Klart !

Hej och hå nu är jag hemma i kalla Piteå? Snacka om att det är lite skillnad på vädret. Ojoj finns så mycket att säga om denna helg men vet inte riktigt vars jag ska börja =) Fredag morgon åkte vi gick super bra då vi kom fram sökte vi oss till hotellet som gick ? BRA :D haha Sen direkt vi kom dit lämmnade vi ifrån oss alla saker sen drog vi ut på stan hittade typ två linnen en skjorta och en tröja. Sen blev det mat på Donken !! Sen tillbaka till hotellet och basta duscha tog oss en drink och bara mådde =)

Lördag: Steg upp klockan 8a gjorde oss klar åt frukos (hotellfrukost är det klart godaste) Sen bar det iväg mot stan där vi sen hoppade på en båt till Grönan och de :) Vi gick på Skansen,Junibacken,Vasa och grönan blev en heldag där ute. Sen blev det båten tillbaka och for vi och shoppade lite tilll ;) Sen mötte vi upp Nico som hängde med oss och käkade. Sen hände det inte så mycket mer.

Söndag: Shoppade hela långa dagen sen blev det plnakstek och packa väskan sen drog vi till Arlanda shoppade lite mer dära sen åkte vi med flyget ändå hem =) Redan vill jag tillbaka .....

Bilder finns på pix!


Hejssvejs :D

Sista inlägget sen är jag nog i Stockholm ! Ha det så bra här hemma =)

På topp ;)

Idag var jag uppe tidigt klockan 10 ? haha som vanligt alltså. Drog till banken växlade in nå pengar sen har jag varit hos pilla hela dagen med jessica och tvättat bilar sånt som man gör när man är arbetslös ;)) Sen åt jag gomiddag med andre riktigt gott! Nu är jag hemma har lite att göra måste inhandla lite nyttiga saker sen måste jag fara med min löneraport sen packa klart imorgon far vi ju så =) Som jag ska shoppa tror jag iaf. Idag ringde även vakansen fick jobb en hel vecka i september inte dåligt får man lite lön då också ;D På topp helt enkelt nej nu måste jag sticka.
Tjohooo ;D


Du är en stark människa!

Jag har verkligen bloggtorkat haha ! Igår så gjorde jag inte så mycket var med jessica och pilla. Såg travet mad jessica och andre då pappa startade kom 2a som vanligt aja spela roll pengarna rullar in ändå, kanske därför han betalade en pizza eftersom ja inte ville ha korv och mos haha. =)  På kvällen for vi till pilla käkade glass och kollade på deras söta valp :)) Sen kom andre vi kolade BB som vanligt ;) Idag har jag varit riktigt hurtig städat på alltan putsade alla rutaorna eller är en dörr kvar ;) Sen Såhar jag gjort lite annat nyttigt. Nu väntar jag på att vi ska äta sen ska jag till jessica kolla resväska sen börja packa eftersom vi åker fredagmorgon =)
Hejssvejs.


Jipppi :D

Nu har jag precis klivit upp jag har varit hos tandläkaren idag ;) Gick riktigt bra jag minns ju inte så mycket minns bara att det gjorde satans ont o få bedövning där nere! Huvva och det bästa var att jag bestämmde mig själv för att vi skulle laga båda tänderna känns grymt trist jag tackade nej till jobbet på torsdag eftersom jag nu inte behöver till tandläkaren då. Aja ! Sånt som händer ;DNu ska jag duscha sen bee mig in mot arbets och höra vad dom säger för nå skojj ;P haha!
Hejsvejs =)


Balbalbal!

Nu sittter jag här igen hur hungrig som helst vill pappa kommer hem från lånkan ;D Hur som helst så har öhman varit här ett tag vi har snackat på och inte gjort så mycket. Ser ut som det ska komma regn men det hoppas jag verkligen inte ;D Har iaf beställt mer balbilder nu så farmor och dom får lite kort hoho;P Nej nu ska jag vila ett tag..
Puss!



Kändes verkligen!

Godmorgon ;) HAr sovit riktigt gott, det har inte varit för varmt och inte för kallt som det brukar vara :) Igår kom jossan hit :) Vi for till byan hämtade ville,jimmy och hurtig skjutsade dom till stan he hade tydligen barkat för dom haha. Sen drog vi och köpte godis sen blev det att fara till Jessica och se film blev gröna milen =) Riktigt bra hehe.. Blev mkt snack också var jag pilla jessica jossan jore och ida :) Sen kom andre och hämtade mig blev raggen en sväng sen hem och sova =)
Idag ska jag till att börja med äta kräftor med mamma o pappa myys =) Sen ska jag och jessica pyssla =) Kommer bli en toppen dag.
Puss och Kram!

