jag älskar DET.

Igår var jag på min andra intro dag. Så på torsdag blir det första dagen själv :) Men tror det kommer gå bra eller hopaps det iaf.. Efter jobbet for jag och träffade Pilla och Emeli som var på hemmakväll och vi hyrde en film. Och nu kom jag på att jag blev filmtokig vill se en film ikväll igen men vet inte vilken plus att jag måste ladda hem någon om inte min granne har någon nice film.. Nog med det igår var vi iaf jag emeli pilla nico öhman och olle. Sen sov mina två sötnosar över hos mig mys ;D Så vi vaknade vell upp vid 11 idag. Nej nu är jag rastlös ovanligt va?!?! haha så nu ska jag hitta på nå skojj iaf försöka hitta en film.
Puss

Toppen!

Jag håller verkligen med det emeli säger att 2010 kommer va det bästa året och kommer dom andra månaderna bli dåligt så gör det inte för det roliga jag brukar hinna ha på ett år har jag hunnit på bara en månad ;) haha.

Igår drog vi iaf till skellefteå ovanligt va?? haha Blev shopping jag och emeli sen förrbi min moster en sväng. Sen var vi ute och körde sen for vi till Adamn kollade på alla bilder sen nyår blev ändå 1700 hahah så det var lite att se :) Sen såg vi nå filmer på jocke också. Sen blev det att jag emeli och jesper for och käkade sen tillbaka till adam där jesper jens och johannes skulle dricka och alla spelar ju typ gitarr så blev en massa spelande och allsång. Sen for vi till kalles och där började vi dricka så nej det blev ingen nykter helg. Träffade en massa folk. Så nästa helg blir det skotertävling, får se vars det blir då men tror hanna lovade att bjuda upp! Nåja skitrolig helg iaf. Nu ska pilla komma hit har ju saknat hon får se vad det blir för kul =)




Nervös..

Idag har jag hunnit mycket blev skoterkörning sen blev det ju såklart tandläkaren spolade en tand och ja vill ni veta vad det kostade? 979 kr? Så nu är jag med om då alla säger det är så dyrt;P haha. Hur som helst det var snack om min ekonomi igår och det var som någon hade läst att he var dåligt;P Så i morse blir jag väckt av att dom från vickanskaffningen (oj ingen aning om jag stavade rätt) ja dom hade lite jobb på hemtjänsten i stan så redan imorgon börjar jag intro där. Så det kommer nog bli mer jobb nu ;) Men hatar ändå första dagen men blir nog bra då den är över :) heh Sen ska jag ha intro på måndag sen börjar jag själv nästa torsdag och söndag;P Då vet ni . Nu ska jag ta en pn ett tag ! Tjoheej.



Min ekonomi ska fan inte funka.

Nej nu har jag konstaterat detta han där uppe vill jag ska stå utan pengar!! Har haft problem med visdomstanden och hela käften trodde jag, Tänkte att detta problem skulle gå över men när jag nu ställer mig och kolla in i spegeln har jag ju FAN hål i en tand nejnejnejnej. Så känns det just nu kommer helt enkelt döö. Hatar tandläkaren mer än allt annat på denna jord plus att jag hatar att betala. Bara ringa dom och få en tid gör inget akut måste ha min tandläkare så det får ta den väntatiden det vill.

Ikväll har vi suttit på nodo och snackat och fikat som jag måste sluta med om jag ska få bra tänder igen. Sen måste jag sluta röka..... Blev iaf jag öhman emeli crille och rebbi =) Var trevligt. men nu ska jag sova för imorgon blir det skoterkörning..




Natti

Nu ska jag verkligen försöka sova med vet inte riktigt om jag klarar det men ska ändå upp 6 så bäst att försöka :) Imorgon blir det alltså jobb 7-14 ändå skön tid.. Ikväll har jag varit med emeli och simon vi har ätit tårta eftersom mamma fyller år ida :) Så grattis till hon. Men nu ska jag försöka sova så jag kan jobba imorgon sen hitta på nå roligt! :D ¨Det närmar sig till begravning men det kommer nog gå bra :) Sen vet jag inte riktigt vad som händer till helgen men alltid nå ska vi ju kunna hitta på. Dock absolut utan nå alkoholintag :)

Puss och sov gott !


Henok.

Nu ska jag snart sova hade bara tänkt skriva några rader.. Skrev en massa tidigare idag men helt plötsligt var allt borta. Kändes surt eftersom jag försökte berätta hela helgen :) Men nu ser vell bilder på facebook och sen kan jag säga att vi hade svinkul. Blev skoterkörning på lördagen sen lagade malin och krille tacos till oss riktigt gott =) Sen bjöd emeli upp så det blev fest ännu en helg, och fullare blir jag för varje helg haha! Men nu blir det nyktert inte frågan om annat. Var iaf jag malin krille jesper och fredde. Sen for vi in till kalles som är årets bästa krog ;) Sen blev det hämta upp nicke sen hem till jöörn igen. Där kvällen avslutades med en illamående anna;P Aja nu orkar jag inte skriva mer, ska sova:)

Puss!


