Miljonär!

Ja det är som jag skriver imorgon ska jag bli miljonär!! De ni ska litra lite på v65 var det vell tänkt fan 22 miljoner i vinstpotten och ni ska se det är jag som blir den lycklige! Ja Samantha o dom hant inte komma förrbi dom höll på med nå möbler så jag har bara tagit det lungt och gjort lite nytta ist! Imorgon har jag nationella fan 5 jävlaa timmar som jag inte är taggad!!!! Och mitt liv är inte på topp för jag får inte 400 att funka fy satan!! Nä nu ska jag lägga mig och soova!
God natt!


Skooor!

Hejsan hoppsan!
Idag så har jag varit på skolan men blev inte så länge eftersom att vi typ inte hade nå lektioner;-) Så det blev stan och ja äntligen hittade jag ett par skor till balen fastnade för dom direkt! Jag som sa att det inte skulle bli nå höga men sedär he blev  ett par ganska höga så nu ska ni se att jag måste träna för att klara av att gå i dom! Sen har jag varit på klubbis en sväng och gjort lite av varje och sedär nu sitter jag här hemma väntar på att Samantha,Johan och öhman skulle komma och se vovven min! Sen får vi se om he blir som planerat ska iaf se BB =) Nejnej nu ska jag invänta dom henna tror jag ska ta mig lite popcorn medans!
/Cya ;-)

Tack att ja fick säga mitt

Nu ska jag lägga mig och se BB sen ska jag sova hade jag tänkt men det räcker ju ändå till 1 så haha! Fan börjar 8.10 imorgon så sjukt jävla tärt;P Ikväll kom Ev hit vi har solat suttit och snackat sen kom även jossan förrbi =) nej vet ni vad jag har ingen ork att skriva så tjoo

Skooooter!

Kom nyss hem från skolan ja jag skötte mig inte så bra som det var tänkt haha försov mig så jag kom till skolan kvart i 12 inte smiid! Sen så idrotten söööög eftersom vi var tvungen plumsa i djupsnön en lång jävla bit!!! Satan ;-) Väntar på middag nu men var ingen höjdare aja bara bita ihop jag är taggad för lördag då blir det nämligen tippsrundan i lånkan wihoo! Känns det var ett tagsen jag var ute med skotern men lördag blir det pulka för jag och jessicas del men det är alltid lika skönt! Hoppas på bra väder men jag brukar ha oturen med mig då det gäller väder så förväntar mig inget bra.. Höll förövrigt på att krocka med en timemrbil på vägen hem ajabajja bara börja hålla hastigheten och inte ha så jävla brottom! Sen ikväll skulle nog ev komma hit!
/Cya !


Nice ;-)

Ikväll har jag sett sanningens ögonblick med Jossan och Jessica :) Det var vell bra som vanligt haha som man får skratta måste jag ju bara få säga :) Imorgon är det skola igen huvva så trist känner verkligen inget tagg.. Så imorgon ska jag på min nyttga måndag hoppas jag sköter den lika snyggt som förra måndagen först ska jag och göra bort lite arbeten sen blir det idrott;P Måste fan fixa lite G nu men får se kanske det blir att läsa till lite till hösten också :) Jaja skitsamma bara jag får ett slutbetyg! Efter skolan ska jag nog vara med Evispenis får se vad vi hittar på! Snackade nyss med andre men min lilla bäbis gnällde så mycket men nu har han somnat så nu ska jag ringa dit igen=) Sen ska jag se Criminal sen bli det att soova! Sov gott!


Söndag!

Som vanligt ska helgen gå lika jävla fort! Så då var det söndag igen kan säga att jag inte sovit mycket inatt jessica for och hämtade petrus vid 3 sen har jag fått en massa samtal under natten men tillslut la min mobil av så då somnade jag! Så jag har faktist sovit en stund nu på dagen också! Får se vad som händer ikväll om det blir någon film eller vad som händer. Har iaf haft en  så skön och lugn helg så ja det går inte beskriva eftersom dom senaste helgerna har varit ganska livliga.! Mamma och pappa kom iaf hem var lite däppade en från lånkan hade kört ihjäl sig inatt så ja var kanske inte det roligaste menmen, Nu ska jag gå och och busa lite i snön!

Att du ens orkar ja jag förstår det inte att man kan vara så sjukt jävla dum att förstöra sitt liv för sanna mina ord! Det är bara början!!

bil/lånkan!

Idag har jag och jessica varit i Lånkan hos mamma och pappa blev att käka god mat där och lite fika ;D Sen så har vi farit hem och nu ska vi snart och skjutsa Martina som skulle på någon ferre i Öjebyn :) Hur som helst har jag världens dampigaste hund här hemma men lika bra han dampar av sig lite om han ska åka lite bil med oss! Farmor och farfar tyckte iaf han var super sööt! Ja som ni kanske ser så sitter jag inte så mycket vid datorn eftersom jag har fullt upp här hemma med mitt zoo hahah ! Igår så såg iaf jag och jessica lets dance och jag tyckte inte rätt vann men skitsamma sånt som händer :)

Jag älskar fredagar ;-)

Ja jag har sovit bra inatt men vaknade tidigt :) Så på förmiddagen har jag vilat lite fram och tillbaka ja nog känns det att man har en valp nu inte så bara att sova hela dagarna:) Har hunnit haft lite främmande också Emeli har varit hit en sväng sen ev och tom. Nu har jag suttit i telefonen en evighet känns det som om hundförsäkring ja det blev agria men man kunde ändra sig innom 14 dagar så får se om det blir att ändra eller inte ;-) Nog med det vet inte vad som händer ikväll men jag var sugen på att köpa en massa godsaker för att se tjocka sig vid en film eller lets dance! Vad tror ni om det ?=) Nu ska jag bara vänta att min bääbis vaknar sen ska vi ut och ragga lite smått med bilen ska skicka in nå papper och lite sånt!
/Cya ;D

Äntligen ;-)

Idag har det varit skola hade typ en hel lektion yää!! haha Men på vårat låånga hål så drog jag jessica elina och malin in till stan för att äta så det blev Rostbifftaldrik på subland för mig :) Mumms! Sen har jag varit på banken och lite sånt och bara väntat på ett samtal att jag skulle få hämta hunden och nu är han äntligen här hos mig så himmla mysigt! Mina grannar var förrbi en sväng sen kom Jessica också och jag tror dom ville sno hem han men dom kan ju ens prova ;-) haha Nä nu ska jag sova blir nog upp ganska tidigt imorgon! Ni andra får sova så gott!
Puss!

Faaan vad less jag blir!!!

