Party Party;-)

Gårdagen:  Skitroligt hos pilla med en massa trevligt folk och en perfekt fylla;) jätte roligt. Sen blev det statt haha vet inte vad jag höll på med men gick och drack en massa skit så jag barkade iväg så det blev toan ett bra tag andre fick stå o titta på då jag spydde hahahahaha!!! Nejnej efter det for jag hem och sov! =)

Nu målar jag naglarna svarta sen blir det att börja göra sig klar=) åhh tror på en riktigt toppenkväll med massa trevligt folk=)Nä nu ska jag  äta nå mackor är ganska tom i magen! Men men vi syns i dimman ;)

Party ;-)

Ja som jag är taggad, Har just duschat sen ska jag börja göra mig klar men ska vänta på Jessica för hon är påväg hit sen blir det pilla med brudarna och sen statt ;) Och ja jag hoppas på att det blir vi som är där som får vara där och inte en massa barnrumpor=) Så vi ses i dimman ;-)

Girlpower;)

Ja kom just hem från att ha skjutsat hem jessica :) Vi drog förrbi emeli en sväng för att umgås med henne! Riktigt trevligt och ja riktigt brudsamtal,barn,mens,föda blabla haha. Nu ska jag se csi för att sen sova men som varje vecka har jag precis målat naglarna tills imorgon;D Fick även hem mitt bev från polisen idag och som jag skrattade och mamma och pappa också;-) Jävligt kul ! hahah. Börjar förövrigt verkligen känna tagget inför imorgon snacka om att det blir fest med singstar och skiit! Går bara till typ 12 imorgon så efter det blir det sola med Emeli köpa lite småsaker! Ja vilka blir vi då imorgon jo det blir jag,jessica,pilla,bea,linn,amanda och samantha och såklart VÄRLDENS Bästa EMELI;);) =) Wihhho

Puss och sov gott=)





Gammal goding=)

Nu har vi!

varit ute och matta me skotrarna, Blev jag jessica petrus öhman julia och jore. Myche snö nå jävulst. blev att grilla nalta körv och varm choklad;) Mummma! Nä nu ska jag snacka lite med dom henna! Och för det andra fick vi skäll ojoj inte bra att venturen lev om så mycket=) hahaha!!! var nog inte till oss men var vi som fick ta skiten och he vart heta diskutioner!
Fan flytt in till stran..
Cya;)
Gregga: Lika moget att ha kartong vid cykelhjulen som att små pojkarna som sätt på att så skotrarna lev om!! hahahah! Jävligt roligt!

Ut och matta!

Nu smäller det haha ikväll drar jag rebbi o jesse ut me venturen han sko rastes . Blir att grilla nå körv och lite pinnbröd;D Så ser ni tre virriga hönor så är det vi =) Ohyes! Nä nu sitter vi henna i datasalen och skriver om invandrare men jag orkar inge mer så jag ska gå ner för att påbörja psykiatrin! Nämen vet ni vad vi hores och slynes ! Cya ;-)

Jag klara mig!

Pink!

Sitter på skolan nu igen, har varit med jossan på skolan och gjort f fasen och kung som man är eller vi klarade hon det på andra försöket;) Sitter för övrigt och bokar biljetterna till pink. Som vi ska röja alltså! Och jag taggar mer och mer inför fredag är så frymt taggad;) Nä nu börjar vi ! Tjohoo!

Sova!

Pluggandet gick svin bra!! sen for jag och jessica ut och gled en sväng=) riktigt trevligt. For även på ok och köpte lite godis;) Sen har vi bara suttit här hemma snackat och tagit det riktigt lungt, Pilla ringde och det blir hos hon på fredag sen har vi raggat upp lite brudar som skulle komma och vara med oss! Lördag blir ju rockfest så har köpt allt klart som jag ska ha till den festen också! Tror detta kommer bli en toppen helg och jag får vara med bara mina underbara vänner=) Imorgon börjar jag 8.10 så jag ska gå göra mig klar lägga fram kläderna så jag kan sova extra länge;) Sen ska jag soova! Kanske hinner bli ett csi avsnitt också! sov gott ni andra ! Tjoo=)

Party, brudar=)


Stan,färg,plugg!

