Klart !

Hej och hå nu är jag hemma i kalla Piteå? Snacka om att det är lite skillnad på vädret. Ojoj finns så mycket att säga om denna helg men vet inte riktigt vars jag ska börja =) Fredag morgon åkte vi gick super bra då vi kom fram sökte vi oss till hotellet som gick ? BRA :D haha Sen direkt vi kom dit lämmnade vi ifrån oss alla saker sen drog vi ut på stan hittade typ två linnen en skjorta och en tröja. Sen blev det mat på Donken !! Sen tillbaka till hotellet och basta duscha tog oss en drink och bara mådde =)

Lördag: Steg upp klockan 8a gjorde oss klar åt frukos (hotellfrukost är det klart godaste) Sen bar det iväg mot stan där vi sen hoppade på en båt till Grönan och de :) Vi gick på Skansen,Junibacken,Vasa och grönan blev en heldag där ute. Sen blev det båten tillbaka och for vi och shoppade lite tilll ;) Sen mötte vi upp Nico som hängde med oss och käkade. Sen hände det inte så mycket mer.

Söndag: Shoppade hela långa dagen sen blev det plnakstek och packa väskan sen drog vi till Arlanda shoppade lite mer dära sen åkte vi med flyget ändå hem =) Redan vill jag tillbaka .....

Bilder finns på pix!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0