Då jag läser Skellefteås säsong är över!!! Ja dom kämpade iaf och kom så långt så jag hatar dom inte för det, Men här och nu ska jag lova mig själv att nästa säsong ska jag fara på fler än en match ;-)  Nu ligger jag iaf och ser BB som det är bra hoppas dom kommer visa alla Blev iaf att glida med bilarna lite ikväll ja vi hade det inte så ösigt men säkert dom andra som åkte eftrer skoterlederna! Haha sen ska jag tipsa er sugna att föja öhman imorgon en långtur efter skoterspåret hahaha! Imorgon börjar jag 8.10 med ett jävla prov som jag absolut inte kan!!! Sen blir det lite ärende på stan och dollar och lite sånt! Nä nu ska jag lägga mig och försöka sova!

Imorgon får jag ju min hund efter en lång väntan så är han alldeles snart här hos mig och såklart Troja som jag inte tror kommer bli så himla glad men jag kommer ändå älska båda lika mycket! Så imorgon då jag uppdaterar kanske jag har en ny liten familjemedlem ;-)



What?

Idag har det varit skola sen blev det studiebesök på skoogshotell :) var vell ganska trevligt det , Nu sitter jag här med jessica, petrus, emeli och ev :) Vet inte vad som händer men säkert något! Nejnej vet ni vad nu ska jag vara lite social. Och förövrigt den som har missat så får jag hunden imorgon;-) hahah
Puss!


Kan inte sooova!

Fick denna på min mail!

Tio första:
1. Första bästa kompis: He finns fler än en!
2. Första bill: Min toyta ;-)
3. Första kärlek: Tim
4. Första husdjur: Hund
5. Första semester: Hmm minns inte var så liten
6. Första jobb: Det riktigt riktiga är hemtjänsten som jag nog fortsätter med ett tag.
7. Första köpta skiva: Smurfarna
8. Första riktiga kärlek: En som jag verkligen kan kalla riktigt är Andre
9. Första piercing: -Öronen
10. Första konsert: -haha ingen aning

Nio senaste:
1. Senaste alkoholdrycken: Explorer
2. Senaste bilfärd: I dag
3. Senaste filmen du såg: Inatt minns inte vad den heter
4. Senaste ringda telefonsamtal: Ömmeboy
5. Senaste bubbelbadet: Havsbadet 2 månadersen
6. Senaste spelade cd: Min brända :)
7. Senaste kyss: I morse
8. Senaste gången du grät: Hmm jag minns inte
9. Senaste måltiden: Pankaka

Åtta har du nånsin:
1. Dejtat en av dina bästa kompisar? haha nja
2. Blivit arresterad?- nej?
3. Blivit kär vid första ögonkastet? -Joo
4. Varit på tv? Nej
5. Fått ditt hjärta krossat? -Ja
6. Sagt att du älskar någon utan att mena det? -Nej
7. Haft ett one night stand? nej
8. Busringt till nån? Haha fleraa gånger!!

Sju saker du har på dig:
1. Trosor
2. Pyamas
3. nagelack
4. hudkräm
5. örhängen
6. Tungstav                        
7. navelstav hahah jag klarade det ;-)

Sex saker du gjort idag:
1. Varit i stan
2. Suttit vid datorn
3. Pluggat
4. Pratat i telefon
5. Ätit
6. Tittat på tv

Fem favoritsaker (Ingen speciell ordning):
1. Mobilen
2. Sängen
3. Datorn
4. TV:n
5. Bilen så jag tar mig någonstans !

Fyra personer du kan berätta ALLT för:
1. Jessica                                        
2. Eva-Lena
3. Malin
4. Min granne jessica

Tre val:
1. Svart eller vit? Svart
2. Sommar eller vinter? -Sommar
3. Choklad eller chips? Chips

Två saker att göra innan du dör:
1. Skaffa 2 eller 3 fina barn
2. Vinna pengar

En sak du ångrar:
1. Att jag lämnade och sket i världens finaste människa!


Sunshine

Ja det blev en lugn kväll tro det eller ej men jag har bara suttit hemma och tagit det lungt :) Fick iaf ett arbete bortgjort, Imorgon börjar jag 12.40 men kände tagget för att fara lite tidigare få några arbeten bortgjorda så jag börjar känna lugnet har ju snart praktik efter påsk och då betyder det att det bara är 7 veckor tills studentfestandet börjar ;-) imorgon är det onsdag och då skulle jag vela hitta på nå skojj så då ska jag faktist fråga Jessica om hon är sugen att göra nå skojj ;) Nej vet ni vad nu ska jag spela lite Yatzy sen sätta på min tv för att se om det är nå bra där!  Så ni andra får Sova gott !

Puss♥


Jag och min snygging för ett x antal år sedan !

Babe!

Blev promenad med hundarna hur skönt som helst =) Solen riktigt lyste sen efter det har jag badat troja så hon luktar gott ;-) Vad ska jag mer säga ikväll har jag ingen aning vad som händer men något skojj borde det vell bli eller så bara lungt jag pluggar också för fulla muggar hmm hur länge är det nu kvar ja inte många veckor sen tar jag studenten ;-) Ojoj vad jag länktar kommer bli så himmla roligt att få gå ut! Vad ska jag mer säga ja nu ska jag äta ! haha
/Puss

Tack jessica och pilla!!!

För alla träningsvärk ni givit mig !!!

Haha kom iaf  nyss hem blev att sova i stan ;-) Blev lite film chips och sånt sen så gjorde vi inte mycket mer, Nu ringde precis jossan och vi ska ta hundarna sen fara ut efter isen med dom=) Blir riktigt skojj efter att jag stigit upp vid 12 så drog jag in och mötte mamma vi köpte en bädd,skålar och lite sånt det sista innan Clirre kommer ;-) Ikväll har jag ingen aning vad som händer det återstår att se!
/Puss !

Faaaaan!!!

Som skllefteå förlorar fy faan! som jag blir så jäääääävla suur! Aja bara kämpa på i sista perioden. haha =) Nej nu blev jag riktigt sur men efter matchen ska jag in till stan iaf ;-) Blir ju roligt sen imorgon är man ledig så får se om det blir att fara hema senare eller vad som händer!

3 dagar kvar!

AIK!

Ja nu säger jag som mamma: Var då en massa jävla hockey men Malin är på väg hit sen ska vi fan hejja fram Skellefteå till seger en del i min klass är där och som jag är avis ;-) Haha men blir lungt och skönt att se det framför tven, Efter det får vi se vad som händer! Tog iaf en dusch då jag kom hem som verkligen behövdes och inte för ni bryr er men rakade min ben och det behövdes också ;) haha Jag länktar också tills nästa helg då det är tippsrundan som gäller! Myys med skotrarna och allt trevligt folk sen får vi se om jag tar mig en cider men nejnej nu ska jag inte tänka på det blir nyktert denna helg iaf =) Och skulle jag nu ta mig en cider så hallå? vi är i skogen jag har hundarna så det blir lungt ska jag säga er! Väntar mig också en lite komentar från jessicas sida? hallå vars är du ! hahah ;-)


Jag väntar!