Jörn.

Heeej och Hå!
Sitter här i mitt rum och inser att min väska står framme ännu en gång har nästan packat klart den :) Sen ska vi in till stan (jag och emeli alltså) Och köpa nå gött och sen lastar vi skotrarna sen drar vi till jörn ;) Tror vi kommer få en rolig helg. Igår var iaf vi hos pilla och sa hejdå snart far hon inte många timmar kvar shiit! Lyllos hon ;) Riktigt avis tänk vilken värme men sola lite från mig och drick en massa goa drinkar också ! Nämen känns som jag inte har riktigt tid att sitta hära. Så ha en bra helg ni andra :)

Puss!

14 Januari!

Börjar känna pressen med att skriva alla inlägg haha! Nämen nu var jag rolig gör jag inte alls de för jag är ju tydligen sååå inspererad till att skriva;) Nåja idag har jag färgat håret blir bort med det röda eller det som gick bort om man säger så. Medans jag var där hade jag en hundskötare jo en viss Emeli som har varit sååå snäll och tagit hand om dom ;-) Nu vet jag inte vad jag ska göra är rastlös som vanligt men nå borde ju hända kan man tycka! :) Och min helg vart helt plötsligt planerad bli skoter om vädret är okej måste passa på då man har lite tid att köra låter som jag har mycket för mig, haha så är inte fallet. Sen skulle det nog bli bastu och en massa annat kul säkert =) Jamen ännu en lyckad helg. Nästa blir det begravning som är sådär:/ Och därnästa chaffis till mamma o pappa då dom ska till skellefteååå ;D

Hejrrå :)

So!

Ikväll har vi varit hos Jossan jag och emeli. Öhman kom också förrbi en sväng:) Vi har sett på tv och babblat en massa. Trevligt är inte varje dag man ser jossan så :) Nu hade jag tänkt sova ska fösöka kliva upp tidigt imorgon ska fara ut på promenad med emeli innan jag ska till frissan :) Så imorgon blir jag brunhårg tror jag det röda ska iaf bort! Ska bli såå skönt.. Annars så vet jag inte riktigt vad jag ska säga annat än min dag varit toppen!

Sov gott!




Promenad.

Nu har jag vaknat till liv Emeli är på väg hit och ska hämta mig.. Sen ska vi ut på älven och ta oss en promenad med hundarna känns väldigt bra i detta väder för det är så fint=) Efter det har jag ingen aning vad som händer men nå brukar vi alltid göra! Nej nu ska jag inte sitta här utan he mig ut och va den nyttiga Anna ;)

Hejrrrå :)


Hjärta!

Jag är nu en mer aktivbloggare!! Men har inget mer att skriva för det. haha så kommer fortsätta med mina tråkiga inlägg. Nåja for och jobbade idag som var en väldigt stressig kväll må jag säga! Efter jobbet gasade jag till emeli vi for och shoppade en massa godis och annat onyttigt:) Går inte bra för vårat nyttigaliv men som sagt vi sa bara att vi inte skulle äta ute.. Min vecka är trög jag vill ha helg och att det händer nå kul mina två senaste helger har ju varit toppen!:) Kanske just för vi varit med en massa nytt folk som är skitkul! Återstår som sagt att se vad som händer! Och snart åker pilla utomlands jag är avis såklart och kommer sakna hon! Sen saknar jag ju jessica massor! Finns mkt jag saknar men det är bara bita ihop! =) Ja som ni ser nå vettigt skriver jag absolut inte...

Sov gott!


jobba.

Sitter hemma på rast ska snart åka tillbaka till jobbet :) Känns bra att jag iaf fick en dag synd bara att man inte fick lönen direkt !! Jag är pank och då menar jag pank! Som tur är skulle jag få låna en liten peng av min mamma, Sen skulle hon betala frissan på torsdag =) Jag är grymt trött inte det minsta sugen på att jobba! Och då säger folk klaga inte då du får jobb. Nej det gör jag inte men lovar att man blir betydligen tröttare då man får typ en dag i månaden ist för hela tiden! För man kommer aldrig in i en rutin... Nej nu har jag inte mycket mer att säga
Puss!


Älska.

Måste säga att det var grymt härligt att köra skoter idag toppen väder :) Nu har jag iaf ätit middag duschat o allt så nu tror jag att jag ska börja åka mot pilla om hon svarar i tele vill säga;D Vet inte vad vi ska hitt på men som vanligt så blir det alltid nå! Fick veta idag att farfars begravning är nästa fredag och det känns bra jag har tagit detta oväntat bra trodde jag inte. Men som sagt var beredd på det och som sagt vet han har det såå bra nu :) Nej men nu ringde pilla =) Så nu åker jag på nya äventyyyyr ;)


Skotran!

