Inte nu.

Välkommen till mitt nya nere liv. Varför skulle ja bli så här just nu, kan säga en sak imorgon ska jag upp kl6 och jag känner bara NEJNEJNEJ jag vill inte, jag orkar inte, jag vill bara spy! Sen väntar typ två månader med sånt och det känner jag att jag bara inte orkar. en vacker dag ska jag vinna pengar så mycket så jag ska bara lämna allt vad som heter jobb. Då ska jag skaffa mig ett liv och leva lyckligt! Då vet ni. haha kul att läsa va? jag var bara tvungen! (Får hoppas jag vaknar på bättre humör imorgon) ! Hejdå.


I wanna be a billionaire so fuckin' bad. Buy all of the things I never had.

Idag har jag varit ledig och det har varit så skönt :) Har även varit toppen väder, så blev att sola lite iaf :) Sen har vi brudar varit i stan och shoppat ! Jag hittade dock inte så mycket men kom iaf hem med en partyblåsa jag ska ha på mig på lördag!:) Sen gick jag till jessica och tog med hon på en promenad! Var riktigt skönt.. Nu ligger jag och ser Svensson Svensson! riktigt roligt! Imorgon får jag sovmorgon börjar kl 16 så innan det ska jag hem till mamma och pappa dom skulle bjuda mig på grillat, om vädret är bra ska jag lägga mig och sola också! ;D Nä nu ska jag se klart denna film sen blir det nog lite csi! :)

Puss♥



hellyeah.

Det är torsdag har jobbat 7-14 idag, räknade även ihop mina timmar och ja jag klarade det, (en heltid denna månad) ;) Då jag slutade for jag och emeli förrbi pappas jobb satt o surrade lite sen kikade vi runt lite på backen!! Sen drog jag hem till mamma och pappa hämtade hundarna sen drog vi ut på en prommis shiit vad jag helt plötsligt är ute och går.. Vad hände?? Har nog emeli att tacka för. Utan hennes pepp hade jag nog suttit inne =) Imorgon blir det upp tidigt för att hinna ragga till Boden innan jag börjar jobba!! Sen på söndag ska vi gräva ner farfar eller askan om man säger så, sen ska vi och äta. Tror även jag ska hinna fara och hälsa på min pingla Malin:) Mer än så har jag inte att säga annat än att jag nu ska lägga mig och göra vad? jooo nöta csi !! ;)

Puss.




Pang.

Har fullt upp så har inte tid att sitta här och skriva. Livet är en fest kan man säga. För i mitt liv så är det just nu bara fest/jobb/fest/jobb hahah.. Men igår blev jag sjuk så kan inte precis påstå att jag är speciellt pigg!  Nåja ska försöka härda ut denna vecka och jobba ändå ;P imorgon är det 9 timmars så jag kämpar på ;D Nu sitter jag och ser csi... vad händer?? jo det jag hatar är ett avsnitt som jag redan sett. Fuck! Näsa helg tror jag dock kommer bli grym! Har två helger nu att se fram emot dock inge nyktert menmen ;P Nu blir det att se klart csi sen s o v a!

Cya !♥




RSS 2.0