På mat som jag hoppas få snart hehe och det tror jag nog snart jag får=) Iaf så är det en väldigt stor dag för mig eftersom jag nämligen har varit med på idrotten och då menar jag hela lektionen och gett allt i stort sett, Sitter och mina armar är helt döda hade boxning ;-)  Har iaf fått ledigt fredag så jag kan vara med vovven=) Och sen fick vi veta nu på slutet att vi är lediga imorgon också wihooo så får se om det blir att sova hemma eller någon annanstans.. Imorgon hade jag iaf tänkt ta en lång prommis med troja om det är vackert väder :-)
/Cya ;-)

Lite bilder! haha


haha lite  av varjehäktet lule,skoter och mongo ;P en snodd av emeli restan mina ;-) haha


Tack ;-)

Igår började vi festa hos Ida med en massa trevliga personer var super kul=) Och jag tyckte jag skötte mig helt perfekt! Var inte för full eller ja ett tag haha men sen var jag riktigt lugn och skötsam! Men då vet man också att man mår betydligt bättre dagen efteråt! ;-) Ja jag fick ju då mitt sovfrämmande ?!?! hallå en fullare person får ni ju leta men jag somnade till slut la han i en hink typ haha! Men var betydligt mysigare nu på morgonen då han nyktrat till lite ;-) ja haha kulkul! Sen har jag hunnit varit till jessica en sväng med hennes vin och smink, Dom satt ute och grillade så jag satt där ett tag! Nu ska jag göra mig lite pommes och mitt favorit kött ! ja jag är duktig på att laga mat om jag bara vill! hehe.. Får se vad det blir ikväll men säkert lite beck! Och nu börjar nedräkningen tills min lilla Clinton kommer hem hit till mig så nästa helg ska jag bara mysa en massa !
/Cya ;)

Tack för en super trevlig kväll !

Soooova ;-)

Har varit en väldigt trevlig kväll blev ganska full där på slutet men nu har jag fan nyktrat till! Jävlgit nice =) Väntar sovfrämmande sen blir det dusch och sen återsåtr det att sen men kommer somna rejält fprt för jag är jälvkigt trött men det blir ssova iaf vet inte vag jag gör men raderade nyaa allt jag skrev what? haha Och en annan sak som jag ska säga är god natt och sov riktigt himmla gott! för det ska jag iaf!!!! Och en till sak:

EMELI VARS TOG DU VÄGEN?!?!? ;-)

Underbart/Fest

Ja  nu sitter jag här ny duschad ska vell snart börja göra mig lite klarsen skulle rebbi fixa frillan på mig då vi kommer till Ida ;-) Ja ett stort grattis till hon och även min pappa =) Igår spenderade vi iaf kvällen hos Julia tog det lungt satt mest och sanckade och såg bb :) Sen for jag hem ganska tidigt pga av att jag var trött och lite till ;-) haha var iaf en bra natt inatt också ;P Jaja nu ska jag starta upp mitt fixande men först spela klart yatzy med jessica ;-)
Syns i dimman =)



En skoterdag =)

Ja jag är ju på toppen humör idag av kanske en eller annan anledning;-) Jag for till jessica sen drog vi ut med skotern hur härligt som helst okej det blåste massor men var ändå riktigt varmt for mot valls träffade tim på isen så vi tog oss en cigg och snackade lite. Sen bestämde jag och jessica att vi skulle fara till vittsjön för att dricka lite varm choklad och bara mysa på =) Ja nu märker jag verkligen att det behövs att vara ute man blir som en helt annan person. Jag och mamma skulle då äta god mat idag lite kött och sånt mumms=) Nu ska jag lira lite Yatzy sen ska jag vell Lägga mig framför min tv ett tag innan jag börjar göra mig klar för jag stinker jävla skoter för tillfället! haha
/Cya ;-)

Utmanad av Emeli!

1. Hur gammal är du om fem år? 24
2. Vem var den sista du träffade? Jessica
3. Hur lång är du? 157
Vilken är den senaste filmen du sett? Män som hatar kvinnor
5. Vem ringde senast? Jessica
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Till rebbi: Klart som fan dom gör;-)
7. Vad är helgens planer? Ska fira Ida som fyller 18 sen blir det nog lugna puckar.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Är olika
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? förlovade? haha
10. När såg du senast din mamma? hmm igårkväll!
11. Vilken ögonfärg har du? Blå
12. När vaknade du idag? 10.10
13.Har du någon gång hittat en katt? Nej
14. Vilken är din favoritplats? Fjällen
15. Vilken plats föredrar du minst? Skolan
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Ingen aning men antagligen Piteå
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Ingen..
18. Vem fick dig verkligen att skratta senast? Jessica
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Yes
20. Har du stationär eller bärbar dator? Stationär och bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Olika
22. Hur många kuddar har du i sängen? just nu 4
23. Hur många landskap har du bott i? 1, norrbotten såklart :D
24. Har du någon gång spytt på någon? Då jag var bäbis säkert.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor
.26. Är du social? Ja kan jag tycka :)
27. Vilken är din favoritglass? hmm Mjukglass med tuttifrutti strössel ;-)
28. Vad skulle du göra om du vann 1 miljon? Resa,köpa ny bil,skoter och skaffa lägga
29. Tycker du om kinamat? Njaa
30. Tycker du om kaffe? Ja
31. Vad dricker du till frukost? Oboy (varm)
32. Sover du på någon särskild sida? Jag sover över hela sängen.
33. Kan du spela poker? har provat.
34. Tycker du om att mysa? Det bästa ;)
35. Är du beroendemänniska? Njaa
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja
37. Vill du ha barn? Ohja vet nog alla redan ;)
38. Kan du några andra språk än svenska? Några få ord av engelska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nix
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool
41. Vad spenderar du helst pengar på? Vad spenderar jag inte på? haha
42. Äger du dyrbara smycken? Nejnej
43. Har du någon gång testat narkotika? Absolut inte!!!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Varm choklad ;)
45. Vem är den roligaste människan du känner? Haha finns  många roliga
46. Välj ett ärr på din kropp? Min vänstra arm
47. Vad har du för ringsignal? Self Esteem-The offspring
48. Har du kvar klädesplagg från du var liten? Jaa
49. Flirtar du mycket? Nej, inte enligt mig haha.
50. Vart togs din profilbild? Hmm mitt rum
51. Kan du byta olja på bilen? Inte byta men säkert fylla på
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej vad tror ni ?;)
53. Vilken var den senaste boken du läste? Jag ock böcker? haha ingen alls
54. Läser du dagstidningen? Ja
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Säkert lite ibland
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Rix
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Anna wikman was here hahah
59. När var du i kyrkan senast? Mios dop 10/1-09
60. Vilka personer utmanar du: Emmeli,Jossan,Jessica.Öhman haha-

Världens bästa natt!

