Gott nytt år!

Nu sitter jag och målar naglarna höll på att glömma bort det, Ikväll har iaf jag och öhman varit hos rebbis och packat en massa in i bilarna så allt ska vara klart imorgon.  Blev en ganska mycket trots att jag kör egen bil, Så det känns himmla skönt att allt är klart. :) Nu kom just dennis hit med släpet och skotrarna så han och tim far direkt från mig imorgon. Så nu ska jag packa mitt sista sen ska vi vell sova så vi är pigga imorgon jag ska ju fan upp innan 7 så jag hinner allt. Gud så roligt detta ska bli längtar verkligen . Blir min sista uppdatering innan vi kommer hem på fredag så ni andra får ha ett riktigt bra nyår för det kommer vi ha ;)

SÅ GOTT NYTT ÅR ;)

Trött !

1. Hur gammal är du om fem år?
Då är jag 23 år !

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Förutom familjen så Dennis.

3. Hur lång är du?
157 cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
På smällen

5. Vem ringde du senast?
Öhman

6. Vem ringde dig senast?
Öhman

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Nejnej gör det nu ;) dock hittade jag inge palt så jag tog
färdigstekt pannkaka

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Skriver sms

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Varken gifta eller skilda.

10. När såg du senast din mamma?
5 mins

11. Vilken ögonfärg har du?
Blå

12. När vaknade du idag?
Vid 11

13. Vilken är din favoritjulsång?
Finns så många olika.

14. Vilken är din favoritplats?
Sängen ;)

15. Vilken plats föredrar du minst?
Sjukhuset

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
 I ett stort hus på ett varm ställe med en massa ungar ;) haha

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Har aldrig varit mörkrädd

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Mamma som hon lejdar sig !

19. Hur stor är din säng?
120 cm bred

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Både och just nu :)

21. Använder du nattlinne?
Nejnej

22. Hur många kuddar har du i sängen?
Två

23. Hur många landskap har du bott i?
Ett

24. Vilka städer har du bott i?
Inte flyttat en meter sen jag ploppade ut så ett ;D

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Strumpor

26. Är du social?
Ja, nog tror jag det

27. Vilken är din favoritglass?
Mjukglass

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Finns massor ;)

29. Tycker du om kinamat?
Nja,.

30. Tycker du om kaffe?
Nej men tvingar mig själv att börja dricka det.

31. Vad dricker du till frukost?
Mjölk,Dricka

32. Sover du på någon särskild sida?
Nejnej är inte kräsen

33. Kan du spela poker?
Nja men lite kanske ;D

34. Tycker du om att mysa/kela?
Jojo

35. Är du en beroendemänniska?
Japp

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Jo en faktsit.

37. Vill du ha barn?
Klart jag vill ;)

38. Kan du några andra språk än svenska?
Yttersr lite engelska isåfall  

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Nej

Tack gode gud nu måste jag fortsätta med mitt ;)

Bortskämda snorvalp ;D

Många oseriösa inlägg. haha , Det sista skrev ju som sagt inte jag för jag är inte så mycket för typ dahh öhh, hahahah. Steg upp kring 11 sen har vi bara legat och dragit oss i sängen. Sen blev det frukost där dennis verkligen skämdebort troja eftersom hon fick mat vid bordet !!! hahaha inte bra. Sen kom öhman och tom hit för att kolla så elverket funkade och se så snyggt. ;D Jaja nu skulle dom iaf fara och köpa raketer. Jag ska börja göra mig klar sen packa och börja fara för att handla. Hoppas nico har handlat iaf , Öhman håller jag då koll på ;D Nä nu ska jag slita mig från datorn.
Puss !


dödsmorron

hej alla glada, ja har vakna nyss å nu ska ja typ döööö dhAAAA för att pappa har stått å varvat me elvärket utan för mitt lilla roliga rum-


köksstol.

Ikväll har vi varit hos Johan och lekt mörkerkurragömma var trevligt det. Sen har vi suttit och sett film och ätit varma mackor.Vi får inte glömma att killarna böt matta. Nu är det dax att sova. Jag och Dennis har haft tävling i Röj. Och som jag vann ;)  *Men nu ska vi iaf sova. God natt !

You called me strong you called me weak!


Äntligen!