Nu är jag hemma blev stan efter skolan idag också;) Blev ett par lackleggings och ett par jeans,Behövdes verkligen!! haha Nu ska jag få hjälp av jessica att plugga eftersom jag har typ ig varning i ett antal ämnen är inte i form för att plugga just nu alltså. Men vi ska inte börja riktigt än eftersom jessica sitter och bränner en skiva och jag sitter med färg i håret=)Blir BLONT! Wihooo nä nu var ja inge kul det var eett skämt! haha Vi har iaf kommit fram till att det blir nog brudfest hos pilla på fredag jävlat va vi girls ska rocka alltså=) Sådär nu ska jag dra mig vidare!
Cya fuckers ;-)


Skoola!

Sitter på skolan nu hade sovmorgon jävligt skönt=) Så jag tog det lungt i morse vaknade vid 10. Idag ska jag nog på stan köpa nya byxor sen ska jag nog kanske färga ev's hår och även mitt eget:) Men Jessica tycker jag ska plugga ist och att hon ska hjälpa mig så får vell allt se hur jag ska lägga upp denna kvälll. Nä nu ska jag börja med mitt arbete igen....
Cya ;)


Miss!

Sitter nu hos Jerkan med hon och Petrus vi ska käka lite mackor mummms;-) Idag var vi iaf på stan shoppade en tröja kjol hårfärg och alkohol till ihelgen. Efter det blev det dollar köpte lite rocksaker;) Sen blev det hem till jessica vi drog en pn eller rättaresakt jag eftersom hon och Petrus klev upp efter typ 1 timma men jag sov kanske 1 timma efter det drog vi till ida jessica färgade håret och inte nog med det sen raggade vi till ev och tom och nu sitter vi här ;) Jag ska sen starta upp tojtan för att gasa hem:) Imorgon börjar vi halv 12 riktigt jävla skönt. Cya;)

Petrus: Vars går gränsen?
Jessica: Det vet du ;)


Snurrande tojja!

Sitter på skolan nu inte så jävla kul, Men det duger har haft långt hål men nu började precis religonen så ska hålla på med Islam,Sen blir det stan som jag ska investera lite saker, Idag blev det bestämt att vi ska festa på fredag och lördag men då blir det sikfors rockfest ;) Så blir även att fara till Dollar för att investera nå roliga saker!
Gårdagen spenderades hos Nico med en massa folk blev en massa snack och tvtittande efter det skulle jag skjutsa hem Jessica och petrus och så vi skulle köra genom rondellen vid frasses skulle jag som vanligt leka lite för cool så vi snurrade och hade oss sen körde jag fel håll i den och mötte en bil ja allt blev kaos men det löste jag snabbt ;) haha Nä nu måste jag börja med mitt arbete!
/Cya ;)

Jag vet : )





First when there's nothing
But a slow glowing dream
That your fear seems to hide
Deep inside your mind

All alone I have cried
Silent tears full of pride
In a world made of steel
Made of stone

Well, I hear the music
Close my eyes, feel the rhythm
Wrap around, take a hold
Of my heart

Staaaaaaan!

Sitter hemma nu med Jessica vi har just ätit midadg =) Riktigt mummsigt, hur som helst idag blev det skidor på idrotten var inte så jävla ösigt men man fick då iaf röra lite på sig.. Efter det blev det stan med Jessica vi fikade och köpte förköp! Yää! haha Imorgon efter skolan blir det stan och shoppa kläder med Jessica och kanske Pilla jaja nu ska jag kila får se vad som händer ikväll !
//Cya ;)

Cya i don't wanna be ya

aaaaaaaaaaaaaaaa


We're all gonna get in a fight

You weren't there
You never were
You want it all but that's not fair
I gave you life
I gave my all
You weren't there, you let me fall


