halloween

Sitter hära och försöker inbilla mig att vara rädd men de går inge bra för ja är inte rädd ska kanske slå på en rysare sen och efter jobbet såklart. Sitter hemma på rast nu till halv 7 sen återgår jag till jobbet och jag ber att det ska gå fort för jag är så fruktansvärt trött. Aja nu ska då Öhman komma på en smoke!

Tjohejj!


ORKA!

Vem fan dunkar denna tid och i Långnäs?!?! Ge upp säg ja bara ! haha kanske inbillar mig eftersom ja tror någon står i mitt fönster och iaktar mig ! hahaha jamen vadå man får vara rädd ibland ! Nej ikväll har jag hunnit jobbat,varit på kalas och varit hos pilla nice =) Kom även fram till idol idag också men idag blev det så mycket som Rabih wihhoooo ;) Nej mer om samtalet ska vi inte prata om för då är de inte lika kul skitsamma nu ska jag sova är jobb som gäller imorgon !
Kram och hej på er!

Sorg och glädje !

Som sagt började min dag med att vakna klockan 10 ! Jippi försökte göra mig något fin iaf så gått de gick men blev inge massvis me smink eftersom det ändå försvinner.. Sen bar det av och köpa 3 stora fiiins rosor sen mot byske där det blev begravning en massa med tårar men det var så fiint! Och det blev så mycket folk att alla nästan inte rymdes att sitta. Och ja tog mig kragen gick fram till kistan och tog mitt sista farväl. Fast jag vet att det bara var ditt skal som låg där. Du stod ju brevid oss och tittade så fint allt var :) Ja en sak kan ja säga jag länktar redan tills vi ses då ska du få massor med kramar av mig fast vi får hoppas det är ett tag dit. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Nu ska jag sova hade ja tänkte ska upp tidigt imorgon med jesse och in till stan bär he av !! =)



Så vackert!


Du måste vara världens bästa vän..

Hej och Håååå!
Nu ska jag sova hade jag tänkt. Dock ingen höjdare på att sova nu för tiden, Vaknade inatt med massa kramp i magen verkligen panik var det. Så imorgon ska ja kolla vad som spökar egentligen, eller höra =) Sen ska jag ta tag i andra saker också imorgon då ska jag göra mig stor och ringa till a-kassan och lite andra samtal! Hehe den lilla anna blir den stoooora ! Men idag har jag iaf varit på stans hoppade en klänning till på torsdag hade ja tänkt men tror ni mamma gilla den ? njaa lät inte så bra men va fan ska alla klänningar vara så korta för? Sen har vi pysslat hära hemma hos mig!

Nu ligger jag och tittar på min sötnos och hon är verkligen en riktig vän en sån dära som alltid kommer vara det. Vi bråkar nästan aldrig och tror ingen vet i närheten av allt om mig som just hon gör. och hon skulle aldrig säga nå till någon för de jag säger till hon de stannar. ++ Hon är världens bästa tröst. Jag älskar dig troja!


Panikångest!

Sakta men säkert är den på ingång igen ja orkar inte. Hur som helst begravningen är snart och ja vill inte, och då menar jag att jag verkligen inte vill. Jo för familjens skulle men helt ärligt ja vågar inte jag vill inte ta farväl utan i mina ögon ska du alltid finns som du var inte ligga i en kista. Néjnej det funkar inte. Men jag ska hade varit så enkelt om ingen grina utan att alla satt glada och att man inte behövde gå fram med en ros. Nejnej vet inte vad jag ska göra med en sak är säkert jag ska våga. Därför jag tror jag är som jag är, är att här hemma har vi som aldrig pratat om döden min mormor dog då jag var 13 pga hon var gammal men inge mer med det. Sen pratade jag med mamma om min bror och frågade hon om vi hade bilder på han. Och ja såklart har vi de men jag är 19 år och har aldrig sett dom och nu skulle jag aldrig ens våga titta på dom.. Nej huvva döden måste vara min största ångest/rädsla.. Men varför?

Annas idag har jag jobbar 7-16 så jag har varit lagot trött dag sen har jag en jävla träningvärk i mina armar pga igår av mitt arbete :P Imorgon ska jag in till stan får ju som sagt lönen jippi och fick även idag en telefonräkning av Telia på 1400 som ska betalas .Åhh Sen ska jag ringa a-kassan va sur och jävla säkert säga att jag inte ska vara med nå mer är less man ska bara betala sen ska det tjorva. Nej dom skiter jag fullständigt i..
Sov gott



Det var det !