Nu är min nya dator fixad så nu kan jag sitta utan att det laggar en jävla massa ! haha , Öhman och min snälla granne ställer då upp och hjälper mig lite, Fick även låna trådlöst av min granne så jag inte behöver någon himmla kabel eftersom det inte räckte från mig till min granne! Nä ikväll har jag ingen aning vad som händer men har iaf snackat med Ev och hon verkade vara sugen på något skojj sen imorgon måste jag verkligen börja packa har ändå lagt fram ganska mycket.Nä nu ropar öhman vi ska ut på en rök. Sen ska jag skriva och höra vad lilla dennis gör ;)
Puss ;)

skoter skoter skoter !

Det närmar sig mer och mer :) Imorgon bllir det att packa och lasta allt sen ska vi vell kliva upp ganska tidigt på måndag för att börja fara . Ser ut som att jag ska köra med släp? haha jag som aldrig prövat det men va fan det ska jag nog smiida upp. Igår så var vi hos jessica på "möte" blev inte så mycket planerat förutom att jag öhman och nico ska ha mat tsm :) Efter det så bar det av och köra skoter. Blev jag emmeli erik tom ev dennis ville och fia. Sen efter det for jag och dennis till mig och sov så nu har han farit hem :) Ikväll får vi se vad som händer väntar iaf på öhman nu som ska fixa min nya bärbara som jag köpte igår ;)

Puss !

Galet

Ja helt galet att jag orkade kliva upp klockan 6 haha , Jag somnade himmla sent måste jag säga,Just då jag nästan somnade ringde tommy och började babbla men minns knappt vad vi snackat om!  Iaf kom jag till jobbet klockan 7 ser på mitt papper och det är absolut tomt ? What !! Ja jag behövdes egentligen inte där men aja va fan tog 2 duschar sen nu fick jag en låång lunch sen blir det 2 inköp sen slutar jag ;) Efter det blir det stan med Ev hoppas jag hittar något bra, Har ju fått pengar och presentkort så något ska jag vell lyckas hitta mig. Ikväll får vi se vad som händer Emeli kommer ju faktist hem ;) Guuud så roligt. Aja nu ska jag börja bege mig mot jobbet. Väntar bara på att ica ska öppna 12. Aja Cya ;)

Såklart GRATTIS till dennis :D


Babe :D

Nu kom jag ut från en lång skön dusch, Har säkert suttit i 40 mins haha , Kom hem kring halv 3 eller nå från dennis. okej jag skulle sova gott? haha eftersom man har en pigga fan brevid sig så blev jag väckt typ 8 första gången sen flera gånger. Men vi klev ändå inte upp förens 2 :D riktigt skönt men nu måste jag sova helt själv ändå tills nyår om hajna nu inte stannar och far på lördag ist :)  Ikväll blir det nog ganska lungt eftersom jag då börjar 7 imorgon, Men det är ju fan jävligt bra lön så i januari är jag nog glad att jag jobbat ! Nu ska jag ta mig en rök sen lägga mig i sängen och nöta lite CSI MIAMI ;D


Julafton över !!

Nu är det dax att sova har just varit och skjussa hem ev tom och öhman, Så nu sitter jag hos dennis vi ska vell snart sova. Jobbet idag gick väldigt bra, Så det var ju smiiid. Nu gruvar jag mig bara för att börja 7 på fredag. Sen är det tagg för nyår som gäller. Menmen fick iaf pengar,presentkort smycken csi och lite sånt små tjaffs ;D Sov gott ni andra för det ska jag !


God jul på er alla !

Har öppnat några paket ;) Och det jag blev klart gladast för är såklart Csi miami box som jag fick ;);) Som jag ska nööööta nu, sen var det typ inget spec som jag fick. Ska öppna resten ikväll efter jobbet. Men nu ska vi till näsudden fira jul en liten stund sen blir det börja bege sig mot jobbet :) Har försökt se ganska normal ut idag inte lika slusk som jag var varje dag i sommras på jobbet haha men det är ju jul :) Får se om någon ens känner igen mig men det hoppas jag verkligen ;) Kommer ha svintrist ikväll så riiing ;D 

Julafton !

Nuy är det äntligen julafton :) Jag kom just hem har bytt plopp till min stav Blev blå och den glänser så fint ;) Ikväll har vi varit ute med skotrarna och grillat. Blev i gäddträskkojjan denna gång :) Jag,ev,tom,lars,amanda,dennis,öhman,jimmy,ville,jore och olsson. Var riktigt kul men rädd var jag vell ett xantal gånger haha tyck inte om det där med att ligg på rullen ! haha ;D Sen efter det blev det att fara till ev riva snökojjan våran :( Sen nu sitter jag här hemma. Ska vell sova nu för att vänta på mina julklappar imorgon ska öppna dom innan jag far och jobbar ;D Och olsson sa mig en väldigt bra idé det är ju den 24:de så nu öppna jag sista luckan på min chokladkalender ;) Mummmms !