So, so what I'm still a rock star
I got my rock moves
And I don't need you
And guess what
I'm havin more fun
And now that we're done
I'm gonna show you tonight
I'm alright
I'm just fine
And you're a tool so
So what
I am a rock star
I got my rock moves
And I don't want you tonight

jag diggar dig ;D

Efter middagen drog jag till Ev och tom satt och snackade en massa och såg andra avenyn. Efter det for vi till fam wikströms och där fortsatte allt babbel med jessica rebbi johan pilla ev tom ;D Men alla skulle typ sen fara hem så då for jag johan rebbi hem till mig nico och samantha kom också vi såg beck ;) Lika bra som alltid , en massa skitsnack också ;) hahahah Lika jävla roligt varje gång  nu for just nico och samantha så nu ska jag se tv sen sova tagga för skidor imorgon ;) som jag ska vara kingen alltså så ser ni någon i en snödriva så ja det kommer vara jag ;-) Sov gott


Happy ;-)

Sitter och kom på hur sjukt mycket jag länktar till att få festa ;D Så i veckan blir det köpa förköp till statt sen jävla kommer tagget vara stort ändå tills på fredag ;D Måste i veckan in till stan för att hitta en partyblåsa, Wihooo !! :D
Ikväll blir det promenad med hundarna blir jag troja jossan akilles empa och doris ! Ska bli riktigt skönt, Sen får vi vell allt se vad som händer.
jag måste och nu menar jag verkligen måste sluta ! Så det ska jag också haha de ni ;D


And i don´t need you ;-)

Planer !

Ja föresten jag och jossan satt och kollade igår och insåg att vi nog ska dra till stockholm i november för att se Pink kommer nog blir grymt jävla skojj för så dyrt var det då inte häller =)

Toppen!

En trött anna har just vaknat! Igår tillbringade jag i en bil hela kvällen, For och hämtade några fyllisar var jag jossan ev tom öhman rebbi emmelie var en trevlig kväll jag var vell hemma vid 2 kanske? Jo jag tror det. Så nu är jag som vanligt en trött deprimerad anna som vet att det är måndag imorgon och skola fy faan ! haha ;) Men jag tror jag klarar det också=) Går ju bara en vecka till sen är det sportlov wihoo ;-) Idag får vi se vad som händer ska vell ragga upp någon så kanske man inte behöver sitta hemma  !
/Cya ;)

Känner mig genast så gammal:)

Jag var på dåligt humör tidigare men nu har både mina grannar varit här och Emeli är här så jag är på mycket bättre humör=) Av mina grannar fick jag nå snixit och av Emeli fick jag ett halsband :) superfint. Nu ser vi på tv jag vill ha middag är supertom i min magen vill ha maaat ! 
Haha fick frågan idag ! Hur gammal blir du?
jag svarar: 15 duger det eller?
och ja det verkade som det ;) Omg! haha nä nu ska jag vara lite social:) Tjoooo!

Besviken!

Jag är vaken riktigt tidigt idag:) För vid 6 tiden innan pappa skulle på jobbet kom han och mamma in med lite paket. Blev pengar,presentkort sen somnade jag om, Men klockan 8 ringde min telefon och jag blev kvar i den i en timma så efter det samtalet kunde jag inte somna om! Jag börjar kännna mig lite piggare men är ändå tveksam till om det blir nå fest imorgon! Det är roligt att fylla år men just nu känner jag mer lycka efter min lilla valp är ju ändå bara en månad kvar nu=) tihii. Nä nu ska jag gå och se lite tv sen skulle tydligen mina grannar dyka upp snart !
Ja jag blir verkligen besviken!




Negerbollar!

Jag som trodde det skulle bli bra och att jag skulle orka på skolan imorgon men inte det , okej har nästan inge feber men sitter och svettas som en jävla gris ändå har jag nyss duschat. Jag och mamma har varit hemma idag men jag har legat konstant i mitt rum och sovit . Nu är iaf min snälla mamma så sööt för hon står och gör jätte god trårta till mig eftersom jag blir hela stora 19 år imorgon haha ! Nä nu ska jag gå och se om jag har någon bra film jag kan se ikväll=)
Puss

Hej då!

