja spela denna mitt i stan fy faan haha men det gick ganska fort så fick jag fara skjutsade hem Jimmy sen for jag hem och soov ;-) Nej nu ska jag göra mig klar sen får vi se vad som händer ;-)
/Cya !

Tråkigt!

HAR DU NÅGONSIN
1. hånglat i mer än 3 minuter ? Ohja
2. sovit i en annan säng ? Ja
3. hånglat på en bio ?  ja har vell hänt
4. hånglat i skogen ? ja jag bor ju i skogen? 
5. tyckt att din kusin är het ? Nja men alla är söta!
6. sovit naken ? Det har hänt
7. kört över hastighetsgränsen ? Ohja
8. målat om ditt rum ? nejnej
9. dansat framför en spegel ? har vell hänt
10. fått hicka ? Yees!
11. dumpat någon ? Jo
12. stulit pengar från en kompis ? nej
13. hoppat i en bil med folk du just träffat ? Jo
14. varit i slagsmål ? ja
15. smugit ur ditt hus ? många gånger!
16. haft känslor för någon som inte känt detsamma ? Jo
17. hånglat med en främling ? säkert
18. älskar eller saknar någon nu ?  jo det gör jag


VAD
vad åt du senast ?  Palt
vad drack du senast ? sockerdricka
vad är det för färg på dina byxor ?  svarta

vad gillar du mest med skolan ? att planera inför studenten ;-)
vad har du på fötterna ? inget alls nagelack?
vad är din favorit färg ? svart,rosa,grön
vilken film såg du senast ? någon jävla pingisfilm haha
vad hör du just nu ? musik


VAR
var går du i skolan? Strömbacka, OP3A
var är din telefon? brevid mig såklart
var är din mamma? här i köket
var sover du? i min säng
var handlar du mest? Ok haha
var fick du tag i tröjan du har på dig? JC


VEM
vem är i rummet med dig? mamma o pappa
Vem fick du senast sms av? Tim
vem tänker du på nu? jadu
pratade du senast i telefon med? Malin
vems hus var du senast i? Efalenas
vem önskar du var med dig nu? ja dom jag snart ska vara med =)
vem är din favoritsläkting? Min kära kusin Emmeli
vem i din skola går dig mest på nerverna? haha finns vell ett xantal


JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna: Ja
Gråtit en hel natt: Ja
Druckit så du spytt: ja
Åkt vattenskidor: nej
Åkt rullstol: Jo
Gjort en bakåtkullerbytta: nja
Köpt lösgodis för över 50 kr: Ja
Önskat att du var det andra könet: Ja
Velat vara ett djur: Ja
Tänkt dig en kompis i rosa kanindräkt:nej
Tyckt Harry Potter är bra: Jo
choklad: nja



VEM
Pratar du med på msn just nu? Ingen
Ringde dig senast? Rebbiskrutt
Pussade dig senast? Clirre
Hade du sex med senast? jani
Vill du kasta en sten i huvudet på? Haha det vet alla
Saknar du mest just nu? Säkert någon
Är din bästa vän av samma kön? Jo
Är din bästa vän av motsatta kön? nej
Ska du träffa imorgon? Alla söta på min praktik
Umgicks du med senast? Jessica,Johan och Rebbi
Sov du med senast? Hemligt
Festade du med senast ? Team GaGa!!!


Stan/Bal/Student

Igår var jag med ett gäng vi lekte röda vita rosen men kan säga att jag och jessica var ganska slöa dså vi gick typ och la oss i bilen direkt =)  Sen blev det in mot stan och kolla läget jag var vell hemma kring 2 eller nå jag minns inte riktigt själv :) hehe Sen blev det att kliva upp tidigt jag var vell uppe där kring 9 sen drog jag och mamma på stan ;-) Och nu kan jag säga att allt och då menar jag allt är fixat till balen och studenten så sjukt skönt men nog fan har det gått pengar haha. Sen igår kväll bokade vi biljätter och allt sånt där så nu är även det fixat känns så himmla skönt och att det verkligen snart är dax ;-) Köpte även ett par slappar byxor idag och hårfärg men tror jag gör det imorgon efter vi har solat för imorgon drar solningen igång på riktigt! Nejnej nu ska jag gå ut och sätta mig! Så himmla vackert väder! och ikväll ska jag på Emelis fest men jag vet jag är tråkig för jag ska nämligen vara nykter =) Kändes nästa sjukt att säga till Emeli att jag kommer till hon nyktert för varje gång hon har haft fest har jag också festat hehe. Jag duktig!
/Cya ;-)

Stan!