Ja nu ska jag skynda mig och göra mig klar för att sen bege mig mot Jessica som säkert väntar =) Men jag lovar jag ska skynda mig! Ikväll vet jag inte vad som händer? Men imorgon ska vi ju då fira Ida ;D Förövrigt så är jag på världens toppen humör idag ;-)

Det närmar sig=)

Sitter och lirar yatzy nu och som jag äger wihoo, spelar dock mot en dålig förlorare =)  Var ju och tittade på min lilla clinton idag och som jag länktar nu alltså mindre än en vecka kan man säga eller nästa torsdag rättare sagt;-) Luktade riktigt bääbiis! Emeli och hennes mamma och moster kom också och tittade tror dom blev lite kära! sen har vi sett hocey hära men skellefteå förlorade ju såklart! Åhh! Nej nu ska jag snart sova för en ny dag imorgon:)
Sov gooot!

Helg/Hockey!

Tack för nu är det helg för mig ;D Ska nämligen inte på skolan imrogon för jag och jessica ska ut med skotern till valls var det tänkt. Petrus skulle vell också hänga med och säkert någon mer.. Ikväll ska jag till villes mamma och titta på min lilla vovve han har säkert växt mycket sedan sist jag såg han. Sen ska jag hem då kommer jessica och säkert någon mer hit för då ska vi se Hockey hejja skellefteå !!!! ;D Aja nu ska jag skynda mig och göra nå vettigt sen får vi se om jag börjar med lite mat innan mamma och pappa kommer hem för mamma ville också se hunden såklart så det blir lite stressigt för vi skulle göra nå mer också! Hoppas dock ni också håller tummarna för Skellefteå! Puss!

Du är du jag är jag!

Min dag har inte varit så intresant var på psyket i sävast för barn mellan 12-16 år men dom kunde även vara yngre eller äldre innan dom blivit utskrivna sen drog vi på max var ett jävla liv i våran bil, men pilla du är duktig ändå=) haha Sen bar det av till häktet lite läskigt med tanke på att vi fick titta runt och vara in på en avdelning (då alla var inlåsta) ja spännande men kan säga jag skulle aldrig vela hamna där fy faan.. Hur som helst vi överlevde bilresan hem och jag lever =) Sen direkt jag kom hem la jag mig i soffan somnade där åt middag sen återigen somnade jag och nu har jag precis vaknat!! ja hur jag kan mamma trodde jag var mycket sjukt men jag är pigg som en mört;-) Snart är det helg och det betyder att jag får vara själv som verkligen är riktigt skönt eftersom jag inte alltid är världens bästa kompis med mina föräldrar! ojoj jag som skulle skriva ett kort inlägg aja nu ska jag iaf soooova ! Sov gott Puuuss!

Tack alla mina vackra vänner för jag har er annars skulle jag aldrig klarat mig :-)

Du är ju fan inte frisk människa!

Drog till jessica där vid hmm 6 kanske vi drog nästan direkt in till stan för att hämta upp pilla ;D Blev jag emeli och ev också :) Haha ja vad gjorde vi skulle hämta pillas bil som skulle vara fixad men såklart så var den inte det! Så vi gled runt en hel del. Har även lärt mig köra med ett ben gick som på en dans ;-)  Efter det har vi bara varit hos jessica och snackat på emeli och rebbi har provat två klänningar så får vell se om vi kom fram till nå bra på den svarta med en massa krimms kramms;P jag länktar till helgen lördag blir det iaf fest Ida fyller ju faktist 18 med utgång sen fredag är än lite oklart men säkert kommer vi på något! Som sagt sängen väntar och även csi snart ;D

Tur jag har smarta vänner vi kom på det! hahah :D

Jag är verkligen glad!

Är på världens toppen humör ;-) Hela dagen har vi tillbaringat i solen på vallsberget! Startade med att jag och Troja for till Jessica tog skoter och matta iväg till valls har varit super trevligt! En massa hundar och goda mackor och kaffe med en massa snack=) Ja vad händer då ikväll? Ingen aning men något är jag verkligen sugen att göra imorgon klockan halv 9 drar vi ju som sagt till sävast och kolla in psyket där sen blir det vell nå käk och sedan bär det av hemmåt;D Nä vet ni vad ni ska jag duscha behövs verkligen =) Ha en bra kväll ni andra :)
/Cya ;-)
Förövrigt grattis till mig som lyckats ha körkortet ett helt år ;-)





Det känns underbart ;-)

For som sagt och träffade mr hemmlig haha sen så drog jag desperat hem för att fylla på kortet så jag skulle ha råd med cigg ;-) Sen bar det av till jessica ja och vad har vi då gjort? Suttit framför datorn snackat en massa och följt skelefteå-Lindköping och som sagt skelefteå jävlat ägde ut alla efter massa förlängningar! Jag ska innan vinner skelefte ska jag och se nästa hemma match och vill ni veta vad jag ska fan fara och se den med eller utan någon ;) haha så jävla glad blev jag iaf! Hoppas ni andra alla luleälskare också blev det ! HAHA.. Hur som helst inväntar ett samtal sen blir det sova för att stiga upp och bege sig till jessica ;D Som vi ska ut och matta!  Sov gott! Puss


Fuck alla luleälskare titta så snyggt vi gör det ;-)

Sooool ;-)

Ja jag har verkligen börjat få mina vårkänsslor mumms=) Och så jävla mycket roligare det blev att köra bil.. Hur som helst har varit lugn dag på skolan och det kommer resten av veckan bli imorgon Valsberget och på onstag blir det studiebesök på psyke i lule! :) Vad händer då idag ? ja jag har lite av varje jag ska göra men nu ska jag byta om sen ringa jessica och höra vad hon gör tror aven jag ska göra en till sak men det är hemmligt;-) haha Föresten imorgon ska jag och jessica ta skotern till valls haha får vell allt se hur det går ;) ha en trevlig kväll för det ska jag!
/Cya ;-)


Man mår som man förtjänar!

Har aldrig riktigt sagt att jag varit bakis för jag har aldrig varit det men ikväll fick även jag pröva på det :) Aa fy fan inte nå nice , har sovit ett tag men nu vaknade jag för jag skulle se beck ? men vad fan tror ni inte då jo tv satan funkar ju inte ens.. eller jo alla kanaler förutom 4an så he sket sig ligger ist och nöter facebook och ser fun with dick and jane som jag redan sett några gånger! Imorgon är det skola 8.10 jävligt möört men vad gör man inte för jessicas skulle och även min för den delen. Sen får vi allt se vad som händer iveckan ska då förrbi och hälsa på min vovve hade jag tänkt :) Sen är det bara tagga för nästa helg igen..  Sov gott ni andra det ska verkligen jag göra!
Puss!