Nu har jag äntligen orkat ta mig till datorn, Har sovit konstant hela dagen inte varit vaken många timmar, Men nu vaknade jag av att det var så sjukt jävla varmt. Ska gå och lägga mig nu igen orkar inte sitta nå vid datorn. Tjohejs

Sjuk igen !

Tack och hej nu ligger jag hemma med 39 graders feber känner mig helt jävla död så nu ska jag gå och lägga mig igen hejsvejs

Sjuk igen !

Tack och hej nu ligger jag hemma med 39 graders feber känner mig helt jävla död så nu ska jag gå och lägga mig igen hejsvejs

Sov gott!

har lagt in bilderna nu från i lördas, så dom finns här
 http://www.pixbox.se/alb_show_id1012350_page0.html

En trött anna

Som var eviga måndagar är jag lika jävla trött så nu har jag sovit från 5 till nu klockan 8a men måste säga att det är lätt värt det om jag ska orka resten av veckan :)  Fyller ju ändå år fredag som känns riktigt roligt och skönt eftersom jag kanske får lite pengar eller nå annat roligt och lördag blir det mest troligt fest men utan utgång :) Mycket roligare med bara hemmafest och jag måste ju ta det lite lungt så... klockan 22 tipsade Malin mig om 16åringar som vill plastikopperera sig så hoppas på att det är bra ;D
Imorgon blir det skola från typ 8.10 till 4 eller något sånt med klockan 11 ska jag vara och träffa min nya polare Bo haha ;D  Men ska nog inte ta sålänge och nu hatar jag inte stället lika mycket eftersom han är en riktig karl som var förjävla snäll ! Efter det blir det nog plugg sen kanske man hittar på något skojj ! Cya ;)


Beck !

Emeli och Öhman har varit här och kikat på beck :)  Lika bra som alltid men nu ska jag faktist snart sova eftersom jag börjar 8.10 imorgon och efter det ska jag jävla säkert hem och sova. Justjafan måste ju vara med på idrotten imorgon också så jävla tråkigt !!!! menmen måste ju iaf få ett slutbetyg ! Sov gott ni andra;D

Skelefteå!

Min dag blev ändå lite bättre måste jag ju säga, For till det där stället som jag inte var så taggad på. Men gubben jag snackade med var väldigt trevlig så gick riktigt bra ska vell dit ett antal gånger till. Men nu så är en del avklarad tycker egentligen bara he är fjanterier men jaja ska inte skriva så mycket hära om detta. Efter det for vi till skelefteå och grattade min kusins pojke som fyllde 4 år sen blev det mat på tre kronor nu väntar beck blir nog att vi ska se det här ikväll=) Som ni ser blev min dag lyckad ! nu ska jag ringa ett samtal ! tjooo ;D

Inte min dag !

Jag är så jävla less först vaknar man av att mamma o pappa står och skriker sen har man varit med en igår ett tag som enbart haft damp? Seriöst jag blir tokig och inte nog med det nu ska jag på det där jävla skiiiiitstället som jag hatar mer än allt annat på denna jävla jord fast jag aldrig behövft vara där förr ! ÅHHH! Så nu blir det göra sig klar sen bete sig mot staden ! Tjooo


Jag älskar verkligen min Mamma =)

Alla ♥dag är här och som tur är har jag världens sötaste mamma si vid halv 10 kom hon in gav mig en present :) Fick ett halsband så himmla söt. Nu ska jag äta lite Lunch för jessica kommer snart hit sen ska vi fara och handla allt för ikväll:) Sen då jag kommer hem blir det duscha och lite sånt göra sig klar inför den mysiga kvällen tror det kommer bli riktigt trevligt :)  Hoppas ni andra också får världens bästa alla ♥dag :)
PUSS!