Puss & God jul på alla :D




Top of The World

Ja nu sitter jag igen vid den hära datorn mina ögon håller på döö. Är så sjukt trött, Kom just hem från stan kvällen har vi varit hos ev haft lite snökrig åkt bob bakom bil och sånt :) Sen vidare till tom där det blev att grilla och fysa haha. Sen var alla så torra med då bestämde jag och rebbi att vi skulle se film så vi drog in till dennis och såg. Så mysigt så ;) Nä imorgon får vi se vad som händer vet iaf att nu ska jag sova.
Puss !

Girls just wanna have fun!

Snart är det julafton ;) Åhåå vad mysigt ändå ska jag jobba men tror det kommer blir en rolig kväll på jobbet också, Är mest sugen på att få veta vad jag ska få i julklapp för iår är fösta året jag inte tjuvöppnat haha ;) Men blir nog inget spec. Men ändå roligt med julklappar. Nu ska jag skynda mig att duscha för att sen bege mig till Ev var tänkt jag och dennis skulle ta skotern dit men he sket vi han skulle byta matta ist;P, Igår var jag ev tom öhman backman och en till hon dennis hela kvällen sen drog jag jag öhman dennis ev tom till nico där det var lite folk så vi satt där och babblade :) Så längesen jag träffade nico så det var sjukt roligt. Men vi kommer säkert lessna på varandra på nyår ;D haha Sen låg jag och dennis och såg jönnson ligan men såklart somnar båda direkt haha sen kom bränkan in och väckte mig vid 11 kanske? fy fan haha . Nu är jag hemma iaf :)

Pusss !



Söndag !

Ja nu är jag hemma for och skjusade hem Dennis följde med han och åt och då blev ju jag med såklart sugen ;) Så jag drog med mamma och pappa och åt. Riktigt gott vill jag er lova ;D Igår hade vi det trevlig hos tom haha mycket skratt blev det verkligen. Drog sen vidare till stan vid 1 eller 2 kanske .Ja den kvällen behöver vi inte ens snacka om ! Omogna personer finns det. Sen även fega hahah ;D Nä gud nu ska jag inte vara sådär fick ju höra en väldigt rolig sak igår som jag verkligen skrattade åh vill bara tacka ida ;) Haha, Nä ikväll får vi se ska kanske vara med en stor drös eller liten ;) Nu ska jag iaf se lite tv. Tack för gårdagen ;D
Pusss!


HAHA

Nu har jag nyss vaknat upp från världens dåligaste sömn ;) haha eftersom vi sovit trånkt i min säng blev jag dl och bea. haha, Nu får vi se vad som händer ska vell iväg och skjusa hem dl sen får vi se kanske skoter om det inte blir alldelses för kallat ;)
Cya !

Ändrade planer

Japp trötter som jag är så hade jag verkligen ingen ork att kliva upp för att köra skoter idag. haha så Jag vaknade ist halv 12 pigg som bara den. Sen så drog jag med rebbi johan regina och dl till lindbloms och kollade lite men som tur var hade man inga pengar för att köpa något :) Nu blir det fara och äta med alla sen blir det bastu och en massa trevligheter :) Sen får vi se vad som händer ! Tror det kommer bli en trevlig kväll ;)
Cya ;)

Skoter,Snö !

Hela kvällen har vi varit ute med skotern ;) Har varit riktigt roligt måste jag säga, Blev j rebbi johan jessica petrus ev tom öhman bea dl tomas ida tim pontus. Sen drog jag ev tom öhman bea ida tomas och dl till ev och byggde en supermysig snökojja ;) Ja jag vet jag var verkligen inte så aktiv på det bygget haha skyller på att jag skottade nog igår. Vi gar till och med sittplatser i våran snökojja sen ställde vi in lite eld också ;) Riktigt trevlig kväll.Imorgon ska vi mötas kl 9 hos ev  sen drar vi ut men får se vem jag ska åka på imorgon eftersom jag just pratade med dennis och hans klena skoter pall ju inge ;) haha Nä så dum jag är den pallar allt. Men hur som helst Skoter imorgon ;D
Puss !

