Tillökning !

Idag har jag varit i skellefteå och grattat min kusin som blir 40 år :D Var riktigt god tårta måste ja säga ;) Sen har jag nu varit hos Pilla vi snackade och tog det bara lungt. Imorgon så blir det arr fara på stan men göra vad säger jag inte ;) hehe... Sen vet jag absolut inte vad som händer det får vi allt se. Måste verkligen städa mitt rum om du ja just du ska må bra där =) Jag vill göraaa nåååååå snälla nu tycker jag vi drar utomlands? Eller låter inte det som en lysande Idé!

Ha de så bra !


Varför inte?

Varit på stan hela dagen blev en massa shopping och ja det gick pengar ;) men det ska gå mer... hahah så är det då man fått lön! Ja men varför inte lite pyssling vore helt perfekt!! Hos dig eller mig? HAHA

Vi är lejda jaaaa !

Hej då ;D

Tack !

Nu har jag precis duschat, Sitter och dricker en drick yoghurt ;) Igår var vi på trav blev jag emeli och jessica som for.. Först drog vi på biltema skulle köpa nå till bilen ! Sen så bar det av till boden för att spela och faktist gick det ganska bra för mig denna gång ! Våran häst kom 3a gick inte så bra menmen. Haha i sista loppet spelade jag både vinnare och plats på alla hästar gick in stort men satan gick ändå back ;) Nu kollade jag just vad jag kommer få i lön denna månad och faktist jag blev riktigt förvånad haha Perfekt pengar behöver jag alltid!

Puss och hej nu far jag och jobbar !

Bio!

Så mysigt nu blir det bio med jessica ja alla kan vell lista ut vad vi ska se ?;) Såklart flickan som lekte med elden. Så ska till jessica nu innan så regina får hjälpa mig med nå papper som ska till a-kassan !

Tjo!

Stan !

Klev upp klockan 11 blev en väldigt skön sovmorgon ;D Sen drog jag över till mina grannar tog mig en dusch.. Helgen har iaf gått bra att jobba måste säga att jag tycker det är roligt att få jobba och tjäna sig lite pengar eftersom jag verkligen vill utomlands :)) Idag ska jag på stan med emeli och jessica ska shoppa mig nå hade jag tänkt :) Sen får vi se vad som händer.

Puss

Ja klarar inte av dig längre !

Nu är jag hemma ska snart fara till jobbet. Tror jag ska och hälsa på jessica ;) Som tur är jobbar ju som sagt hon också. Ikväll vet jag inte vad som händer ska höra med jessica om hon ska sova direkt annars vet ni andra vars jag finns efter klockan 9! Har varit på kalas alltså Mio ;D Var mycket gott fika och han hade fått en massa fina presenter =) Sen var vi och hälsade på farfar och snart tror jag bara jag hälsar på då han är hemma klarar inte att se han ligga där på utkiken och bara må dåligt. Idag var han super dålig :( Fy fan .... Snart kommer hans dag också men enligt mig får det inte bli än jag vägrar!! Döden hatar jag !!! Den får inte ta mina nära och kära aldrig!
Den dagen jag kommer upp till himmlen så ska jag döda döden? haha så då får alla andra leva i flera hundra år =) Nej nu ska jag sticka här ifrån..

De är så sjukt dålig stil.. Jag ska inte lägga energi på det men ja det känns bara sjukare och sjukare !!

Fajmoj och fajfaj !



Bäbis !


En dröm !

Har precis ätit lunch blev rostbiff,potatisgratäng och nybakt bröd mumms ;) Har jobbat till klockan 10 blev även en dusch på jobbet tack det det eftersom vi fortfarande är utan. Idag blir det 1års kalas världen sötaste Mio fyller ju 1 år:) Sen börjar jag om igen strax innan 4a. Måste även på stan en sväng och om jag hinner ska jag köpa mina två klänningar och koftan som jag sååå gärna vill ha =)

Jag har tänkt på en sak alla sa till mig förut varför vill inte du ha en häst? Du har jag världens chanser. Och nu har jag kommit på vad jag ska ha för häst jag är bombis ;D En stor fet häst vill jag ha som är världen snällast och inte gör nå dumt hehe ;) Typ :

'
Den är stor och tjock och kanske snäll?=) haha nja tror aldrig jag kommer bli en hästägare tyvär.


jodu

Vad jag bloggar? Hahaha.. Sitter hemma på rast nu annars så jobbar jag på :) Jag vet precis vad jag ska göra då jag kommer hem ;) Ska ta en varm filt lägga mig i sängen och lyssna på ljudbok och dricka varm choklad jag fryser nå så fruktansvärt ;)


Energitjuvar !

Nu har jag varit på stan med emeli vi åt lunch sen gick vi och kollade runt lite :D Nu ska jag bara ta det lungt ett tag sen börjar jag jobba :D  Jessica ringde också och sa hon skulle jobba känns riktigt kul då kan jag fara och hälsa på hon. hehe ! Nu är golvet i toan klar kan bara älska det ;D Bara resten kvar haha !

Puss !

Min dröm just nu !


