död fågel!

Nu är jag här hemma på min rast ska snart fara iväg och jobba igen ;D Har gått riktigt bra förövrigt idag men brukar inte gå dåligt.. Hm sen ikväll har jag absolut ingen aning vad som händer har ju mina hundar så blir inte att hitta på något allt för alvarligt. Min kisse kom ju in med en död fågel huvva :/ fick låna en tv av en gammling som jag städade hos så vi satte oss ner och kollade på pappa och lika duktig som vanligt hon kom 2a jippi ;D Nej nu ska jag fara Puss

Fly Away

Har just tagit mig en dusch riktigt skönt måste jag få säga :D Sen ska jag nu ta mig nåatt äta mamma och pappa har ju dragit till Skellefteå där dom blir till imorgon kväll eller söndag. Så nu måste jag laga mat helt själv ojoj hur ska jag fixa det är ju inte precis kung i köket ;P Börjar jobba om ca 1 Timma sen är det jobb 8 dagar frammåt så mig kommer ni inte se mycket av. hehe Och pappa startar om ca 1 timma får se hur det går visas ju till och med på tv så ska försöka se om jag kan låna någons tv där efter 1 :D Nej nu ska jag skynda mig att göra mig klar har även mina hundar att ta hand om+två kaniner,en ödla och en drös med fiskar riktgt feta är dom yää ;)


Vatten och Sol !

Min dag har jag spenderat med Evis ;D Vad har vi då gjort legat ute, badat hundarna, gjort pizzakit och käkat glass och varit med hundarna ännu mer riktigt mysigt måste jag säga :)) Nu är jag hemma har varit och kollat på djuren jag ska sköta om i helgen så det blir bra... Och jag sitter bara och gruvar mig för att börja jobba. Pappa sa just att han hade tipsat om mig till en som behövde personlig assisten ja det är osett men ändå kul han tippsar lite  ;D På tal om det ska jag in på arbets igen och kika på jobb. Nu ska jag kila lite bilder från dagen kommer.




pengarpengar

Nu kom jag just hem från frissan ;) Älskar att vara där och vi kom även fram till lite planer så blir att fara dit i slutet av augusti och fixa liite ;D Idag har jag ingen aning vad som händer jag är då iaf vaken tidigt gruvar mig för den kommande helgen fy fan, och imorgon har man 8 dagars arbete att se fram emot :/ Sen är jag ledig en vecka ;)) I like. Vad skulle man då ha gjort? Nej nu ska jag gå ut och sätta mig ett tag och invänta att alla ska vakna. Har hunnit betala mina räkningar grattis till mig =) haha
Puss!

9 to 5

Min lediga dag har jag inte alls gjort mycket.. Har faktist gjort lite nytta "vuxennytta" kallar jag det hahaha..  Har skrivit ut en massa blanketter som jag har skrivit och snart ska skicka dom jobbjobb i need :)) För jag har kvar 11 arbetsdagar sen är jag arbetslös.. Men jag tror vell altlid vi ska fixa något har sökte flera jobb på arbets får se då vad som säger=) Sen har jag bakat negerbollar också mumms. Nu ska jag snart in till stan blev frågad om jag ville komma o laga middag och käka med andre så ska bli mys se vad vi hittar på för mummsigt ;) Imorgon ska jag klippa mig ska bli skönt få bort lite hår iaf sen får vi se. Ja som sagt gårdagens lyxmuffins blev totalt misslyckad så därför satsade jag på negerbollar idag det kan man ju inte misslyckas med ;) Som Erica sa :Du får ta negerbollsbaket som ett försök till ökat självförtroende inför nästa muffinsbak ;) hahaha hon ska nämligen baka dom dära ikväll och jag önska hon all lycka! Nej nu ska ja dra.
Pusss!

Hahaha ;)

wish me luck ;)

Hej och hå nu har jag ledigt två dagar ska bli såå skönt :) Idag har det varit en riktigt bra dag är nöjd med min jobbdag. Jag emmeli, erica och linnea drog och köpte glass och lejda oss som vanligt =) Efter det har jag och mamma varit och köpt lite hundsaker lika roligt som alltid ;) Nu bakar jag lyxmuffins eftersom jag inte har nå annat att göra är mobbad haha =) Nej skulle hittta på något med ev någon dag.. Nu ska jag sticka och njuta av min ledighet ;)





Vad hände?