Varit ett tag på skolan idag , Sen blev jag less så Jessica hängde med drog in mot pappas jobb fick pengar av han till mina skor jag länge drömt om;-) älskar dom.. Sen har jag även hittat en studentklänning som hänger i min garderob just nu. Imorgon blir det mer stan med mamma så ska det sista köpas klart.. Ikväll blir det att vara med jessica får se vilka mer som är på=) Nog med det måste bara säga att jag är överlycklig över vädret vi fått ;-) Ska strax till Jessicas farmor och fixa lite till Tim hade jag tänkt eftersom han inte tar tag i det själv! haha
Puss!

Rätt!

Ja ikväll har vi gjort lite av varje måste jag säga men tycker synd om ville:( Hoppas det går bra vi orkade inte vänta så vi drog hem var jag jessica och tim som var ute o raggade med 164:an ;-) Älskar den bilen måste jag ju bara få säga.. Imorgon så ska det bli skola hela dagen så jävla möört!! Men jaja det ska bli en lugn och skön helg med en massa sovmorgon.. Idag fick jag ju ändå det och som det var sköönt. Nej nu ska jag soova hade jag tänkt.
/Cya;-)

Sexy

Idag blev det skola vid halv 3 =) Vi hade redovisning sen blev det käk på big boy mummma ;-) Sen for vi på stan jag hittade ett till par skor igen och jag måste ju fan köpa dom den hära gången, Fan jag ahr fått nå jävla skomanni.. haha nej nu ska vi sticka till Tim =) ha det bra
tjohoow

Lady gaga!

Nu har jag precis duschat så jag ser lite normal ut har varit ganska seeg idag och sliten har blivit två sena kvällar och eftersom jag kliver upp 6 så är det inte så bra =) Har haft det super bra idag också på praktiken blir riktigt glad då jag är där alla är så sööta det bästa komentaren idag :
Hon:Anna nu vet jag vem du är lik!!
Jag:jaha vem då?:)
Hon : Amy diamond
Alla: hahah.
Ja ser där tror inte jag ser någon likhet haha. Ikväll får vi se vad som händer Jessica skulle då glida in en sväng.. Ska vell snacka och kanske ut och ragga ikväll också? Jaa nu ska jag få nå mat iaf mummmms.
Hejsvejs!


Der är ju fan sanning!

Praktiken idag riktigt trevligt måste jag säga trivdes riktigt bra fast det är nå helt nytt jag är ju van gammlingar och dom som är riktigt psyk. Men ja var väldigt trevligt=) Och ett stort plus till Johans mamma grymt shyrre.. Efter det blev det klippning har ju bara toppat mig ska göra nå helt nytt efter balen blir roligt. Jag är så sjukt taggad nu ! Nu ska jag få mig nå mat sen får vi se vad som händer är ganska sliten ;-)
/Cya ;D

Shiiiiit

Har inte sovit många timmar och jag är så fruktansvärt trött! Aja nu ska jag bara föra över nå pengar sen ska jag till praktike sen blir det att klippa sig =)

05.50

Imorgon blir det upp tidigt praktiken börjar gruvar mig lite för första dagen mennmen.. Efter det ska jag och klippa mig ska bli riktigt skönt. En sak vet jag och det är att jag aldrig kommer kunna sova bara för att jag ska upp jävla tidigt. Men nu ska vi se här ikväll har vi gjort lite av varje riktigt trevligt måsste jag säga. Sen har jag hämtat ut studentsakerna och nu börjar man verkligen länkta ännu mer shiit. Nej nu ska jag ringa ett samtal sen lägga mig isängen.
/Cya ;-)

cute and funny !

Ja nu ska jag börja göra mig klar sen ska jag hämta den efterlänktade Studentmössan ;-) Sen ska jag till den jag gillar mindre! haha tandiis.. Ska iaf äta något nu mumms..

Lycka !