Nu är jag hemma efter min arbetsdag.. Okej vad ska man säga på eftermiddagen var den inte lugn men aja he gick bra ändå känner mig helt slut i kroppen men är bara lägga sig för att kliva upp imorgon igen ;P Det ska nog gå bra det med.. Jag och Pilla har varit och hälsat på jessica ikväll och nog har hon som söta små gammlingar.. Imorgon kväll har jag bestämt mig för att göra nå skojj! Och det ska bli för nu är jag ledig tis,ons och tors fast då är det ju begravning. Så i veckan ska det göras nå skojj och det går ju att göra ännu mer eftersom det är löning på tisdag ;) Men en stor del av det ska sparas till stockholm fast jag får en bra lön november också tror jag..

Nejnej Sov gott ni andra ;)


Energitjuv!

Har precis duschat nu sitter jag och målar mina naglar för dom såg förjävliga ut ;P Sen har jag ätit lite lunch och sånt. Nu måste jag fixa mina tradera paket och lite sånt sen skicka iväg dom ;P Ska möta upp jessica innan 4 och ta en rök =) Då jag kommer hem blir det se lite tv sen sova för då ska ja upp tidigt imorgon. Och på tisdag får jag min lööööön jippi ;D



-Du,Du,Du!

Mamma väckte mig sa att klockan var 11 , Nu har jag startat datorn och ser då att klockan är 10 ? Åhh ska fan lägga mig ikväll. Ja igår kväll låg ja bara hemma ja var helt död trodde helt seriöst ja hade fått svininfluensan men nej idag lever jag igen ;) Wihooo... Ska jobbba 15-21.30 och jesse jobbar också jippi då ska ja dit ta mig en rök och en kaffe :D Men vad ska jag göra till klockan blir 3? hmmmm ingen aning ;D

Puss!


Jamen fy faaan ;D

Ja ser det snöar ;-)

Nu ska jag lägga mig och vila igen ,.- Jobbet ringde mig klockan 06.45 idag så då var det bara att kliva upp och sticka dit men det roliga var att jag inte ens var trött :) Som sagt tur jag la mig tidigt igår.

Ja och vilken kväll igår låg hemma till typ 6 orkade inget var helt död men tog mig i kragen så ja gick duscha o de så till slut tog jag mig in i bilen för att sedan köra till Pilla där jessica och bea var! Ja vi såg Idol och ja eftersnacket såklart .. Haha ja känns som både bea o jessica har skrvit det så ni vet redan om det men ja jag kan ju bara älska idolerik för tillfället ;D


Fuck!

Kom just hem från jobbet och ja jag är trött !!!! Men som vanligt har det gått super ;) Jobbade med emmeli idag så vi har suttit och surrat lite. Men nu ska jag gå och vila hade ja nämligen tänkt :-) Sen blir det middag sen hade ja tänkt förbi ev en sväng och se deras bubbel. (FUSK) haha. Nåja ja vill inte bada i onödan eftersom min hosta är som den är och andre säger ju att ja va sa han typ nå år så har jag hostat sönder mina lungor. Men sen skyller dom att det är pga rökningen men fuck u säger ja bara he äre inte, he blir man bara piggare av.. Nåja ja vill se Idoooooolalala =) Sen ringde dom om jobb idag ska ska jobba mån,fre,lör ;-) Ohyes pengar till stockholm !!

Puss !

Hör av däää!

Ja nu sitt man hemma på lunch men nu drar jag vidare med skodan ! Tjohoooj!

21 Oktober!

Hohohohoooo... Jag är trött och det är väldigt bra eftersom jag ska upp före skamm imorgon ;P Eftersom jag ska jobba ;) Blir ju 7-16 imorgon men he är perfekt bara segt innan man tagit sig dit. Nåh idag har jag jessica varit på stan träffade ev och hon hängde med oss ett tag! Blev inget köpt blev en kaffe.. Men då drog vi på elgiganten min egna lilla affär och jag hittade nämligen en kamera jag verkligen vill haaa !!!! Så ja pratade nyss med pappa och han skulle fundera imorgon annars sa ja ju om han ville kunde han få köpa in sig i en liten andel ;) hahah Så bara hoppas! Kommer ju behöva en kamera om ja ska ut på äventyr i december ! Så får se imorgon hur det blir med det. Nåja nu kommer Andre hit han ska se då jag sover typ nää vi ska nog mysa med en film =)

Puss

Nyvaken !