Är en väldigt sliten anna idag fortfarande ont i hela kroppen nej fy varför ska man alltid lyckas dricka för mycket? Iaf en toppen helg kan inte göra annat än älska den ;) Nu ska ja fortsätta jobba fast jag absolut inte vill. Jag vill bort?!?! Hallå snart slutar jag jobba och då vet alla att jag verkligen vill göra något nunu =)  hehe Aja jag ska sluta yra hära tänkte bara uppdatera er så ni vet att jag lever puss och kram

Klockan är nu 22.45

Hejhej!
Just nu är jag inte alls trött ska snart lägga mig och läsa min bok som jag tycker är super bra :) Har som sagt jobbat till halv tio idag så var lagomt trött då jag kom hem.. Och imorgon börjar jag 7 och jag är VERKLIGEN INTE avundsjuk på dom som festar nejnej? haha ;)) Imorgon kommer jag taggad som aldrig förr ohja vad jag längtar.. Kollade även vad jag skulle få i lön och jag tackar inte nej till det så bara länkta tills på måndag =) Sen funderar jag på att unna mig själv med något så får se vad det bli och såklart ska liiite i min spargris =) Nejnej detta går inte nu ska jag läsa sen se BB sen tagga för jobb och för ännu mer pengar såklart! Jag vill till stockholm också får se kanske blir det någon gång i framtiden... Nej nu ska jag kila. Hoppas ni andra har en toppen kväll :)
Puss!

Och nu slutar vi med att klockan är 22 50.

Parapapapapap

Sitter hemma på lunch nu blev bara en macka idag :) Ska snart tillbaka då blir det bara en mathämtning sen planering :) Ska ringa till Emeli och höra om vi skulle på stan sen eller hur det blir sen ska jag och mamma fara till villes moder med min hund hon ska frissa han lite =) Sen får vi se om jag ska sova med andre eller vad det blir för skojj :)

Igår var jag med Ev efterjobbet vi for och shoppade lite på ok gled sen hem till mig men blev en väldigt kort kväll för jag började ju 7 idag och var helt slut. men trevligt var det iaf så länge det varade haha=)  Sen kom tom hit vi drog en smoke sen for dom och då kom andre hit =) Vi kollade lite jobb på arbets sen såg kvällen ut som vanligt läste min bok och han sin tidning haha jätte sociala är vi. nejnej nu ska jag fara !

pusss!!




Dropp,Dropp!

Vilket väder det har varit idag alltså, Aja bara hoppas det börjar bli bättre! Idag har jag jobbat hela dagen har gått riktigt bra kan bara säga att... haha, Jag och Erika har varit ute och raggat lite med bilen idag vi hade liiite att göra så det var roligt att få göra något annat. Vad händer ikväll ? ingen aning men återstår att se fick just veta att imorgon ska vi med Clirre till Millan =) Så han ska få frissa sig lite tror jag blir nog bra. Nu ska jag kiila.
Puss!

Nu börjas det.

Har vaknat suttit ute och nu ska jag bege mig till jobbet i det fina vädret =)  Mitt schema ser ut som så denna vecka.
Mån-13.00-21.30
Tis-7-16.00
ons-7-16.00
Tors-13.00-21.30
Fre7-16.00
Så då vet ni heh och jag fick påminna mig själv ;)

Break it off!

Hej och håå ;) Idag har jag legat ute och solat riktigt härligt =) Ska vell ligga ute ett tag till igår var det ganska lungt jag var bara här hemma eller var ju in till stan och åt med mallan och crille =) Ja sen gick jag över till mina granar satt där och surrade en massa riktigt mysigt :) Sen kom en viss andre hit och vi såg lite tv var ute och gled ja lite av det vanliga.. Och idag är jag glad att jag inte var med igår får jag mår toppen :)) Ev ringde och uppdaterade mig lite  så jag inte missade den kvällen jag var med på ett liitet hörn ;) I´morgon börjar jobbet och varar till fredag klockan 4a och då är ju pdol igång :)

Lägg ner !



Var kom ni ifrån?

Jag är super sugen på nå mat ;) Väntar på att Malin kan höra av sig så ska jag nog köra in till stan och äta med hon och crille? :) Igår så for vi till norrstrand kolla läget sen gjorde vi inte så mycket jag for hem ganska tidigt missade där mamma o dom hade grillat faan ... Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer min kära granne fyller hela 8 år idag och det kändes som det var nyss han som föddes :) hur som helst så vill ja göra nå mysigt har hundarna jag ska vara med såklart speciellt en lite rädd troja som blev "överfallen" av en annan hund så hon slet sig ut ur kopplet och sprang riktigt longt bort men mamma fick tag i hon som tur var :) Min sööta sockertopp. Nej nu ska jag ringa en viss Malin.
Puss och tjo.



