Äntligen

Får jag lite tid över till att sitta framför min kära blogg :) Ja vad har jag nu gjort sen i typ onsdags. Hmm..
Torsdag; Jag drog till Ikea med Ev,Marie,Helena,Ingela&maria. Yes. Ja kan säga det blev en hel dag där 12 timmar ! Haha hittade vell lite. överkast,bord,tavla och sånt :) En väldigt trevlig dag !
tavla                               skor                   bord

Fedag: Då bar det av in till stann och shoppa ;D Så himmla härligt få sprätta lite pengar. vi var där från typ 11 till halv 4 tror aldrig jag varit så länge haha här hemma på stan !:P Men hant även där hitta ett och annat :D Ja sen kom jag hema bar det av till Jobbet , Jobbade kvääll :/ men det gick finnt :) Tack Ev för en super trevlig dag :)

 
Köpte mer men aja En liten del fick vara med :)


Sedan finns det inte mycket mer att säga förutom att jag har jobbat hela helgen + varit på lite kyrkmarknad :)

sjuk...

Då blev man sjuk på sina få lediga dagar. haha inte så jävla kul . Men så det kan vara. Ikväll har jag iaf varit med Ev,Jossan och Martina. Vi har sett lite tv och sånt. Väldigt trevligt det.  Så nu sitter jag och Ev hemma hos mig ska vell börja göra oss klar för sängen för sen blir det att sova. För vi ska ju nämligen upp kl typ 7 imorgon. Eftersom det bär av till Ikea sen :D Så himmla kul. Och nu har jag även fått inn lite pengar som jag har överfört så jag kanske shoppar lite imorgon iaf :) Sen fredag får jag även min LÖN :D weii min första riktigt lön !! Känns ju grymt himmla kul :) aja nu ska ja bege mig från denna dator.

jajjaja
 Ikea here we come

Underbart :)

Ja det är precis vad det är ! Är nu ledig tills på fredagkväll =) Och idag har jag ätligen varit med min sötnos :D Kändes som det var jätte år sen ja såg han , Men det var ju bara i söndags ! Åh men lika glad blev jag för det att träffa han :) Får se nu när det blir så vi far och äter. Jobbar ju hela helgen så kanske imorgon eller torsdag ! Mummmss. Sen väntar jag även på min LÖN ;D haha inte för det bli så mycket denna gång eftersom det är bara några strödagar jag jobade i Maj :) Lika glad blir man ändå. Har även badat Troja ikväll :) tihihi Nä nu ska jag gå och ta mig en Dusch sen se tv och sen sova en god sömn eftersom jag vet jag kommer få sova länge imorgon !
God natt ! :D
None


Satans mage

ja fy va jag hatar den är så less varför ska den aldrig bli bra. Har ont som fan till och från. Och idag/kväll har det varit en sådan dag. Det mest tragiska är att jobba då !! hoppas det blir bättre inatt eftersom jag börjar klockan 7 imorgon bitti.. Aja idag har jag iaf varit med Evis :) Vi har varit på stan en sväng och lite småsaker. kulkul!Och idag har det även varit en super trist dag, eftersom att wilma har fått flyga till hundjimllen, Även fast det inte är min hund så kändes det ändå.Huvva. Men hon kommer få det så bra :) Sen har jag typ jobbat tills halv 10.
Aja nu är det vell bäst jag börjar dra mig mot sängen innan jag somnar framför datorn :P 

                                                                                              Miss u baby ;)
              
None

Rubrik

Är slö som bara den idag, huvva... Menmen ska iaf ta att vara med ev ett tag ikväll. Sen blir det sova börjar jobba imorgon igen. Är helt död kommer fan aldrig orka jobba hela sommaren. Men det är bara att kämpa på. Hoppas vell att man ska komma in i det lite mer. Igår var man iaf på midsommartravet och spelade bort lite pengar men vann ju även också en liten slant. hehe ! Aja finns inte mycket mer att säga än good bye ;P


:)