Fredag 13:de

Idag har jag varit på skolan var inte jobbig alls riktigt trevligt måste jag säga :) På vårat hål for jag och malin till djurmagga och jag investerade två nya saker tills jag ska köpa nyvovven man blir ju som inspirerad nu när det är klart och allt:)  Nu sitter jag iaf hemma med 3 hundar och en katt. Är ganska fullt upp eftersom den ena har "MENS" haha löper alltså så killen i huset är väldigt kåt men det går iaf bra :) Ikväll blir det lungt med mina kära vänner tur jag har dom ! Haha och så måste vi ju säga lite om fredag den 13:de som för mig var eller kanske är en turdag eftersom jag och Andre blev tsm det datumet men dett håller på att vara längesedan eftersom vi hant vara tsm 2 år så var snart nästan 3 år sedan eller nu krydd ja men typ =) Just nu sitter jag iaf och nöter Maybelline riktigt skön låt!

Imorgon är det Alla ♥ dag så vad händer alla singlar? Nä jag ska iaf vara med en massa käka god midadg sen blir det nog bara mys, Om ni inte visste så har jag bytt till andra sidan så nu mera hänger jag med Sofia vi hittade varandra efter ett bra tag hahahah ! Nä nu har jag yrat klart !Cya ;)

Jag vill tillbaka !!!!

Rebbiskrutt !

Som sagt jag och rebbbi har haft snack på facebook och då rebbi skriver att jag ska få veta nå kul så blir jag väldigt nyfiken sen skriver hon.

Rebecca Wikström skrev 22:17 Njaaaaa, du får veta seen ;) Fast jag tror inte att du kommer att bry dig så hårt;)

Och ikväll fick jag veta vad, Som man bara skratttar haha. inte är jag  då brydd för 5 öre ;) Känns så jävla skönt faktist, Inte jag som blir lidande i slutändan tihihih !
Än en gång Sov gott !:)

Små söötisar =)

Ikväll har jag ju varit och tittat på 5 små söta hundvalpar =) Åhh jag skulle kunna sitta och gossa med dom i timmat alltså, Så sööta, Blir iaf nog att jag ska köpa en har sett ut min favorit hon bestämmer ju namnen i stamtavlan men tror iaf jag ska bestämma ett eget namn men har inte riktigt någon aning men nå bra blir det nog :) Länktar så otroligt, Efter det for jag till rebbi o dom där vi byggde en snökojja eller ska inte säga så mycket för jag byggde nada! nu ska jag ringa andre och se vad han gör sen ska jag sova.. Imorgon blir det kanske hundvakt hela kvällen men blir kul med en lugn och skön helg: ) Sooov gott ;)


 


Visst är vi kanske söta hårbollar;)


 


Skola !

Sitter just nu på skolan har gjort lite arbeten. Går fan till kvart i fyra. Inte roligt menmen bara kämpa på! Tjohej!

Sov gott !

Onsdag och det betyder? Ja jag målar naglarna haha .. Sen ligger jag såklart och ser tv men hade faktist tänlt hoppa isäng tidigt  så jag är pigg imorgon på skolan =) Snälla någon som kan hjälpa mig??? jag behöver PENGAR ! 10 kronor på kontot ! inte bra , Nej nu ska jag sova Sov gottt !

Nudlarna kokar !

Nu har jag kommit till jossan, Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men blir iaf inte sent eftersom jag börjar 8.10 imorgon hon står iaf och kokar nudlar. Akilles och Troja ligger här på golvet och är sugen på lite käk tror jag! Och jag är som vanligt riktigt sugen på GODIS ! haha inte nice menmen , Imorgon efter skolan ska jag och mamma fara till villes mor och titta på valparna som jag länktar =) Nä nu ska jag vara lite social ! Tjohej


Jag verkligen älskar detta !