Ha varit en riktigt hällvetesnatt och kväll. Som jag skrivit så blev Clirre skitdålig igår for till vetrinären men dom kollade och gav han en spruta. Sen var det likadant så jag o mamma och suttit i telefonen inatt. Men nu är det så att världens under har hänt eller inte riktigt men nästan.. Då jag vaknade i morse efter att ha fått 1 timmas sömn så skrek han inget han låg och vilade ja en massa :-) Så det har inte blivit nå sunderbyn idag.. Han får ju mer smärtstillande men blir det likadant ska vi in igen.. Men nu sover han bara en massa så det är bra han har säkert också haft en jobbig natt.

Har varit i telefonen från det att jag vaknat. Mamma,Ev,Jessica,Praktiken sen nu försöker jag få tag i Maria för jag har hört ryktas om att studentmössorna har kommit och jag ska vara hos tandläkaren 4 så innan det hade jag tänka svänga förrbi! Ikväll ska jag kanske vara med Emeli sen imorgon börjar praktiken på riktigt wihoo ;-)
/Cya ;D

Tiden går sakta men säkert...

Nu ska jag fösöka vila en liten stund hade tänkt vänta på att Emeli skulle lägga in bilderna men he gick så segt. Ingen förändring med Clinton han och mamma ligger på en madrass och sover men min rygg var nog dålig efter 3 nätters dålig sömn..Ska ringa till min handledare halv 7 och säga att jag inte ska komma på praktiken men tror nästan hon har sina aningar, Sen vill jag bara det blir morgon så vi får åka till farbror doktorn . Har ändå klart de här bra jag brukar somna efter 5 min...
Sov gott!

Tårarna rinner!

Ja man känner sig så värdelös då ens hund bara skriker och man kan inte göra något åt det. Kan säga att jag har haft en jobbig kväll och kommer nog ha en jobbig natt. Men imorgon blir det doktorn igen för han. Just nu ligger mamma med han på golvet för jag klarar inte av att höra skrikandet blir djupt deprimerad själv;(  Men tut att jag ahr ev att skriva sms med och emeli o sen så fick jag även ett samtal som jag uppskattade. Ska kolla igenom om någon är vaken nu ska jag inte somnar..

Förövrigt så rymdes bara några bilder på pixbox så resten har jag på facebook ;-)


Om du bara visste

Ja idag har inte alls varit min dag ;( Min vovve har bkivit sjuk har varit hos vetrinären fått smärtstillande och lite sånt, Men blir hemma imorgon för att ta hand om han sen får praktiken starta på tisdag ist. Nu ska vi nog och se film hos tim..

Du är en falsk lite jävel som tror du kan försöka fjäska.. Men bevisen finns att du är en lättlurad lite sak, snacka så mycket skit hahaha skrattretande!

Gratttiiis Emeli ;D

Ja det blev en liten fest ändå =) Mycket trevligt må jag säka men RYTET? hahah nejnej nu är det där fan över har fan inte tiid alltså! Efter det blev det Sunes sen en massa annan skiit. Sen drog vi hem till mig sov här och såg lite film innan vi somnade HAHAHA... Har nyss varit på Hawaiii med Ev tom rebbi johanx2. Var sjukt jävla gott måste jag säga. Hehe.. Sen ska jag och gratta Emeli min lilla sötnos fyller ju faktist år idag wihooo!




Knullsjuka Britt på bröllopsresan!

Ska ni med?

Team GaGa!

Nu sitter jag och väntar på grillat sen kommer Team GaGa hit och tar en stänkare ! hahah måste ta ett snack om fjällen tror jag =)


Ja kom på bersiksbron, å då såg ja en bäverdjävooln, så då stanne ja lastbilsjävoln. Å öppne dörrjävoln å då såg ja en stor jävvlaschwannshjävoln, oppa vägjävoln å he var bävverjävoln som gick över vägjävoln, sen sprant han iväg genom buskashjävoln, sen då såg jag torrkuksjävolnskarna villejävoln och mackejävoln fara ät bäverjävoln in i boskarsjävoln å sen stanne pojkjävolskarna i skogjävoln å runkejävoln, å då kom bäverjävoln å bjöd på luft! Vi har garanterat glömt nå för jävoln! /team gaga. Ps. Det tog ett tag för jävoln.