Kändes skönt att få veta vad jag hade rätt om! Och för övrigt allt annat också haha ;-)

Sliten anna!

Ja igår blev det alltså fest hos mig :) haha ja vad ska man säga om den var vell en bra början men islutet så barka det iväg lite så då blev jag less så vi drog alla in mot olika ställen var iaf svin roligt på pentan med mycket trevligt folk så var där tills det stängde sen drog vi till adana och käkade lite ;-) Sen så for vi hem till mig på en efterfest? haha väckte jessica och petrus sen så gick typ alla och sov men då kom bea och två till så jag var uppe en liten sväng men sen vart jag sliten så jag hoppade isängen där rebbi låg och sov haha kan dock säga att det finns ett ganska roligt kort på oss ser ut som jag tror hon är min nalle,kille eller kanske mamma? hahaha Hur som helst petrus höll igång till hmm klockan 8 sen gick nog alla dom också och sov var ju lite roligt måste jag säga men roligast var nog ändå pentan wihooo! Nä nu har jag iaf städat klart inväntar mamma och pappa ska ta mig en lite kaffetår sen får vi se vad som händer ikväll=)
/Puss !




Good night!

Ikväll har jag varit med jessica,petrus,emeli,ev,tom,rebbi,jossan vi ahr suttit hemma hos mig snackat,fixat lite, rökt vattenpipa och lite av varje=) Riktigt roligt sen gled vi i stan hälsade på öhmans fest fan inte något öööss. Sen gled vi en massa i stan for och åt på max och var gott. Nu ska jag bara prata klart med andre innan jag lägger mig och sover;D Måste bara säga hur himmla nöjd jag är över sprutan alltså gud helt sjukt som min granne säger : Thailand nästa ;-) Får se när det nu blir av och imorgon blir det en fesst wihooo!


Vill verkligen veta nuu vad jag hade rätt om?


Jaaa ;-)

Äntligen är det över och som jag klarade det så nu ska jag fira med att skita i sista lektionen och fara hem. Ikväll blir det lungt vi ska nog styra nå roligt hoppas jag på iaf;D jaja cya!

Du är gay!

Blev grillning ikväll riktigt mysigt blev vell tim petrus jessica tom ev lammköttet Emeli samantha kom även och sa hej en liten sväng ;-)  Jag grillade pinnbröd och en viss jävla typ tom och dennis har sagt det ska vara mycket salt så jag mattade på och fy fan var ingen höjdare ;P Sen gjorde dom andra tims special men jag vågade inte prova på det ens=) Har bestämt att jag ska vara vaken länge men kommer vell jag inte klara! Alltså kan ingen bara vrida av mig nacken så jag slipper morgondagen! snällla!!!! nejnej nu ska jag se tv hade jag tänkt ;D Sooov gott!


Varje motgång stärker dig själv !

Helt själv ;-)

Tack det är mars och då jag lever som bäst för då är ju nämligt min mor och far borta hela helgen och kommer vara så i typ några veckor framöver ;-) Så imorgon drar dom efter att dom har hjälp mig med mina idiotiska bedövningsplåster ;) hahah Har haft ont i magen två dagar nu för den dära jävla sprut satan. Men kring 10.15 imorgon kommer jag vara helt över lycklig, för då är skiten över =) Ikväll ska vi ut och grilla ett gäng blir nog himmla mysigt, Så ska ringa till jessica sen och planera vars vi ska fara..  Så vad händer ihelgen hoppas på en liiiiiiten fest iaf ;) haha men kan bli nyktert också. Nä nu ska jag spela lite yatzy innan jag hittar på något skojj! Cya ;)


Jag vet jag är en fjant ;-) men jag bryr mig inte haha!

Förlåt Pilla!

Lammkött är även slang för en person som i en sexuell och/eller kärleksrelation är mycket yngre än den andra parten. Ordet syftar oftast på unga flickor, men kan även användas om unga pojkar.



Sen ska jag även be om förlåtelse till Pilla som jag snodde bildern av igår;-) http://pernillahaggstrom.blogg.se/
Hahaha


Dikeskörning!

Ikväll for jag till jessica och petrus har provat deras spikmatta var fan skönt men inte i början:) Sen kom pilla och ja ni borde ju nästan förstå vad vi gjorde jo satt och drack en massa kaffe som verkar vara vårat nya liv. Efter det blev vi så jävla less så vi for och hämtade lammköttet haha , Sen drog vi till tim och var med hans sööööta valpar sen satt vi och snackade en massa om allt mellan himmel och jord! Men då kom vi på idén att dra in till stan och ragga lite men skulle först och lämna min bil hos jessica, Då händer det! Jo jag jessica och pilla matar med bilen och poff så var vi nere i diket haha fattar dock inte hur jag lyckades men det är vell en femma ;D For inte så långt ner var ute på skoterspåret men tog ändå en jävla tid innan vi fick upp den på vägen men vi alla kämpade och puttade medans petrus hade bilen sin som han drog med ;-) haha jävligt roligt nu är jag iaf hemma ska sova för imorgon blir det skola 8.10 jävligt mört!
Sov gott boys and girls :)

Gick fan frammåt nästan upp=)

Och nu är det näääära:)


Hur länge ska detta hålla?

Ja nu bär det av till Jessica vill ni jojna äre ju bara höra av sig=) Oh härregud vad detta gick fort undan då? haha Jag ska ändå tänka i rätta banor för jag vet sanningen bakom det hela ;-) Snart sluar skolan jag tar studenten börjar vuxenlivet tjänar pengar och ska bara leva loppan. Och balen? ja den är ju också snart måste sy upp länningen snart och fixa skor.Jag länktar tror min tid framöver kommer bli helt underbar. Tänk snart blev jag också stoor utan skola och en massa annan skit. Jag vill flytttttaaa nuu! jaja hejdå! Snodde denna av min kusinvitamin som jag tycket passade perfekt!