Look :-)

Idag har jag slöat hur mycet som helst. Det enda jag har orkat var att fara in till stan hämta ut nå mot min hosta, Sen varit och handlat kräftor blev så vi ska äta det imorgon =) Nu vet jag inte alls vad som händer Jossan kommer hit snart det blir riktigt skojj inte alla dagar man ser hon här ;) hehe Snackade nyss med ev som var på bröllopsfest ;D Säkert himmla roligt. Jag är så himmla sugen på att pyssla men kanske tar en pyssel dag imorgon ist ;)) Måndag väntar tandläkaren på mig huvva klockan 7.30!! Samma sak torsdag som he ska borras ;) Nej nu ska jag göra mig liiite klar iaf så jag törs visa mig ute!


För jessicas skulll!

Hon tycker jag aldrig skriver blogg så då snör jag iväg ett. haha ! Vet inte vad som händer idag ska och hälsa på på pillas fest sen får vi allt se. Sedär mer hade jag inte att säga om den saken!

Duktigt!

Måste bara säga att jag har städat hela dagen.. Och he går suveränt ;)

Jag länktar !

Kylan är här och hösten kommer sakta men säkert! Jag har nyss vaknat idag har jag tänkt damsuga huset och lite sånt. Måste också städa min garderob. Igår var jag med jessica,ev,emmelie,pilla,jossan :D Var riktigt trevligt , vi såg då pilla gjorde slingor i sitt hår blev nog fint då det hade torkat det hant vi inte se. Och idag började alla om skolan och min granne som alltid varit liten i mina ögon började 7an ? Tänk att tiden går så fort. Känns som det var igår då jag började 7an. Hehe =) Fick just ett sms av hon att det gick riktigt bra så det låter toppen =) Hur som helst jag är inte avundsjuk på dom som börjar skolan .. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer och inte vad som händer ihelgen häller får vi allt se. På måndag ska jag till tandläkaren börjar gruva mig mer och mer. Men går nog bra =) Sen efter ajg varit där och vaknat upp ska jag på arbets och träffa en handläggare ser vad han har att säga :) Nej nu ska jag gå och duscha sen göra nå nytta ;)
Pusss!

Då var det klart :D

Ja nu är man ju som sagt arbetslös igår var jag på arbetsfömedlingen men måste dit igen väntar bara på att några papper ska komma in i min brvlåda =) Sen så kom jessica hit vi bokade resa till stockholm så det 28 augusit drar vi dit oj så roligt det ska bli =) Vi ska kolla då emmelie springer tjejmilen fara på grönan skansen och lite sånt. Så nu är det bara vänta men är ju inte så länge kvar bara typ en vecka och några dagar. Ja jag länktar redan :)) Sen idag har jag och Ev varit och hälsat på farmor och farfar som är för söta vi har varit ute på en lite promenad fikat och pratat en massa :) Nu sitter jag hemma väntar på att mamma ska komma hem sen blir det att städa hela mitt rum och då menar jag hela ska bli en stor skillnad då det är klart =) Imorgon får vi se vad som händer. Ingen aning riktigt än..
Puss !


Jag fryser!

Idag har jag då jobbat blev klar och kom hem klockan 12 :D Så direkt jag kom hem drog jag och mamma till travet och kollade på hästarna. Sen kom även andre och robin dit var med oss ett tag,. Jag fryser och är trött som satan känns att man jobbat på nu ganska bra. Så jag kommer nog vara riktigt trött på jobbet ikväll :/ Men det blir nog bra borde klara dom få timmmarna jag jobbar :D På tal om annat träffade chefen jag hade på min praktik i våras och han sa att det kanske skulle bli lite jobb nu i höst så jag kanske ska dit och jobba då vore roligt =) Dock gillar jag inte tiderna 7-4 men borde gå under en kortare tid isåfall. bara hoppas!

Som jag har kollat runt på internet och har en massa idéer ;)

Puss!

Spännande ;)

Det var allt ett tagsen kan säga att jag har i stortsett jobbat i veckan ;P Och nu sitter jag hemma på rast har delad både idag och imorgon. Sen är jag arbetslös :( Hmm måste fan hitta mig ett jobb innan jag blir för slö ;) Idag har jag jobbat,varit på stan (elgiganten) och varit hos andre med hundarna... Kan säga att clirre och shakira blev väldigt kära kanske just för hon var i löpen. Ikväll jobbar jag till halv 10 sen har andre lovat att vi ska fara in till stan och käka orkar inte göra nå mat då jag är ensamm hemma :D Väntar fortfarande på mina provsvar men kan vell ta upp till 2 veckor?!?! haha inte har ajg tid att vänta så länge. I torsdags var jag med vikarietjejerna och käkade på Golden var gott :D Sen for vi och kollade på Linneas häst så himmmla sööt och tjock :D Men jag var livrädd så jag kollade bara så snällt på han och dom andra. Sen ska vi kanske dit igen för hon har nämligen lovat att Erica ska få rida och jag borsta hehe enda jag vågar ;)
Nej nu ska jag dra.