Nyvaken och som jag har sovit somnade vid 10 igårkväll och vaknade nu och ja det behövdes sov kanske 4 timmar fram och tillbaka i lördagsnatt plus att jag var inte nykter! Nåja undrar om man skulle ha klätt på sig och startat upp skotern ;D Toppenväder! Sen så vet jag då inte vad man skulle ha gjort!!

Cya !

Seeee!!!

Tänkte jag skriver lite om helgen ! Ja nu är jag nyss hemma har fått i mig mat och duschat riktigt skönt :) Men jag måste säga att bra mår jag inte riktigt. Igår så for jag emeli malin och crille till skellefte och var med en massa folk. Sen blev det utgång på två olika ställen måste säga att det var garanterat roligare att gå ut därl. Träffade även min kusin och lite sånt.  Kul kväll iaf.
Idag blir det väldigt lungt hade tänkt fara och kika på farfar men mitt mod svek mig igen.. Så denna dag ska jag spendera i sängen framför tven är ju faktist en annan del av köping ;)




Saknad.

Varför hant jag inte träffa dig en sista gång? Vaknade av att mamma kom in i mitt rum idag och berättade att farfar nu somnat in. Han hade varit och suttit hos han ändå tills han tog sina sista andetag. Men tänk att vara sjuk så fridfullt att få somna och säkert slippa smärta fast han sa han inte hade någon... Fast du är gammal så hjälps det inte jag är lika ledsen ändå. Önskar att alla fick leva så mycket längre!

Sov gott älskade farfar..



Torsdag!

Nu är julen borta och gud så skönt nu är det bara typ ett år kvar till nästa gång! Efter mitt städande är klart ska allt göra nå kul tror jag =) Malin kommer nog hem idag så då ska vi styra nå emeli var ju på ;) Sen ska jag ringa pilla! Nej gud vad jag varit rastlös hela dagen nu sitter jag och dunkar en massa musik i rummet och vill göra nå nuuu!!! ;D Sen är ju frågan vad som händer i helgen måste erkänna att jag är grymt sugen på fest ! Men får se om det bara är jag som känner suget!!

Puss!


Roadtrip!

Igår for vi på en liten tripp till Skellefte for förrbi byske och kollade på min morbrors grav sen in och glida i stan :) Kan säga att det är en väldigt död stad iaf igår. Men lärde mig lite nya vägar och det blev en massa skratt. Var förövrigt jag pilla och emeli ;) Slutade med att vi träffade dom vi var med i hemavan så vi for hem till dom ett tag sen var vi vell hemma vid 4 :) Men riktigt trevlig kväll.. ska göras om!!
Idag sov jag och emeli till 12? mins inte men tyckte det var för länge hade typ velat stiga upp 10 eller nå, haha Nu ska jag dusch och fixa till mig lite iaf ! Sen ska jag fara mot pilla får vi se vad som händer men emeli kommer såklart också =)

Puss!


Gratttttiiiis !!!

Stort Grattis till min snygging som blir hela 20 år idag !!


SJUKT!

Heeeej nu är jag hemma ;) Denna helg har varit helt sjuk har nog aldrig varit med om roligare nyår. Nytt folk en massa galna saker har hänt ska berätta lite lätt!

Onsdag, Vi började våran resa klockan 9 då det bar av mot hemavan, Vi kom fram efter sådär 5 timmar efter att ha gjort några stopp efter vägen. Vi gjorde oss klara började festa gick över till malin och deras stuga (Renen) Förövrigt bodde vi i bävern och tur som fan var hade jag med mig bäverfittan haha! Sen drog vi ut på stockiis träffade några pitebor blandannat mina vänner från tärnaby! Men avslutade kvällen tidigt med bullens och sängen.

Torsdag: Nyårsafton blev middag på ett ställe fläskfilé och potatisgratäng vi satt med malin och hela hennes gäng som vi förövrigt firade hela nyår med ! Efter vi ätit drog vi till renen återigen där vi dansade och festade en massa sen hade vi såklart köpt biljätter till hotellet så vi drog dit vid 10 men det sög så 12 slaget for vi ner till renen igen och där blev det ett jävla drag vi sprutade skumpa över hela rummet nötter kastade vi runt jaa en riktig grisfest!! haha Men var så jävla kul hant göra några snygga vurpor på golvet haha.

Fredag: Vi sov hela dagen skulle inte dricka nå? Men tydligen så vid 23 så drog vi igång festen drog ut på stockiis sen vidare till våran stuga där vi var med en massa folk som kom o gick vi lekte några lekar. Sen var vi med en som jobbade där så han gav ett förslag om att han skulle öppna badhuset? Det var en suverän idé så mitt i natten gick vi dit och badade var riktigt kul !!! Även galen kväll här vi pratade med en kille som cyklat tandemcykel genom sverige haha hur kul som helst tydligen var hans mormor och farfar tsm. Ja kvällen avslutades 6!

Tror inte riktigt ni orkar läsa igenom ville bara fösöka skriva lite om vad vi gjort iaf men det har hänt såå sjukt mkt mer !!! ;)






RSS 2.0