"Tänker du börja ett nytt liv i morgon, starta då redan idag.
Risken är annars stor att du tänker likadant i morgon"


Uppspelt:)

Ja jag vet itne riktigt vad det är men hela min kropp är alldeles uppspelt haha vill bara gör något har inte tid att sitta still eller något i den stilen..  Skolan har varit suverän men imorgon börjar allvaret så sjuk jävla trist ;) haha kunde ni inte stannat i umeå några dagar till? Nej ikväll ska jag nog vara med jessica och petrus iaf får vell se vad vi hittar på men säkert något buus! hehe Vill bara ha helg nu, Gör bort den dära jävla sprutan så jag slipper tänka på den, Får vell se om det blir att fira nå haha. Har fan inget att skriva ens nu ska jag ut på en rök sen ringa jessica =)


Lite om mitt liv

TIO FAVORITER
1. tv kanal ? 5an såklart
2. blommor ? Rosor
3. färg ? Svart,Grön,Vitt
4. sport ? Hockey
5. affär ? Gina och H&M
6. musik ? Allt mellan himmel och jord
7. mat ?Grillat, fläskfilé och potatissallad
8. årstid ? Vinter och sommar :)
9. djur ? Hund,katt
10. stad ? Hallå? finns massor
TIO FAKTA

1. hemstad - Piteå
2. hårfärg - Brun
3. längd ? 1,57
4. frisyr ? långt
5. ögonfärg -  Blå
6. skostorlek - 37
7. humör ? växlar som kanske alla vet nu eller???
8. orientering what?
9. tillgänglighet ? jo
10. vänster eller högerhänt ? Höger

TIO SAKER OM DITT LIV
1. har du någonsin varit kär? Ohja
2. tror du på kärlek? Ja
3. varför tog ditt senaste förhållande slut? Alldeles för mycket bråk
4. har du någonsin fått ditt hjärta krossat? Jaaa
5. har du någonsin krossat någons hjärta? Maybe
6. har du någon gång blivit kär i din bästa vän? Absolut inte
7. har du någonsin älskat någon utan att tala om det för han/hon? nejnej
8. är du rädd för att starta ett förhållade med någon? Ja lite skeptisk faktist
9. har du någonsin haft en hemlig beundrare? nej tror jag inte
10. tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja det gör jag.

TIO SAKER: DET DÄR ELLER DET HÄR

1. kärlek eller pengar ? Kärlek
2. vin eller öl? Absolut inget
3. dag eller natt ? Natt
4. one night stands eller förhållade? Förhållade
5. tv eller internet? internet..
6. pepsi eller cocacola ? Pepsi
7. vild fest eller romantisk hemmakväll ? bild fest såklart ;) haha
8. färgfoton eller svart/vita foton ? färg
9. telefonkontakt eller face to face ? face to face
10. aim eller myspace ? Myspace

TIO "HAR DU NÅGONSIN"
1. har du någonsin blivit upptäckt när du smitit ut? haha jaa.
2. har du någonsin varit med i ett slagsmål? yes.
3. har du någonsin gjort ngt du ångrat? Mossor
4. har du någonsin hoppas bungyjump? Nej
5. har du någonsin varit på en husbåt? ja
6. har du någonsin gjort slut på en hel jawbreaker? what?
7. har du någonsin önskat ngn att göra sig riktigt illa? Ja tråkigt nog.
8. har du någonsin gått på bio ensam? haha aldrig
9. har du någonsin gillat ngn som inte gillat dig tillbaka? Maybeeeee
10. har du någonsin tyckt att världen suger? Ja flera gånger

TIO KÄNSLOR
1. Saknar du någon just nu? njaa
2. Är du glad?  ja he dug
4. Är du uttråkad?  Mycket
5. Är du tysk? nej
6. Är du irländare? nej
7. Är du fransk? nej
8. Är du italienare? nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? nej har dom aldrig varit men tsm svar ja
10. Gillar du någon just nu? Ja alla mina vänner såklart :D

Vilken dag ;-)

Känner på mig att detta ska bli en toppen dag eftersom det är varmt och soligt ute ;-) Vaknade av att jag hade 5 sms ? haha och i ett av dom hade jag fått av jossan där det stod hon hade klarat teorin ;) Gratttis! Nej nu ska jag fara till skolan sen efter det får vi allt ser vad som händer! Cya !

Har aldrig läst en bok!

Men tror jag ska göra ett försök med att inhandla denna bok! Har hört flera som tycker den är bra, Och det kanske är dax att fler kvinnor får upp ögonen hur alla män/kallar/gubbar kan vara att man inte ska fastna i det! Ja alltså jag tror verkligen på den. Så önska mig lycka till :)



Den här avslöjande berättelsen visar att man kan lyfta sig själv ur det svartaste mörker och den djupaste förtvivlan och med hjälp av andra vinna självrespekten åter och få ett värdigt och innehållsrikt liv.

Jag överlever =)


Rallybruden!

Ikväll har jag först varit med Emeli en liten stund och hundarna :) Sen efter det for jag till sikfors till peppeäng =) Jessica och pilla var ju faktist dära. Vi har varit ute och kört isbil svin jävla roligt första gången jag gör det. Men fy fan för att åka med petrus tror nog aldrig jag varit så sjukt jävla rädd alltså:) Efter det har vi suttit vid köksbordet med hans föräldrar och snackat om spöken,druckit en massa kaffe, tittat på anna-lenas inköp lite små kul=) Sen även snackat om peddofiler hahahaha. Och sist men inte minst ritat ;-) Nej fy fan var kul. Men livrädd då jag skulle hem trodde typ jag skulle döö. Och my friens skulle ringa mig trodde jag ? haha ! Nej imorgon är det sovmorgon till klocka halv 12 blir riktigt sköönt får sig en rejäl sovmorgon ;-) Om jag ska sammanfatta min kväll super trevlig!
Sov gott!

Ett sista ord till er alla: Allt som folk säger om mig och tror jag gör är skitsnack det jag gjort är en sak men det som ni tror jag gjort nu jag syftar på komentarerna jag sett är absolut inte jag eller någon av mina kompisar! Tack för den =)


Utmanad av bea

"Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!"

1. Vad heter du?: Anna
2. Ett ord på fyra bokstäver: Anal
3. Flicknamn: Amanda
4. Pojknamn: Anton
5. Yrke: Advokat
6. Färg: Aprikos
7. Klädesplagg:Adidas
8. Mat: Aborre
9. Sak i badrummet: Ansiktsvatten
10. Plats/stad: Antarctic
11. En orsak att vara sen: Analklåda
12. Något man skriker: Aaan åhh
13. Film: Along came polly
14. Något man dricker: Apelsinjuice
15. Band:Arvingarna
16. Djur: Apa
17. Gatunamn: Aronsgatan
18. Bil: Amazon
19. Sång: Another you
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Amma

Jag utmanar jossan,pilla,ev,jessica,emeli !

Vilka läckerbitar;)

Emeli kom hit ikväll så vi har varit ute på en promenad med doris och troja:) Blev en ovanligt lång för mig måste jag säga är ju inte riktigt den dära sport människan ;) Sen har vi bara suttit hemma och tagit det lungt. Imorgon har jag lite sovmorgon så blir nog ganska mycket tv ikväll tror jag allt;) Sen får vi vell se om det händer nå mer skojj. Ja nu kom jag ju på ska spela lite yatzy också=) haha
Sov gott ni andra Puss!




Jag vill inte!!!

På fredag smäller det och jag har ont i hela kroppen vet det är sista och jag ska klara det men jag är jävla så feeeg då det gäller sprutor! Fy fan vilke jävla skitliv men efter det kan jag fara utomlands när jag vill utan att behöva tänka på den dära skiit saken! + att jag inte behövde betala nå för den! Nej fy fan inte nice! Jag vill inte!!!