Puss!

Tack !

Hello.. Nu har jag varit ledig hela 4 dagar tänk att dom gick så fort. Hur som helst börjar jobba klockan två sen jobbar jag till halv 10.  Jag är dock väldigt trött kanske för jag sover halva dagen =) Clinton har även varit hos vetrinären idag drog ut 4 tänder så duktig nu är han lite på fyllan här hemma :)
Gårdagen: Tog tag i att ringa till vårdcentralen som jag hade tänkt göra för typ 2 veckor sen :P Och ja det gick ju bra. For dit för min hostan men berättade även att jag är så trött och då kom det som jag inte ville höra. Att jag skulle måste ta blodprov ojoj så rädd jag är för det. haha. Jag gick in fick mina emla plåster ringde jessica och halv grina. haha Behövde moraliskt stöd så hon kom och höll mig i handen och det gick så bra inte en enda tår. Så tack jessica för du ställde upp =) Efter det så for vi hem hit åt surströmming och sen blev det pyssel ojoj vad vi pysslade gick riktigt bra.
Nej nu ska jag göra nå nytta innan jag far.
Puss


Liter bilder!

Sen helgen .


Våran fina tårta!

Kräftorna!

Poolen ;)


Erica och Emmelie sugna på käk;P

Söt vovven :D

Har aldrig mått bättre ;)

Igår direkt jag vaknade for jag ju då till Emmelie och solade och badade i poolen så himmla skönt ;) Erica kom också med vattenmelon och glass. Sen efter vi varit där for jag hem gjorde mig klar sen blev det kräftor hos Linnea riktigt gott (var första gången jag åt det) mobbad i know ;D Vi åt och åt sen gjorde vi en marängtårta vi käkade massor ur =) Säger inte hur mycket som blev kvar hehehe. Efter det så satt vi ute surrade till kansek halv 10 sen drog jag hem. Här hemma hade vi en massa främmande så vi spelade kubb andre kom också och var med några matcher mitt lag vann dock! Sen kom jag ju på det mysigaste jag och andre sov ute på våran inglasning var svinmysigt.

Idag då jag vaknade snackade jag med Erica och hon hade vägarna förrbi så hon kom och hämtade mig sen drog vi och badade pool igen har varit riktigt steek. Tack för en toppen helg brudar =) Har varit på kalas också idag var riktigt trevligt. Nu ska jag ta hundarna sen ska ci och bada myyys =) Sen får vi allt se vad som händer...


Steeek :D

Gratttiis till min underbara granne carro som fyller hela 13 år? Ja det är på dom jag ser att tiden rinner iväg.

Igår var med jessica for in till stan jag shoppade lite pyssel som jag typ kommer bli beroende av sen blev det en masssa fetmat :D Sen for vi hem till mig blev att beställa scrapbooking till Jessica också så nu är jag minsamm inte ensamm som har det =) Sen vad gjorde vi for och raggade en sväng till sjulnäs, Sen kom Öhman hit :) Sen blev vi less att sitta hära så då drog vi in till öjebyn och shoppade lite godsaker =) Jessica for nog vid halv 10 tror jag då satt jag  bara hära hemma och tog det lungt hälsade på mamma och pappa en sväng fick smörgåstårta där som var grymt god :) Sen somnade jag nog ganska fort hehe :)

Idag Blev det nog fara med Erica till Ela och bada/sola sen ska jag hem fixa till mig lite och sedan vidare till linnea där vi ska käka och bara mååå:) Hoppas ni andra får en trevlig kväll för det tror jag vi får:)

Slappt ;)

Som sagt less på att jobba men det går riktigt bra slappt som bara den nu sitter jag hemma har 3 timmars rast ;) Sen så idag hade jag bara ett städ så det gick fort sen sttekte vi brudar haha ja som sagt behöver inte nämna något Erica är iaf inte alltid kul att åka bil med hahaha ;)  Imorgon jobbar jag bara till klockan 3 så då får vi se vad som händer men alltid något hoppas jag på hihi :D Nej nu ska jag ta och käka middag sedan ska jag pyssla lite =)
Puss

Less är bara förnamnet...