Idag har jag jobbat återigen ;D Gick  riktigt bra tycker jag. Sen har jag varit hemma och donat på. Och sen bar det av till andre en liten stund för att senare dra hem igen . Så sen jag kommit hem har jag varit ute med Troja på en prommis. Sen har ja käkat en stor god macka :D Nä nu ska jag gå och göra mig klar för kvällen sen ska jag sova för ska upp kl 7 imorgon igen :) Aja sen är det bara torsdag kvar sen så är jag ledig ändå tills måndag kväll :)) Har så kul på mitt jobb med mina söta gammlingar :) Sen är det ju världens sötaste personla som gör att det blir ännu bättre :D aja god natt..
Tjiing ! ;D

Nu är man igång

Precis nu är första dagen gjord :D Börjar dock 7 imorgon, Det som är det värsta eftersom jag är så morgontrött. Aja ikväll har då allt gått så bra.Och i helgen har jag varit på v75 som sagt inga pengar blev det för varken mig andre mamma eller pappa! Synd var ju det. Sen på lördagkväll var jag bara med André och tog det lungt. Sen igår for jag till andre, Vi gjorde inte så mycket. Färgade hans mammas hår :) Det blev ju fiint. Och imorgon blir det som sagt jobb till 4 , Sen bär det av till andre, hans mammi fyller ju år :) Aja nu ska ja se lite tv sen sova så jag orkar upp.
Tjooo !

Tröttt...

Ohja det är just vad jag är.. Ska snart go och sova så himmla skönt. Ja vad har då denna trevliga dag bestått av , Jo började med att jag hämtade upp jossan och öhman sen for vi vidare till luleå för att gå på storheden :) Sen så for vi på travet i Boden , Och där kan ja säge det blev en massa spelande för jag och jossan , ;P Jamen som vi typ spelade varenda lopp , Men som sagt det hela slutade med ingen vinst. För våran polle gick det sådära , Men hon blev iaf 5a Och fick sig en liten slant :) Senare ikväll har jag varit med Jossan :) Imorgon bär det av till v75 blir nog en hel del spelande även då :) Så nä nu ska ja sova så jag orkar upp imorgon. :)

tungt...

Ja det känns fakist riktigt tungt att veta att det är hela typ 10 mins kvar innan mitt favvo program börjar :) Ikväll har jag umgåtts med Jossan, Vi har varit ute och knallat med Dogsen =) Sen varit på coop och köpt en väldigt behövlig glass :D Imorgon bär det av till Boden ska se då my dad startar med våran polle. Blir vell jag & jossan som det ser ut :)  Innan det ska vi vell dra på storheden och lite sånna småsaker :)  Ja vad har jag mer att berätta ja kanske att det bara är hmm 3 dagar kvar innan jag börjar jobba på alvar :/ Känns vell sådär mitt sista sommarlov som jag kommer ha kommer i princip vara förstört , Jaja ;P

Nu ska ja sova så jag orkar upp i morgon :)

tsss..

Ja nu harjag kommit hem för ett tagsen. Sovit hos André igår tog vi det bara lungt,. Såg typ tv käkade godis :) och tog ett varmt och efterlänktat bad ;D Sen så var det bara att lägga sig tidigt efetrsom att han skulle iväg och jobba halv 7 på morgonen :P Ja nu sitter jag här och behöver verkligen MAT, men som vanligt hittar jag absolut inget .. Är grymt sugen på en grilllad krov i baguette:) Idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt. Senare ikvääll bär det vell av till André igen och mysa med han =) Inväntar bara att få börja jobba så jag börjar få in dom fina efterlänktade pengarna :)

Det hela blev som det blev, Kanske för jag just har vuxit upp i en värld där jag inte tål en massa falska personer .. Samtidigt alla kan ändrar sig ju någon gång, Det är ju tur det.. Men snälla vars tod du vägen? 

Ha en bra dag alla andra i det dåliga regn vädret ;D Tjiiing =)

RSS 2.0