Steeek ;)

Skolan idag har varit riktigt bra måste även få namna att det varit jävligt slapp ;-) Blev lite teater om hedersmord på slutet men det var riktigt intresant=)  Idag fyller min babe år hon blir 5 stora år. Kanske just därför hon snart ska bli storasyster snackar såklart om min lilla doog Troja ;) Så vi har ett paket och lite tårta såklart så det blir att fira idag måste faktist tänka på att djuren lever inte i 90 år som typ vi. Jag känner mig på grymt bra humör idag måste jag säga och jag vet inte varför men jag taggar vell till helgen kanske är därför. Sen så får vi se vad det blir ikväll:)
/Cya ;)

Jag och Dennis konversation
Jag:Men gå inte på för rått lamm kött bara haha
Han: Du är ju lammkött;-)
Jag: Men jag är fan väl stekt lamm kött ;-)

Hahaha!

Sliten krigare!

Ja jag är väldigt sliten skulle just somna där vi halv 1 inatt men fick då ett samtal av en viss andre ;P Så jag somnade vell där kring 2 så idag är jag jävlit sliten men ska tagga upp för att starta upp tojtan och bege sig till skolan ;-)

HAHAHA!!!

Mina ögon skiner för dig!

Ja ikväll kom Jessica, Petrus och hämtade mig såvi hämtade upp min ängel emeli ;D haha sen drog vi till öhman för att se beck med han och Jossan : ) Jävligt bra som vanligt. Och jag som hade förväntat mig att få visa bilder från fjälls?? Men Dennis klanten glömde min kamera hos hans mamma så måste fan dit och hämta den.. jaja den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge=) Tror jag ska dra iväg en yatzy innan jag ska lägga mig och sova. Trist att sova själv har ju fan ingen att snacka med men va fan måste ju dela med mig lite till peppeäng :) Har även fått nå bilder på min vovve (Clinton) och hans bror ;) ska allt visa er hur sööt han.
Sov gott Puss!




jag är less.

Nu är jag duschad och har just pratat med andre. Börjar märka att emeli o dom dära har kommit hema så vi ska styra något ikväll :) Blir riktigt kul tror jag nu väntar jag på lite mat blir grillkorv och pommes ;)

Du är blåst!

Sitter vid min kära dator igen har just fått igång internet ;-) Jag och jessica har bara suttit och druckit kaffe hela långa morgonen! Kanske dax för en dusch snart :) Igår for vi förrbi Öhman en liten sväng raggade lite sen begav vi oss hem till mig. Låg och snacka med lite knalla personer haha.. Hade iaf riktigt trevligt men länktar som fan tillbaka till fjällen och spec till folket men dom komemr ju hem idag så att :) Och dl skulle ta min kamera o allt som jag glömt så ikväll dyker nog alla bilder upp varnig för väldigt  tragiska bilder ;-) haha  Nu vill jag göra nå kul inte bara sitta inne jag får typ panik. Vill ut men nu är det ju typ snart mörkt så får vell se hur det blir med den saken ;) Nejnej nu ska jag duscha packa ut ur bilen och äta något. Hoppas det händer nå skojj ikväll =) Cya ;)

Är ju fan sant vad folk sagt du måste ju vara blåst : ) men inte mår jag dåligt av det jag Njuter ,haha

Var då ett jävla lanande =)

Lite musik ;) lyssna och njut!


Dom finaste ;-)

Ja här har ni en liten bild på min älskade tofflor :) Spear förövrigt yatzy med jessica nu,Jävla steek;)


Nice :D

Nu är vi hemma : ) så himmla skojj det har varit,Klockan 8 på torsdagmorgon startade vi mot fjällen men blev en massa stopp på vägen så vi var vell i vougga kring klockan 2 då blev det en massa degande hela långa dagen vi satt mest med Bea Emeli och Sambota och snackade om krämiga saker :) haha Blev lite käk sen då klockan var halv 2 på natten bestämde vi oss för att bege oss mot jäckvik där killarna just hade kommit fram så då vi kommer in det var det fest ;P haha ja vi var inte taggade så vi satt mest och snackade med en massa skit ;) Sen där vid kvart i 4 gick vi alla och la oss förövrigt var det jag,jessica,tim,nico,dl,bränkan,linus,jens men linus babblade så mycket så vi kanske somnade vid halv 5 haha, Vaknade 8 fredag för då skulle killarna iväg med skoter och vi ut för att glida lite skidor=) haha!

Fredag: Japp mycket riktigt jag hyrde ett par skidor drog iväg utan att ha stått på några på ungefär 8 år och innan det hade jag bara åkt en gång (störtlopp) haha Var ju så jävla långa backar men första turen gick åt hällvete jag svor gav upp satt mest på rumpan och åkte in i djupsnön ja jag var verkligen när på att skita i allt men tro det eller ej jag ger mig inte så vi åkte ett par gånger skit jävla roligt vi har fått oss en massa skratt ;) Så efter första åktet har jag lärt mig ploga,svänga (långa svängar) hoppa av liften utan att ramla och hoppa av utan att snöra stavarna inna  jag skulle av liften ! Så jag är verkligen helt klart jävligt nöjd;)  Kommer in till våran stuga där även jimmy och ville hade kommit. alla var skit slöa men börjar festandet vid 5 kanske och efter det var jag så jävla knall medans alla andra var nyktra. Så jag skämde ut mig lite kanske ;) haha ramlade iaf in i broräcket och slog tänderna sen kom några fler o festade med oss! MEn jag började må allt sämre så sen när alla andra skulle till arjeplog och styra stannade jag kvar ;-) Tänkte jag tar styrandet någon annan gång. Ingen verkade ändå ha fått något napp för dom var förbannade vid 3 då dom var tillbaka hahahah!

Idag: Klev upp typ 9 wooow sovmorgon ;) haha stäade och åt lite mådde inte så bra ! Sen vid halv 12 for vi hemmåt samantha och emeli skulle åka. Drog på arjeplogsmarkaden hittade ett par super sköna rosa fårtofflor;) Lämnade samantha där hon skulle festa sen vidare mot arvidsjaur där vi lämnade av emeli som  skulle festa och sen blev det ett skrov;) mumma. Sen bar det av hem mot tråkiga skit piteå Nej jag säger som Sambota he blir att flytta upp till fjälls med en rejäl karl och vara ute hela dagarna;) Snacka om livet!

Så kort fattat så jävla kul vill bara tillbaka ;-) Blir röjj någon helg framöver i fjällen hoppas jag!

Hejdå Piteå!