Hemma bra men borta BÄST ! haha

Jaa jag älskar ju verkligen fjällen och jag ska som sagt flytta dit en vacker dag ! haha Vi har haft det super bra iaf.. Igår blev det solande medans killarna var ute och körde skoter sen blev det mat och lite av varje sen började vi dricka igen , Ja undra vilka vi har varit i helgen men kan räkna upp några haha ev,tom,tim,emeli,erik,ante,joahn,marcus,ville,niklas och någon mer nu räknade jag båda dagrna haha, Var inte så bra väder då vi vaknade så vi begav oss hemmåt, KAn säga till arvidsjaur blev det kappkörning haha! Vi skulle hinna om ante,erik,tim och johan och då kan vi vell säga såhära dom startade ett bra tag före oss, Men just innan arvidsjaur så hant vi om dom ! wihoooo;-) NEj nu måste jag skynda mig har inte tid att sitta här nu blir det Emeli så Tjohoooo!

Vuogga ;-)

Ja nu sitter vi brudar här i husvagnen och bloggar! haha Blev ganska lugn kväll för mig igår. Riktigt sköönt satt i husvagnen snackade sen blev det lite grillning.  Hant även rammla vid grillstaden och det var absolut inte meningen och varr inte för att jag var full eller nå bara halkigt! hahah Nä får se vad som händer nu tror då vi ska på affären köpa nå sen får vi se! Orkar inte skrivi nå mer !
/Cya ;-)

Miss u !

Alla dessa myskvällar ;-)

Ja det blev att jag var ute ännu ett tag men nu känns det som jag vill undvika solen så mycket som möjligt, men andres mamma hade en bra kräm som hjälper mig! :-) Ja som sagt blev bergsviken ikväll vad har vi gjort? suttit och sett tv och sett då andre har spelat hans fjant spel. Haha sen gjorde vi världens godaste kvällsfika mummms! Nu ska jag se lite tv sen soova! God natt :)

Klockren :-)

Det brinner i mitt ansikte och jag håller på att bli tokig!! Ja hade varit en sak om jag hade varit i fjällen men att jag lyckade bränna mig så mycket i Lånkan av alla ställen? haha tokigt. Vet inte riktigt vad jag ska göra just nu men hade vvarit riktigt skönt med en promenad i det vackra vädret är ju riktigt varmt trots att det är kväll. Riktigt mysigt =)
Puss !



Soooool ;-)

Har varit 3 härliga dagar i Lånkan med en massa sol och en massa skoter :-) Kom nyss hem men jag är ganska sliten har ju ändå klivit upp typ kvart över 7 varje morgon. Haha.. På kvällarna har jag för det mesta varit med andré vi har sett film och lite av varje. Igår var även jessica och petrus förrbi en sväng ;-) Imorgon bär det av till Byske över dagen ska till min mentor och plugga behövs verkligen eftersom att jag ligger så risigt till. Tur man har världen bästa mentor så man får komma hem till hon och plugga. Ikväll får vi se vad som händer blir iaf att invänta mamma och pappa eftersom jag hant hem före dom hehe. Blev iaf en riktigt bra påsk med en massa skoter och mys !
/Cya ;-)

Sol och Värme!

Min dag har varit topppen!
Igår for jag till andre blev att vi lagade middag mumms blev fläskfilé och klyftpotatis ;-) Sen for vi till mig såg film och en massa annat. Sen skulle vi gå och lägga oss inatt i mitt rum men vad händer?? JA jag lovar att det var typ -30 haha kändes det som iaf. Så jag brydde mig inte om att kanske höja värmen utan jag gick dit med ett extra täcke och en filt sen låg jag dar och frös en massa. Vaknade vid halv 8 sen klädde jag på mig och for till Lånkan. Riktigt myyys jag och mamma i pulkan kan säga det var längesedan man fick sitta med mamma i pulka haha.  Men vi hade det bra blev en lång tur vi for på fisketävling ett helt gäng och solen kom fram hur skönt som helst. Sen hemvägen skulle vi dra en annan väg ja vad ska man säga var riktigt trevligt och händelserikt ;-) Nu är jag hemma i skiit pite som har världens sämsta väder och har tydligen haft det hela dagen. Jaja nu ska jag göra mig klar sen dra mot bersviken får se vad vi hittar på. Sen imorgon kanske jag far till Lånkan och sover till måndag mamma ville ju så gärna :) Ha ett fortsatt bra lov ni andra det ska jag !
/Cya ;-)


Vilket jävla skit väder!

