ÄNTLIGEN!!:):):)

Nååååh, äntligen har Malin och Christoffer fått deras lilla bääbiis :) Jag är så otroligt glad för deras skull!! Nu vill jag bara träffa lillpojken. Ikväll har jag iaf varit riktigt duktig, städat,tvättat,renbäddat,handlat och bakat muffins! Sen kom min kusin förbi en sväng så vi fick surra av oss lite, alltid lika roligt:) Jobb 7-12 imorgon sen helg!

Puss!


lysande

min mamma ringde och bjöd mig på middag i deras husvagn, så det blev grillat och en massa go saker, sen har vi suttit och spelat spel även varit ute och gått i regnet.. Imorgon börjar jag 7, så blev ingen cider för mig ikväll kan ju säga att jag är liiiite avis på min kära vänner som får det:) Ska iaf se Celebrity rehab sen fortsätta läsa min bok har redan läst halva och måste säga att den är bra!

pussochsovgott♥


saknar.

har varit ledig idag och gud så skönt det varit.. Blev att städa lite sen adana,sjöbodan och film hos ev:) Imorgon ska jag försöka kliva upp tidigt för då ska jag tydligen gå till mamma och pappa för att käka en grymt krämig räkmacka till frukost! Nu blir det att läsa min nya bok, har några som står på kö för att läsa den efter mig så kanske bäst jag börjar. Har ju ändå aldrig läst ut en bok i hela mitt liv, kanske blir den första?

Puss!


RSS 2.0