Grattttiiis =)

Du snackar skit!

Sitter hos rebbiskrutt nu ;) Vi ska nog in och ta oss en mjukglass mumms, Min dag har jag spenderat på stan..... hejs =)

I de lungnaste vattnet simmar de fulaste fiskarna...

Nu äntligen har jag påbörjat boken som jag skulle börja med för några månadersen och det går riktigt bra :) Idag har det varit åska här och jag har haft en livrädd hund som jag stöttat den mindre har inte vett och vara rädd han tyckte nog det var ganska kul ;) Sen blev det pizza till middag mumms och lite godis till efterätt hade kvar sen igår. Snart PDOL och vad säger vi om det sådär eftersom jag har sluuut på kontot och får lön måndag efter pdol aja inte mycket att göra åt det får fixar pengar är inte en omöjlig sak. Har tänkt att gå ut med min hundar lite har legat hela dagen känns det som och nyss i en och enhalv timma och läst boken har även babblat med jessica i tele och ja haha fick veta ett och annat ;)..
Puss och Kram!



16 juli

Alltså jag kan inte förstå hur dom som är arbetslös klarar det hära. Jag håller på att få panik av att sitta hemma medan alla andra jobbar haha. Och snart far mamma o pappa bort dom skulle till skellefteå så vad skulle jag då ha gjort? Ja jag och andre snackade om att käka något gott tsm så får se om det bli av. Sen måste jag hinna ta mig en dusch också, Igår så hyrde jag och andre två filmer och dom söög haha jag menar verkligen det den första var då sjukt jävla värdelös =) Aja vi har ju planer vad det blir nästa gång... Nu ska jag kila iväg.

Onsdag!

Idag regnar det varför? aja jag har faktist funderat på att lägga mig och läsa en bok. Igår så var jag med jessica rebbi och bea en stund vi gjorde inte så mycket köpte en glass typ;P Efter det blev det att andre kom hit det var skönt för jag ville inte sova själv i mitt stora hus haha=) Väntar på att mamma o pappa ska komma hem dom for till storforsen igår och lyssnade på nå grejs. Färgade även mitt hår igår det blev lite mörkare sköönt ;) Håller just nu på att lägga in lite bilder på pixbox men blir bara några måste ha hjälp av öhman att förminska dom. För dom som ja tar med min systemkamera blir så jävla stora så jag rymmer typ inga. Nej nu ska jag lägga mig ute i inglasningen och lyssna på regnet och läsa en bok.

Kanske har lite planer om vad som händer till helgen också =)

Puss


Älskar verkligen solen ;)

Vilket vackert väder vi har :) Kom just hem från doktorn och ja det hon nu säger om att ja ska vara sjukskriven i 2 veckor det kan dom glömma för det tänker jag inte. Skiter i pengarna men jag tänkter på personalen hur dom ska få ihop det nejnej jag ska jobba.  Jag kanske tycker det var lite krydd att jag fått en spricka i revbenet och stort blåmärke i någon muskel? Men jaja som sagt jag har en kännslig rygg och den tål vell inte mycket. Bara bita ihop :) Igår hade vi iaf super trevligt vaar och åt en god räkmacka sen kollade vi på våran blivade polle och sen blev det travet men ajg spelade bort alla mina pengar ;) faan. Sen blev det att fara till Andre och sova där. Ikväll är jag ensammen får se vad som händer.
Puss och Kram..


Ganska feeet macka ;)


LillSkorven är våran blivande ;P

Babe :)

Oj så skönt det har varit att sova, och att min babe komme hit och sov? =) Jaja nu ska ja vila typ en liiten stunde till sen ska jag kliva upp och göra mig klar ska till Skellefteå sen får se vad det blir för utflykt men det blir nog mysigt iaf. Sen har ja en tjatande mamma här hemma som säger jag ska till en doktor men nejnej jag orkar inte och vill inte :) Varje gång jag hammant hos en läkare har dom alltid kryddat upp allt och ja allt har barkat iväg så denna gång stannar jag hemma. Men känner mig så jävla sned min rygg är värre än vad den varit jag är ju redan en ostkroke ;) Nu ska jag lägga mig och läsa en tidning jag hade här hemma sen ska jag fösöka vila en lite stund till.
Puss och Kram.


Vilken värld vi lever i !