Ni vet vad ni är , Som vi vet vad vi är ;)

Denna dag har vi tillbringat hos mig, Jag Bea Öhman Malin och Ev, Vi låg mest och såg på mtv efter det så kom vi på den smarta iden att dra till Bea skotta fram sälpet och hämta skotern. Vi begav oss ut i skogen ;) Började skotta fra släpet som stod jävlat i snön efter det var det bara byta till vinterdäck och sen last skoter tur vi var riktiga fordonsbrudar fast med hjälp av Öhman ;) Då det var fixat så drog vi sakta med säkert mot Svensbyn gick så sjukt bra ! Nu sitter jag och Bea hemma hos mig, Vi gör inte så mycket hon snackar med Tim och jag smiider på här. Imorgon blir det jävlat lindbloms efter skolan, Sen hem fixa lite av varje och sen ut och matta med skotrarna i vattnet ;) hahahah ....
Puss !


 



 




Det går ju fan frammåt.

Japp är verkligen nöjd över min läsarstatisitk går som väntat ;) Idag har jag då inte hunnnit mördat någon utan varit så himmla snäll.Its who I am, its what I do Haha. For till jessica sen drog vi in till stan köpte lite av varje:D Sen vidare hem till hon satt och lallade på. Då det var avklart blev vi sugen på nå gott så in till stan igen käkade på tre kronor. Mumms blev pasta & oxfile ;) Love it. Sen hem till hon igen kom johan,öhman och jimmy förrbi så det blev en massa babbel om nyår, Som våran stuga ska röja på ;) hahaha efterfest på efterfest. Nu håller jag på med mina naglar så dom blir fina. Sen är det sängen som gäller men flörtade lite lätt med min lärare idag så jag fick vara ledig första lektionen ;) Bara man skriver det är från wikman så löser sig allt , haha så ist för 8.10 börjar jag 12.10 ;D
Pusss
You Drive Me Crazy !











Du får ta på mig om du ber mig snällt ;)

Nu sitter jag hos jessica vi ska snart och äta något gott ;) Har även varit på stan idag nicenice;D



Min dag !

Började ju då med skola pyssel ;) Gjorde två kort , Sen for jag och ev och solade,sen kolla efter hjälmar och skoterglasögon men som sagt tur jag inte köpte några. Nu står mina glasögon här på bort och bara väntar på att få åka skoter ;) haha, Sen så for jag hema då kom Malin och Emeli Vi snackade en massa och lite sånt som tjejer gör! Sen blev det film,stan och lite sånt, Nu är det dax för min säng. Som verkligen väntar på mig, hah har missat mitt csi ikväll så hur ska jag nu sova , men det gjorde jag igår också då bestod min kväll/natt av att ligga i sängen typ 1 timma och bara tänka på allt mellan himmel och jord kom fram till några bra saker men det var ändå ingen ide att göra det så haha. Imorgon ska jag kanske dra till emeli då jag vaknar eftersom jag inte har något bättre för mig. Föresten ahr jag blivit värsta massmördaren nu så akta er ;) hahaha är jag så stor och farlig !

Ska jag gråta eller jubla? min fråga alltså ! Men det får jag fundera på inattl ;)

Kvinnor kan dö av brustet hjärta. Nu har Broken heart syndrome drabbat Sverige. De ni brudar ;)


Så farlig ser jag vell inte ut hahahha ! Jul för två årsedan kanske :P

Eh,Typ,Ah

Ja nu sitter jag och ser film med Malin och Emeli ;) Smider på verkligen. Har varit ute och glidit lite , haha Skönt att vara ledig imorgon, Som fan nä nu ska malin noppa mina ögonbyn ;)
Puss !

SKOTERGLASÖGON !

HAHA tur att jag inte köpte några för nu hittade min kära pappa dom ;) WOHOOOW

Skola !

Sitter just nu på skolan , Har prjektarbete sen blir det att pyssla :) Mysigt. Sen efter jag slutat ska jag nog följa med ev och köpa hårfärg sen blir det nog att par skoterglasögon :) Min ekonomi verklade tilllåta det;) haha Sen idag har jag absolut ingen aning vad jag ska göra , men något blir det säkert. Nä nu ska jag iväg och pyssla.
Puss

Tack för detta tidsfördriv !