Nu börjar det kännas i hela kroppen att det börjar gå mot vårtider. Jag är inte alls trött utan då man vaknar av att solen skiner och vädret är på topp okej lite kallt men vad gör det =) For iaf till Nolia idag har gått runt och kollat på massa saker nu sitter jag och skriver nå papper för att bli kontaktperson skulle verkligen vara intresant=) Nä jag orkar inte vara inne då det är så bra väder så nu ska jag klä på mig ordentligt sen blir det promenad med Troja. Sen är det dax för lite nytta så blir städa bilen sen göra ett arbete! Tjoo !

Jag heter då Eva-Lena !

Och tycker inte om köpt potatisgratäng? :O daaah haha nä nu var jag kaxig ;)

Dagen/Kvällen har spenderats på skolan söög som vanligt, Sen for jag hämtade Ev och alice =) Vi drog till djumagga sen åt vi kebbab mummms ! Men nu  är det på tiden jag slutar äte ut är verkligen inte nyttigt. Sen hämtade jag troja for till ev hmm sen kom vi på att dra till Jossan så där var vi ett helt tjejgäng plus Öhman vi hade hundparty? haha blandat med tjejsnack like it ! Nä nu behöver jag sova. Imorgon blir det Nolia på mässan ska vell hälsa på rebbbituss ! tihih !
/Cya ; )

Plugggiiis =)

Idag har det varit en väldigt snabb dag som verkligen gått undan ! Hur som helst blev skola 8.10 var där till 2 sen blev det hem och sova och det var nog det skönaste som hänt på väldigt länge : ) tihih Sen blev det en massa plugg har säkert suttit i 2 timmar och dom som känner mig vet att jag inte ens brukar plugga 5 min. Men nu måste jag ta atg i detta, Så hej jag ska bli en tråkis som sitter hemma och pluggar bort mitt liv ;) haha Och imorgon ska pappa han min bil så jag måste ha 240 in och som jag kommer åka av vägen känner mig inte stabil och stressa till skolan med den :P Nä min tv och sängen ropar ! Tjohooo !

Jag diggar dig babe !

haha som jag verkligen diggar Gunvald Larsson måste bara säga det. tihihi ! Så nu vet ni det också ! Puss !


Flodhästen.....

Ikväll har jag varit med Rebbi,Emeli,Johan & Öhman vi skulle se en film jag verkligen länktat att se.. Men ni tror inte he sko jävles för såklart funkade inte texten !! Aaan åhh. Så blev iaf att starta tven haha och vi hittade det enda rätta programet såklart Flodhästen Jessica, Så jävla mycket vi har skrattat eftersom hon var tam bodde hemma och sökte en kille och hon hade hitta en hans namn var Charlie världens sötaste men såklart blev han skjuten :( Åh så Jessica blev deprimerad men levde ändå ett bra liv med din husse och matte Jessica levde i ett vanligt hus sov i en säng och älskar hundvalpar ! Jamen shiiit så klockrent program ;) Något ni borde se ! (är förövrigt verklighet)

Nä nu ska jag fortsätta se Beck som jag älskar , Sen ska jag göra ett arbete och sova ! Sov gott ;D


Nykterist !

Hej och hå nu måste jag verkligen börja bete mig så jag har ett alltenativ och det är att sluta dricka verkligen med mitt humör är det inte ens någon idé ja kanske om jag inte går ut iaf och inte bryr mig så mycket ! Hur som helst igår blev det havs badade var riktigt skönt tog oss någon cider i poolen ;D Efter det så gjorde vi oss klara och for till Dennis där det urartade totalt som tur var gick jag direkt jag insåg att jag inte skulle vara där ! Skulle dock ha begett mig hem lite tidigare. Gick med Nico och Julia till Pentan och där satt vi ett bra tag innan alla andra kom var där sen blev det att soova !

Nu sitter jag nyduschad och ska skriva ut lite arbete och gör en del nytta ! Aja ha det ! Tjoooo !

Skoter/Fest/Tom i magen !

