skööönt

Vuogga bokat 10-13 mars kommer bli riktigt nice, och då man tittar ut och ser det här vädret kan man ju inte bli annat än taggad:) har också betalat en massa räkningar och beställt lite nya kläder, känns alltid lika bra då man får slösa lite synd bara att pengarna tar slut så jävla fort... nu ska jag gå ut med hundarna,vila,käka sen fara och jobba 16-21, kuuul! tjooo




från och med du.

Har jobbat idag och sovit ett x antal timmar.. Nu ska jag följa pilla och handla sen fortsätta sova, så nu vet ni  vad jag gör på dagarna sover. haha imorgon blir det att jobba delad sen har jag helg fy va skönt:)
puss!


tack och förlåt!

Blev en galen helg men är jag förvånad? svar nej.. Hur som haver har jag från och med nu satt upp regler till mig själv! Jag ska inte behöva säga att jag aldrig mer ska festa blablabla nej ist ska jag dricka sååå lite det bara går att dricka typ nästan inget alls någon cider, hmm 21 år och beter mig som 14 INTE OK!!! Så nu vet ni det iaf=)

Igår blev en bakisdag hos mig fika och världens finaste vänner det tackar jag för:) Sen fick jag världens bästa present av mina kära vänner och pengar av mamma och pappa som verkligen behövdes!! Var dock jävligt sliten så somna då vi låg och såg bb,haha så rolig var jag... tjoo


kraft!

blev jobb 9-14 sen har jag städat hela lägenheten som vanligt då jag har lite och göra!:) Ikväll blir det att dra till ghettot och se vad som händer där, säkert ganska lungt. Nu fick jag precis ett sms om att ett paket finns att hämta på coop, får se vad det innehåller, gissar dock på ett par nya skoterglasögon=)  tjooo..



snurrig.

vilken jävla skitdag blev att jobba 7-17 satt inte ner 5 sek idag, for hem till långnäs käkade middag sen blev det att sova och jag sov nån timme sen for jag hem till mig och nu ska jag nog snart sova igen. först ska jag fortsätta se sofias änglar och liiiipa, tröstar mig med en massa choklad. Tur jag har världens finaste vänner som gav mig det igår på alla hjärtans dag, blev även en middag på golden! hmm jag hatar dessa dagar då det bara snurrar i min skalle om allt och inge fy så jävla jobbigt det är, varför ska man ens tänka en massa... hoppas alla tankar försvinner då jag somnar! Just nu finns det en sak jag skulle behöva och ja det är en resa till fjällen, som det ser ut så kommer det hända snart fy fan vad jag ska njuta varenda sekund, efter den resan kommer jag va nästan som en ny människa skönt!:) Nä gud va ja yrar en massa haha, sov gott!

PUSS!


Du tappa nå..

Igår så blev det att fara till bea för att se let´s dance och surra lite, trevligt:) Sen skulle jag träffa ev och dom slutade med att vi gled runt till halv 3 typ haha, och som jag skrattade sjukt kul! Blev en massa galna saker, vissa tappa farten medans andra var jävlat i röven på oss! Fan håll undan.. ;) Blev inte många timmars sömn inatt så nu ska jag lägga mig och se tv sen tagga upp för jobb 16-21. Får se vad jag gör då jag slutar kanske kikar förbi och ser om någon gör nå kul, blir dock en tidig kväll eftersom jag börjar 7 imorgon..
tjooo♥



fox..

nyss vaken blev ingen tidig morgon idag, kanske för jag somnade typ 2 inatt, haha. igår blev det iaf att vi for till ev vi surrade, påbörjade ett pussel och ja jag ska fan inte göra sånt är jävlat värdelös... Nu ska jag iaf ta mig en dusch sen fara mot långnäs och hänga med hundarna!:) Har ocksa tänkt baka lite! Jobbar ihelgen så kan säga att det kommer bli en grymt lugn helg, men det kan behövas:) tjooo

tog bilden av pilla!;)


torsdag.

Då var det bara fara till jobbet... tur man har en sköön dag 9-14.45;) tjoo


du är söt!

Kom precis hem efter att ha varit på en prommis med pilla! Nu blir det att städa/tvätta, sen bjuder pilla på middag! Ja man har det ganska bra måste jag ju säga!


fyra

fy fan börjar nästan bli rädd för mig själv har blivit så sjukt jävla slö! idag skulle jag storstäda var det tänkt, ist så drog jag till öhman och blev där i ett antal timmar, jag pilla johan och öhman har jävlat nött solsidan! Det måste ju vara det bästa;) Nu är jag hemma hos mamma och pappa ska byta bil för dom ska besikta min imorgon..!
tjoo


lollipop

vilken kväll det blev igår haha, vet då iaf en som är bakis och jävlig.. Oj så skönt det ska bli att va nykter nästa helg:) Men var riktigt kul började kvällen hos mig med martina,pilla och emeli sen for vi vidare mot sara och prtrus sen blev det utgång! Ikväll blir det att dra till öhman för att se film och mysa me liite godis kanske :) tjoo


turn the music up!

Den klart lugnaste fredagen på väldigt länge, har iaf jobbat sen blev det stan en sväng med öhman.. vi skulle besöka systemet sen käka vi lunch då träffade vi ev och sofia så blev lite snack med dom!:)  Blir en tidig kväll eftersom jag ska upp tidigt imorgon sen blir det att hämta upp brudarna och tom så drar vi till skeåå, hoppas det inte blir så jävla kallt. Efter det äre bara tagga för fest!:)
Puss♥


Bang bang, I shot you down

shiit vilket galet väder, skulle köra hem till långnäs och såg ju fan inte nå.. Men jag kom hem tack gode gud för det! Har iaf jobbat 7-16 och det gick riktigt bra lungt och skönt som det ska vara på ett jobb?;) haha Fick även jobb nästa helg in ok kan ju jag tycka men det får gå:) Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer återstår att se!
Stort jävla minus till NVS dom jävlarna kan ju döö eller nå fick parkeringsböter idag KUUUL!! Dom har ju ett jävligt udda jobb, vill då fan inte byta med dom! Nä nu blir det lite tv sen städa!

tjoo♥





skoteer!

Kom just hem efter en lite skotertur med emeli, så jävla kul=) Nu hoppas jag att någon är sugen på fjällen så fort som möjligt.. ska ta och hoppa i duschen så jag är redo att dra till jobbet, ska ha en vikarie som ska gå med mig ikväll spännande eftersom jag inte är så bra på det där med att ha elev/vikarie, men det brukar lösa sig! Sen fick jag jobb imorgon och på fredag haha ja vad ska man säga jag som trodde jag skulle bli arbetslös men den här veckan hant jag då bara vara det en dag! pengar,pengar,pengar och vi älskar det;)


mayhem

jahaa idag blev det då stan och slösa lite pengar, sen prommis med mamma och nu har jag precis kommit till pilla efter en kväll på nodo!:) Vad som händer just nu är en gåta, som vi måste se till att lösa! Imorgon blir det iaf skoter med emeli sen jobb 16-21. och snart är det lördag då blir det skotertävling i skeåå sen kanske en grogg eller två. tror vi löser det där ganska bra, haha! livet leker med andra ord!

Tjoo


RSS 2.0