Har lite och göra så tod denna som jag googlade och hittade "smiid " haha ;)

Titta på dig själv i spegeln: Självklart
Gnälla: Hela tiden riktig gnällkärring ;)
Skrika: evryday
Sova: Gode så mycket haha
Ha ångest: Ja, för ofta
Skada dig själv med flit:
Neeeeeej
Ta mediciner du inte borde ta: Hm, Nej
Vilja dö: Nix inte än iaf ;)
Drömma mardrömmar: Väldigt sällan
Drömma sexdrömmar: Vi säger väldigt sällan det med, Då är det mer som marddrömmar ;) haha
Ta droger: Aldrig kommer aldrig göra det.
Försöka vara annorlunda: Jag är den jag är, säger det ja tyck och tänk.
Klä dig i svart: Älskar svart så JA
Gå till kyrkan: Nej Nej
Gå i skolan: Ja
Röka: Ja hur ska man annars klara sig ;)
Ha sex: Har vell hänt ja , haha
Ljuga:
Nejnej
Hata folk: Ohja,
Lita på folk: Ja som närmaste.

VEM:
Saknar du:
Ja har varit med min älskade vänner ikväll så, Nja ingen som behöver nämnas
Vill du döda: Nej
Rörde dig sist: Malin haha inte på något sånt sätt.
Vill du slå: Ingen prata går nog bra.
Kysste dig sist: behöver inte nämnas nu är jag feg ;) haha
Vill du kittla: Min hund.
Kramade du sist: Fortfarande min hund.
Vill du prata med: Min närmaste vänner.
Skrek du på sist: Mamma.
Vill du vara som: Någon rik jävel ;)
Sårade dig sist: Vet han själv tror jag :P
Vill du bli galet full med: Mååånga ;)
Gjorde dig riktigt glad senast:Hmm många.
Fick du sms från senast: Dennis
Ringde dig senast: Ev
Är vackrast på jorden: Alla mina vacka vänner ;) hehe

HAR DU:
För många vänner:
Kan man få för många?
Förföljelsemani: Nejnej
Tvångstankar: Har vell hänt.
Någon annan psykisk sjukdom: Neeeej
Någon fysisk sjukdom: nja
Någon skada: Jo
Färgat håret:
Har vell hänt går inte att räkna ens :P
Brutit några ben: Nejnej
Några piercings: Öron,Tunga,Navel
Egen dator:
Ja
Kysst någon: Klart ;)
Haft sex: Yes !
Köpt kondomer: Ja? har vell alla ,
Tagit nakenbilder: Nejnej
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nix !
Bjudit ut någon: nä?
Varit kär:Ja
Dumpat någon: Jo
Stulit någonting: Ett antal saker, Fast ett xantal år sen.
Lämnat landet: jo? haha
Tuttat eld på nått:En cigg? haha
Gjort något olagligt: Ja


HUR:

Går du: Jag sätter den ena foten lite snett framför den andra och sen fortsätter jag så...
Svarar du i telefonen: Hej Hallå?
Fördriver du tiden: Datorfan !
Mycket pengar har du: Inte ett öre.
Tjänar du pengar: Skola och extra med gammlingarn haha :)
Ofta diskar du: Never
Ofta städar du: Inte ofta.
Många stör du dig på: Alldeles för många förmodligen
Ofta träffar du din familj: varjedag.

TROR DU:TROR DU:

Att du kommer bli något:
Tror? Jag vet ;)
På gud: näe
På rymdvarelser:
näe
Att folk tycker om dig: ja, men finns nog ganska många som inte gör det , haha
På ett liv efter detta: Ohja,
Att fiskar kan tänka: jag är fisk och jag tänker!
Att du kommer leva länge:
ja mitt mål är ju 100 ;)


Fika !

Ja jag sov två timmar haha , Men sen vaknade jag åt middag sen kom öhman ev tom jessica och malin hit :) Vi har sett lite tv snackat och fikat såklart som var viktigt ;) Nu hade jag tänkt lägga mig i sängen snart så det kommer bli riktigt skönt.

Lite dåliga bilder sen igår..


Jag vet, Jag är slö !

Ja som ni ser blev ingen heldag på skolan idag haha , orkade inte så jag for hem men va fan sista veckan , Ska ändå gör lite skolarbeten nu var det tänkt. Men denna dag har gått fort och varit slapp imorgon blir det pyssel ;) Har även varit och kollat på skoterglasögon idag, Hittade ett par som jag nog ska köpa men känner fan inte att jag har råd alltså. Köpte ju fan ett par förraåret men dom har jag hunnit tappa bort, haha:D Dom är ju inte billiga häller jaja får se vad min ekonomi säger imorgon ska jag eller inte ;) Ska egentligen inte skriva detta här, men hoppas att du inte läser det , hahah För nu ska jag gå och vila lite ;);) Som jag är slö, Men har inte sovit många timmar denna helg så det kan behövas sen ikväll får vi se om jag ska förrbi jessica o dom dom var då sugna iaf :)

Gud vad jag mår bra känner jag verkligen men måste vara min trevliga helg som gjort att jag fått annat att tänka på. Sen så är det fan bättre att vara nykter än full. Uccchh Men nyår då blir det sprit ska fan vara nykter tills då var min plan iaf :)

Pusss !!!