Klev upp vid klockan 11 sen har jag legat ute ett tag nu ska jag börja göra mig kalr för att fara på jobbet ska bli riktigt skönt älskar att ha rutiner. Fast ikväll kommer vi ha så grymt lungt så blir typ 3 timmars rast för mig =) Efter det så blir det bara hem lägga sig igen för imorgon börjar jag klockan 7 men det är min sista dag sen är jag faktist ledig 4 dagar ;)) Jipppi.. Hmm Sen jobbar jag nästa veckan ons,tors,fre,löör och sön sen är en vissa anna arbetslös hoppas dock dom ringer och ger mig mer jobb =) Igår kväll blev det bara lungt BB sen somnade jag direkt och har sovit så gott:)
Tror lördag kommer blir en roligt dag blir bad hos emmeli med erica på dagen om det nu är bra väder kommer bli riktigt skönt :)
Puss!



Vad är egentiligen riktig vänskap?


Jag är rastlös? Ovanligt...

Kom just hem vad har jag då gjort idag.. Hmm har jobbat 7-16.30 sen kom jag hem har varit med mamma och plockat vinbär, Sen blev det en promenad med hundarna sen skulle jag bara till ok. Men så lyckades jag köra förrbi en av mina vårdtagare på vägen hem och då var jag bara tvuuuungen gå in en stund haha ;P Skulle visa upp Clirre för han =) Sen började jag men lite sysslor ojoj kommer ja bli en sån dära som inte kan vara utan ett jobb på min lediga tid aja det var uppskattat av han så det var ju bra =) Nu hade jag tänkt ta mig lite ostbågar och kanske pyssla lite myys =)  Imorgon jobbar jag 1-21.30 ska bli skönt att sova ut lite =)  nej nu ska jag kila. Pusss.


Tycker inte om, bara att plocka :D

Skinka!

Min jobbardag har varit perfekt och har sett många gånger jag skrivit det. Måste alltså betyda att jag verkligen trivs med mitt jobb ;) Det sa även mina arbetskamrater då jag slutade klockan två idag men stannade till tre utan nå extra pengar. Vi fick iaf planerat att vi ska nästa torsdag ut och äta på golden vi brudar. Sen på lördag var det snack om kräftor som sagt jag har aldrig ätit det men enligt linnea skulle jag klara det haha =) Jag och erica skulle stå för efterrätten right? haha. Ikväll blir det att spela bingolotto minns inte senaste jag inte jobbade kväll måndagar så ikväll har jag ju verkligen tid att spela :)) Nej nu ska jag äta lite middag hade jag tänkt.

Föresten det börjar bra viikteamet ringde mig idag och frågade om jag ville jobba ons,tors nästa vecka på min lediga tid och ja självklart ;) Nästa ons ska nämligen clirre till vetrinären tycker synd om han huvva.




Linnea leker nog att jag är någon gammling hon skickar städ/dusch lappar till haha
vi hade väldigt lite att göra;P

Vars for du ?

Nu sitter jag hemma på lunch ska bli fil som vanligt. Det gillar vi tydligen =) Sen så ska jag iväg till jobbet men känner mig inte pigg sen slutar jag klockan två då blir det nog hem och sova sedan vårdcentralen :( Återstår att se.. Igår jobbade jag till halv 10 sen kom Jessica och pilla förrbi men blev inte länge jag var trött och skulle upp pch jobba idag. Imorgon kommer nog mitt pyssel som jag länktar =) Nej nu ska jag dra mig från datorn har annat jag kan göra:P
Puss


Fick denna av våra grannar mummms säg ja då bara ;)

Scrapbooking

Nu har jag just beställt det nya jag ska prova alltså Scrapbooking inte billigt...  hallå jag kanske är den som älskar att slösa pengar ! MEn då har jag nå att göra framöver. Då jag snart är blivande arbetslös ;) Väntar på att klockan ska bli 22.25 då ska jag se jag vet vad du gjorde förra sommaren =) scary Ha en bra kväll ni andra som festar och har det bra =)
Puss


Detta är påväg hem till mig !

En vänskap som kan ta slut har egentligen aldrig börjat.

Idag har jag då jobbat sen varit med Öhman och Jessica vi har käkat och köpt trisslotter som jag är sämst väntade på storvins men icket ;) Nu sitter jag hemma är rastlös ska nog gå över till mina grannar! Sen så kommer nog mamma och pappa hem ikväll får se om dom vunnit nå miljoner idag ;) Nej nu ska jag bege mig ut är less på att vara inne hehe...


Helt kokko?! Eh jaa!

Nu har jag snart jobbat klart för dagen så himmla skönt ;D Sen vet jag inte vad som händer vill till skellefteå men det återstår att se far knappast dit själv. Igår tog vi det lungt här hemma var riktigt skönt. Mina grannar kom hem också det var ju skojj :)) Nej vad som händer ikväll har jag ingen aning om får se... Ska ringa ev sen och höra hur dom haft det men säkert skojj gissar jag =)

Ibland börjar man fundera !

RSS 2.0