tom.

just sett nya wallander ja vad ska man säga storlipa varför ska man alltid gråta en massa då djur blir sjuka? Jaja sånt som händer!:) Såg också ut som det var den sista men jag vet inte. Sen har jag beställt csi wihoo. Annars så är allt som vanligt tror jag det är något som saknas men jag vet inte riktigt vad. Riktigt yrt!! PDOL börjar imorgon mitt tagg är jävlat på minus finns inget känns mer som jag bara vill ligga hemma under täcket, hoppas tagget iaf kommer. Min bil är också tillbaka 1200 kr fattigare men men. Oj vilket däpp inlägg.. Men vissa dagar är bättre vissa sämre. Nu ska jag iaf se csi och sova så jag orkar upp kl 05.55 imorgon :) Sov gott.

Shopping.

Idag har jag varit ledig, och såå skönt det varit. Imorgon jobbar jag kväll och drar igång veckan med jobb, tis,ons,tors,fre mört ;P Blev iaf att åka med mamma och pappa till skell idag för shopping. Ja dagen började ju verkligen bra. Vaknar, gör mig klar, ska fara skulle bara in i bilen en snabbis före och vad SER JAG?? joo någon smart jävel har ja slagit sönder min bilruta och ja haft jävligt kul tydligen. Det roliga är att dom tog en sak och ja kan ju bara säga som så, dom drog en..... NITLOTT!!! hahaha Okej att jag typ får betala 1500 för rutan men aja. :) Sånt som händer! Blev iaf att shoppa två tröjor,en klänning och en kofta :) Sen åt vi årets krämigaste räkmacka mummaaa;) Sen har jag varit och firat simon som blev hela 20 år idag ! Nej nu står troja tittar på mig, hon vill vi ska sova. Så sov gott!:)


minnen.

Nu har jag just duschat ska snart tagga för jobb. Hoppas denna helg går jävligt fort så jag får göra bort den ;P Att jobba helg är nog det tråkigaste som finns. Men dom söta små gamlingarna måste ju även få hjälp på helgen ! Så vad ska man göra!  I onsdags var det iaf fest, Riktigt kuul!! :D Och igår blev det en väldigt lugn dag. Middag hos grannarna (hemma i långnäs) sen blev det en promenad och film.

Fick iaf ett sms av emeli igår: Kolla vad jag hittade..
Ja kom på bersiksbron, å då såg ja en bäverdjävooln, så då stanne ja lastbilsjävoln. Å öppne dörrjävoln å då såg ja en stor jävvlaschwannshjävoln, oppa vägjävoln å he var bävverjävoln som gick över vägjävoln, sen sprant han iväg genom buskashjävoln, sen då såg jag torrkuksjävolnskarna villejävoln och mackejävoln fara ät bäverjävoln in i boskarsjävoln å sen stanne pojkjävolskarna i skogjävoln å runkejävoln, å då kom bäverjävoln å bjöd på luft! Vi har garanterat glömt nå för jävoln! /team gaga. Ps. Det tog ett tag för jävoln.

Ja det där kan man ju ändå kalla minnen sjukt kul! hahaha


Galen.

Idag har jag jobbat 7-16 sen kom öhman hit vi for på stan en sväng jag skulle köpa nå öl åt han. Sen så köpte jag lite smörgåstårta till middag.. riktigt gott:) Nu ska jag ut och gå sen blir det nya wallander eller farsan återstår att se. Imorgon är jag sugen på fest får se om någon hänger på.

Sen håller jag på att bli galen det enda jag vill är att ha vinter.. fyy jag vill kunna klä på mig, kämpa med att få igång skotern som jag alltid är så arg på. bara fara ut och må gott;) Sola uppe på något fjäll. ja alllt !!! Så välkommen vintern. jag är less att jobba och på vintern vet jag att jag får va ledig liite iaf. Ni tycker säkert jag är konstig men nej det är jag inte ! hahah ;P

Pilla,emeli,linn & jag nu i påskas!


Shout!

Då är man vaken, grannar har kommit hem och mamma och pappa är hemma och hämtar lite saker för att sen fara vidare med husvagnen!  Igår kom Pilla,jessica och öhman hit vi såg en av mina tre filmer. Så nu kan jag se dom andra två ikväll.. Blir även att fara till sjöbodan en sväng för att äta middag där och byta bil med mamma och pappa!  Så trots att jag är nykter har jag det jag gör! hehe :) Hoppas alla andra får en trevlig lördag!
Cya!

Våra grannar kom med polkagrisar till oss , mumms ;)


önskan.

Kan ändå säga som så att jag mår ganska bra hemma i långnäs. Är ju pitedragway så har lite att titta på mycket bilar kör förbi bara hoppas att ingen kommer och hälsar på mig inatt. Eftersom jag alltid haft oturen att någon stått bakom dörren då jag varit själv hemma och denna gång är inte Emeli hemma så hon kan rädda mig ;) Har iaf varit och hyrt tre filmer som jag ska se idag och imorgon. Så har iaf lite att göra sen så har jag självklart tagit med min csibox hit !!! Så helt ensam är jag ju inte! Nej nu ska jag snöra mig framför tven. Hoppas ni alla där ute har en skittråkig kväll och slösar massor med pengar ! För jag sparar pengar denna helg och nästa så tjänar jag en massa ;) haha
Cya !