Jobb

Hello !
Nu sitter jag här nyvaken och väldigt trött. Men skönt med sovmorgon jag börjar klockan kvart i 4a idag ;)
Ska snart gå över till mina grannar och duscha väntar bara på att få ork. Igår var det väldigt lungt jag gjorde inte nå. Låg hemma såg Idol sedan lyssnade jag på min ljudbok. Den är verkligen bra.. Fan i helgen hade jag velat göra nå kul men såklart jobbar man delad båda lördag och söndag ! Och vill ni veta en rolig sak dom ringde om jobb så jag jobbar nästa tors,fre också ;)

Ja om någon har lite att göra ikväll efter att jag slutar typ 9 kan ni ju höra av er =)

 Tjohoo !

Du får mig att tänka !

Hejhej !
Idag klev jag upp klockan 10 typ gick över till mina grannar för att duscha eftersom vi fortfarande inte har det... Och kommer tydligen inte at det på några dagar som det ser ut i våran toa. Men greger och henke har iaf varit hära idag och jobbat på riktigt bra. Skulle vara i Öjebyn klockan 11 så blev lite tajt med tid trodde jag? Men nejnej var där redan 15 min före haha. Sen bar det av till mamma som var hos Ida och permanentade håret. Sen klockan 1 var jag på arbets hos min nya jobbcoach riktigt härlig brud måste jag säga =) Sen har jag varit med jessica och fikat på stan . Sen blev det idol med emeli och jessica.. Nu ska jag lägga mig och lyssna på ljudbok.

Sov gott =)


Nu smäller det.

 

 




En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket!


PANIK !

Åhhhh ja vet inte vad jag ska göra nu stäger dom av våran dusch och jag som måste göra det varje morgon får panik helt enkelt... Som sagt så hade det löst sig men nu jobbar jag ju ingen aom ville ha mig hemma hos dom klockan 6 på morgonen hahaha !! Jag orkar inte ska gå ut och gräva min egen grav ;)


Nu ska jag sova ska upp klockan 6 imorgon för att jobba. =) Skönt att kliva upp i tid. Sen måste jag in till stan en sväng. Sen hoppas jag också att dom som ringt med dolt nummer ringer mig eftersom jag är grymt nyfiken vem det är. För dom hade tydligen ringt till min mamma också. Aja sov gott.


Hemma !

Idag har jag inte slöat! Klev upp klockan 10 skulle med andre in till stan. Sen for jag hem tog på mig nå kläder sen for jag och mamma ut med Clinton och Troja på långpromenad.. Sen hem såg lite Idol sen for jag ut klippte gräset ;) Sen frågade mamma om vi skulle fara på ängeln och äta middag och inte tackar jag nej. Och nu har jag precis badat båda hundarna så dom luktar så gott ;) Nu ska jag slå på en film sen blir det en tidig kväll eftersom jag ska kliva upp klockan 6 imorgon får då är det jobb som gäller.. Har inte lugn vecka i veckan..

För er som bryr er haha !
mån- jobb 7-16, 16- ungdoms
tis- jobb 7-15
ons-11-öjebyn, 13-arbets
tors-jobb 7-16.30
fre-jobb 15.45-21.30
lör- jobb 7-10 - 15.45-21.30
sön- jobb 7-10.30 - 15.45-21.30

Men det är pengar ;)


Jag HATAR!!!!

TV400 de laggar och vill absolut inte ge sig var så igår kväll och det fortsätter jag hör inte vad dom säger och ser ingen bild. Ikväll har vi då varit på Boda borg var riktigt trevligt blev jag emeli jessica pilla pontus jonas linda amanda bea. Vi fick faktist 9 stämplar ;) Sen blev det käk på sunes med mycket skratt haha. Snart kommer andre hit så vi ska kanske se lite film ?=) Imorgon har jag ingen aning vad som händer emeli var sugen på en film eftersom hon är väldigt ledsen just nu :( Jessica jobba till halv 5 så hon är också sugen att göra nå säkert.

Detta skrevs inatt!

Skämmes tamefan!

Ikväll blir det Boda borg.. Okej då vet ni det?  Nu ska jag gå och Duscha sen så invänta att mamma kommer hem med bilen,. Har fan inte mycket mer att säga annat än hej då !

Ju större motstånd vi stöter på, desto mer energi utvecklar vi för att ta oss igenom.

jo jag vet

Jag vaknade klockan 10 idag wihoo nytt rekord :) Igår for ju jag och jessica till jörn och hälsade på Malin och Crille. Dom hade verkligen fått det super fint :) Jag vill också bo i ett eget hus! Vi for och käkade kollade runt lite sen satt vi och pratade innan vi drog hem =) När jag kom hem stannade jag hos jessica och såg Idol.. Sen kom andre vi såg som vanligt BB sen somnade jag !

Nu ska jag klä på mig sen ska jag nog till Öjebyn en sväng jag och Troja ska ut och gå med Emeli och Doris ;D
Ikväll har jag iingen aning om vad som händer återstår att se..

Puss!

Så braaa :D




Kaktus !

