äckligt

Haft utbildning 8-16 var grymt det spårade goooode mycket. jag kan ju ha dom bästa arbetskompisarna haha! Nu har jag startat tvätten funderar på att sätta igång dear john och sova lite:)

långa nätter

Har varit en jävligt bra helg i arvidsjaur! Fest,skoterfilm,efterfest,GRANDAL! Det där hoppas jag verkligen att vi gör om:) Nu är det bara tagga om för till helgen blir det nog skellefte för att se lite skoter och kanske vi tar oss en liiten grogg, vem sa att livet var dåligt?! haha Kommer nog bli grymt:)


2008 vilket år!

Ibland så förstår jag varför jag inte har någon kille eller ens vill ha någon!

efter som jag än en gång något som jag inte borde göra.. jo jag läser igenom det jag skrivit för fleera år sedan och inser att 2008/2009 måste ju ha varit ett rent helvete för mig! Haha vilka jävla problem jag hade med mig själv, galet. Och med detta snackar jag inte bara om hur andra var mot mig, utan även hur jävla dum jag varit.  Och efter att jag läser detta och inser att jag slösade bort 3 år av mitt liv på en idiot till pojkvän! Dock var jag ganska trög och höll på med 2 killar samtidigt (inger jag rekomenderar eller skulle göra om) haha! Och det är nu jag inser hur viktig emeli var för mig! Utan hon som stöd i livet skulle jag no inte klarat mig långt just vid den tiden! Att man haft eva-lena som varit nära att få en flaska i skallen bara för att hon ville mitt bästa. Ja det är vänner det:)

Sen så har jag ju inte varit världens bästa. Jag har varit så fruktansvärt elak mot vissa, jag det är fan tragiskt! Där ser jag hur jag vuxit som person, nu skulle jag aldrig bete mig som jag gjorde då!




mtv!

Det känns verkligen att jag här jävlat piss dåligt med jobb. För det första så sover jag bort hela dagarna som jag absolut inte brukar göra. Sen sitter jag här och skriver helt ointressanta saker som jag då intebrukar göra varje dag iaf!

Igår blev det iaf hockey hos nico och lule förlorade men saik vann så det var ju bra:) Blev kanske inte super mycket hockey eftersom vi satt och surrade hela matchen! Sen blev det hem och sova!



inkommerting

Inte okej att somna fem på morgonen och vakna två på dagen... haha! Men har iaf hunnit varit hos kajsa och druckit kaffe och nu kommer snart hon och natta hit så ska vi fortsätta dricka kaffe här! Min nya diet....

Till helgen ser det ut som det blir skoter och såklart kajsas 20 års fest! Fett nice:)

nevernever!

Då var denna tisdag över och även sunderbyn. Gick kanske på 10 min och kostade mig 270 hela kronor! Blev iaf en remiss till umeå så ska vi prata om op där, så då får vi se när det blir! Efter det drog jag och mamma på storheden och shoppade lite:) Kvällen har jag spenderat med ev,kajsa och pojkarna hos johan:) kaffe,roliga klipp,skit snack och ja lite av vad vi gör då vi hänger!

Nu är det nog dax att sova snart blir jobb 10-16 imorgon så köra till gråträsk och fixa ett larm där, så bäst jag håller mig vaken efter vägen! Kanske inte det roligaste att köra dit på en hal väg med en massa lastbilar efter vägen. aja det är bara dom håller undan;) tjoo

nära.

Nu är det nära på tisdag ska jag ju då till sunderbyn och jag hatar ju sjukhus sååå jävla mycket så jag gruvar mig redan nu för attt ens gå in där! Aja det blir nog bra då jag kommer in och ser min läkare sitter och sminkar sig, då vet man att allt är i sin vanliga ordning!

Helt sjukt trött efter att jag varit fyllechaffis åt mamma och pappa inatt dom kom hem vid tre tiden så man kan ju säga att jag inte somnade förens vid fyra tiden kanske. Kvällen igår var super mysig for till Emma för att vara med hon och Malin och såklart deras super söta bääbisar eller bäbis och bäbis men i mina ägon är dom det:) Sen blev det ut med 240 in och sladda!

Torsdag. Blev det ju som sagt feest och då menar jag fest en riktigt jävla kul och bra fest! Vi började kvällen hos mig och avslutade den hos eva-lena.. hos ev blev det jvm,nationalsången,pytt,grogg och en massa öl! Svin kul håll undan säger jag bara!



fuckpite

Mår sådäär efter helgen (gode sliten) haha! Gaaalet.


RSS 2.0