Ja det går inte att vara ute för då snöar man vell över! haha ja tror jag iaf ska klä på mig och gå ut med hundarna ett tag ;-) Ja igår så drog även Ev och tom så jag for till andre vi såg lite film drog till stan med han och nisse sen sov jag ett tag frmför elden i köket riktigt mysigt ! haha ;D Får se vad jag ska göra idag tror iaf jag kanske drar upp till Lånkan imorgon en sväng och kanske far och hälsar på Rebbi och dom. Men det återstår att se... Hehe ;-)  Ikväll får vi se om jag ska laga middag eller om det blir att köpa ! Nejnej nu ska jag göra nå nytta !
Hoppas alla ni andra har det super bra ;-)

Påskägg ;-)

Igår så var vi ju då till Lule och de sen for jag och Ev till hennes syrra där dom bor nu mera. Så vi satt vid datorn såg fråga olle och lite sånt dära! Käkade lite gotter såklart ;-) haha Sen for vi ut och raggade skjutsade Tom och Jimmy till kalles sen öhman och josse? Sen ringde andre och undrade om jag skulle komma och hälsa på han och granberg så det gjorde jag vi satt vell uppe och sanckade till halv 3 kanske , haha sen så blev det ett bad och sen läggdaxxxxx.. haha! Idag vet jag inte vad som händer alla har ju farit :( Men ev och tom är då hemma tror jag ;-) Så får vell ringa dom och såklart andrew haha ska iaf duscha nu sen får vi se vad som händer.. Snackade med Emeli och får se hur det blir om man ska upp nå till fjälls eller inte nästa vecka!

Samantha jag lider med dig och jag är inte ensammen ;-)



Påsklov!

Blev skola då sannade till och mer kvar och gjorde bort en massa arbeten till Maria, eftersom jag skulle vänta på hon till halv 4 men då ringer Andre och säger att om jag orkade skulle jag skjutsa hans mamma till Luleå och klart kunde jag göra det så Ev följde också med orkade inte köra hem helt själv. Stod med hans mamma ett bra tag och väntade så att hon skulle komma på tåget, Sen vinkade vi av hon och drog vidare med Robins bil och raggade på hahah ;-) Nu sitter vi här hemma hos mig får se vad vi ska göra men säkert blir det nå, Får se om andre komemr hem ikväll eller imorgon är ju nu ensammen under hela påsken så jag ska sköta huset men får se om jag och Ev far upp någon dag :-) Blir nog trevligt det.
/Cya ;-)


God morgon!!

Han inte skriva nå mycket igår men var iaf på skolan, sen blev det en lite shoppingrunda för jag jessica och pilla. haha ;-) Sen blev det statt för att träffa handledarna till praktiken och ja jag är väldigt nöjd! Sen for jag och jessica till Ev i stan men blev inte där så länge dom skulle ut och ragga med bilen och he orkade inte jag ;P Så det blev he göra lite nytta ? Nja kanske inte det senare dök andré upp vi låg och så lite film sen såklart  fick han det årlige överaskningen hahah! Tror dock han visste vad det var.. Sen blev det film och sova! Sköönt kan jag lova nu sitter jag här jag börjar halv 12 så ska börja göra mig klar nu!
/Cya ;-)

Staaan!

Nu blir det att fara till stan till evis penis! Sen får vi se... Tjooo

vit bil?

Orkar snart inte hålla ögonen öppna är så fruktansvärt sliten så jag vet inte vad ! haha. Blev nog inte att göra något ikväll jag kände inte riktigt suget att fara till någon som sover plus att jag absolut inte orkar ta med hunden dit, Så länge han inte är rumsren. Borde göra nå men då vet jag att om jag startar upp något så ringer alltid nån eller så är det nå annat hur som helst kanske går över till mina grannar och ser vad dom gör ? Är ju alltid nå iat för att sitta här vid datorn och bli depprimerad. Sen måste jag bara säga att skolan känns som ett rent hällvete fattar inte hur jag ska hinna allt innan skolan slutar ja skulle jag räkna upp allt så skulle ni nog förstå!
/Cya :D


Inte min dag idag !