Har varit med mamma i luleå/boden hela dagen. Har varit och tittat på olika möbler och lite sånt. Sen åt vi och var och fikade på ett väldigt mysigt fik=) Nu vet jag inte vad som händer jessica frågade om jag ville se idol med dom och ja det kanske jag gör :)) Idag shoppade jag mig en ny vän --> hehe


IDOL!

Ikväll är det idol ska blir roligt att se det älskar att se alla dåliga. Idag har jag varit på stan med Jessica vi shoppade lite på åhlens efter som det var rea. Jag köpte två filmer smink och nå till naglarna, Sen får vi och åt lunch sen blev det hårstudion där jag shoppade en röd balsaminpacking? ja typ så jag ska prova den senare ikväll. Sen har jag varit på vårdcetralen och gjorde så saker sen hoppade jag lite där också hehe! Nu börjar pengarna rinna iväg igen. Nästa vecka har jag då fullt upp blir jobb mån-sön eller är ledig onsdag men då ska jag på arbets och sen ska jag till en annan så det kommer vara bra att jag har något att göra iaf...
Ikväll har jag och mamma varit ute med hundarna på en promenad riktigt skönt inte alls för kallt och inte för varmt. Nu ska jag kolla min farmville innan Idol börjar..


Bry däää !!!

Som ni ser jag är vaken redan ! Men ska snart krypa ner i sängen med andre :) Har bara varit upp en sväng för jag hade lite att göra. Igår var jag hos Jessica och pysslade blev ett kort =) Bea kom även dit och skulle göra sina naglar fina.. Sen for jag till andre skulle åka in till stan och kolla på nå saker. En trevlig kväll.. Idag får vi se vad som händer men blir nog att göra nå skoj.

Godnatt !


Hmm ?!

Hejsan Hoppas!
Känns helt underbart att kliva upp i detta mysiga väder :) Ligger bara i sängen och ser tv snart blir det middag hoppas jag då på iaf. Ikväll blir det nog ännu mera mys med en massa fetsaker hehe. Har just pratat med jessica hon mådde bättre idag skjutsa hem hon igår då hon inte var så pigg =) Igår var jag med pilla och sambota vi var och hälsade på nån fest sen kollade vi läget och snackade :) Trevligt.. och nu har jag även blivit en farmville på facebook och då menar jag att jag har blivit besatt ! haha klev upp klockan 6 i morse för att plocka mina jordgubbar? Det ska ju vara jag bara för jag sa jag inte skulle börja med de där spelet:P Annars igår vad gjorde jag? Hmm vi hade främmande en massa hästfolk så vi åt middag supergott. Var även och skjutsa Öhman en sväng från lillpite till stan!

Ni borde se på 5an nu fy fan vad jag tycker synd om hon världens största knöl på kinden typ !


Give up the fight




redhead

Ja idag har jag som sagt färgat håret blev rött =) Är riktigt nöjd men vänta bara snart är jag less det och vill ha något annat. hehe. Sitter och funderar vad jag ska göra imorgon var snack om bio eller nå men nu ska typ alla festa haha aja får höra vad pilla ska göra om inte hon också ska dricka:P Ikväll har vi varit hos sambota bara tagit det lungt.. For hem efter BB men jag var och körde runt lite drog en sväng orkade inte hem haha men nu ligger jag i sängen och ska sova hade ja tänkt får se när nu det blir..

Förövrigt var jag på vårdcentralen idag så nu går jag på antibiotika halleluja !!! Som vanligt ? haha typ har början på lunginflamation. Så nu ska man äta piller i 9 dagar. Sen har jag mycket funderingar just nu allt snurrar runt hoppas att min tisdag hjälper mig !! annars kommer min lilla skalle bli tokig.

Sov gott !

Män som hatar kvinnor

Sitter och ser film nu, med emeli jessica pilla och pontus. Får se hur länge jag blir här. Ska hem sen och mysa med andre:-) imorgon ska jag ju färga mitt hår och jag gruvar mig lite eftersom jag inte riktigt vet hur jag ska göra. Efter det blir det att vara med ev tror jag. Ska även till vårdcentralen och kolla min jävla hosta för nu orkar jag inge mer. Det var allt för ikväll, sov gott puss och kram.

Sony !

Skitväder idag igen.. Men igår var det ju bra så vi ska inte klaga allt för mycket :) Jag har en fruktansvärd hosta känns som jag ska hosta upp mina lungor svininfluenssan nej jag har inge feber så har nog inte drabbats av den. Hur som helst igår var jag på stan shoppade en massa scrap saker, Sen även nå små tjaffs på kicks.. Sen ringde andre och sa att middagen var klar åhh så himmla gulligt att bara behöva komma till dukat bord =) Blev Tacos.. Sen for jag till Pilla där det blev en massa pyssel det är så jävla kul =) Får se om det blir någon mer dag framöver.  Nu ska jag göra mig lite mat hade jag tänkt och söka efter jobbb för detta går bara inte jag blir tokig !

På fredag ska jag ju färga mitt hår men är inte riktigt säker på hur jag ska göra ? Någon som har något förslag?

Puss !

RSS 2.0