Jag tycker om att skriva blogg, hehe då jag absolut inte har nå att göra som nu =) Ikväll har jag varit med Malin for och hälsade på en fest där det var mindre ösigt aja bryr mig inte så länge jag lever så :) Har bara insett att jag absolut inte vill festa och att vissa folk beter sig sämmre än andra. Min rygg är jävlat bark iaf men hoppas det blir bättre eftersom ja ska upp tidigt imorgon och jobba har tagit två panodil och tramadol så nu blir ja nog trött.. Imorgon är det jobb som står först på listan sen får vi se är ju typ ledig halva veckan har bara tre arbetsdagar att jobba så :) Sov gott ni andra :) Jag ska fösöka att göra det :)

Puss!


Tack Malin =)

Åhh jag som trodde jag bara skulle sitta här hemma och ruttna ikväll men icket Malin kommer till mig strax och ska vara med mig :) Så roligt nu då hon är hemma eftersom jag vet jag inte alls komemr att få träffa hon mycket nu så det är verkligen Toppen! Men då dom får klart deras hus ska jag såklart ta tojtan och hälsa på dom ;) Ja vad ska vi då göra? Kanske och se på festen hos Jens om det händer nå ös där. Nu ska jag gå jobbar delad imorgon.
Puss och Kram!

Rast!

Nu sitter jag här ute i våran inglasning och nöter lite dator har nämligen rast =) Jobbar ju som sagt till halv 10. Sen ikväll får vi se vad som händer är ändå sugen att göra nå en liten stund orkar inte lägga mig direkt =) Andre orkar nog inte göra nå då jag ska upp så tidigt imorgon..  Pite dragway är igång och en massa bilar passerar här men dom hade inte så tur med vädret idag iaf...


Jobb!

Då var denna helg här som jag verkligen inte vill!! Snälla låt mig slippa detta. Börjar kvart i 4a och kan säga jag jobbar i stortsett till söndag kväll halv 10 ! Jag ville ju göra nå ihelgen .. Aja får vell bita ihop, Nu har jag typ just klivitg ochh och har tänkt äta mig lite frukost. Igår var vi ju då i boden och som våran polle kom 2a like it =) Sen körde vi hem i spöregnet men var riktigt mysigt, Fast jag trodde vi skulle dö ibland kändes som det var säkrare då jag körde dit ;)) Ha en bra helg ni andra, hoppas regnat kommer slipper jag vara avundsjuk på er andra.;) !!
Puss !





6an är våran sötnos ;)

Visa!

Idag slutadet jag en timma tidigare, men var faktist för jag jobbade över 2 timmar i tisdags ;) Min dag har varit bra har suttit med Rebbi ett tag också på hennes sommarjobb, Så vi har snackat på :) Nu sitter jag och äter sockerkaka mamma har nyss bakat den =) Sen ska jag ut och promenera en bit innan andre kommer hit vi ska nämligen till boden ikväll och det blir att jag kör andres bil. Mamma o pappa far snart så med dom hinner vi inte följa med. Fick mitt nya Visa kort idag också tack nu hoppas jag att det slutar krångla =) Nej nu ska jag skynda mig ut och gå kanske jag hinner vila en liten stund. Puss och Kram.


Beställa

Igår så for jag till Evis satt där en stund jag och Emmelie sen for vi ut och gick runt bodsjön med hundarna var väldigt trevligt blev en massa snack :) Sen så åt vi en liiiten bulla det var vi vell ändå värd? haha ;) Idag då jag vaknade så hade mamma bestämt vi skulle in till stan och kolla vad vi ska beställa då vi ska göra om i toan,köket och hallen så vi hittade vell lite av varje får se vad det blir jag fick säga lite men på något konstigt sätt lyckas jag alltid hitta det dyraste =)  Nu har v i varit ute och promenerat en bra bit riktigt skönt måste jag säga. Imorgon jobbar jag till klockan 2 tror jag =) Sen blir det mest troligt boden får se om andre ska med eller om det blir någon annan eller så jag själv :)) Vad ska jag nu göra får allt ta och se har lite planer men ingen aning vad jag ska göra. Hade tänkt duscha men orkar fan inte gå till den.
Puss!



2.


Inte på humör!

Idag är inte en dag för mig jag är på väldigt dåligt humör och Evalena vet varför jag blir tokig. haha Saken gör den inte bättre när jag får höra en massa tragiska saker men fy fan och att ni går och skryter om det. Nejnej dettta fixar jag inte nu blir det att ta sig ett snack. Nu ska jag äta middag sen vila lite sen ska jag nog ut och promenera med Evis=) Får se vad vädret säger?.. Sen ska andre vara med mig eller sova med mig hehe så vi ska kanske mysa med en film och jag måste få trösta mig men en liiten godisbit. Här ska pengarna bara spruta in ;))

Ni kan inget annat !!