Shine Spray,benvärk.

Vilken blandning , haha men benvärken som vi ska snacka mest om jag kan fan knappt gå;P hahaha . Ena benet håller på att gå av och det är nog för jag aldrig gått så mycket som jag gjort idag. Snacka om min promenad för 18 år frammåt :) haha Blev film hos johan ikväll den sög, Inte alls bra... Nu är jag hemma kikar på lite CSI, Ska sen gå och sova tror ändå jag inte kommer orka upp imorgon :) haha Men ska ge allt för att vara på skolan hela långa dagen. De ni ;) Men men. Sov gott ni andra för det ska jag ;);)
/PUSS !

Skoter :)

Japp det blev en trevlig dag med massa skoterkörande , eller ska vi kalla det jag gick ju fan halva vägen haha ! Jag bea rebbi och ev , men tror nästan jag och bea gick mest ;P Men i slutändan så gick fan jag mest ;D Själv i djupsnön vilse i skogen, Fy fan tack vare att johan körde rätt in i skogen  och fastnade. Nä men sen har vi suttit och grillat en massa mumms med lite korv. blev två tugger haha . Sen så har vi bara suttit där och snackat. Hemvägen gick jag då inte en meter för då !!! TRO DET ELLER EJ. Jag vågade åka med Dl och det var fan inte ens farligt utan kul, Eftersom jag aldrig tror han kört så sakta förr ! Hahah Nä nu ska vi vidare till johan och se film :)
/Cya ;)


Skoter !!!

Nu bär he av !!!! Hääääng määä.

Som blev trrevlig ;)

Japp det blev fan skoter och det var så sjukt jävla kul :) Har längtat så sjukt mycket. Men vi hant såklart köra fast i vattnet:D Hahaha men ändå riktigt kul och jag var fan inte ens rädd. Nä nu sitter bea här , Då hon farit hem ska jag sova. Sen blir det tidigt imorgon för då äre skoter som gäller. Det var jag öhman rebbi ev johan tom bea sen kom tim dl och jore förrbi en sväng och två brudar som ja inte känner. Nä tack för denna utekväll ;) Sen har vi suttit hemma hos mig har också hämtat min två fulla föräldrar. Nu sitter man här och funderar hur vissa beter sig . inte nice. Sov gott allla.

Ännu en tråkig helg kan jag tycka !

Japp väldigt trist och uttråkad helg. haha ikväll blir det bara sitta hemma för min del. Ska och hämta mamma och pappa inatt någon gång :P Men har hört rykten om att det är bonde söker fru,bög,kille haha till kl 8 ikväll så ska sätta mig framför tven nu. Igår gjorde iaf jag och Emeli hål i tungan hade svinont igår men idag är det typ inte nå men jag knarkar piller och listerin. haha. Sen igår gjorde vi inte mycket alla körde runtrunt med bilen och lite sånt. Så som ni ser inte så jävla ösigt tur vi får jullov till veckan sen hoppas jag det blir trevligt iaf ;)

ÄNTLIGEN !!!

Ja äntligen har min mobil kommit. Efter över 1 månads väntan ;) Okej nog visste jag det tar lång tid med då dom sagt 1-2 veckor så man ska aldrig ge sig med att ringa och klaga. Nu ska jag betala min böter sen äta och sen väntar min säng på mig :)

Skrattretande rykten !

Idag har jag varit ledig till att börja med :) Efter att jag sovit hela dagen och blivit ännu mer förslappad så vaknade jag till liv drog in till stan käkade en massa jävla fetmat ;) Sen vidare hem till Ev, Där jag och Malin varit snackat en massa sen även fikat och sett Efterlyst. Som förövrigt var bra. Det lilla jag såg. Och Malin har såklart fått nopps mina ögonbryn eftersom jag inte orkat det själv skulle ingen hjälpa mig skulle dom vara vildvuxna snart. haha Nu är jag hemma. Fick även höra att det går runt en massa skitsnack. Men dom rykterna ni hör om mig kan ni lämna för det finns ingen sanning alls i dom. Nä nu ska jag börja invänta som varje kväll ja ni vet men säger det en gång till CSI ! Som jag förövrigt hittade idag boxarna på som jag önskar mig dom ;) Mumms behöver jag inte ligga varje kväll och invänta dom utan kan se det direkt på min DVD. Nejnej nu ska jag kiiila.
Pusss !!!