Hej och hå ! Idag efter skolan blev det att fara på stan med jessica sen kom pilla in , Men jag gjorde inget fynd får ta på mig någon gammal trasa imorgon =) haha ! Sen efter det blev det se skoterskiit i måttund, Kallt som fan men ändå trevligt att göra något annat! Vi var en heldel där! Nu sitter vi hos fam wikströms och får vell se vad som händer.. Är iaf lite tom i min lilla mage. hehe Imorgon blir det att fira Petrus som har fyllt 20 år Wihooo ;> Blir först havsbadet sen dennis och sen får vad som händer..
Tjoooo ;);)

Jag är GLAD :D

För nu ska jag snart få lägga mig i sängen slå på min efterlängtade tv sen sooova =) Kommer bli grymt skönt, Imorgon är det skola som gäller efter det så ska vi nog medst troligt och se på nå skotergrejs som är mot luleå. Om nu inte vädret är alldeles för dåligt. Har satt in mitt löshår idag igen hoppas det sitter bättre och skönare denna gång, Så nu är jag PIMP ! haha. Blir tidig kväll så nu ska jag stänga av min dator sen Zzzzz. Sov gott!
/Cya ; )



Jag och min söta babe + ett mongo där bak :D haha

Anna anna wikman nu är det dax för dig att börja tänka lite. Vakna upp och se vad som häänder?

oxfilé !

Japp ser ut som det inte blir nå Lamkött för nu har jag fått tips av sambota att oxfilé ska vara betydligt bättre ;) hahahah. Sitter iaf på skolan nu inte nice är typ sjuk fortfarande har mått svin illa inatt och nu har jag världens huvudvärk !! Är så jävla less nu. Hur som helst idag ska jag fara hem tidigare sola och lite sånt=) Hoppas på att jag inte spy innan denna dag är över . Huvva. Nä nu ska jag återgå till mitt arbete ! Cya ;D

Lamkött !

Då var man återigen här i min jävla säng framför tven. Ska just nu måla min satans naglar som är en vanlig tradition varje onsdag =) Jobbet har gått superbra ikväll har rullat på perfekt så var klar tidigare så drog till Rebbi tog mig en rök sen hem och då har jag ätit lite mackor. Imorgon blir det stan köpa en present till min kära granne med vad skriver jag inte här eftersom jag vet hon snokar :) Sen ska vi förrbi pappas jobb och sen sola som är väldigt efterlänktat ! Och imorgon får jag en ny design på bloggen wihoo en snäll tjej som ska hjälpa mig : ) Sooov gott !!

Jag och Ev snackade om mitt framtida liv :

ev säger:

ta något lamkött för fan! =)

Anna säger:

Jaaaa ; ) Fan verkar ju som det är ett måste snart !
Om en gammelkärring som jag dug man skulle ha varit 14 igen ung & fräsch

Hahahah





Where are you and I'm so sorry

Sitter och har rast nu skööönt ;) haha Börjar om igen halv 7, om jag nu inte får något larm eftersom jag har larmtelefonen ikväll hehe. Nu ska jag få i mig lite mat hade jag tänkt blir Potatis och något gott kött =) Sen ikväll då jag kommer hem har jag tänkt se filmen som jag laddat hem och äta lite bullar så då har jag nå att sefram emot ;D Så ni andra får ha en trevlig kväll för de ska jag och mina gammlingar ha : )

Blink 182 - I Miss You

Går mitt liv ut på att sova?

Haha börjar ju fundera , Sover mer än 12 timmar varje natt ändå är jag lika trött för det, Aja har iaf tagit mig upp ur sängen , hunnit äta och duschat nu väntar jag bara på att klovkan ska bli 4 så jag kan börja jobba och tjäna lite pengar ;D Satt iaf nyss och tittade på en massa gammla bilder på pixbox och insåg så grymt roligt man haft genom åren. Men just önskar jag tiden då jag och ev var i umeå och shoppade och bodde på världens mysigaste hotell ;) hehe nä nu ska jag göra mig klar ! Tjooo !


I can see u !