Ja jag skulle kliva upp klockan 10.00 ? Men icket det haha så klev precis upp. Idag har jag ingen aning om vad som händer men något borde man ju göra jag behöver in på telia och fixa nå saker. Sen behöver jag pengar för nu kom jag på vad jag verkligen behöver en jävla digitalkamera eftersom jag inte har någon :( För ska man och göra saker så orkar jag inte ta med min systemkamera men bara hoppas man får jobba mycket så man får råd :) Behöver ingen dyr bara jag hittar någon som faller mig i min smak! Men vet en iaf...

Jag är rastlös men åhh vad ovanligt.. Så nu ska jag gå och ta en dusch sen fixa mina naglar har ju jobb nu tors,fre,sön så då kan ja inte ha långjävla naglar ;P

Puss!


Jipppi !

Har nyss vaknat väntar på att mamma ska komma hem så ska vi kanske dra iväg på nya äventyr ;) Måste hitta mig en klännning till begravningen nästa torsdag vad ska jag ha på mig?? Såklart nå svart men kanske ingen festklänning? Hmm någon så har några tips kanske.. Igår var vi hos pilla blev en massa skratt och mat på kifas mumma var jag jesse pilla o rebbituus..

Vad ska man säga sen jo vi bokade biljätter till idolfinalen igår så den så den 11 December drar vi till Stockholm och sitter i globen för att se Idol ;) Tror det kommer blir grymt roligt... Bara hoppas man har lite jobb tills dess så man inte sitter utan pengar då..


BET!

Ja så sitter jag här vid datorn igen och skriver! Idag har jag jobbat 15-21.30 sen drog jag vidare till jessica där Pilla,Rebbi och Ida var vi såg någon film sen har vi babblat på och fetat oss med rån. Ska vell snart sova har börja få problem just nu förr sov jag hela tiden bara jag såg min säng sov jag nu ligger jag ist vaken länge och har ingen större lust att sova? Hmm kan det vara sen min nära släkting gick bort eller är de något annat som gör mig orolig? Ja tyvär kan jag inte svara på det för jag har inget svar. Igår kväll låg jag iaf vaken och skrev mitt CV och tack äntligen är det klart nu är det mycket finare än vad det varit :) Imorgon får vi se om jag följer mamma på hundkurs eller hur det blir kanske stannar hemma drar en prommis med Troja badar hon och bara skämmer bort hon ;)

Hur som helst just nu känner jag att jag behöver ett jobb, kanske komma bort för att göra nå annat iaf. Jag vill planera nå ha något att länkta till!


Less!

Just nu är jag väldigt lesss blogg ;P Men skriver några rader ändå ! Haha gör inte mycket alls som vanligt.... Idag så blir det säkert att se idol men nu ska jag fixa mig lite för att senare dra till pilla och se då dom färgar håret =) Så mycket hade jag o skriva ! Händer inte mycket som sagt ..

 

Tjohoo


Fuck !

Sitter hära hur trött som helst orkar nästan inte hålla ögonen öppna! Blev som sagt att fara till Bea igår och där drog det iväg till fest för mig också;P hahaha... Blev ett resultat av en väldigt full anna men var riktigt kul =) Andre kom och hämtade mig sen så fick han ta hand om mig och då menar jag ta hand om mig !! hahaha Idag ahr släkten varit hära vi har käkat och lite sånt.. :D Nu ska jag dra !

Tjoo ;)

Kom på en sak såg idolbiljätterna har kommit ut som ja skulle vela se finalen men snart är vell dom slut aja suget är stort ;)


Som vanligt !

Nyss vaknat var väldigt trött idag :) Fast jag la mig tidigt igår, Ja vad gör jag idag då ska ta mig en dusch sen lägga mig i sängen igen ? haha typ blir nog tv tittande sen får vi se om ja ska köra dom denna till bea sen ska ja vell hem igen o inte göra nå alls bara ta de lungt. Idag då ja klev upp kände jag mig skit festarsugen men smart som man är har man inte köpt nå så he får vara :) Nästa gång ska ja be mamma köpa fast jag inte vet hur jag ska göra hehe ! Då kan ja dra en fest iaf =)  Jag pratade med malin om att kanske komma idag men då kom ja på inte alls roligt att köra dit själv så får ta det någon annan dag =)

Tjohejj !