HAHAHA!

Sitter här och skrattar åt en massa saker jag kikade på, Ja ni är för roliga gör att min vardag blir så mycket roligare ;) TACK=) Hur som helst idag har jag varit på utställning var trevligt synd bara att det är så jäkla kallt, Sen har jag vell bara suttit här och sovit typ två timmar men äre ovanligt? Nej inte det ska fan kolla upp varför jag är så trött hela tiden för det skulle verkligen behövas. Imorgon är jag ledig jippi, Så här ser min vecka ut, Måndag ledig , tisdag jobb 7-14,ons ledig,tors jobb 7-14  sen blir det v65 på kvällen. fre 13-21.30 lör 7-14 och sist men inte minst sön delad =) Då vet ni vad jag har för mig i veckan.. hehe :D Jag är rastlös vet inte vad jag ska göra... Men säkert hittar jag på något :)
Puss och Kram =)


 


Host, host,

Nu har jag nyss vaknat och ja jag hamnade här vid dator ska gå och ta mig en dusch hade jag tänkt. Jag och mamma ska dra på hundutst.. Sen får vi se vad som händer. Kanske blir nå skojj eller så inte =) Igår var jag med andre men han ligger och sover just nu ;) Ska gå och väcka han snart hade jag tänkt. Aja Cya!

Heldag med the family ;))

Idag har jag varit uppe med tuppen ;) Blev att först fara på hundutställningen för att kolla då Alice stäldes ut sen även att kolla på alla fina dvärgspetsar som stäldes ut =) Sen vidare hem med hundarna och sen begav vi oss till Skellefteå där det var massor med folk riktigt roligt och det inhandlades lite tack behövdes, Tur jag har min snälla mamma också ;) Sen kollade vi runt lite sen blev det vidare och äta gomat sen fara till min moster och ta lite kaffe sen begav vi oss hem. Jag har varit riktigt trött sov i bilen hela vägen hem =) Imorgon blir det utställning igen. Blir nog bra jag älskar att vara där. Aja ikväll får vi se vad som händer jag ska prova min kläder nu, Ska ta lite bilder sen =)

Den är här nu

Nu är det verkligen helg alltså gud så skönt =) Min dag har gått väldigt bra alla lika rara och söta, Nu är jag ledig tre dagar och jag har fullt upp =) Imorgon blir det nog skellefteå sen måste jag hinna med att fara och kolla på utställningen. På måndag får vi se vad som händer ingen aning alls.  Ikväll vet jag inte dom flesta ska vell festa eller? :)) Nej nu ska jag gå och dra en pn gud så skönt :) Puss!

Hittade en gammal låt på min andra dator? hehe Minns det var vell doftis som visade den då vi sommarjobbade en sommar för några år sedan.




Cya :))

Idag har jag jobbat hela dagen som jag är sliten vill jag er lova ;) Men bara en dag kvar nu åhh tack gode gud känner mig riktigt sliten =) Sen såg jag att Linnea ville byta med mig så ist för två dagars ledighet i helgen blev det 3 och ingen är gladare än jag =)  Nu har jag typ sovit 2 timmat ska snart dra iväg mot stan blir att sova med andre men innan det ska jag och handla någon riktigt krämig frukost ;) föresten så åt jag världens godaste middag idag mumms ;) Nej nu ska jag rusa vidare. Min mobil lever än bara så ni vet, haha väntar bara att jag ska ha lika tur som med alla andra telefoner.
Ha en trevlig kväll, Puss!

Fick veta att en tjej som jag gått på samma skola som och vet vem det är har fått leukumi då fick jag verkligen ont i magen och känner stackars hon. Sedan inser man att man ska passa på att göra det man verkligen vill, nästa gång kan det vara jag. Faktist man vet aldrig. 

När Vi Två Blir En

Godmorgon nu är jag vaken ;) Ny duschad och klar ska äta mig lite mat snart sen invänta jobbet. Igår hade dom hunnit bada  för det var lite att göra jag vill också bada =) Aja får ta det till helgen  då man är leedig jipppiii ;))  Börjar kännas lite trögt nu jag vill bara ha helg men det kommer snart. Vad ska jag då göra ikväll? Blir nog inte så mycket eftersom jag inte slutar förens halv 10.. Men det blir nog bra ska ni se. Nu ska jag gå..
/Tjohoo!


RSS 2.0