Just nu ligger jag här och ser en riktig rysare hehe den heter så mycket som Hide and seek. Är tur att jag inte är den personen som är rädd för rysare utan ser nog mer  filmerna som ett stort skämt i vissa lägen för tänker man efter så är det inte så jävla verkligt ! Fast även jag kan vara rädd ! hehe  Ikväll har vi varit hos Nico & Issa, Blev jag,ev,tom,jessica,petrus,malin,rebbi & johan :D Vi har mest sett film och snackat en massa gojja som vanligt ! Nu har jag iaf just ätit nå mackar och en massa oboy för det är jag en stor älskare av ;)

I feel like Im lost


Hone Honey !

Ännu en dag och jag är lite sjuk alltså betydligt bättre mår jag idag =) Så får se om det blir att fara och sola lite ;D Har ju påbörjat detta nu så då är det bäst att fortsätta så man blir bun någon gång ! Sitter förövrigt och knarkar halstablätter ! Riktigt gott måste jag ju säga ;) Sen ringde vakansen idag och jag ska jobba imorgon kväll hoppas jag inte smittar någon men det tror jag inte :) Ska vara riktigt snäll mot dom och inte hosta på dom haha . Så imorgon blir det skola sen skynda sig så jag är på jobbet vid klockan 4 och där blir jag vell till halv 10 :) Så hoppas jag får mer jobb i februari så är jag återigen en rik tjej i mars ;D Blir perfekt ! Nä nu ska jag gå och kika på lilla jönnsonligan dom är ju roligast ;)

Puss

Är det normalt?

Haha sitter just nu i min säng och ser på Familjen Annorlunda då är ju min fråga är det verkligen så normalt att få typ 10 barn ? haha Ja det kanske är så att man kan bli beroende av att skaffa barn. Nog vill jag mer än allt annat ha barn så fort som möjligt men aldrig 10 stycken får nog räcka med 2 eller 3 ;D Ikväll har jag varit förrbi mina grannar och fikat lite :) Sen har det bara varit lungt! Nu ska jag snart fixa filmen jag ska se innan jag lägger mig.  Nä efter detat ska jag gå och göra mig en varmmacka mumms ;)

Det är omöjligt att älska och vara förnuftig på samma gång

Sjuk !

Ja jag har i stortsett bott i min säng hela dagen. Fast då har jag sovit till typ 1. Jävligt jobbigt måste jag säga så blir en grymt lugn dag. Har iaf fått min mp4 idag som är ett stort plus ;) Så har laddat in en massa musik på den. Får se hur länge den håller, haha ! Nä nu ska jag starta lite csi och invänta middagen som blir om sådär två timmar , Sen blir det vell att fortsätta ligga i den här jävla sängen. Hejssvejs !


Jag orkar inte !

Absolut inte jag ligger i sängen nu rinner snor,nyser hela jävla tiden och hostar konstant! Jävligt jobbigt. Känns som jag aldrig kommer somna men jag klara nog det har ju en hel del avsnitt av csi som jag inte har sett ;) Ikväll har Öhman,Johan Rebbi och Samantha varit förrbi riktigt trevligt =) Får hoppas jag inte smittat dom iaf. och som jag lever loppan i mitt rum. Aldeles rent och nybäddat så himmla mysigt =) Nä nu ska jag fortsätta se Beck ! Cya ;)

Jag och brudarna ;D

Sliten !

Ja idag är inte riktigt min dag mår jävlat skiit ! Inte nog med att jag är sliten har även åkt på en riktig förkylning ! Hur som helst gårdagen var jävligt rolig. Började hos Jimmy och där hant jag bli ganska knall. Men då jag är riktigt full för andra känner jag mig ändå ganska nykter själv eftersom jag brukar vara så himmla full ! Sen blev det att dennis kom och hämtade oss sen for vi vidare till pentan där det var ganska mycket folk. Men där spåra det iväg lite. Men var iaf jätte kul sen for ja till dennis mådde inte så bra haha ! Och senare kom även rebbi och johan ! Nä nu har jag städat mitt rum så nu är det dax för en pn!

RSS 2.0