Beslutsångest

Hej och hå!
Idag har både ev och öhman varit hos mig ja och som vanligt vi har inte gjort mycker. Försöker hitta en kompis som vill vara nykter med mig imorgon men funkar inte så bra så ja vad skulle man ha gjort? kanske far och är på Beas fest nykter då! För dricka vill jag men orkar helt enkelt inte bättre ja kör och få vara nykter så slipper jag må dåligt sen kan ja fara när jag vill! Men alla nyktra där ute kan ju mer än gärna höra av sig ;D Sitter och kollar på olika saker och ja jag ska spara pengar och göra en massa roliga saker imorgon så vill jag ju på hockey kom ja på men alla är svårflörtade sen vill ja göra så mycket mer typ ta bilen dra? haha Så som alltid jag och jossan gjorde och som he var kul ! Toppträske here i come :D hahah nejnej nu ska jag gå och äta gomiddag :DSen blir de bara mys här hemma!

Pusss!

Vill ha bäbisar ;-)

Ja nu är jag less och vänta satt med mina fiskar ett tag nu ikväll och kom på en sak nu vill jag att dom tar och föder ut nå bäbisar ;) Hade ju som varit roligt att få bli fiskmormor? ;D haha Ikväll har jag varit med andre men han for hem och nu kom ja på att jag skulle ha hållt han kvar för nu vill jag sova med han :) Har fått min bil lagad idag jippi tur man har världens bästa grannar! Ska orka gå och borsta tänderna nu sen ska jag slå på en film sen sova. Jobbar kväll imorgon eller jobbar 13.00-21.30 :D Får se vad det blir i helgen men tror det blir ganska lungt =) Skötsamma anna som vanligt ! hehe... Nejnej nu drar jag !

Tjoheej...


Det går!

Känner att jag kan lägga mig i sängen utan världens magknip och vara orolig. Oj vilken lättnad, hur som helst har det varit jobbigt sen i torsdags. Hoppas min brud ringer mig i veckan så jag får komma och snacka av mig lite om det som hänt, Då blir det nog ännu bättre! Jag är ingen som lipar bland folk men i helgen så har det kommit lite då och då. Hoppas jag får en skön natt i natt... Och ett stort tack till jessica som lyssnat på mig jag behöver ingen som sitter och tröstar mig bara att någon lyssnar vid dagar som det varit nu känns så skönt! blir nog att fara mot västerbotten snart så jag får bort min "fobi" för ja kan inte bluda för verkligheten och skita i dom som behöver en. Ja jag tänker på min moster såklart hon har just nu en stor plats i mitt hjärta fast jag inte for idag ♥

Nu har jag fått skriva av mig varken ni bryr er eller inte hjälper för mig iaf.Har bakat bullar ikväll och negerbollar som jag bjudit andre,öhman jessica och pilla på =) Nu ska jag se på lite tv sen lägga mig under täcket och min varma fillt och bara mysa !

Sov gott !


Det är en sjukdom ni lider av!

Kom just hem från jessica var där for till öhman en sväng pratade av oss med han var ju ett tagsen! Fick höra en väldigt otrevlig sak och ja vad ska man säga? Det var väntat helt klart.. Bara tur att ingen hunnit köra över någon för det finns i mina baktankar och inte bara ni som det hände för igår så många andra som gör precis samma misstag eller är det ett misstag? Tror inte det ni är ju medvetna om vad ni gör!! Som sagt tycker det är tragiskt!!

Nu ska jag ringa andre och säga han ska komma hit och hjälpa mig att baka har ja nå gott att bjuda på då mamma o pappa kommer hem =) Blev inga bullar orka inte köpa allt vi gör ju om och ska tömma kylen så finns inte mycket att hurra för här hemma ! Men imorgon kom greggan o då jävlar drar han igång med köket och hallen! Oj så tjusigt....

Puss


gneis for the children and me ;)

Haha igår for jag och jessica och käkade sen blev det pilla och ja kan säga att kanske i stortsett typ 10 timmar satt vi farför tv och såg på MTV ! Snackade och som det blev ett antal skrattanfall var jag pilla bea och jesse! OMG så kul he var att få skratta av sig lite =) For vell hem innan 4 någon gång och vägen hem var också kul hahaha ! Var bara is på vägen så våran snitt hastighet var 40 km/h hahaha eller 30 sista biten. Men sjukt kul måste jag säga... Skulle egentligen till släkten idag i skellefte men pallar helt enkelt inte det mamma förstod mig så det var skönt att jag slapp fast jag egentligen vill om jag inte varit feg? kan man kalla det så eller nja ja vet inte.. Nåja tror jag ska och handla nu se vad jag ska göra till middag då ja är ensamm kom med förslag ! Sen kanske ja ska baka var det inte kanelbullens dag idag? Aja blir iaf att ta volvan om jag ska ut på vägen för den har vinterdäck som är ett stort plus.. Kan också säga att jag fick inte många timmars sömn inatt somnade klockan 6 halv 7 typ och vaknade 10 aja ja är ändå ganska pigg bara slö =)

Igår beställde jag denna fast den i röd men gick inte få någon stor bild på den!
Har alltid varit mycket för barnjackor. Denna jacka ser man typ alla på dagis har och jag såklart ;)
Grymt sköna har ett par täckisar och en svart jacka men nu ville jag ha ny färg !!