Min dag har rent sagt varit förjävlig!!! Började med tandläkaren och ja som alla vet har ja en jävla tandläkar skräck. La mig i stolen och såklart får jag höra att jag har 3 hål, Kände bara hur tårarna rann ner för kinderna men tur som jag har har jag världens bästa tandläkaren så jag ska dit på samtal för att veta hur det blir med lugnandet och sånt denna. Ja jag vet jag ä'r fjantig!! men men sen har jag varit förbannad på allt! haha Men nu är jag glad igen så jag ska ta mig en dusch efter som jag inte hant det innan jag skulle till tandis sen blir det god maten ;-) Sen ska jag nog göra något mer får se vad det blir!
/Cya ;-)


Fast & Furious

Blev iaf bio ikväll med andre kom på det i sista minuten så det blev verkligen att skynda sig iväg;P Men jag tycker den var super bra men har aldrig tyckt någon av dom där filmerna varit dålig tidigare så jag hade inte förväntat mig att den skulle vara dålig;-)  Nej nu sitter jag och pratar i telefonen sen blir det att invänta Criminal och Csi sen sova och imorgon ska jag vara hos jävla tanläkaren 8.10 inte taggad men typ sista gången he är gratis huvva!! Har iaf deklarerat idag också så då får man sig en slant på midsommar ;-) Helt underbart ! Nej nu orkar jag inte sitta vid datorn nå mer så sov gott!
/Cya ;-)


Vad säg du då?

Vilket väder det har varit idag men ändå har jag lyckats sova bort hela dagen ;-) Satan!! Hur som helst gick jag och la mig igår såg lite film men somnade lika fort sen ringde det en massa men trötter som jag är somnade jag om hela tiden men till slut så vaknade jag begav mig till stan för att hämta upp en full person! Sen så hem för att sova igen men var inte det lättaste eftersom en låg och sjöng hela tiden!!! HAhaha..  Ja jag har varit upp ett x antal gånger nu på morgonen men klev vell sen upp vid 12:P Sen har jag varit till stan en sväng men är  nu hemma väntar på att mor och far ska komma hem så jag får i mig lite käk ;-) Ikväll får vi se vad det blir men har vell en eller annan plan!
/Cya :-)

AnWiiiiii!

Ja gud jag har fullt upp nu mera verkar det som! haha Igår så blev det film och en massa mys med andre.. Sen blev det hem för att sova skulle ju nämligen upp väldigt tidigt. Så ja jag klev upp klockan 7 gjorde mig snabbt klar sen begav jag mig till svensbyn hämtade upp Jessica sen begav vi oss till Lånkan.. (Måste ju säga att vi båda var väldigt pigga) Sen blev det skoter tippsrundan tror nämligen jag inte missat en enda måste jag ju säga. Vi hade det riktigt mysigt i pulkan med mina två vovvsingar till och med Clirre gillade det det var ju första gången för han.. Ja hade inte så jävla bra påäng men lika kul är det för det:-) Sen blev det hemmåt skynda sig att göra sig klar va med hundarna sen for jag in till Ev men blev inte så länge eftersom jag sköter huset & djuren;-) Hur som helst så får vi se om jag får nå sovfrämmande annars sover jag bra själv också ;-)

Sov gott

Klockren! haha


Ingen miljonär!!

Ja hade nationella men blev typ klar direkt så for vell hem vid 11. Ja får vell se hur det gick men hoppas att det gick skapligt iaf ett G och jag är nöjd! Sen kom jag hema slocknade direkt som en stock hade 6 missade samtal då jag vaknade! haha så då kändes det som det var dax att kliva upp. Efter middagen kom andre vi skulle ju som sagt spela på travet men vi hade inte turen med oss så vi lyckades pricka in 2 rätt enbart!!! jaja vi skulle göra ett nytt försök på lördag hoppas det går bättre då! tihihi. Sen kom öhman samantha och var med oss sen kom även rebbi johan och emmelie:) Vi har babblat en massa fikat och andra saker som vi oftast brukar göra.. Men samantha har mest varit med vovven min så hehe! Imorgon ska jag vara hemma från skolan sen ska jag in till stan för att hämta upp ev och sen är den bara invänta kvällen för då blir det stan och se om man hittar sig något fiint!
Sov gott!

Iblan så tänker jag och som ikväll har jag haft ett bra och seriöst samtal med väldes bästa! Och då måste jag verkligen säga hur himmla glad jag är för att ha just mina kompisar som jag har.

RSS 2.0