Annas Dag!

Ja eftersom att jag har Namnsdag ;) Idag har jag fått mycket gjort for till stan med jessica malin köpte klänningen,Varit och klippt mig och tro det eller ej men jag anna carolina wikman har gjort min filmanalys som skulle ha varit klar våren 2008 haha ;) smiiid. Nu skulle jag bara behöva några papper från skolan och göra klart turism. Hoppas nu jag fixar detta. okej har varit så jävla sur idag också efter som att skelefteå förlorade men det tar dom igen den 3 Januari och jag ska vara där för att skrika fram segern ;)Imorgon är vi lediga och det betyder att jesse kanske kommer hit får se hur det blir :) Nämen vet ni vad nu ska jag bege mig vidare mot min säng sen invänta CSI ! Ni andra får sova så gott :)
/Cya ;)

Lycklig !

Kan man säga att jag är idag :) Vårat julbak blev verkligen lyckat. Blev Rocky Road & Pepparkakor. Mummms. Hm nu hade jag tänkt se lite tv sen sova eftersom jag skulle ha världens längsta sovmorgon men denna dag lyckades jag bli väck klockan 9 men somnade om vill verkligen inte på skolan imorgon känns som en jävla plåga !! Man ska vell ändå inte behöva ha sån ångest för att fara till skolan men tydligen har jag visst det. :P Sov gott alla andra ;)




Julbak

Nu är man lite förvirrad haha är jul vinter man har julstämmning men samtidigt har man varit och provat balklänning idag:P haha snacka om det känns som det är ett bra tag innan det är bal. Men bestämde mig för en så mamma ska in imorgon och inhandla den. Smiiid ;) Jaja nu ska jag iaf iväg till stan och handla sen blir det julbak här hemma med emeli :) Mummms !!!
Cya ;)

Är detta ovanligt?

Detta smider verkligen inte , Är hur jävla slö som helst vet fan inte vad jag ska göra. Ingen ork i skolan ogjort hur mycket som helst. Sen så är jag så jävla slö så jag orkar aldrig ens vara på skolan. Vad ska man mer säga börjat supa bort mitt liv som det ens är nödvändigt eftersom jag aldrig kan bete mig utansåklart alltid ska man typ vara fullast. Nej jag måste ta tag i detta. Okej idrotten skiter jag i för tillfället. Men allt annat skit. Jag ork fan inte Får hoppas man tar tag i detta :) är ju ändå fan sista året nu.-
Pusss !!

Segdag...

Ja verkligen seg jag är nu skulle verkligen behöva en dusch för att piggna till. Hur som helst gårdagen börjades här hemma hos mig, Var faktist riktigt trevligt vi var vell ett gäng. Sen vidare ut på statt, Okej ni ska ju inte förvänta er nå bra så nej som vanligt BARK ! Men annars var det roligt att prata med en massa söta flickor :) Amanda såklart får en stor stjärna så gullig som hon var :) Och alla andra såklart nä nu ska jag börja göra mig klar.  Hokkus pookus tjoo ;)

Annas nyttiga dag !

Inte ofta det händer men idag blir det fara och simma med Ev , Ska bli grymt skönt.. Ändå har jag världens hosta aja. For inte till skolan idag så jag har haft en ordentlig sovmorgon vaknade 100 gånger men jag somnade om. Hatar att ha sömnproblem. Sen så sköter jag mig superbra sist jag rökte var igår typ halv 10 Så ohja ;) Sitter och nöter julradio som öhman har lärt mig att tycka om. haha ;) Sen ikväll måste jag styra snacket med jesse ;)
/Cya ;)

Shiiit brända fläckar !!