(hade iaf velat va ute och dricka i skellefteå ikväll, men som sagt har två hundar också.. Så när mamma och pappa far måste jag ställa upp! De är ju faktist mina )

vad hände där.

Nu har jag jobbat klart är snart redo för sängen är en dag imorgon också. Är så less jag menar vad hände där? Alla har/får semester varför fick inte jag???? jag är verkligen i behov av det aja bara kämpa på ;) Nu har jag också bestämt mig fick ingen hundvakt så jag skippar skellefte imorgon kör på två vita helger ist =)  Ska nog funka det också. Så direkt jag slutar imorgon ska jag på ica köpa en massa mat/godis/chips sen styr jag kosan mot hemmakväll hyr tre filmer sen bosätter jag mig i långnäs. Så om ni har lite och göra vet ni vars jag finns!
Nej nu måste jag hoppa i sängen och slå på csi yäää;)

Sov gott♥

 


sjuk?

Nu har jag just duschat ska snart börja fara mot jobbet.:) Jobbar 16-21 ikväll sen har jag bara imorgon kvar innan det är helg ska bli grymt skönt att få vara ledig två dagar. Har legat ute och solat idag i typ 2 timmar men sen kom molnen och det började små regna så då var det bara att gå in igen.

Igår var jag med jessica och pilla på södra åt melon,vindruvor och jordgubbar riktigt gott. :) Sen for jag hem såg en massa csi som vanligt men missade slutet på det bästa för jag somna:P


pitedrag...

Idag har jag ju då sovit, Sen har jag gjort lite nytta nå som verkligen behövdes städat bilen ojojoj hur den såg ut. Vågar inte ens säga när jag städade den sist! Men nu är det gjort skönt! Har även ringt och sagt upp nå saker, ringt till agria och fixat med försäkring till troja sen bokat klipp tid skönt :) Sen ska jag in till stan och möta mamma vi ska kolla på en lampa igen hoppas på bätttre resultat den här gången .. Fick ett samtal nyss där en viss lotta ringde och frågade om jag ville jobba kortkväll imorgon ist för dag:):) och jaa det tackar jag inte nej till!

Kanske en vit helg i helgen mamma och pappa far bort hela helgen och jag ska ha hundarna och då tror jag att jag tar huset på köpet;) Det är ju ändå pite dragway så händer lite mer här än på min balkong:)

funderar.

Ja idag har jag jobbat 7-16 efter det blev det att bjuda emeli på middag som faktist blev lyckad;P Men vem trodde inte nå annat? haha Sen tog vi en pn jävligt skönt. Och efter det blev det bio som faktist var super bra hehe. Nu är jag hemma i långnäs ska sova här är less att somna själv och vakna själv. Här hemma har jag iaf två hundar plus min lilla kisse! Så det ska bli riktigt skönt. Dock sover jag i världens hårdaste säng men sånt som händer! Annars så händer det inte alls nå jag är ju i min deppar period så ibland undrar jag hur jag ska orka med allt men jag försöker orka det som går och det jag inte orkar det hoppar jag över! Frågan är bara hur länge det ska hålla på men hoppas att det går över snart. :) Men nu ska jag iaf försöka sova. Så sov gott :)
Puss


..

Skjut mig idag mår jag absolut inte bra, vad hände igår? Blev iaf middag hemma hos mamma och pappa hästfilé mumma ;) Sen for jag och jessica till bea där vi lallade på, allsång på hög nivå. Sen då barka det iväg haha ja det ska ju vara jag. Dricker lite mycket så då jag ska cykla hem vet jag inte hur jag lyckades men iaf så var jag helt plötsligt vid Ö&B vad jag skulle dit och göra fråga mig inte? Sen virra jag runt där på backen i säkert 45 min/1 timma hahaha ;P Till slut kom jag hem då minns jag att jag satte mig på gräset tog en cigg och yrade vidare. Någon som möjligtvis har drogat ner mig? hahaha man börjar ju fundera!!

Men idag är en ny dag så vad jag ska göra ikväll det vet jag, tror jag ska och hyra en film och bara mysa framför min tv med chips ;D

Även jag kan säga stopp.

Idag har jag jobbat efter jobbet blev det kyrkmarknad med emeli, sen hem till mig färga till min utväxt lite.. Efter det var gjort drog vi in mot stan hittade bara ett par örhängen men vad gör det om 100 år ? ;P Nu ska vi ut på en lång promenad. Sen avslutar jag kvällen i sängen med csi och kanske liiite godis? :) Nåja imorgon ska jag upp tidigt fara med mamma på kyrkmarknaden sen blir det hem till dom äta hästfilé mumms;) Vi får även besök så det ska bli trevligt. Sen får vi se vilket humör jag är på men är jag på topp så blir det fest! Nu tror jag att en viss emeli väntar på mig så bäst jag gör mig klar! Tjoo..

RSS 2.0