The Story



All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I've been
And how I got to where I am
But these stories don't mean anything
When you've got no one to tell them to
It's true... I was made for you

I climbed across the mountain tops
Swam all across the ocean blue
I crossed all the lines and I broke all the rules
But baby I broke them all for you
Oh, because even when I was flat broke
You made me feel like a million bucks
You do and I was made for you



Du lever i mitt hjärta!

Har varit och grattat farmor med hela tjocka släkten och jessica blev smörgåstårta och vanlig tårta mumma. Den snöade då vi for dit oj så mysigt :) Men vi fick köra sakta på vägen hem. Sen har vi suttit här jag mamma pappa och jessica sett Idol och käkat lite gosaker. Mumms!

Nu har du fått somna in. Det kanske var bäst för dig, du sitter i himlen och tittar ner på oss och vi tänker på dig. Och jag fick höra du hade det så fint din dotters kära pojkvän kom till umeå med kläder och dina barnbarn. Dom klädde dig så fint. Ditt yngsta barnbarn sa: Men titta så fin morfar är där han sover och så fina kläder. Sitter med tårarna i ögat då jag skriver detta kan inte förstå att du nu är borta. Vi träffades ju för mindre än en vecka sen och du var ju så frisk men över 5 minuter så blev du sjuk och somnade då som tur är slapp du plågas och du fick det så bra. Men du kommer alltid finnas bland oss. Du var den bästa !



En lycklig saga som plötsligt försvinner,
ett hastigt farväl och tårar som rinner,
munnen skrattar och hjärtat gråter
han gick och kommer aldrig åter


Nu bär det av

Hejsan hoppas !
Jag har just gjort mig klar. Ska ju och fira farmor ikväll så sjukt gott det ska bli med smörgåstårta ;) Idag har jag bara varit hemma suttit i mitt rum pysslat,lyssnat på musik med tända ljus Så mysigt! Sen då man kommer hem blir det nog ganska lungt tror jag :) var ju tänkt fest men nej he blev inge av he! Vakansen ringde iaf om lite jobb idag så jobbat nästa torsdag Sköönt ;)

Med min käre ingifta morbror så är det inga förändringar han ligger och sover så sött och jag tänker på han varje sekund det tror jag han vet :) Därför står ett stort ljus här i mitt rum som är bara till han !

Ha det så bra ni andra!





Tänker på dig !

Har inte alls sovit bra inatt mest legat vaken var uppe med mamma o pappa innan dom for och jobbade sen såg jag på tv. Min hosta har kommit tillbaka och min magen är BARK.. Känns som jag inte ätit nå men kanske är pga att jag är så orolig. Idag ska jag iaf försöka att inte deppa utan jag ska göra ett kort till farmor sen ska jag slå in hennes present :)


Tänk då jag var liten och vi kom till er eller övrig släkt, Det var alltid du som kom och lekte med mig. Du kommer alltid vara den mest barnkära människan. Tänk i söndags då vi träffades du log och pratade och skämtade med mig precis som vanligt inget var ju fel? Tänk kära morbror du och min moster hade så mycket planer nu när ni slutat jobba. Ni har nyss renoverat alltid varit ute med skoter och båt. Har tre underbara barnbarn. Det är fruktansvärt det som hände jag vet du inte kan göra något fast det är inte slut än kämpa.  Du är den bästa och kommer alltid vara det.

 


Valpkurs/tjejkväll!

Tror detta är min livs värsta dag ! Tårarna rinner men jag ska bita ihop!

Annars så shoppade jag lite på tjejkvällen och valpkursen gick bra !

Sov gott !


Ikea !

Ja igår klev jag upp väldigt tidigt för då skulle jag till jobbet lämna min löneraport. Sen bar det iväg mot ikea en väldigt mysig dag och jag skulle inte köpa nå men lyckades gå lite pengar där ändå;P Sen blev det en sväng till alko. Och sedan hem och fixa ihop lite saker. Men jag måste fortfarande bygga ihop en byrå som jag köpt men tror inte jag klarar det =) Nej nu ska jag gå och duscha och fixa lite saker !

Hejråå !



RSS 2.0