HAhaha ohyes tro det eller ej men jag lyckades få problem då jag solade idag yes brände mig i solariumet hant sola 5 min sen såg min kropp förjävlig ut. Inte nice. Men var inte av själva solandet utan där jag smörjt in mig med sån här solkräm , Så ska prova utan den nästa gång. Sen nu har jag fått världens huvudvär får se om jag far imorgon inte nice , typ yr varjegång jag ställer mig upp och sånt. Så får sed hur jag mår imorgon hoppas verkligen att det är bättre, Nä nu ska jag fortsätta se tv. Haha älskar julradio så jävla kul haha !!!
/Cya :)

Coooling ;)

Japp idag har jag lekt en riktigt cooling jag tuffade till mig ringde till jävla försäkring grejset igen. Och idag har jag inte så glad kan jag säga dom fick nog höra sitt. Men tydligen så hade det blivit något fel därför min mobil inte hade kommit. ÅHHH så ikväll ellerimorgon ska någon ringa mig och säga hur länge det är kvar , ja tack snälla. fan gått typ 1 månad.  Vill ha min mobil nu !

Skönt !

Ja det var verkligen skönt med en sovmorgon vaknade 12.20 fast var typ vaken ett tag vid 10 eftersom jag fick ett samtal då :) Så vad har jag hunnit med idag ? Jag har färgat mitt hår. Blev väldigt mörkt så nu är gammla anna tillbaka :) Hehe Känns som hela gamlla jag är tillbaka etftersom just nu känner jag inget sug för fest och inget sug efter något alls , Ja det jag skulle ha gjort är ett pepparkakshus. Hade varit mysigt ;) Sen ska jag även fortsätta mitt rum nu när jag fått upp min hylla så det blir klart snart. Och ikväll är det solning som står först på listan. Är ju så jävla mörkhårig nu och jag vill se brun ut så nu är det massor med jobb som vänntar sig :)

Sen är det nog dax att minska ner med rökningen så ska göra ett gått försök håll tummarna för mig ;) Sen har jag och jossan sanckat om att prova yoga som ska vara verkligen bra för jag och min jävla skoliosrygg ;P haha Inte så nice med en osfkroke till ryggrad ;)

Jag har en  Idiopatisk skolios som innebär att ja min rygg rad inte är så vacker typ ett exempel som jag hittade :P


/Cya ;)


Skoooola ;D

Fy fan jävla hora , nä haha nu var jag ful i munnen igen, Men denna dag har varit trög , var ju hos tandläkaren och själv ;D klarade det galant. Var så duktig så ska dit i januari o snacka med min tandläkare nästa gång. Nä nu vil jag hem och då ska jag bara göra en sak jo precis jag ska s o v a .. ;) sköönt !
/Cya ;)

But you're just a boy !

Ikväll har vi varit här hemma hos mig sett sällskapsresan, Men nu har dom henna farit hem det var jag,johan,rebbi,ev,tom och öhman :) Så det är dax för mig att vänta på CSI sen sova eftersom att jag måste till den där jäkla tandläkaren. Som jag är nervös bara för att dom ska kika och ta lite bilder på mina visdomständer. Alltså säger dom jag måste dra ut någon döör jag då ska jag sövas annars gör jag det fan inte ;P Efter Emeli's historia. Som jag börjar tagga för fest däremot tror det kommer bli riktigt roligt till helgen :) Och vill ni veta vad jag ska göra då jag vaknar? Ta nr 2 ur min chokladkaländer. Mummsigt. Nä och vill ni veta en sak ? jag hatar och vara i den sits jag är i idag ! huvva ligen inte något spec kul liv ! Nejnej , Ångrar en hel del saker då jag sittter här och tänker lite , men skyller absolut inte allt på mig själv :) Ska man aldrig göra som min kära granne sa : Ta ingen skiit ,  Och nej det ska jag inte häller. Så Fuck you ;D
/Cya ;)

But you're just a boy
And you don't understand (yea, you don't understand, oh!)
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Because you've taken her for granted
And everything you had got destroyed

So this is Christmas,

Ja detta kallar julstämning då jag sitter och lyssnar på julmusik och målar mina naglar röööda ;)

Puss !


Hejsan hoppsan

Åh så skönt en dag avklarad :) Fast som vanligt skiter jag i idrtotten. menmen sånt som händer , Jag vet inte vad det är man känner mig verkligen inte pigg. Min hals är bark varje dag sen har jag typ feber var och varannan dag. Inte smiid , ikväll får vi allt se vad det blir, Vad ska jag mer säga, Idag har jag gjort lite bra saker Beställt klipptid hos min bästa frissa ;) Sen så har jag varit och köpt hårfärg sa det inte skulle bli mörkare men som att det kommer bli så. imorgon är det tandis som väntar huvva... Hatar att vara hos tandläkaren ändå har jag en bra , Nä nu väntar en mummsig middag på mig ;)
/Cyaa ;D

RSS 2.0