Ja imorgon far vi så jävla kul ;-) Skita i den hära jävla skithålan ett tag fy fan slippa alla jävla ja blabla.. haha tänka på annat och ha roligt. Så imorgon klockan 8 lämnar jag och jessica piteå för att bege sig till vougga sen frdag blir det mest troligt jäckvik och då kom jag på den smarta iden att jessica ska få lära mig att åka skidor, Måste ju fan hyra ett par har aldrig haft några! ;) hahaha Så efter denna kväll kanske vi aldrig syns mer haha skojja ses på lördag eller söndag ! Ha det bra ;-)
Cya fuckers!


Hoooe? hahah

Har nu suttit i nästan två timmar och lirat Yatzy med Jessica och Pilla ;-) Gick inte bra men kul hade vi iaf som faan! Stackars dom som läste allt vi skrev ! hahaha ;) Imorgon ska vi kanske till havs spela minigolfs sen har pilla lovat att bjuda på kaffe mumms ;-) Nä nu blir det pytte lite tv sen ska jag verkligen sova har även planerat promenad med Troja imorgon! Sov goot!

Och såklart lite musik!

Bio/Grillning!

Min kväll har spenderats med ett helt gäng :) Vi brudar har först varit på bio och sett män som hatar kvinnor en jävligt bra film måste jag säga skulle lätt kunna se den 100 gånger till;) Efter det så for vi hem till jessica klädde på oss en massa kläder sen har vi suttit och grillat med några äldre som hade ferre! haha ;D Nu ska vi bara sitta och snacka lite skit sen så blir det vell hem och sova tror jag =) Kanske lite lite Yatzy innan wihooo=)
Puss!


Ni är så jävla ägda !

Spöa mig ? har nu spelat 3 matcher och som jag vann alla tre ;) Ja okej lite mallig är jag faktist måste jag få erkänna ;) Nä nu måste jag verkligen hoppa in i duschen så jag piggnar till lite iaf ! Sen skulle jesisca ringa mig efter att hon sett en film ! Vem fan äre som vill mig nå och jävla spammar sönder min blogg lägg bara ner! Verkar som mitt nya liv är facebook och blip men jag måste ju fan hinna se filmen också :-) Och min sööta mamma ska göra palt idag mumma !



Spöa mig? tss den dagen!

Hörde ryktas om att någon tror att den kan spöa mig i yatzy men den dagen ;) haha Lirade ett bra tag  i natt innan jag la mig är väldigt inne i det spelet för tillfället blev som ett beroende så nu ska jag fan nööta ;) Idag får vi se vad som händer men något skojj blir det säkert då vi har sportlov, hörde ryktas om att det kanske blir fest imorgon ;P Får vell se vad det blir av det kanske häldre sparar mig till helgen=) Har slut pengar på kontot men annars hade jag varit grymt sugen att fara till fjällen! Wihoo;-) Nä nu ska jag spela lite sen börja göra mig klar för att hitta på något! Cya;)


Facebook!

Ikväll har jag och jessica varit på dollar och raggat runt lite ;D Efter det blev det att fara till Emeli, Okej jag ska dra utmaningen att räkna upp alla utan att glömma någon som kanske emeli vet brukar vara ett ganska stort problem för mig;P Men det blev iaf jag,ev,tom,rebbi,johan,jessica,petrus,malin,pilla,samantha,jimmy,hortan och ville=) Hoppas att jag fixade detta denna gång. Efter vi satt där alla spelate typ wii så drog vi inte till stan och matta lite med bilarna;) Sen korv och nu sitter jag här hemma ska se lite tv orkar inte påbörja filmen ikväll har ohett in han på mitt usb:D Måste bara få säga att det måste ju vara det skönaste att få komma hem ta på sig pyjamasen och krypa ner i min varma säng;) Nejnej nu ska jag se tv. Sov goot;)

Ett jävla röjj=)

Jag har varit riktigt duktig tjej eftersom jag städat mitt rum som verkligen behövdes ;) och tod bort mitt sista julpynt ja ni ser ju hur mycket jag bryr mig=) haha Blev hamburgare till middag mumms! Nu ska jag sätta mig och ladda ner Rallybrudar men det gör jag på min andra dator, Den här alltså bärbara vill jag inte börja he in en massa skit i;D Så inatt kanske det blir film innan jag ska sova;-) Ska iaf bara vänta på att Jessica ringer hon skulle städa sitt rum sen ska vi kanske dra till dollar och kika om det finns nå roligt=) Måste först se om jag ens har nå pengar kvar sen ihelgen brukar
inte finns många ören efter att man supit! Näpp nu ska jag ut och stoppa i bilen så den är lite varm då man ska bege sig!
Puss ♣

Lite bättre blev det iaf=)

Jag och min älskade nagelack=)


Sötedu=)

Haha har varit en dag med mycket skratt jag och mamma sitter och nöter blip såhär på dagen ;) ja okej hon är jävla säkert bättre en mig men jaja ska äga hon snart;) Snart ska jag ringa Jessica men först blir det ut med Troja så hon får busa lite i snön=)

Tack!

Nu har jag verkligen fått mig sömn ;) Igår drog jag till jessica vi var ett helt gäng som såg tre filmer!! MEn jag såg en film sen somnade jag resten av dom andra filmerna! haha Efter det drog jag hem fick ett samtal så vi snackade typ en timma och sen var det bara sova igen;) Ikväll får vi se vad det blir!
Var också och tittade min min lilla vovve igår så himmla sööt!
/Cya;)

HAHAHAHA!

Alltså fy fan satt och kollade igenom min mobil en film på mig och jessica ! som jag skrattade och mamma höll jävlat på att dö!! Mitt i mitt filmande snör jessica upp dörren mitt i ansiktet på någon jävla kille ja ni förstår inte det roliga men he kommer jessica göra för jag måste visa den snart sen var det lite mer men det ska jag inte skriva något om här=) Kan säga att jag filmade även i tims bil och ja hårda ord ur min mun men vi skrattade mest åt det;) Ja jag älckar få se saker efteråt eftersom jag aldrig skämms nästan ja någon sak kunde jag faktist ha skippat;D Ikväl blir det film med blandannat jessica och säkert några fler;D Kommer bli skojj ! Nä nu måste jag verkligen duscha bort allt mitt jävla smink dom som hunnit se mig på morgonen har skrattat som Emelis mamma sa:
-Stackars den som vaknat upp brevid er! haha ;-)

Sliten? Nejnej

Ja gårdagen vad ska man säga? Sjukt jävla kul, Men sikfors var vell sådär kul hos petrus men mindre kul på den dära festen.. Efter det så drog jag emeli och jummy med tim in mot stan. Jävla tur ja var knall annars hade jag ju fått vara rädd hela tiden. Pentryt ja vad ska man säga svin kul ;) Som vi rockade alltså sern blev det max och slö som jag var tvingade jag emeli och öhman att ta taxi med mig till Dl haha fan dyrt ändå! Det blev  "efterfest" hos dl men alla somnade ! nä nu måste jag äta mig nå sen sova.
/Cya;)

hahaha galna?

RSS 2.0